|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
22.10.2010 7:04:43   
Urša08
čebela moja noč je bila tud kr solidna. Drugač me je pa sedaj dva dni neki špikal oz. včerej sem mela filing kot da bo glihkar user posted image . Danes zaenkrat ok. Mi pa moj pravi da morm počivat tko da nimam dons mojih dveh sončkov doma. Drug teden če se bom ok počutila.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
22.10.2010 7:09:07   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebela moja noč je bila tud kr solidna. Drugač me je pa sedaj dva dni neki špikal oz. včerej sem mela filing kot da bo glihkar user posted image . Danes zaenkrat ok. Mi pa moj pravi da morm počivat tko da nimam dons mojih dveh sončkov doma. Drug teden če se bom ok počutila.

ubogaj moža in res počivaj,da bo user posted image  še malo na toplemuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
22.10.2010 7:25:24   
TAMIKA3
user posted image user posted image via MS

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
22.10.2010 8:04:42   
Katjusa
jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image

mi že v vrtcu.... sej ne morem verjet, da gre benjamin tako vesel v vrtec....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ni kej se imajo fino....

Urša to pa res ni luštno če imajo veliko stopnišča.... no v dramljeh so imel igrala takoj pri vhodu pa so bli skos not tak, da ni blo druga kot lenobauser posted image user posted image user posted image stiskam pesti da se 15. seliteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
22.10.2010 8:05:46   
Katjusa

Ja res mal počivaj naj bo še user posted image user posted image mal na toplem.....tist filing da se bouser posted image kmalu vlila pa k meni pošluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 22.10.2010 8:06:22 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
   [Brisano sporočilo]
22.10.2010 8:08:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TAMIKA3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2031
22.10.2010 8:17:02   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

jutro....spal bluser posted image ....polh bi bil samo u moji postliuser posted image ....dons pride Roksiuser posted image ...bo še pestro.....Majkl bo pri tašči do nedelje. Jutr pride prespat še en bratranček in se bo tast mogu izselit iz spalnice v spodnji štukuser posted image , tašča bo pa mela 3 kralje u postli-3 letnika, 4 letnika in 5 letnika.

Čakam patronažno....upam d se dons rešm že zadnga flajšra, ker se mi je od tega nenehnega leplenja dobesedno vnela koža in mam vse rdečuser posted image

Rabm en kofi, pol grem pa nazaj spat

a doma vsi v spalnici spijo? Bogi tast..... joj men pa nebi blo všeč če bi vedla da tašča spi polek mojga otrokauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jure že ve kaj hočeuser posted image user posted image user posted image user posted image
spočij si in držim pesti da se znebiš flajštrovuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
22.10.2010 8:23:38   
baki
jutroooo.nik gre zopet k zdravniku.kašelj se še kr vleče.bomo vidli kaj bo rekla.sej pol gre v vrtec.sam da ga malo posluša.živ je pa kot sršen.sej mu drgač nič ne faliiiii.morem potrkatuser posted image .včeraj smo se peljali v LJ samo kri datuser posted image adijo pamet.pa se je kera spomnila name?neeeeeeee

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
   [Brisano sporočilo]
22.10.2010 8:24:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2034
22.10.2010 8:24:23   
Čebel@
sem že nazaj......brrr kako je mrazuser posted image user posted image user posted image ........zdej si pa en kakav skuham in pa čokoladni krof me gleda za zajterkuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
22.10.2010 8:25:55   
Katjusa
Baki zakaj pa kri dat v LJ?
Pa javi kaj bo rekla kaj mu lahko daš za kašelj.
fajn zrihtajtauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
   [Brisano sporočilo]
22.10.2010 8:25:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu baki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2037
22.10.2010 8:27:04   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Maj zdej spi pri njima v spalnici, ampak smo mu dali prenosno postlo zraven....jutri pride še en bratranček, ta tretji bratranček ma pa sicer svojo sobo zravn spalnice, samo če bosta una dva pri stari mami bo hotu bit še ta tretjiuser posted image  in sm 100%  d se bojo vsi v postlo naguzili in bo naša prenosna ostala praznauser posted image

te pa dedija v prenosno.... ja to pa če bo en pol bodo vsi taki so naši sončki user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
22.10.2010 8:27:59   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

sem že nazaj......brrr kako je mrazuser posted image user posted image user posted image ........zdej si pa en kakav skuham in pa čokoladni krof me gleda za zajterkuser posted image

je reku florjan zjutri mami lej k je bela travauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image komi čakam sneguser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
22.10.2010 8:28:43   
baki
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

ka pa vem zakaj.sma mogle it dol zato ker ji ščitnica premalo delauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
22.10.2010 8:34:57   
Čebel@

je reku florjan zjutri mami lej k je bela travauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image komi čakam sneguser posted image user posted image user posted image

jaz pa sploh ne maram snegauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
22.10.2010 8:36:10   
Urša08
Rabm pavzo.

Aja pa čebela tud tvoj krof mi diši user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem mela en date s hot loverjem, itak več k pol ure ne zmorem več, pa lupinca se že sušiuser posted image .

Kolumbo jaz tud upam, da se rešiš flajštrov. Pa super da dons Rokso pride user posted image user posted image user posted image se bosta lahko nacartalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
22.10.2010 8:36:44   
Urša08
Jaz tud ne maram snega in zime user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
22.10.2010 8:38:21   
Čebel@

Rabm pavzo.

Aja pa čebela tud tvoj krof mi diši user posted image user posted image user posted image user posted image

pridi,te bo počakaluser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
22.10.2010 8:39:58   
Urša08
Sem pozabla povedat da smo šli včer mal dol do tašče in tasta. In je debata nanesla na zimo, drsanje avta in podobno. In sem pojamrala da tud če bi hotla ne morem zdrsat šipe na avtu (previsok, pa prevelik trebuh) no poleg tega pa da zlezem v avto grem po škarfi kar pa tud ni lih fajn tkole na konc nosečnosti. Zraven ma pa tašča avto pod strehco in sva z mojmu upala, da nama bo za tale zadnji mesec odstopla strehco. Ja pa jade, itak da ne. je rekla nej z deko pokrijem avtouser posted image . Mah tale moja tašča res nima nobenih čustev.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
22.10.2010 8:40:46   
Urša08

Rabm pavzo.

Ne ti ga kr pojej. Si mi pa res lušte nardila tko da si ga bom šla kupit ko bom šla po tamaledva.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
22.10.2010 8:41:23   
Urša08
Petrušk kako je z Evo?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
22.10.2010 8:47:17   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: baki

ka pa vem zakaj.sma mogle it dol zato ker ji ščitnica premalo delauser posted image

ja a za to je treba it v LJ da ti kri vzamejo..... sem misla da lahko to pogledajo tud v ZDuser posted image A izvide ste že doble?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
22.10.2010 8:47:40   
Čebel@

Sem pozabla povedat da smo šli včer mal dol do tašče in tasta. In je debata nanesla na zimo, drsanje avta in podobno. In sem pojamrala da tud če bi hotla ne morem zdrsat šipe na avtu (previsok, pa prevelik trebuh) no poleg tega pa da zlezem v avto grem po škarfi kar pa tud ni lih fajn tkole na konc nosečnosti. Zraven ma pa tašča avto pod strehco in sva z mojmu upala, da nama bo za tale zadnji mesec odstopla strehco. Ja pa jade, itak da ne. je rekla nej z deko pokrijem avtouser posted image . Mah tale moja tašča res nima nobenih čustev.
user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
22.10.2010 8:48:08   
Čebel@

Rabm pavzo.

Ne ti ga kr pojej. Si mi pa res lušte nardila tko da si ga bom šla kupit ko bom šla po tamaledva.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?