Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.10.2010 15:14:06
|
|
|
|
Urša08
|
Mi smo ravnokar pojedli kosilo. sedaj bomo pa šli mal na sončka. Preberem vas proti večeru.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.10.2010 15:15:07
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa dons je 49 dni od moje zadnje M vse kar bo več bo pa rekord Katjuša jaz še kar mislim da si . Dej proti koncu tedna še en test nared
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.10.2010 15:17:00
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa dons je 49 dni od moje zadnje M vse kar bo več bo pa rekord Katjuša jaz še kar mislim da si . Dej proti koncu tedna še en test nared Jest se strinjam z Uršo!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.10.2010 15:20:11
|
|
|
|
simonakr
|
Dan! Nazaj nism nč brala, ni blo cajta. Urša - lepo da ti je bolje pa ne več slabo po železu. Tamika fajni linki! Bomo uporabili Mala še spančka pa tak lep sonček je zunej Šibam!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.10.2010 15:20:48
|
|
|
|
Urša08
|
Simonakr ne vem če si prebrala ampak od kar te ubogam in jem preden vzamem železo je ok . Hvala ti Aja a vidva z mata plan še kakega otročka met al sta zaključila?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.10.2010 15:21:40
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa dons je 49 dni od moje zadnje M vse kar bo več bo pa rekord Katjuša jaz še kar mislim da si . Dej proti koncu tedna še en test nared Jest se strinjam z Uršo! ga bom v začetku drugega tedna.... me kr mal skrbi kaj se dogaja.... sam mislim da ni k pol bi bil zadnič test pozitiven upam, da ni kaka cista sem enkrat imela in na srečo je dabroston potem pomagal se je vs elepo sčistlo mi je pa takrat G reku, če se ne sčisti je trena it na neko operacijo al neki takega....... mi tud šibamo na sprehodeka zdej malico sta imela v vrtcu tak da bomo jedli ko pridemo nazaj, riž, pohane puranje zrezke in solato bom vzela fotaparat s sabo tak da vas zvečer zasipam s fotografijami
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.10.2010 15:23:31
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Simonakr ne vem če si prebrala ampak od kar te ubogam in jem preden vzamem železo je ok . Hvala ti Aja a vidva z mata plan še kakega otročka met al sta zaključila? Morebit ko se bo mojmu Marija prikazala Najprej bova hiško do konca postavila, potem bova pa začela razmišlaj o tem. Ampak najbrž bo še kakšen
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.10.2010 15:58:02
|
|
|
|
sjmm
|
hej! mi pojedli kosilo, moj v vrtcu brusi parket..je šele po drugi uri lahk začel zdej še za mojga prštimam d bo imel kej jest k pride ke okol 6h poštimam kuhno, Jan bo mau Majčija ven peljal...ker jz morm še predprostor in teraso počistit in posesat...sej veste naš gospodič pes...dlake povsod fajn popoldne vsem...pa HB za sonček!!!!!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.10.2010 16:35:58
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ 5 minut pavze za sokec,pol pa naprej ooooo jst bi tud....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.10.2010 16:38:36
|
|
|
|
petrušk_
|
ooo punce...jst bi šla tud na sončka z mojo miško ampak se nažalost spet boriva z vročino....sva pršle u bohinj pa je mela 38,7....sm ji dala daleron, pa je zdej po treh urah 37,0.....čakam, kdaj spet zakuha....upam, da ne bo, da je blo sam neki prehodnega..... joooj.....norooo..sj je že skorej za scagat...boga moja miška.... šibam v njen objem in upam na najbolje....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.10.2010 16:51:06
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ ooo punce...jst bi šla tud na sončka z mojo miško ampak se nažalost spet boriva z vročino....sva pršle u bohinj pa je mela 38,7....sm ji dala daleron, pa je zdej po treh urah 37,0.....čakam, kdaj spet zakuha....upam, da ne bo, da je blo sam neki prehodnega..... joooj.....norooo..sj je že skorej za scagat...boga moja miška.... šibam v njen objem in upam na najbolje.... ja, revčka no, pošiljamo brzinske.. za EVico in mamico
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.10.2010 17:30:17
|
|
|
|
tanci29
|
kolumbo-supeeeerrrr za tuuuuuuuuuuuuššššššššš ..no evo zdej bo šlo pa sam še navzgor tamika-kakšna je ta ščetka k si jo gor prlimala...a je na baterije ..k jest ful iščem kako od carsov pa nč nimajo teh ta navadnih....a to so za kej te ščetke no tko jest sem pa spet mau lažja...sem šla zimsko obutev kupit za otročke pa še sem dobla za erika ene žametke pa ene podložene hlače pa za Hano en kup luštkanih cot iz oliverja..mamo na vrhnki kdo bi si mislu...men osebno najbolj kvalitetne cunje za mulce..erika je pa dedi mal pomerku..uf prec se bolš počutm ajde pupe mejte seeeee
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.10.2010 17:30:50
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ ooo punce...jst bi šla tud na sončka z mojo miško ampak se nažalost spet boriva z vročino....sva pršle u bohinj pa je mela 38,7....sm ji dala daleron, pa je zdej po treh urah 37,0.....čakam, kdaj spet zakuha....upam, da ne bo, da je blo sam neki prehodnega..... joooj.....norooo..sj je že skorej za scagat...boga moja miška.... šibam v njen objem in upam na najbolje....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.10.2010 17:39:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.10.2010 17:42:09
|
|
|
|
Onasiss
|
Ku ku... tanci...vau kok sta velika kolumbo....jeeeeeeeeeeeee za tuš.... men je tud šele danes uspelo glavo oprat, prej sem bila nesposobna... Čebel@ .... mi lušte delaš s c vitaminom.... urša....jaz sem tud imela problem z železom, ker me je v želodcu stiskal, pa sem ga jemala s c vitaminom... Danes sem bila pri fiziatru... hvala bogu nič resnega, nasledmnji teden imam že fizioterapijo.... Zdele pa je Onasis pelu otroke ven na sprehod, da lahko še mal ležim in počivam....
|
|
[Brisano sporočilo] 21.10.2010 17:47:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.10.2010 17:53:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.10.2010 17:57:14
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ONASIS živjo...počivaj! BOM MAMA KOLUMBO, ČE BOŠ TUD TI.
|
|
[Brisano sporočilo] 21.10.2010 18:04:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.10.2010 18:12:57
|
|
|
|
Katjusa
|
onasiss kak si? kej boljše?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.10.2010 18:20:14
|
|
|
|
Katjusa
|
benjmin je kakal v školko bravo sonček moj....si je kr hlače dol vleku in govoru da more kakat ins em ga dala seveda na anstavek:))
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.10.2010 18:34:22
|
|
|
|
Katjusa
|
evo nekaj slikic za vas iz naše nove lepe okolice:) po takem sprehodu je pa kakanje že obveza
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.10.2010 19:22:09
|
|
|
|
TAMIKA3
|
ČER tristan v postelji ... si ZALOGOVNIK BO SKORAJ KONČAN!!!!!!!!!!! zjutraj štartamo že ob 5 ... pride en prijatelj pomagat, da potegneta še ene cevi in dokončata vse potrebno za zagon ... zagon predviden za ponedeljek ... držite pesti, da bo šlo vse po sreči
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 21.10.2010 19:29:52
|
|
|
|
Čebel@
|
čer dete spi,ati pod tušem,mami pa s kakavčkom pred ekran ......popoldan sva bili na sončku-je pasalo nafilat baterije postelja....mož mi je našel meter,tko da jutr premerim koliko prostora imamo za posteljo-časa je itak še dovolj katjuša....daj še 1x naredi test in če ni nič,pokliči G,da se res kaj ne packa v tebi ......lepe slikice-se vidi da ste uživali petrušk.....groza no ...... za Evo in zate tanci...... za uspešen šoping onasiss......privošči si kakšno mandarino tamika....mi bomo tudi imeli zalogovnik-nekoč sjmm.....a te lahko fehtam za kakšen res dober recept za kruh-svakinja ne sme bele moke in bo sama pekla
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?