Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 22.10.2010 16:02:57
|
|
|
|
jona klara
|
držim pesti za vse trepetalke, grelke in vse ki še čakate.
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 22.10.2010 19:22:20
|
|
|
|
olana
|
Punce a mi povete prosim, kaj rabim na punkciji s sabo za oblečt? V tistem listu so omenjene samo nogavičke? (kako haljo, srajčko??) Vprašanje velja za Reševke
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 22.10.2010 20:04:58
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: olana Punce a mi povete prosim, kaj rabim na punkciji s sabo za oblečt? V tistem listu so omenjene samo nogavičke? (kako haljo, srajčko??) Vprašanje velja za Reševke samo sveze nogavicke ... srecno
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 22.10.2010 22:12:23
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: olana Punce a mi povete prosim, kaj rabim na punkciji s sabo za oblečt? V tistem listu so omenjene samo nogavičke? (kako haljo, srajčko??) Vprašanje velja za Reševke štumfke, pa kak vložek, jaz sem po p. vedno krvavela. Drugače pa kakšne take hlače, ki so udobne in široke okoli pasu. Uspešno punkcijo ti želim. No tudi jaz se prijavljam k vam. Novembra štartamo pri Rešu z pingvinčki.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 22.10.2010 22:18:28
|
|
|
|
spelka12
|
miklarom vidim te, ku-ku. Že komaj čakaš ponedeljek?
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 22.10.2010 22:20:37
|
|
|
|
miklarom
|
špelka12 - hej srce pa kolk se jest vesela , da vidim da greš spet v postopek, pa že zdej navijam zate , ja komaj čakam ponedeljek kak je mali Oskar, poljubčke mu pošiljam
< Sporočilo je popravil miklarom -- 22.10.2010 22:22:41 >
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 22.10.2010 22:26:19
|
|
|
|
spelka12
|
Joj jest tud tako močno navijam za tebe. Mogoče nama pa letos uspe skupaj . Oskar je trenutno na počitnicah, da se mami malo naspi. Ko pride ga pa polubčkam za tebe velja. A si ti v Lj. v postopku?
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 23.10.2010 7:45:29
|
|
|
|
olana
|
Punce, hvala za informacije, pa lepe želje , tud jaz navijam, da nam vsem rata
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 23.10.2010 8:55:35
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 No tudi jaz se prijavljam k vam. Novembra štartamo pri Rešu z pingvinčki. to mi delaj Špelček bomo navijali, da bo tudi tokrat uspešno in da bo mali O. dobil družbo
< Sporočilo je popravil mismis -- 23.10.2010 8:56:03 >
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 23.10.2010 19:15:47
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: olana Punce a mi povete prosim, kaj rabim na punkciji s sabo za oblečt? V tistem listu so omenjene samo nogavičke? (kako haljo, srajčko??) Vprašanje velja za Reševke nogavičke, jaz sem imela oblečeno eno takšno daljšo mikico
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 23.10.2010 19:30:04
|
|
|
|
olana
|
Ja sej sem jaz tud računala na eno daljšo mikico , a mi poveste še prosim koliko ur je pri vas minilo od stopke pa do punkcije. A je bilo 34-36h vmes tak k piše? Sprašujem pa zato, ker mi je dr. reku, da jutri stopko dobim v ponedeljek pa da mam punkcijo?
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 23.10.2010 20:58:31
|
|
|
|
spelka12
|
npr. v petek zvečer stopka, sobota frej in v nedeljo zjutraj punkcija. Vsaj pri meni je bil vedno en dan vmes.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 23.10.2010 21:05:21
|
|
|
|
olana
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 npr. v petek zvečer stopka, sobota frej in v nedeljo zjutraj punkcija. Vsaj pri meni je bil vedno en dan vmes. Najboljš, da počakam do jutri, mogoče se je zmotu, bom vprašala jutri.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 23.10.2010 21:26:25
|
|
|
|
anci banci
|
jutri pa stopka juhuhu..dost mam že teh inekcij..sem že kot napihnjena žaba.. olana..na punkcijo prinesi sam štunfke..je fajn da imaš kako daljšo majco(to je itak vedno fajn pri ginekologih)..no jaz sem sabo vzela še ta močne nalgasine prvič in je pomagalo...2 sem pojedla ene 20 minut pred tem.. no sej se jutri srečamo pri Rešu na Uz a ne:) pri meni je prvič zgledalo tako, da sem dobila v nedeljo zvečer ob 9h stopko...v torek ob 9h pa je bila punkcija..zdej bo po moje isto... v prvem postopku sem jemala še prometrium..a ga katera tudi jemlje..al je meni samo pozabil povedat...sem že malo pozabila kako je bilo ker je bilo to pred dvemi leti.. no pred dvemi leti na današnji dan sem imela transfer 2 morul in ena zdele nina v postelji...upam, da bo tuid tokrat tako
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 23.10.2010 21:35:59
|
|
|
|
larinko
|
danes sem dobila roza izcedek, , včera, 8 dan po et, - ni več upanja... čeprav me bega, da je 9 dan zgodaj,glede na to da sem imela 3 dni stare zarodke, kaj menite???
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 23.10.2010 22:16:28
|
|
|
|
olana
|
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci jutri pa stopka juhuhu..dost mam že teh inekcij..sem že kot napihnjena žaba.. olana..na punkcijo prinesi sam štunfke..je fajn da imaš kako daljšo majco(to je itak vedno fajn pri ginekologih)..no jaz sem sabo vzela še ta močne nalgasine prvič in je pomagalo...2 sem pojedla ene 20 minut pred tem.. no sej se jutri srečamo pri Rešu na Uz a ne:) pri meni je prvič zgledalo tako, da sem dobila v nedeljo zvečer ob 9h stopko...v torek ob 9h pa je bila punkcija..zdej bo po moje isto... v prvem postopku sem jemala še prometrium..a ga katera tudi jemlje..al je meni samo pozabil povedat...sem že malo pozabila kako je bilo ker je bilo to pred dvemi leti.. no pred dvemi leti na današnji dan sem imela transfer 2 morul in ena zdele nina v postelji...upam, da bo tuid tokrat tako Ja js si tud želim, da bi blo tko, men ni dal nič prometriuma...... anči jutr smo pol skupi na UZ, potem pa še na punkciji, ker se je pr men verjetno zmotu v datumu......upam,da rata v prvo
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 23.10.2010 22:20:12
|
|
|
|
olana
|
IZVIRNO SPOROČILO: larinko danes sem dobila roza izcedek, , včera, 8 dan po et, - ni več upanja... čeprav me bega, da je 9 dan zgodaj,glede na to da sem imela 3 dni stare zarodke, kaj menite??? mislim, da je še prekmalu za vse skupaj, kokr punce pravijo, da se ne sme test delat tak hitro, počakaj še malo pa ga naredi ponovno. Dokler se ne vlije je še upanje.....
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 23.10.2010 22:29:00
|
|
|
|
reni36
|
Haj, jaz sem imela pri Rešu v soboto 16.10. stop injekcijo ob 20.00 uri, v ponedeljek punkcijo in po punkciji je rekel: sedaj pa v Italijo po Prometrium na 12 ur do ET, ki sem ga imela že v sredo saj sem pridelal eno samo celico, ki se je hvala bogu oplodila. Po ET je rekel, da sedaj pa Prometrium na 8 ur. Imela sem seboj samo nogavičke in malo daljšo mikico. Pa še prej sem vzela že doma en Ketonal.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 24.10.2010 4:55:23
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci v prvem postopku sem jemala še prometrium..a ga katera tudi jemlje..al je meni samo pozabil povedat...sem že malo pozabila kako je bilo ker je bilo to pred dvemi leti.. anči banči, obvezno moraš jemati prometrium, mislim da ti je samo pozabil povedati. Te bo pa sigurno po punkciji napotil v Italijo
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 24.10.2010 7:02:01
|
|
|
|
anci banci
|
dobro jutro... nič ne bo danes s STOP inekcijo, vodilni folikel še premajhen, spet sem dobila dozi Menopurja+dipherline, jutri spet na UZ..pravi da jutri pa pade stopka(naj se mu besede pozlatijo) mišmiš......hvala za odgovor ...točno sej res po punkciji se jemlje Prometrium(hvala b... da ga imam na zalogi še od postopka zmrznjenčkov, da mi ne bo treba letet v Italijo takoj) olana.... držim pesti da bo ratalo v prvo...meni je...upam da bo tokrat tudi larinko...nič ni še izgubljeno..če je samo roza izcedek potem je lahko tudi vgnezditveno...jaz sem dobila 12 dni po ET rjavkast izcedek in sem že mislila da je konec, 14 dan pa je test pokzal +, koliko so ti jih vstavili(nisem brala za nazaj)? meni so takrat 2 in se je samo 1 obdržal in je bila verjetno ta krvavitev zato ker je šel eden naprej...počakaj da vidiš in 14 dan naredi test špelka12...lepo da se vračaš spet nazaj .. miklarom....držim pestke za ponedeljek za vse trepetalke in v postopku pa seveda ..navijam nič grem naaj v posteljo še kako urco odremat preden se moj sinko zbudi
< Sporočilo je popravil anci banci -- 24.10.2010 7:10:21 >
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 24.10.2010 9:17:53
|
|
|
|
larinko
|
je prišla v vsej svoji razsežnosti. vstavili so mi 2 ampak je test prevčerajšnjim - ni več upanja, imam 1 zamrznjenčka, pa me zanima, ali lahko grem takoj ta mesec ga iskat?? hvala
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 24.10.2010 9:30:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, kaj tko komplicirate, kaj s seboj vzet na punkcijo..sej se samo slečeš in zlezeš na mizo..enako, kot da si pri njemu na UZ..
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 24.10.2010 9:34:04
|
|
|
|
nhaya
|
Anci banci upam, da bo jutri vesela novica in da bodo folikli dovolj veliki..Kako veliki pa so bili v cetrtek na UZ? Jaz sem bila tudi v cetrtek pri REšu in imam jutri spet UZ (v cetrtek so bili najvecji 11mm). Tako, da je rekel, da verjetno jutri stopka, v sredo pa punkcija. S tem, da sem jaz do danes nadaljevala po 3 menopurje (če se prav spomnim, je tebi zmanjsal na 2?). Olana, kako pa si ti opravila? Kdaj bo punkcija? Držim pestke še za vse ostale..
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 24.10.2010 9:47:07
|
|
|
|
latka
|
Današnji UZ je za mano, sem pa malo razočarana, kajti pričakovala sem stopko, vendar je dr.Vlaisavljevič rekel, da še niso dovolj veliki, vem da je meril 19,17, najmanjši so 15, je pa po dolžini en folikel meril 21,po širini pa je rekel da še ni dovolj , zato v torek ponovno UZ,pa verjetno stopka, potem pa v četrtek punkcija!Je pa še omenil, da imam veliko inpa lepe folikle! Mismis, olana, beba75 srečno danes!
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 24.10.2010 10:05:48
|
|
|
|
latka
|
Bojim se tega, da mi kateri do torka preveč zraste, pa bo mogoče lahko kateri tudi počil,ali? Danes mi je bilo vse tako čudno na UZ, ker je dr. drugače meril folikle kot v petek! Komaj se premikam od bolečin!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.