|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
21.10.2010 15:14:06   
Urša08
Mi smo ravnokar pojedli kosilo. sedaj bomo pa šli mal na sončka. Preberem vas proti večeru.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
21.10.2010 15:15:07   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

dons je 49 dni od moje zadnje Muser posted image user posted image user posted image user posted image vse kar bo več bo pa rekorduser posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša jaz še kar mislim da si  user posted image . Dej proti koncu tedna še en test nareduser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
21.10.2010 15:17:00   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

dons je 49 dni od moje zadnje Muser posted image user posted image user posted image user posted image vse kar bo več bo pa rekorduser posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša jaz še kar mislim da si  user posted image . Dej proti koncu tedna še en test nareduser posted image

Jest se strinjam z Uršo! user posted image  user posted image user posted image user posted image  

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
21.10.2010 15:20:11   
simonakr
Dan! Nazaj nism nč brala, ni blo cajta.

Urša - lepo da ti je bolje pa ne več slabo po železu.

Tamika fajni linki! Bomo uporabili user posted image

Mala še spančka user posted image  pa tak lep sonček je zunej

Šibam! 

RDEČI NOSKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
21.10.2010 15:20:48   
Urša08
Simonakr ne vem če si prebrala ampak od kar te ubogam in jem preden vzamem železo je okuser posted image . Hvala ti user posted image user posted image user posted image Aja a vidva z user posted image mata plan še kakega otročka met al sta zaključila?

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
21.10.2010 15:21:40   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Jest se strinjam z Uršo! user posted image  user posted image user posted image user posted image  

ga bom v začetku drugega tedna.... me kr mal skrbi kaj se dogaja.... sam mislim da user posted image niuser posted image user posted image user posted image k pol bi bil zadnič test pozitivenuser posted image user posted image user posted image upam, da ni kaka cista sem enkrat imela in na srečo je dabroston potem pomagal se je vs elepo sčistlo mi je pa takrat G reku, če se ne sčisti je trena it na neko operacijo al neki takega.......

mi tud šibamo na sprehodeka zdej malico sta imela v vrtcu tak da bomo jedli ko pridemo nazaj, riž, pohane puranje zrezke in solatouser posted image user posted image user posted image user posted image bom vzela fotaparat s sabouser posted image user posted image user posted image user posted image tak da vas zvečer zasipam s fotografijamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
21.10.2010 15:23:31   
simonakr

Simonakr ne vem če si prebrala ampak od kar te ubogam in jem preden vzamem železo je okuser posted image . Hvala ti user posted image user posted image user posted image Aja a vidva z user posted image mata plan še kakega otročka met al sta zaključila?

Morebit ko se bo mojmu Marija prikazala user posted image  
Najprej bova hiško do konca postavila, potem bova pa začela razmišlaj o tem. Ampak najbrž bo še kakšen user posted image  

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
21.10.2010 15:58:02   
sjmm
hej!

mi pojedli kosilo, moj v vrtcu brusi parket..je šele po drugi uri lahk začel

zdej še za mojga prštimam d bo imel kej jest k pride ke okol 6h

poštimam kuhno, Jan bo mau Majčija ven peljal...ker jz morm še predprostor in teraso počistit in posesat...sej veste naš gospodič pes...dlake povsoduser posted image

fajn popoldne vsem...pa HB za sonček!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
21.10.2010 16:35:58   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

5 minut pavze za sokec,pol pa naprej

user posted image

ooooo jst bi tud....

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
21.10.2010 16:38:36   
petrušk_
ooo punce...jst bi šla tud na sončka z mojo miško ampak se nažalost spet boriva z vročino....sva pršle u bohinj pa je mela 38,7....sm ji dala daleron, pa je zdej po treh urah 37,0.....čakam, kdaj spet zakuha....upam, da ne bo, da je blo sam neki prehodnega.....
joooj.....norooo..sj je že skorej za scagat...boga moja miška....

šibam v njen objem in upam na najbolje....

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
21.10.2010 16:51:06   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

ooo punce...jst bi šla tud na sončka z mojo miško ampak se nažalost spet boriva z vročino....sva pršle u bohinj pa je mela 38,7....sm ji dala daleron, pa je zdej po treh urah 37,0.....čakam, kdaj spet zakuha....upam, da ne bo, da je blo sam neki prehodnega.....

ja, revčka no, pošiljamo brzinske..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za EVico in mamicouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
21.10.2010 17:30:17   
tanci29
kolumbo-supeeeerrrr za tuuuuuuuuuuuušššššššššuser posted image user posted image user posted image user posted image ..no evo zdej bo šlo pa sam še navzgor

tamika-kakšna je ta ščetka k si jo gor prlimala...a je na baterijeuser posted image ..k jest ful iščem kako od carsov pa nč nimajo teh ta navadnih....a to so za kej te ščetke

no tko jest sem pa spet mau lažja...sem šla zimsko obutev kupit za otročke pa še sem dobla za erika ene žametke pa ene podložene hlače pa za Hano en kup luštkanih cot iz oliverja..mamo na vrhnkiuser posted image  kdo bi si mislu...men osebno najbolj kvalitetne cunje za mulce..erika je pa dedi mal pomerku..uf prec se bolš počutm

ajde pupe mejte seeeee

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
21.10.2010 17:30:50   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
   [Brisano sporočilo]
21.10.2010 17:39:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1989
21.10.2010 17:42:09   
Onasiss
Ku ku...

tanci...vau kok sta velikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo....jeeeeeeeeeeeee za tuš.... user posted image user posted image user posted image user posted image men je tud šele danes uspelo glavo oprat,  prej sem bila nesposobna...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čebel@ .... mi lušte delaš s c vitaminom....user posted image

urša....jaz sem tud imela problem z železom, ker me je v želodcu stiskal, pa sem ga jemala s c vitaminom...

Danes sem bila pri fiziatru... hvala bogu nič resnega, nasledmnji teden imam že fizioterapijo....user posted image user posted image user posted image user posted image Zdele pa je Onasis pelu otroke ven na sprehod, da lahko še mal ležim in počivam....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
   [Brisano sporočilo]
21.10.2010 17:47:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 1991
   [Brisano sporočilo]
21.10.2010 17:53:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1992
21.10.2010 17:57:14   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

ONASIS živjo...počivaj!

user posted image BOM MAMA KOLUMBO, ČE BOŠ TUD TI.

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 1993
   [Brisano sporočilo]
21.10.2010 18:04:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 1994
21.10.2010 18:12:57   
Katjusa
onasiss kak si? kej boljše?

Neposredna povezava do sporočila: 1995
21.10.2010 18:20:14   
Katjusa
benjmin je kakal v školkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo sonček moj....si je kr hlače dol vleku in govoru da more kakat ins em ga dala seveda na anstavek:))user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
21.10.2010 18:34:22   
Katjusa
evo nekaj slikic za vas iz naše nove lepe okolice:)user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

po takem sprehodu je pa kakanje že obvezauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
21.10.2010 18:50:20   
Katjusa
še več slikic pa http://picasaweb.google.si/bpkatja2/SprehodPoVitanju2010_10_21?authkey=Gv1sRgCJ_SvJGvioKv1QE#

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
21.10.2010 19:22:09   
TAMIKA3
ČER user posted image

tristan v postelji ... user posted image user posted image user posted image si user posted image

ZALOGOVNIK BO SKORAJ KONČAN!!!!!!!!!!! zjutraj štartamo že ob 5 ... pride user posted image en prijatelj pomagat, da potegneta še ene cevi in dokončata vse potrebno za zagon user posted image user posted image user posted image user posted image ... zagon predviden za ponedeljek ... držite pesti, da bo šlo vse po sreči

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
21.10.2010 19:29:52   
Čebel@
čer

dete spi,ati pod tušem,mami pa s kakavčkom pred ekranuser posted image user posted image ......popoldan sva bili na sončku-je pasalo nafilat baterijeuser posted image user posted image user posted image

postelja....mož mi je našel meter,tko da jutr premerim koliko prostora imamo za posteljo-časa je itak še dovoljuser posted image

katjuša....daj še 1x naredi test in če ni nič,pokliči G,da se res kaj ne  packa v tebiuser posted image ......lepe slikice-se vidi da ste uživaliuser posted image user posted image user posted image

petrušk.....groza nouser posted image ......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Evo in user posted image user posted image user posted image  zate

tanci......user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešen šoping

onasiss......privošči si kakšno mandarinouser posted image

tamika....mi bomo tudi imeli zalogovnik-nekočuser posted image

sjmm.....a te lahko fehtam za kakšen res dober recept za kruh-svakinja ne sme bele moke in bo sama peklauser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?