|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI
22.10.2010 16:02:57   
jona klara
držim pesti za vse trepetalke, grelke in vse ki še čakate.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
22.10.2010 19:22:20   
olana
Punce a mi povete prosim, kaj rabim na punkciji s sabo za oblečt? V tistem listu so omenjene samo nogavičke?user posted image user posted image (kako haljo, srajčko??)
Vprašanje velja za Reševkeuser posted image user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
22.10.2010 20:04:58   
Buska
IZVIRNO SPOROČILO: olana

Punce a mi povete prosim, kaj rabim na punkciji s sabo za oblečt? V tistem listu so omenjene samo nogavičke?user posted image user posted image (kako haljo, srajčko??)

samo sveze nogavicke ... srecno user posted image

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
22.10.2010 22:12:23   
spelka12

štumfke, pa kak vložek, jaz sem po p. vedno krvavela. Drugače pa kakšne take hlače, ki so udobne in široke okoli pasu. Uspešno punkcijo ti želim.

No tudi jaz se prijavljam k vam. Novembra štartamo pri Rešu z pingvinčki.

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
22.10.2010 22:18:28   
spelka12
miklarom vidim te, ku-ku. Že komaj čakaš ponedeljek?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
22.10.2010 22:20:37   
miklarom
špelka12 - hej srce pa kolk se jest vesela , da vidim da greš spet v postopek, pa že zdej navijam zateuser posted image user posted image user posted image user posted image , ja komaj čakam ponedeljekuser posted image

kak je mali Oskar, poljubčke mu pošiljamuser posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 22.10.2010 22:22:41 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
22.10.2010 22:26:19   
spelka12
Joj jest tud tako močno navijam za tebe. Mogoče nama pa letos uspe skupajuser posted image user posted image user posted image .
Oskar je trenutno na počitnicah, da se mami malo naspi. Ko pride ga pa polubčkam za tebe velja. A si ti v Lj. v postopku?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
23.10.2010 7:45:29   
olana
Punce, hvala za informacije, pa lepe željeuser posted image user posted image user posted image , tud jaz navijam, da nam vsem ratauser posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
23.10.2010 8:55:35   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

No tudi jaz se prijavljam k vam. Novembra štartamo pri Rešu z pingvinčki.

to mi delaj Špelček user posted image user posted image user posted image  bomo navijali, da bo tudi tokrat uspešno in da bo mali O. dobil družbo

< Sporočilo je popravil mismis -- 23.10.2010 8:56:03 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
23.10.2010 19:15:47   
mausikaa

nogavičke, jaz sem imela oblečeno eno takšno daljšo mikico

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
23.10.2010 19:30:04   
olana
Ja sej sem jaz tud računala na eno daljšo mikicouser posted image user posted image , a mi poveste še prosim koliko ur je pri vas minilo od stopke pa do punkcije. A je bilo 34-36h vmes tak k piše? Sprašujem pa zato, ker mi je dr. reku, da jutri stopko dobim v ponedeljek pa da mam punkcijo?user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
23.10.2010 20:58:31   
spelka12
npr. v petek zvečer stopka, sobota frej in v nedeljo zjutraj punkcija. Vsaj pri meni je bil vedno en dan vmes.

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
23.10.2010 21:05:21   
olana
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

npr. v petek zvečer stopka, sobota frej in v nedeljo zjutraj punkcija. Vsaj pri meni je bil vedno en dan vmes.

Najboljš, da počakam do jutri, mogoče se je zmotu, bom vprašala jutri.user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
23.10.2010 21:26:25   
anci banci
jutri pa stopka juhuhu..dost mam že teh inekcij..sem že kot napihnjena žaba..

olana..na punkcijo prinesi sam štunfke..je fajn da imaš kako daljšo majco(to je itak vedno fajn pri ginekologih)..no jaz sem sabo vzela še ta močne nalgasine prvič in je pomagalo...2 sem pojedla ene 20 minut pred tem..
no sej se jutri srečamo pri Rešu na Uz a ne:)

pri meni je prvič zgledalo tako, da sem dobila v nedeljo zvečer ob 9h stopko...v torek ob 9h pa je bila punkcija..zdej bo po moje isto...
v prvem postopku sem jemala še prometrium..a ga katera tudi jemlje..al je meni samo pozabil povedat...sem že malo pozabila kako je bilo ker je bilo to pred dvemi leti..
no pred dvemi leti na današnji dan sem imela transfer 2 morul in ena zdele nina v postelji...upam, da bo tuid tokrat takouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
23.10.2010 21:35:59   
larinko
danes sem dobila roza izcedek, user posted image , včera, 8 dan po et, -
ni več upanja... čeprav me bega, da je 9 dan zgodaj,glede na to da sem imela 3 dni stare zarodke,
kaj menite???user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
23.10.2010 22:16:28   
olana
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

jutri pa stopka juhuhu..dost mam že teh inekcij..sem že kot napihnjena žaba..

olana..na punkcijo prinesi sam štunfke..je fajn da imaš kako daljšo majco(to je itak vedno fajn pri ginekologih)..no jaz sem sabo vzela še ta močne nalgasine prvič in je pomagalo...2 sem pojedla ene 20 minut pred tem..
no sej se jutri srečamo pri Rešu na Uz a ne:)

pri meni je prvič zgledalo tako, da sem dobila v nedeljo zvečer ob 9h stopko...v torek ob 9h pa je bila punkcija..zdej bo po moje isto...
v prvem postopku sem jemala še prometrium..a ga katera tudi jemlje..al je meni samo pozabil povedat...sem že malo pozabila kako je bilo ker je bilo to pred dvemi leti..
no pred dvemi leti na današnji dan sem imela transfer 2 morul in ena zdele nina v postelji...upam, da bo tuid tokrat takouser posted image user posted image user posted image

Ja js si tud želim, da bi blo tko, men ni dal nič prometriuma...... anči jutr smo pol skupi na UZ, potem pa še na punkciji, ker se je pr men verjetno zmotu v datumu......upam,da rata v prvouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1616
23.10.2010 22:20:12   
olana
IZVIRNO SPOROČILO: larinko

danes sem dobila roza izcedek, user posted image , včera, 8 dan po et, -
ni več upanja... čeprav me bega, da je 9 dan zgodaj,glede na to da sem imela 3 dni stare zarodke,
kaj menite???user posted image

user posted image user posted image mislim, da je še prekmalu za vse skupaj, kokr punce pravijo, da se ne sme test delat tak hitro, počakaj še malo pa ga naredi ponovno. Dokler se ne vlije je še upanje.....user posted image user posted image

(odgovor članu larinko)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
23.10.2010 22:29:00   
reni36
Haj, jaz sem imela pri Rešu v soboto 16.10. stop injekcijo ob 20.00 uri, v ponedeljek punkcijo in po punkciji je rekel: sedaj pa v Italijo po Prometrium na 12 ur do ET, ki sem ga imela že v sredo saj sem pridelal eno samo celico, ki se je hvala bogu oplodila. Po ET je rekel, da sedaj pa Prometrium na 8 ur. Imela sem seboj samo nogavičke in malo daljšo mikico. Pa še prej sem vzela že doma en Ketonal.

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
24.10.2010 4:55:23   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

anči banči, obvezno moraš jemati prometrium, mislim da ti je samo pozabil povedati. Te bo pa sigurno po punkciji napotil v Italijo

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 1619
24.10.2010 7:02:01   
anci banci
dobro jutro...

nič ne bo danes s STOP inekcijo, vodilni folikel še premajhen, spet sem dobila dozi Menopurja+dipherline, jutri spet na UZ..pravi da jutri pa pade stopka(naj se mu besede pozlatijo)
mišmiš......hvala za odgovor ...točno sej res po punkciji se jemlje Prometrium(hvala b... da ga imam na zalogi še od postopka zmrznjenčkov, da mi ne bo treba letet v Italijo takoj)

olana.... držim pesti da bo ratalo v prvo...meni je...upam da bo tokrat tudi

larinko...nič ni še izgubljeno..če je samo roza izcedek potem je lahko tudi vgnezditveno...jaz sem dobila 12 dni po ET rjavkast izcedek in sem že mislila da je konec, 14 dan pa je test pokzal +, koliko so ti jih vstavili(nisem brala za nazaj)? meni so takrat 2 in se je samo 1 obdržal in je bila verjetno ta krvavitev zato ker je šel eden naprej...počakaj da vidiš in 14 dan naredi test

špelka12...lepo da se vračaš spet nazaj user posted image user posted image ..
miklarom....držim pestke za ponedeljekuser posted image user posted image user posted image

user posted image za vse trepetalke in v postopku pa sevedauser posted image user posted image user posted image user posted image ..navijam

nič grem naaj v posteljo še kako urco odremat preden se moj sinko zbudi

< Sporočilo je popravil anci banci -- 24.10.2010 7:10:21 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
24.10.2010 9:17:53   
larinko
user posted image  je prišla v vsej svoji razsežnosti. vstavili so mi 2 ampak je test prevčerajšnjim -
ni več upanja, imam 1 zamrznjenčka, pa me zanima, ali lahko grem takoj ta mesec ga iskat??
hvala

Neposredna povezava do sporočila: 1621
24.10.2010 9:30:17   
Anonimen
Punce, kaj tko komplicirate, kaj s seboj vzet na punkcijo..sej se samo slečeš in zlezeš na mizo..enako, kot da si pri njemu na UZ..

(odgovor članu jona klara)
  Neposredna povezava do sporočila: 1622
24.10.2010 9:34:04   
nhaya
Anci banci upam, da bo jutri vesela novica in da bodo folikli dovolj veliki..Kako veliki pa so bili v cetrtek na UZ? Jaz sem bila tudi v cetrtek pri REšu in imam jutri spet UZ (v cetrtek so bili najvecji 11mm). Tako, da je rekel, da verjetno jutri stopka, v sredo pa punkcija. S tem, da sem jaz do danes nadaljevala po 3 menopurje (če se prav spomnim, je tebi zmanjsal na 2?).

Olana, kako pa si ti opravila? Kdaj bo punkcija?

Držim pestke še za vse ostale..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
24.10.2010 9:47:07   
latka
Današnji UZ je za mano, sem pa malo razočarana, kajti pričakovala sem stopko, vendar je dr.Vlaisavljevič rekel, da še niso dovolj veliki, vem da je meril 19,17, najmanjši so 15, je pa po dolžini en folikel meril 21,po širini pa je rekel da še ni dovoljuser posted image , zato v torek ponovno UZ,pa verjetno stopka, potem pa v četrtek punkcija!Je pa še omenil, da imam veliko inpa lepe folikle!user posted image

Mismis, olana, beba75 srečno danes!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
24.10.2010 10:05:48   
latka
Bojim se tega, da mi kateri do torka preveč zraste, pa bo mogoče lahko kateri tudi počil,ali?
Danes mi je bilo vse tako čudno na UZ, ker je dr. drugače meril folikle kot v petek!

Komaj se premikam od bolečin!user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.