Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 20.10.2010 18:38:12
|
|
|
|
olana
|
IZVIRNO SPOROČILO: latka Olana, upam da se ti posreči, pa jutri dobiš stopko, kateri dan cikla pa si? Jaz samo upam, da je pri meni vse v redu, na prvem UZ na 3 da cikla sem imela 4 folikle levo in 5 desno, no danes sem pa 9 dan cikla, v petek na 11 dan UZ, pa upam da pridno rastejo in da bo punkcija prej, kako bi bila vesela, saj ne bi bilo več takih bolečin predvsem pa tiste špike vsak večer, ki vedno bolj bolijo! Bluzi ta računalnik , ja js sm 10 dan cilkla danes. Po moje bo punkcijo dal mal prej, ne vem bomo vidli.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 20.10.2010 20:24:57
|
|
|
|
miklarom
|
oj! da se vam po daljšem premoru postopka zopet pridružim. štartamo po zamrznjenčka in sicer imam prvi UZ že v ponedeljek 25.10.
< Sporočilo je popravil miklarom -- 20.10.2010 20:25:12 >
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 20.10.2010 21:04:46
|
|
|
|
larinko
|
zdravo punce, morm vam povedat da sem se danes, 6 dan po et strašno slabo počutila. bili smo v trgovini, ko me je naenkrat začelo trest, slabost, kot da bom dol padla. To je trajalo nekih 10 min...potem sem počasi prišla k sebi... me pa spodaj na vsake toliko boli v predelu jajčnikov, ampak ne špika, bolj topa bolečina... kaj je to? dobro ali slabo? ali imakatera pobno izkušnjo? srečno, Larinko
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 20.10.2010 21:43:20
|
|
|
|
loremi
|
oooooo miklarom že držim pestke!!!! larinko česa takega nsiem doživela, lahko ti samo rečem, da poizkusi čimveč počivat in se probat malo sprostit, pa upajmo na najboljši rezultat!
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 21.10.2010 6:20:25
|
|
|
|
olana
|
Evo me z UZ, folikli še niso zreli, po moje jih je ene 8 vsega skup, kokr sm uspela na hitro preštet, ker mi Reš ni neč povedal. V nedeljo spet UZ, pa stopka. Pravi, da sm počasna, da sm verjetno povsod počasna. Sem pa doma pozabila list, ki bi ga morala s sabo prnest in sem jih lahko potem poslušala, pa še za kazen mi ni dal mehurčkov iz inekcije tak da me je full zapeklo, ko mi jo je dajal. Adijo, sej bi kej rekla, sam sm bla rajš tih. Sm si pa misla, da sm pr njemu prvič in zadnič.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 21.10.2010 7:24:07
|
|
|
|
loremi
|
ob 06:20 že iz UZ-a?? ... na GKLJ pa naj bi začeli ob 07:30, pa iz izkušenj vedno zamujajo olana počasi se daleč pride , srečno naprej!
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 21.10.2010 7:35:05
|
|
|
|
Anonimen
|
baguska, jaz kupujem v lekarni BIO cink in selen ali pa v DMju selen (mu je dodan tudi cink). miklarom, že navijam!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 21.10.2010 8:19:12
|
|
|
|
olana
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi ob 06:20 že iz UZ-a?? ... na GKLJ pa naj bi začeli ob 07:30, pa iz izkušenj vedno zamujajo olana počasi se daleč pride , srečno naprej! hehe, Reš ma UZ od 5-6 ure zjutraj in vse mora potekat tip top, da gre hitro naprej. Doma sem bila že ob 5.45 Ja, se strinjam, da se počasi daleč pride, pa saj po logiki 11 dan ciklusa ne morejo biti zreli, če plodni dnevi šele nastopijo 12 dan ciklusa.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 21.10.2010 8:40:07
|
|
|
|
spelka12
|
miklarom držim pesti
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 21.10.2010 8:54:38
|
|
|
|
aqua77
|
Mikla jaz že pestkam zate!!!!!!
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 21.10.2010 9:28:30
|
|
|
|
latka
|
Olana, no vidiš, še samo malo zdrži, pa bo boljše! Res navijam zate, močno držim pesti, da bo čim več zrelih celic! No jaz pa jutri, sem že čisto na trnih, kaj mi bodo rekli, upam, da kaj dobrega, ker se res komaj premikam, če sedij, stojim, ali se premikam, me vseeno boli, najbolj levi jajčnik!
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 21.10.2010 9:29:24
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: olana Evo me z UZ, folikli še niso zreli, po moje jih je ene 8 vsega skup, kokr sm uspela na hitro preštet, ker mi Reš ni neč povedal. V nedeljo spet UZ, pa stopka. Pravi, da sm počasna, da sm verjetno povsod počasna. Sem pa doma pozabila list, ki bi ga morala s sabo prnest in sem jih lahko potem poslušala, pa še za kazen mi ni dal mehurčkov iz inekcije tak da me je full zapeklo, ko mi jo je dajal. Adijo, sej bi kej rekla, sam sm bla rajš tih. Sm si pa misla, da sm pr njemu prvič in zadnič. A cem sploh komentirat.
< Sporočilo je popravil baguSka -- 21.10.2010 9:30:52 >
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 21.10.2010 9:33:19
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: olana Evo me z UZ, folikli še niso zreli, po moje jih je ene 8 vsega skup, kokr sm uspela na hitro preštet, ker mi Reš ni neč povedal. V nedeljo spet UZ, pa stopka. Pravi, da sm počasna, da sm verjetno povsod počasna. Sem pa doma pozabila list, ki bi ga morala s sabo prnest in sem jih lahko potem poslušala, pa še za kazen mi ni dal mehurčkov iz inekcije tak da me je full zapeklo, ko mi jo je dajal. Adijo, sej bi kej rekla, sam sm bla rajš tih. Sm si pa misla, da sm pr njemu prvič in zadnič. A cem sploh komentirat. Jaz mislim, da je vsak komentar odveč...
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 21.10.2010 10:39:01
|
|
|
|
anci banci
|
IZVIRNO SPOROČILO: olana Evo me z UZ, folikli še niso zreli, po moje jih je ene 8 vsega skup, kokr sm uspela na hitro preštet, ker mi Reš ni neč povedal. V nedeljo spet UZ, pa stopka. Pravi, da sm počasna, da sm verjetno povsod počasna. Sem pa doma pozabila list, ki bi ga morala s sabo prnest in sem jih lahko potem poslušala, pa še za kazen mi ni dal mehurčkov iz inekcije tak da me je full zapeklo, ko mi jo je dajal. Adijo, sej bi kej rekla, sam sm bla rajš tih. Sm si pa misla, da sm pr njemu prvič in zadnič. olana..jaz sem bila tudi danes pri Rešu na UZ..smo se mogoče videli v čakalnici ? Jaz sm bila z možem , imam pa dolge rdeče lase... evo še moje poročilo... vidi se veliko število foliklov tako na levi in na desni strani, zmanjšal mi je dozo Menopurja iz 3 na 2, v nedeljo 24.10 UZ in je rekel da bo STOPKA, ter v 26.10 torek punkcija tudi meni je dal inekcijo amapk sploh čutila nisem, ponavadi ko mi jo da mož, me boli...sedaj pa nič... me je pa okregal, da sem prehitro dobila kg gor...pa sem mu rekla, da v tem postopku sem še mal pridobila, prvič sem 4 kg..sedaj pa samo 2 miklarom..držim že pesti za nov postopek
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 21.10.2010 10:45:56
|
|
|
|
nhaya
|
Tudi jaz sem bila danes pri Rešu na UZ..je rekel, da je vse super in da odlično napredujem..do nedelje še kr po 3 menopurja, v ponedeljek spet UZ in kot kaže stopka..v sredo pa punkcija.. Držim pestke za vse, da nam uspe..
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 21.10.2010 10:47:43
|
|
|
|
olana
|
Punce ve kr komentirajte, da ne boste misle, da sm mevža, ker imam za seboj nešteto posegov, sam ni mi pa fer, da nekdo nekaj iz žlahtnobe naredi. Latka hvala ti za spodbudne besede, pa upam, da boš vidla jutri super rezultate
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 21.10.2010 10:52:20
|
|
|
|
nhaya
|
Olana, a ti si v dolgem al kratkem postopku?
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 21.10.2010 10:55:39
|
|
|
|
bibk
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Hello punce!! Navijam za vas! ZELO! Mene pa neki zanima: a je katera mogoce pred in med postopkom jemala CINK!? jst sm danes sla v shoping in sem dobila le maticni mlecek in omego3, cinka pa nisem nasla... ce je katera jemala - kje se ga dobi? v lekarni? ker tam pa res nisem bla... V lekarni prodajajo šumeče tablete ACE + selen + cink ... sem pozabla od kere firme so ...
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 21.10.2010 11:10:22
|
|
|
|
olana
|
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci IZVIRNO SPOROČILO: olana olana..jaz sem bila tudi danes pri Rešu na UZ..smo se mogoče videli v čakalnici ? Jaz sm bila z možem , imam pa dolge rdeče lase... evo še moje poročilo... vidi se veliko število foliklov tako na levi in na desni strani, zmanjšal mi je dozo Menopurja iz 3 na 2, v nedeljo 24.10 UZ in je rekel da bo STOPKA, ter v 26.10 torek punkcija tudi meni je dal inekcijo amapk sploh čutila nisem, ponavadi ko mi jo da mož, me boli...sedaj pa nič... me je pa okregal, da sem prehitro dobila kg gor...pa sem mu rekla, da v tem postopku sem še mal pridobila, prvič sem 4 kg..sedaj pa samo 2 miklarom..držim že pesti za nov postopek Mislim, da se spomnem, jaz sem bila takoj 2. po vrsti, pa sem potem hitro oddirjala ven. Sej pol se pa tud v nedeljo vidimo, ko mamo UZ. V čem je fora, da majo ene 2 doze menopurja, druge pa 3? Zanimivo, da maš ti punkcijo v torek jaz pa v ponedeljek, pa na isti dan stopka. Ma sej bo, sam da nam rata, a ne da
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 21.10.2010 11:12:54
|
|
|
|
olana
|
IZVIRNO SPOROČILO: nhaya Olana, a ti si v dolgem al kratkem postopku? Jaz sem v dolgem postopku.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 21.10.2010 11:21:00
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: olana Punce ve kr komentirajte, da ne boste misle, da sm mevža, ker imam za seboj nešteto posegov, sam ni mi pa fer, da nekdo nekaj iz žlahtnobe naredi. Olana ne gre zato... Res je nam ze kar poznan... in se je boljse izogibat takim temam, ker bomo spet blokirane ali celo brisane s foruma. Tako da dejmo se vse vzdrzat komentarjev, saj vsaka pri sebi ve kaksen je.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 21.10.2010 11:23:02
|
|
|
|
baguSka
|
bibk - sej fora je, ker vem da obstaja kar neki stvari, ki vsebuje vec teh vitaminov in dodatkov, ampak hkrati.. jst sm mela predvsem v mislih, ce pac obstaja kaksna fora, da bi vseboval le cink!? bom povprasala v lekarni..
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 21.10.2010 11:25:24
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: olana V čem je fora, da majo ene 2 doze menopurja, druge pa 3? Zanimivo, da maš ti punkcijo v torek jaz pa v ponedeljek, pa na isti dan stopka. odvisno kot katera vpliva na terapijo.. nekatere se bl odzovejo, nekatere manj.. in ce se med postopkom vidi, da je tvoja odzivnost npr zelo velika, se ti doza zmanjsa.. punkcija je pa odvisna kot vem od tega, kok je vodilni folikel zrel oz. velik.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 21.10.2010 11:26:18
|
|
|
|
baguSka
|
in seveda odvisno od tega kdaj dobita STOPko..
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 21.10.2010 11:26:53
|
|
|
|
olana
|
Olana ne gre zato... Res je nam ze kar poznan... in se je boljse izogibat takim temam, ker bomo spet blokirane ali celo brisane s foruma. Tako da dejmo se vse vzdrzat komentarjev, saj vsaka pri sebi ve kaksen je. [/quote] Aha, v tem je potem fora , nisem vedla, da ste bile že brisane s foruma, se bom v bodoče vzdržala komentarja nhaya držim pestke, zate da bo še naprej vse dobro v postopku
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Patris Health®: Podpora za bodoče staršePatris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.