Anonimen
|
zdravo dekleta, žene, mamice berem vas že dolgo časa, dokaj redno pa zadnja tri leta in sem veliko koristnih informacij dobila od vas. Hvala zdajšnjim ter starim borkam in srečnim mamicam. Nečesa pa pri sebi ne razumem, ne razumem svojega telesa. Zakaj je moj maternični vrat skoraj cel mesec mehak, visoko in odprt? Spremembo, ampak res minimalno včasih zaznam le kakšen dan ali dva po ovulaciji, nato se pa ponovno naširoko odpre in zmehča in 'pobegne' visoko v telo, da ga komaj zatipam. Prejšnji torek sem bila prvič na ICSI Postojna, tretji dan, štirje zarodki šolski so naju počakali, dva sem prejela v varstvo, pošte iz Postojne ni, torej ni zamrzjenčkov. Šokiralo me je dejstvo, da se je le malo odebeljen, malenkost trši MV že v soboto (torej 4 dan po ET) popolnoma zmehčal (nekajkrat sem čutila ostro bolečino, sekundno v predelu MV), odpr in se odmaknil globoko v telo in tako je še danes, od nedelje pa že čutim bolečine oz špikanje ob prihajajoči menstruaciji. Prometrium redno jemljemje Ali je možno, da moj MV enostavno ne deluje, da imam kakšno poškodbo, zaradi katere ne zanosim. Baje imam PCO kljub redni mestruaciji in ovulaciji (delano s testki in UZ - ob klomifenu), dragi slabo seme. Najina srečna sedmica pa je ratala v treh mesecih in bo stara 5 let. Res prosim za odgovor tiste, ki bi karkoli o tem vedele. Veliko sem namreč brala, da imajo MV trd, ko si vstavljajo Prometrium, da jih bolijo prsi. Pri meni pa nič.
|