|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI
19.10.2010 17:30:49   
mucamica
latka po Gonalu sem imela iste občutke, kot ti,tudi napihnjena sem bila kot balonuser posted image , tako da ni nič narobe. prijateljica, ki je bila že 6x na umetni, mi je razložila, laično seveda, da je to zaradi proizvodnje "jajčkov" in ker jih je več kot po naravni poti se malo drenajo tam notri.
LP

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
19.10.2010 18:06:36   
latka
Danes sem 8 dan cikla, punkcijo pa imam predvideno komaj za naslednjo sredo, joj, mene bo do ta čas razneslo od bolečin!user posted image

(odgovor članu mucamica)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
19.10.2010 18:19:32   
mucamica
ne bo! ker veš zakaj boli 1! user posted image pa saj si velika punca user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
19.10.2010 18:26:22   
latka
Saj bom zdržala!user posted image

Kateri dan ciklusa se dela ponavadi punkcija?

(odgovor članu mucamica)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
19.10.2010 19:34:21   
loremi
SBDJ tole pa moram pokomentirat, naravnost enkraten rezultat, WAW !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
praviš, da si pila sirotko in hodila h Karmen? Sirotka, uf, dobra si, da to spraviš dol user posted image , sem pa sama bila tudi pri Karmen, pa ne vem, niso bili nič drugačni rezultati, očitno deluje kakor na koga. Ti si sedajle prav zadela v črno s tem izvidom! Pridno grej! user posted image

latka ko bo največji folikel dosegel velikost nekje max. do 22 mm, sledi stop injekcija in potem pukcija ... se pa dela punkcija nekje največ 2 tedna po tistem, ko začneš z dvojnimi injekcijami (se pravi, če si v LJ, potem suprefact+dona, no ali katero drugo) ... še malo, pa bo

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
19.10.2010 20:28:48   
Maja_V.
SBDJ: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, jaz sem 9 dan na Menopurju in praktično še ne čutim ničesar (imam pa le en jajčnik). A to slučajno pomeni, da se pri meni nič ne dogajauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Jutri UZ, bomo videli kaj bo!

Se mi bo pa čisto zmešalo od tega čakanja...... user posted image user posted image user posted image

"V vsakem, še tako majhnem koraku, je smisel življenja!"
*13.10.2011 ob 7.54 se je za naju začelo novo življenje, obsijano s sončkom! Čebelček najin: neskončno te imava rada in zate bi naredila prav vse!*

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
20.10.2010 6:26:28   
Anonimen
SBDJ, daj prosim povej kako je bilo v prejšnjih postopkih - katera zdravila, koliko enot, koliko celic, koliko zarodkov, koliko zamrznjenčkov.... Ker meni se zdi tole fenomenalen rezultat. user posted image user posted image user posted image user posted image   Predvidevam, da so ti ravno zato vstavili samo enega, ker so tako kvalitetni in predvidevajo, da se bo vgnezdil. Pa tudi če se ne bo - ti se špikala gotovo ne boš več. user posted image user posted image

(odgovor članu Maja_V.)
  Neposredna povezava do sporočila: 1532
20.10.2010 8:03:46   
loremi
 user posted image     

AKTUALNO

Sreda, 20.10.
ursi84 - ET
Maja_V. - UZ
anonimen (Vita) - prevzem zdravil

Četrtek, 21.10.
anci banci - UZ
olana - UZ

Petek, 22.10.
latka - UZ

Ponedeljek, 25.10.
olana - predvidena punkcija
vilincek - posvet
skuštrana suzi - prevzem zdravil
Torek, 26.10.
HANYBANY - prevzem zdravil
Sreda, 27.10.
latka - predvidena punkcija

Četrtek, 28.10.
Goldy - prevzem zdravil

Torek, 02.11.
spomladančica - UZ
mateja_goljev - prevzem zdravil

OBJEMČKI 

user posted image user posted image     Ally78, bibk, Buska, ana banana, DaisyE, Barbara31, pokamoka, mavrica72, waiting, drejčy, Aljonka, Amelia, športnica, energija80, aqua77, hojica, natke    user posted image user posted image  

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

mucamica greje user posted image user posted image  test 25.10.
larinko greje user posted image user posted image test 28.10.
SBDJ greje user posted image test 02.11.

user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image     

• mausikaa ( 3. IVF, PO, november)
  • anci banci (2. ICSI, dr.Reš)
  • Aljonka (4. ICSI)
  • športnica (2. IVF, MB)
  • drejčy (2. IVF, MB)
  • aja12 (3. IVF-november)
  • skuštrana suzi (4. IVF, MB, dr. Gavrič-Lovrenc)
  • lučka 25 (3. IVF, dr. Reš)
  • latka (1. ICSI, MB)
  • ana banana ( 1. IVF, GKLJ)
  • lučkamučka ( 1. ICSI, 19.09. začne s KT)
  • waiting ( 1. IVF)
  • mateja_goljev ( 5. IVF/ICSI, MB)
  • Roži_ ( 4. ICSI, MB)
  • mapesi ( 1. IVF, GKLJ)
  • mucamica ( 1. IVF, MB)
  • ursi84 ( 1. IVF, GKLJ, zamrznjenček)
  • olana ( 1.IVF, dr.Reš)
  • anonimen (Vita) (čaka user posted image  in IVF, GKLJ)
  • Stormy (IVF)
  • Maja_V. ( 1. IVF, GKLJ)
  • SBDJ ( 7. ICSI, dr.Reš)
  • spomladančica (IVF, GKLJ)
user posted image   KANDIDATKE  ZA  POSTOPEK   user posted image           

• vrtnica.m ( 3.IMSI/ICSI, GKLJ, dr. Bokal, postopek v oktobru) 
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Aqua77 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Miklarom ( zamrznjenčki, MB) 
  • mismis (5. IVF, MB)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • Loremi (3. IVF, GKLJ)
  • Športnica ( IVF, MB ) 
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (2. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)
  • Urshy78 (2. IVF, GKLJ)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • mausikaa (2. IVF, dr. Reš)
  • Buska (4. ICSI, PO, dr. Reš)
  • šopka (3. IVF, GKLJ)
  • D0aisy (2. IVF, dr. Reš)
  • Krashi (2 IVF, GKLJ)
  • honey (2. IVF, GKLJ, dr. Ban)
  • jona klara (2. IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Teja K (dr. Reš)
  • aja12 (3. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Mina83 (1. IVF, GKLJ)
  • Registrirana (2. ICSI, MB)
  • Klavirka (4. ICSI, GKLJ)
  • womanpolice (5. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • IVYY (4. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Cukica (GKLJ)
  • zarjaa (2. IVF, GKLJ, dr. Pintar)
  • FoxyLady (4. IVF)
  • JEŠA (IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • HANYBANY (IVF, GKLJ)
  • Rielka (2. IVF, GKLJ)
  • golobica82 (2. IVF, PO, dr. Merlo)
  • upanje81 (mild protokol)
  • gospodarica (6. ICSI, GKLJ)
  • čebelica_Maja (1. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • elle7 (1. IVF, MB) 
  • nana7 (2. IVF, GKLJ, dr. Zorn)
  • februar202 (5. IVF, GKLJ)
  • titty (3. IVF, GKLJ)
  • nanika 1 (3. IVF, GKLJ)
  • Elysabeth (4. IVF, dr.Reš)
  • martin6 (zamrznjenček, GKLJ)
  • Ksenya (1. IVF, MB)
  • vilincek (1. IVF, GKLJ, dr.Drobnič)
  • Sensi
  • spominčica (4. ICSI, dr.Drobnič, GKLJ)
  • februar 202 (5. IVF, GKLJ, čaka operacijo mioma)
  • julija30 (2. IVF, MB)
  • nana7 (2. IVF, GKLJ, dr. Zorn)
  • sandra74 (1. IVF, MB)
  • shyshy (1. IVF, MB)
  • energija80 (2. IVF, GKLJ)
  • pokamoka (2. IVF, PO)
  • majalina (2. IVF, GKLJ)
  • beba75 (3. IVF, MB)

user posted image user posted image user posted image

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit, hektorina

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01/ 23 23 048
Naročanje v MB: 02/ 321 24 48 (za posvet)

user posted image   NOVE NOSEČKE SEPTEMBER   user posted image
nanika 1  user posted image  (LJ)
kalaxy  user posted image  (PO)
mića  user posted image  (LJ)
user posted image   NOVE NOSEČKE OKTOBER   user posted image
mapesi  user posted image  (LJ)
majalina  user posted image  (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.

< Sporočilo je popravil loremi -- 20.10.2010 8:05:45 >

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
20.10.2010 8:20:26   
Anonimen
SBDJ, bolj površno spremljam zadnje čase vse skupaj, tako da ne vem, na kateri terapiji si bila. Koliko celic si imela navadno pri Rešu? Ker tokrat si jih imela res ogromno. 

(odgovor članu SBDJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 1534
20.10.2010 10:23:19   
SBDJ
loremi: moram priznati, da sem dobila kar nekakšno energijo, ko sem prebrala tvoje sporočilo.user posted image Res imava v tem postopku odlične rezultate in zato sem zelo vesela in hvaležna. Sem bila pa včeraj malo razočarana, ker so mi vstavili en zarodek. Nekako sem računala na dva.kRekli so mi, da imam 14 res lepih blastocist, tako, da bodo potem tudi zamrznjenčki super in da bi mi tudi zato vstavili samo enega. Jaz sem imela v preteklosti nosečnost z dawnomim sindomom tako da so mi zapisala v morebitni nosečnosti nujno amniocinteza. Šla sva tudi na vse genetske preiskave in je vse ok, tako da je bilo to naključje. Skratka in tudi zato ker je priporočena amniocinteza  so rekli da bi oni vstavili enega. Tam si ves preplašen in zmeden pa sem pristala. Zdaj pa še sama ne vem kaj je bolje. Če bi vstavili dva bi bila še večja možnost. Vem, da moram razmišljat pozitvno vendar ko si celi dan doma in razmišlajš samo o tem postaneš bolan. pet minut sem srečka nosečka, drugih pet minut pa vsa zaskrbkjena :-)
Upam na najboljše.
sem pa k karmen hodila tudi že v prejšnih postopkih, sirotko pa sedaj pijem prvič. Dobila sem domačo in danes zvečer jo spijem še zadnjič. V tem postopku sem kar nekaj stavri spremenila oz poiskusila. Nisem jedla sladkarij, ne kadim, ne pijem kave, hodila na masažo, pila sirotko....skratka tako da kot sem rekla upam da se mi bo sedaj to poplačalo. Da 2.11. zagledam en velik plusek. user posted image

skuštana suzy, anonimen : upam da bo res tako. Zamrznjenčkov je res kar nekaj, tako, da upam da jih bom izkoristila potem za drugega otročka:-)  da bo tale pikica, ki go grejem zmagala.... sem pa imela pri dr. rešu kar nekaj različnih zdravil (meroinal, Menopur, Puregon) vedno sem kar ok odreagirala je pa res da takih rezultatov ni bilo pa nikoli. Imela sem 16,15, 12,7,7,    3 x plusek. 2x izvenmaterninčna, 1x splav ...tako nekako. Skratka katastofa. Dvakrat sva imela res lepe blastociste to je bilo pa to......Mislim, da je to odvisno od celotnega postopka. meni dr. reš ni dal nikoli dolge terapije, zdaj sem jo imela prvič tu v Mb in zgleda da mi to odgovarja. Tu v Mb upoštevajo protokol za umetno oploditev in zgleda da mojemu telesu to odgovarja. ne morem rečt da z rešem nisem zadovoljna(ker lahko, da bom še kdaj pri njemu nikoli se ne ve), lahko pa rečem da sem tu v Mb zaenkatzelo zelo zadovljna.
Punce za vse vas držim pesti user posted image

(odgovor članu Maja_V.)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
20.10.2010 14:15:14   
majalina
pozdravljena dekleta!!!

kako ste kaj?

SBDJ, 2.11. bom močno močno stiskala pesti!!!

(odgovor članu SBDJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
20.10.2010 14:18:06   
latka
Maja_V, kako si opravila na UZ?

Olana, kako se pa ti počutiš?

Mene na trenutke tak zaboli v predelu jajčnikov, tudi ko hodim me boli, pa napihnjena sem, joj upam, da jajčeca pridno rastejo in bo v petek vzpodbudno na UZ!user posted image

(odgovor članu SBDJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
20.10.2010 14:33:12   
Maja_V.
Evo, pa sem opravila UZ.
Niso mi povedali celotnega števila foliklov, rekli so samo, ojoj, na levi strani eksplozija (desne tako ni). user posted image
Velikosti: 24, 22, 20.... Zelo je bila dr. začudena, da me nič ne boli...ampak me res ne, zaenkrat čutim samo občasno zbadanje v predelu jajčnika. Pa kak glavobol. Sem bila prepričana, da pri meni ne raste nič foliklov, glede na to, da sem bila brez težav... user posted image user posted image

Danes pade stopka ob 22h zvečer, jutri zvečer moram vzeti Apaurin, da se mišice zrelaksirajo, v petek 22.10. pa punkcija! Potemtakem naslednji teden transfer.

Sklepam, da se zares pestro začne šele po stop injekciji.

user posted image spim pa tako slabo zadnje dni...misli nenehno tavajo sem ter tja...user posted image

*13.10.2011 ob 7.54 se je za naju začelo novo življenje, obsijano s sončkom! Čebelček najin: neskončno te imava rada in zate bi naredila prav vse!*

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
20.10.2010 14:33:42   
Ksenya
Pozdravljene soborke,

nekaj časa sem vas samo brala, sedaj pa se vam bom zopet aktivno pridružila user posted image
Vsem nosečkam iskrene čestitke in mirno user posted image user posted image , vsem trepetalkam in borkam pa user posted image user posted image user posted image veliko sreče in močno navijam, da bomo vse skupaj čim prej srečke.
Jaz sem imela PREVZEM ZDRAVIL 18.10.2010 in imam prvi UZ 28.10. user posted image .
Špikanje mi zaenkrat ne dela težav in upam, da mi bo prineslo super rezultate, čeprav mislim da SBDJ ne bom dohitela, bom pa z manjšim številom malih borčkov tudi zadovoljna :)

SBDJ stiskam pestke user posted image user posted image

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
20.10.2010 14:58:55   
latka
Maja_V. bravo!user posted image user posted image user posted image Pa srečno v petek na punkciji!user posted image user posted image user posted image

Kdaj si pa imela predviden datum za punkcijo?

(odgovor članu Ksenya)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
20.10.2010 15:07:15   
olana
IZVIRNO SPOROČILO: latka

Maja_V, kako si opravila na UZ?

Olana, kako se pa ti počutiš?

Mene na trenutke tak zaboli v predelu jajčnikov, tudi ko hodim me boli, pa napihnjena sem, joj upam, da jajčeca pridno rastejo in bo v petek vzpodbudno na UZ!user posted image

Jaz sem napihnjena itak, skoz me neki špika spodi, včasih bolj, včasih manj, bomo vidli jutri na UZ, pa menda bom tud js kako stopko dobila, ker je že drugi UZ. Bomo vidli, sam, da je teh inekcij konc, še stopka, pa mir.user posted image user posted image Aja no pa une še k na punkciji pa transfeju pridejouser posted image user posted image ......

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
20.10.2010 15:15:55   
latka
Olana, upam da se ti posreči, pa jutri dobiš stopko, kateri dan cikla pa si?

Jaz samo upam, da je pri meni vse v redu, na prvem UZ na 3 da cikla sem imela 4 folikle levo in 5 desno, no danes sem pa 9 dan cikla, v petek na 11 dan UZ, pa upam da pridno rastejo in da bo punkcija prej, kako bi bila vesela, saj ne bi bilo več takih bolečin predvsem pa tiste špike vsak večer, ki vedno bolj bolijo!

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
20.10.2010 15:56:51   
Anonimen
oj

super ste, veliko se dogaja in na sploh stiskam pesti za vse ki čakate in grejete svoje sončke, da bo kmalu velik +
hkrati tudi za vse ki se še špikate da bo punkcija neboleča in blastociste lepe

SBDJ upam da bosta tokrat uspešna vse do konca in bo vse ok user posted image
majalina upam da uživaš svoje dneve user posted image
Maja_V naj bo uspešno user posted image

Jaz sem danes prevzela zdravila, imam kratek postopek in se začnem špikat ko dobim user posted image  tako da anonimna Vita čaka na user posted image
če si prov predstavljam bom nekje konec oktobra dobila M, potem sem nekje na sredi novembra na punkciji in konec meseca vem ali smo bili uspešni..ne bi bilo lepšega darila za praznike user posted image

Od danes črtam kofein in poskusim čim manj uživat bele moke; sadje in zelenjava na prvo mesto user posted image  

lep sončen pozdrav iz pisarne user posted image
Vita

(odgovor članu latka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1543
20.10.2010 17:28:10   
mucamica
so mi danes povedal da nimam nič za v skrinjo, tako da mi morata tale dva moja user posted image obvezno ratat!
za vse ostale pa user posted image user posted image user posted image in nasmešeke na obraz punce!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
20.10.2010 17:28:37   
Maja_V.
Latka: sploh mi niso predvideli datuma punkcije... pri meni je šlo tako: najprej Suprefact 14 dni, 15.dan prvi UZ, nato 9 dni Suprefact + Menopur, 10.dan kombinacije drugi UZ (danes) in ker je očitno bila terapija dovolj uspešna, da so že dovolj veliki folikli, je v petek punkcija. Sem pričakovala, da se bo podaljšal kak dan jemanje kombinirane terapije, tako da sem prav presenečena, da je že danes stopka. user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
20.10.2010 17:42:46   
baguSka
Hello punce!! Navijam za vas! ZELO!

Mene pa neki zanima: a je katera mogoce pred in med postopkom jemala CINK!? jst sm danes sla v shoping in sem dobila le maticni mlecek in omego3, cinka pa nisem nasla... ce je katera jemala - kje se ga dobi? v lekarni? ker tam pa res nisem bla...

(odgovor članu Maja_V.)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
20.10.2010 17:44:35   
mucamica
Poglej v DM

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
20.10.2010 17:48:44   
baguSka
 sem bla, pa ga nimajo.. pa v tus drogeriji tud ne.

(odgovor članu mucamica)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
20.10.2010 17:59:08   
baguSka
aha, sej vidim.. imajo ga v lekarnah in razlicni internet ponudniki.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
20.10.2010 18:35:08   
olana
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

aha, sej vidim.. imajo ga v lekarnah in razlicni internet ponudniki.
[/quote

Lahko ga pri meni kupiš prodaja se pa v povezavi z magnezijem in vitaminom B2

http://www.nn-sportna-prehrana.si/index.php/prehrana/zdravje.html?p=4

Ne da kej promoviram, sam če kej rabte od vitaminov komot dobite.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.