metkara
|
No, pa smo kupili prve čeveljčke in odšteli lep kupček dinarčkov Ma, za otročke bi pa lahko imeli bolj solidne cene obutve. So pa od cicibana, gležnarji, edini model, ki je bil malo bolj toplo podložen. Sem hotela kake bolj zimske čeveljčke, že bolj škornjčke, pa nimajo takih malih številk. Je bila pa ful pridna, ko smo sprobavali čevlje in je ful sodelovala Je pomagalo, da so bili majhni otroci v trgovini, je itak samo njih gledala Smo pa kupili v massu, deichmann je imel tudi luškane (pa še nižje cene so), ampak se mi je zdelo, da je v teh najboljš hodila oz. stopala Upam, da bojo upravičili svoj namen in ceno. Zibka, a da so prevelike? Sem si mislila Js sem ji tudi podplat izmerila in vse, pa sem hotela najprej naročit od 12-18 mesecev (da bi jih kao dlje časa imela), potem sem pa naročila od 6-12 mesecev, ampak kaj, ko je nogica plavala v njih. Sem jih pa vseeno obdržala, ji bojo že enkrat prav. Sedaj imamo pa copatke od 0-6 mesecev (mi pa stari 10 mesecev ). Pa se mi niti ne zdi, da ima malo nogico (čeveljčke ima št. 19). Smrdijo pa res, ja, oz. en par je ful smrdel, drugi pa niti ne. Naša je tudi začela na trebuščku spat. Je baje ponoči, ko je moj šel spat (je bolj nočna ptica), spala čisto kontra obrnjena, na trebuščku, z ritko v zraku in nepokrita. V spalno vrečo je pa itak ne spravim več, ful živčna rata. Ne more brcat in vstat sredi noči Dolgo časa smo imeli samo 2 zobka, zdj je pa v roku dveh tednov prišlo vn kar 6 zobkov! Je imela tri dni kar visoko vročino in ni hotela kaj jest in pit, zdravnik je sicer rekel, da ni od zobkov, da je virus. Ali ji je pa sovpadalo. Je pa nam dal kar napotnico za bolnico, če bi še naprej odklanjala hrano in pijačo, pa sma se dojile ful pogosto, da je vsaj kaj v sebe dobila. Se je potem še teden zbujala na 2 uri ponoči in se hotela dojiti. Zdaj spet pridobivama stari ritem, 1 podoj na noč, pa 2-3 podoje čez dan. Kako še kaj ve dojite? Sem že parkrat slišala od ljudi, da zdaj bi pa že čas bil, da neham počasi dojiti, ker grem v službo Pa saj jo potem še vedno lahko dojim, ne? Ne vem, zgleda da imajo še vedno to v glavah, da se doji otroka do enega leta in potem nič več. No, kakor komu paše,js bi jo rada čimdlje, če bo še želela, seveda... Mi pa po 30 x na dan poslušamo Bibo leze, pa Telebajske, pa Kuža pazi, pa Zajčka dolgouščka na youtube Itak ti že gre skozi glavo, samo tako zavzeto posluša, pa ploska zravn, pa se smeji, da je veselje! In kar sama že gre k računalniku, pa kaže pa gundra. In potem je tako srečna, ko sliši že prve takte. Pa na koncu vedno pomaha, ko se končuje pesmica Ma, so srčki tti naši mali-kaj bi mi brez njih Uf, zdj pa moram res spat, se opravičujem dolgemu postu (dolgo ne pišem, pol pa moram nadoknadit ). Nočko!
|