|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
19.10.2010 11:53:09   
terida
IZVIRNO SPOROČILO: blondy_81

IZVIRNO SPOROČILO: ROmama

Laski - mene pa zanima, če jim po kopanju še vedno date kapice gor, ali sušite laske. Pri nas je temperaturna razlika v kopalnici in spalnici kar velika.

Kapice ji ne dajem, ji pa lase posušim s fenom, ker ima le že mal več las in bi se po moje lahko hitro prehladila, ker je v kopalnici le bolj toplo kot drugje v hiši.

Tudi mi uporabljamo fen.

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
19.10.2010 12:01:50   
tulpika
še en članek o otroških čeveljčkih od prof. dr. Vaneta Antoliča....soimenjaka našega decembrčka user posted image

http://www.orthops.si/clanki-moj_malcek.php?id=27

no...zdej pa v shopping po čevljčke user posted image

< Sporočilo je popravil tulpika -- 19.10.2010 12:02:36 >

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
19.10.2010 12:10:44   
Momtobe
ušesa - naš se tut pogosto za ušesa grabi in tlači prste notri :), ampak je zdravnica rekla, da niso vneti (je mel ravno pregled takrat). da ima malo več ušesnega masla in da naj uporabim parafinsko olje (da mu bo odvečno maslo ven steklo).

spanje - naš je zelo dolgo spal samo na hrbtu, sedaj pa najbolj pogosto spi na boku. na trebuhu zelo redko, razen zadnje tri dni ga pogosto najdem na trebuhu. :)
drugače pa smo v obdobju, ko je katastrofa ga spravit spat zvečer. ko zaspi je ok in mu ponoči samo včasih dam dudo in ene 3x je.

oblačenje - naš je doma v bodiju z dolgimi rokavi, spodnjem delu trenirke in debelih štumfih. včasih ima čez še majico z dolgimi rokavi. za ven pa mu oblečem čez še eno debelo jopico s kapuco in mu dam čez ušesa trak, na nogice pa neke kao copatke.
zdej sem mu naročila še en debel pajac (Next) za v voziček, ker ga zadnje čase oblečem v vse možno, pokrijem z debelo deko, pa mu je šele takrat ravno prav v vozičku ...

vrtec - mi smo sicer 3. v čakalni vrsti, ampak bomo seveda izviseli. k sreči se je tako obrnilo, da bo lahko babica čuvala. juhu!

duda - par tednov nazaj je pogruntal kako se da duda v usta in zdej kjerkoli vidi dudo si jo da takoj v usta. user posted image ...pa tako redko jo je imel - u bistvu samo za zaspat. zdej jo ima pa bistveno več, ravno ko bi se je mogli že skoraj znebit.

pitje - jaz sem mu kupila tisti lonček s slamico in mu je všeč pit, zato se mi zdi, da več spije. sicer jo obrnem na glavo, da čisto malo potegne in že priteče ... če je lonček prav obrnen še jaz težko ven potegnem :)

zna pa tudi že lepo zatečnarit user posted image in bit ihtav. ponavadi, ko noče zaspat.

(odgovor članu zajtam)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
19.10.2010 12:13:26   
Momtobe
lasje - jaz mu nič ne posušim, niti ne dam gor kape. če ima slučajno ušesa mokra mu jih posušim s palčko. zaenkrat še ni bilo problemov.

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
19.10.2010 17:34:34   
Zibka
Mi še nismo uporabili fena, kar zbrišem z brisačo, kapice pa že zelo dolgo ne uporabljam. sem pa razmišljala, da bi bilo treba počasi uvesti fen, ker ima kar dolge laske in tudi mi nimamo v stanovanju klaj preveč vroče.
Dudico uorabljamo samo še za zaspat. Sem kar vesela, ker jo je imela kot mejčkena neprestano v ustih in se mi je zdelo, da je ne bomo nikdar mogli odvadit.
Za v stanovanju je naša v žabicah, bodiju z dolgimi rokavi in po navadi še majčki za čez. Z ven pa ji slečem žabice in obujem podložene hlače, nogavičke, čeveljčke in debel flis, pa kapico. Potem pa v zimsko vrečio v voziček.
Hvala za linke o čeveljčkih: tudi sama sem tega mnenja.
Hvala tisti, ki mi je omenila, da so copatki iz www.copatki.si veliki, samo tega nisem upoštevala: dobila sem prevelike copatke in sem jih že odposlala nazaj in čakam na manjše (6-12m). sme pa gopso vprašala kje so narejenio in ko je rekla na Kitajskem sem kar slabe volje postala...sicer pa ali kateri niso?

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
19.10.2010 17:45:00   
Lenč.i
Smo bili včeraj pri gastroenterologinji v Lj zaradi majhnega pridobivanja na teži. Naša pikica je 70 cm dolga in težka 6350g. Vso svojo energijo porabi za rast v dolžino, s svojo težo je pa pod krivuljo. Dobili smo recept za bolj kalorično mleko (Infatrini). Zdaj pa da vidimo ali bo na podlagi tega dobila kaj podkožnega maščevja. Upam, da bo dobila kaj mišic, da bo lažje začela kobacat. Pa kri smo dali za pregled alergij (uh, ji je sestra vzela iz žile na glavici  - ubožica naša).
Sicer smo prehlad že skoraj pozdravili in je noč spet normalna (razen dveh prebujanj). Malo še z noska teče pa kašelj še draži občasno. Upam, da ne pride spet kmalu ta prehlad. Jo bom bolj začela oblačit za ven. Bodi, majčka, žabice, hlačke, nogavičke, mehko-usnjeni copati z muco podloženi in bombažni pajacek ter kapica. In je bila tako lepo topla, ko sva prišle iz sprehoda.
Laske ne sušimo, le obrišemo po kopanju, ker so še zelo kratki. Kapice tudi ne damo gor, kar kapuco od kopalnega plaščka poveznemo.
Spanje: različno  - v vseh položajih.

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
19.10.2010 20:46:22   
ShopGirl
ŽiVjO user posted image

Jst sm tut naročila copatke na www.copatki - nisem se mogla upret, pa cenovno se mi zdijo zelo ugodni. Upam da kmal dobimo, naročila sm pa velikost 6-12m. Kaja ma itak tok mini nogico, da ji bodo še lep čas prav. To, da so narejeni na Kitajskem mi pomeni pa glih tok kot če bi bli narjeni kje drugje...user posted image  Res je skoraj vse made in china, danes.

Full se strinjam z objavljenim člankom o primerni obutvi otroka. Razmišljanje avtorja mi je blizu... Midva sva Kaji v Adidas outletu (Viktring) kupila took lepe adidaske (mehke), da bi še sama mela take. So na ježka, preproste za obut. Dala sva pa 17 eur - pri nas jih prodajajo za 38user posted image  Tko da sva ji vzela še ene za spomladi in na koncu za 2 para čevljev dala tok, kot bi pri nas dala za 1 par. Noro, kako nas obirajo na vsakem koraku.

Po kopanju ji lase posušim s tetra pleničko, ker mi je z njo lažje kot z brisačo in zaenkrat nismo mel težav... Se mi pa večkrat zgodi da ji pozabim osušit ušesa ampak se mi to še ni maščevalo... Bom mogla bolj pazit na to.

Dons je mela tok njami kosilo... Pire krompir, špinača, mal masla, mal kisle smetane, mal nehomogeniziranega mleka, pol rumenjaka in žrebiček. Mmmm... vse je pojedla. Ja, začela sm jo navajat na kravje mleko in sm kupila kar tole nehomog., ker je lažje prebavljivo. Zaenkrat ni nobenih težav. Najprej sem ji ga dajala zjutraj, zdej ko vidm da OK prenaša ji pa z njim naredim milupin gres za lahko noč.

Je pa tok hecna da je prav veselje preživljat dneve z njo. Skos se smeji in nori naokoli po stanovanju. Danes je bla še posebej smešna. Je odkobacala malo stran in me vsakič pogledala in čakala da ji kaj rečem...pa sm za hec rekla "bav bav" in se je začela tok smejat, da sm se še sama mogla. To je bla igrica današnjega dneuser posted image

Sem povedala da je dobila praktično 4 zobe zgoraj, naenkrat? Jpuser posted image  Razen ena dvojkica je za kak dan prehitela ostale, tko da je zdj kot en vampirček, ko se smeji.

< Sporočilo je popravil ShopGirl -- 19.10.2010 20:47:51 >

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
19.10.2010 21:03:41   
Tasmanskivrag
Pozdravljene/i!!

Laski: po kopanju samo obrišem z brisačo, dokler se še v pižamo oblečeva itak traja, do takrat so pa laski že suhi. Pa že tko mi ful v glavo švica, tko da bi se verjetno še prej zaradi tega prehladil.

Spanje: že zelo, zelo dolgo mi spi na trebuščku, seveda z dvignjeno ritko. (saj ne, da sem, ko sem bila noseča, jaz velikokrat tako počivalauser posted image , tko da mi moj vedno reče, da je mali isti kot jaz).

Oblačenje: za notri ima hlačke, nogavičke, copatke, bodi z dolgim rokavom, včasih še majčko čez. Za ven mu pa spodaj oblečem še žabice, čez pa jaknico. Danes že obvezno kapo na glavo, k je blo tko mrzlo. Bzzzz.

Vrtec: hja, smo na 96. čakalnem mestu!!!user posted image user posted image - v Ljubljani. Tašča si sicer že z veseljem mane roke, da ga bo lahko čuvala. Meni je pa tudi v veselje, ker vem, da bo v najboljših rokah. Edino moram ji še rečt, da bi želela, da ga tudi malce vzgaja. Ker pri njej res dobi tisto kar si tisti moment zaželi, pa to včasih glih ni najboljš. Se bomo že zmenil. Bi pa zelo rada dobila izjavo gospoda župana, ko je obljublal, da bo vsak ljubljanski otrok dobil vrtec, da mu jo pošljem po mailu in se mu še enkrat zahvalim za 96. mesto. Grrr. Upam, da ga bomo vsaj drugo leto dobili.

Pitje: naučil se je piti po slamici in zdej ful lepo pije. Se mu prav fajn zdi.

Zibka: tudi mene čedalje bolj žalosti, da je vsaka stvar, ki jo primem v roko, narejena na Kitajskem. Hudiča kakšno leseno igračo bi pa tut slovenček lahko prodal. Ne rečem, da je ne naredi, samo prodati je ne zna oz. ne more. Ma res čist vse je narejeno na kitajskem. Sem se včasih ful trudila (sej se še zdej), da bi čim več slovenskega kupila, pa sem kar hitr obupala.
Revija: mi je sicer všeč Mama. Je pa res, da imajo 3/4 člankov za nosečnice. Mislim, da prav za mame, ni nobene takšne revije. Sicer pa čist po pravici povedano, meni je najboljša slovenska revija Playboy. Hja, malo čudno izgleda, ampak je vsaj res kaj kvalitetnega za brat. Razni Cosmopolitani in Eve, Lise, Lepota in zdravje,... mi je brez veze, ker so članki itak prevedeni, ponavadi iz nemščine in se nas v sloveniji sploh ne tiče. Pa se mi zdi, da sem jih pa zdej res že prerastla. Druzga pa ni. Cajtng?
Pa še to: glede na to, da si zastopnica za Just, kako bi se midve zmenile za eno kremo materine dušice? Je kakšna varianta? Imam zastopnico v službi, pa mi ni, da bi se zdej z njo dogovarjala.

Srečanje: dajmo poskusit. Se dobimo v petek ob 12. uri v Zoo?

Lp!

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
19.10.2010 21:20:43   
ShopGirl
Tasmanskivrag, sej najbrž bi res skor vsak dobil vrtec če bi izbral opcijo "katerikoli vrtec", sam to pomeni da obstaja šansa da morš otroka furat na drug konc LJ - to je pa itak suffer. Mi smo 24. na čakalni listi...

Jst pa, odkar sm ugotovila da "made in slovenia" precej preplačam, ne kupujem več. Če bi mela mogoče nemško plačo, pa bi user posted image  tko je pa tut plača slovenska.

(odgovor članu Tasmanskivrag)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
19.10.2010 21:38:25   
Tasmanskivrag
Baje, da so tako ali tako vsi vrtci zasedeni, tako da tudi ta 3. opcija težko pride v poštev, ker je nemogoče. Samo v našem Pedenjpedu je bilo oddanih 260 vlog, prostih mest imajo pa 123. In ker pač naši niso rojeni pred 1.9.2009, naj se obrišejo pod nosom. Je pa ta 3. opcija kar neki. Najboljš, da se čez celo Lj furam še celo popoldan, po možnosti pa naj otroka dvignem do 16.30. ure.

"made in slovenija" se strinjam. Žal so zelo precenjene cene.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
19.10.2010 21:57:11   
d4rj4.84
ojla, kot za večino vas, se tudi meni izteka porodniška, zato bom morala počasi začet pisat prošnje za službo.

ima mogoče katera vzorec ali primer prošnje za zaposlitev? seveda sem že napisala svojo, ampak se mi zdi da ni ravno to, kar hočejo delodajalci.

vesela bi bila, če bi mi katera pomagala.

Neposredna povezava do sporočila: 4436
19.10.2010 22:04:20   
bugimajstr
dobrvečer...:)
kopanje pr nas je bol poredko..sej se še ne zamaže tolko..kadar ga pa že kopamo ga pa itak sam u brisačo zavijemo pa mal podrgnemo po buči..mamo po bajti kr toplo tko da se mu takoj posuši tisto malo čupe kukr je ma..user posted image
aja ušesa ma tut naš baje ful zamaščena..usaj tko je dohtarca rekla zadnč na pregledu.sam ni nč rekla d mu je treba kak parafin tankat u glavo..user posted image no kakorkoli..kak parafin pa naj se uporabla?in kako?kaka info?ma pa uha res učas tko zamaščena d bi skor za na kruh mel za namazat..user posted image sam dns spucaš jutr je isto..pač očitno more tko bit..
spanje pr nas ke pa u useh možnih položajih.ampak res v useh..tut na glavo se postaviuser posted image  in to tko d nogice stegne glavo pa pod pušt utakne..sam itak se pol zvrne k nemore tko dolgo spat..user posted image
no kar se pa robe tiče za tamale...pa itak je use kitajsku..kitajci nas bodo preplavl..hehehe sej rumeno tut mi že lulamo..hehehe
no oblečen je pa naš takole..za notr je u enem pajacku iz pliša pa ene debele štumfe ma obute..k une copatke k majo bremze on dol zbrca aja pa tenk bodi ma spodi d plenico drži na riti..user posted image
za vn ma pa bodi pa žabice pa trenerkico al pa hlače pa eno jopco tako cufasto ko ovca pa je ful topla.kapo smo mu pa šele zdej dal na betičko pa je celo ni dol potegni k smo bli zunej..mu je najbrž pasala.
nč dost je blo..

aja če kera kej ne zastopi pa naj upraša za podnapise..user posted image bom se potrudu..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4437
19.10.2010 22:04:30   
araz
po dolgem času se še jest mal oglasima in mal pokomentiram in napišem kaj se z mojo Zojo dogaja.

Hvala bogu se je zdej dokončno pozdravila in dobila nazaj apetiti. Jo je res kar precej zdelalo. Imela je prehlad, vneta ušeska pa še 6 bolezen je dobila in to v dveh delih in brez visoke vročine.

Ta vikend smo bili pa na morju in še mal uživali.

oblačenje - bodi dolg rokav, puloverček, žabice, podložene hlačke, nogavičke in copatke ter povrhu še flis jopico ter kapico ali trak. Ko pa mi zaspi v vozičku pa jo pokrijem še z dekico.

Tud jest sem naročila copatke na copatki.si in sem zelo zadovoljna. Edino kar me moti je to,da imajo mal vonja po usnju in barvah.
Zdej študiram, da bi naročila še ene podložene.
Drugače pa se tud jest strinjam z tem, da so naši malčki čimveč bosi. Edino za zunaj je pa fajn, da imajo nekaj toplega in mehkega obuto zaradi tega, da jih ne zebe. Zaenkrat še nisem nič kupila, sem pa razmišljala o Geox-icah. Samo ne vem, če imajo tud kakšne res mehke za pozimi. Moram še mal raziskat.

sušenje laskov po kopanju - jest ji tud kar z tetraplečničko osušim, ušessa pa z palčko

pitje - Zoja se je tud naučila piti po slamici. z kozarčka ji gre pa bolj slabo, več gre mimo kot pa v usta. morava mal več vadit.

duda - moja pa že skoraj pol leta sama daje dudo v usta. zdej ko je bila bolna jo je imela kar precej v ustih. drugače pa samo pred spanjem. upam ,da jo bo počasi zdej tud to minilo in da bova počasi ukinili.

spanje - tud Zoja spi večinoma na trebuhu z dvignjeno ritko in je nikol ne popravljam. edino odejo moram skoz vlečet ven, ker se čist vedno vleže na njo. pa tud če imam še kakšno v rezervi na ograji posteljice jo potegne dol in se vleže nanjo user posted image .

Smo imeli pa včeraj prvi obisk pri zobozdravniku. Zaenkrat ima še vedno samo dva zobka spodaj in še nič ne kaže da bi še kakšen nov ven pogledal.

NO, punce a se bomo uspele zmenit za ZOO?
Jest sem tud za petek. Vreme mislim,da je lepo napovedano.

Neposredna povezava do sporočila: 4438
19.10.2010 22:10:42   
Tasmanskivrag
Ja edino za vreme ne vem kakšno je napovedano. Nisem nič preverila. Upam, da bo lepo.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
19.10.2010 22:13:11   
blondy_81
Od petka dalje naj bi bilo lepo, samo ne več tolk toplo. Zjutraj nič stopinj, čez dan max. 12.
Ob keri uri bi se pa dobile? jaz bi malo kasneje, da ne bo več tako hladno, pa da ne bo kaka megla. ker tja do ene 10h je po moje kr megla, v LJ je dostkrat še dlje (ne vem iz prve roke, ampak tako mi folk pove).

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

Neposredna povezava do sporočila: 4440
19.10.2010 22:28:51   
ShopGirl
Tasmanskivrag, se strinjam s tabo - nemogoče je otroka vozit na drug konc Lj in ga prit še iskat ob normalni uri. Grozno je...

Srečanje, jst sm za petek, ampak ne vem če bi uspela do 12h pridt ker ma Kaja med 11. in 12. kosilo. Pa dokler jo umijem, zrihtam in pripešačim do ZOO-ja seveda traja. Kaj pa ob 13h? No drugač bova pa zamudili, ni treba samo zarad naju prestavljat ure.

Blondy, megla zgine do 11huser posted image  

araz, sem vesela da ste zdravi - juhu!

bugimajstr, sm vse razumela, tut to da zdj lulamo rumeno user posted image

Darja, velik sreče pri iskanju zaposlitve!

Neposredna povezava do sporočila: 4441
19.10.2010 22:30:34   
blondy_81
Jst sem tud za ob 13h tko kot je predlagala Shopgirl.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
19.10.2010 22:43:49   
Tasmanskivrag
Meni je čist vseeno, lahko ob 13. uri.

Neposredna povezava do sporočila: 4443
20.10.2010 0:03:54   
metkara
No, pa smo kupili prve čeveljčke in odšteli lep kupček dinarčkovuser posted image Ma, za otročke bi pa lahko imeli bolj solidne cene obutve. So pa od cicibana, gležnarji, edini model, ki je bil malo bolj toplo podložen. Sem hotela kake bolj zimske čeveljčke, že bolj škornjčke, pa nimajo takih malih številk. Je bila pa ful pridna, ko smo sprobavali čevlje in je ful sodelovalauser posted image Je pomagalo, da so bili majhni otroci v trgovini, je itak samo njih gledalauser posted image Smo pa kupili v massu, deichmann je imel tudi luškane (pa še nižje cene so), ampak se mi je zdelo, da je v teh najboljš hodila oz. stopalauser posted image Upam, da bojo upravičili svoj namen in ceno.

Zibka, a da so prevelike? Sem si mislilauser posted image Js sem ji tudi podplat izmerila in vse, pa sem hotela najprej naročit od 12-18 mesecev (da bi jih kao dlje časa imela), potem sem pa naročila od 6-12 mesecev, ampak kaj, ko je nogica plavala v njih. Sem jih pa vseeno obdržala, ji bojo že enkrat prav. Sedaj imamo pa copatke od 0-6 mesecev (mi pa stari 10 mesecevuser posted image ). Pa se mi niti ne zdi, da ima malo nogico (čeveljčke ima št. 19). Smrdijo pa res, ja, oz. en par je ful smrdel, drugi pa niti ne.

Naša je tudi začela na trebuščku spat. Je baje ponoči, ko je moj šel spat (je bolj nočna ptica), spala čisto kontra obrnjena, na trebuščku, z ritko v zraku in nepokrita. V spalno vrečo je pa itak ne spravim več, ful živčna rata. Ne more brcat in vstat sredi nočiuser posted image

Dolgo časa smo imeli samo 2 zobka, zdj je pa v roku dveh tednov prišlo vn kar 6 zobkov! Je imela tri dni kar visoko vročino in ni hotela kaj jest in pit, zdravnik je sicer rekel, da ni od zobkov, da je virus. Ali ji je pa sovpadalo. Je pa nam dal kar napotnico za bolnico, če bi še naprej odklanjala hrano in pijačo, pa sma se dojile ful pogosto, da je vsaj kaj v sebe dobila. Se je potem še teden zbujala na 2 uri ponoči in se hotela dojiti. Zdaj spet pridobivama stari ritem, 1 podoj na noč, pa 2-3 podoje čez dan. Kako še kaj ve dojite? Sem že parkrat slišala od ljudi, da zdaj bi pa že čas bil, da neham počasi dojiti, ker grem v službouser posted image Pa saj jo potem še vedno lahko dojim, ne? Ne vem, zgleda da imajo še vedno to v glavah, da se doji otroka do enega leta in potem nič več. No, kakor komu paše,js bi jo rada čimdlje, če bo še želela, seveda...

Mi pa po 30 x na dan poslušamo Bibo leze, pa Telebajske, pa Kuža pazi, pa Zajčka dolgouščka na youtubeuser posted image Itak ti že gre skozi glavo, samo tako zavzeto posluša, pa ploska zravn, pa se smeji, da je veselje! In kar sama že gre k računalniku, pa kaže pa gundra. In potem je tako srečna, ko sliši že prve takte. Pa na koncu vedno pomaha, ko se končuje pesmicauser posted image Ma, so srčki tti naši mali-kaj bi mi brez njihuser posted image

Uf, zdj pa moram res spat, se opravičujem dolgemu postu (dolgo ne pišem, pol pa moram nadoknadituser posted image ). Nočko!

Neposredna povezava do sporočila: 4444
20.10.2010 6:51:46   
araz
Metkara, moja je tud čist nora na te pesmice na youtube. In točno že ve, kdaj je kakšne konec. Me začne klicat, da naj dam še user posted image .
Pa tko pleše zraven na Šmentano muho, da se ji prav smejim. Res so luškani ti naši biserčki.

(odgovor članu metkara)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
20.10.2010 8:11:37   
Tasmanskivrag
d4rj4.84 sem ti mail poslala glede prošnje.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
20.10.2010 8:45:21   
ROmama
Parafinsko olje se kupi v lekarni, je taka 5 mililiterska plastenkica, zdravnica mi je rekla, da je potrebno v ušeksa dati 2 kapljici, 2x na dan. Sem pa pozabila vprašat, koliko časa moram dajatuser posted image

Srečanje - če bo Ema nehala kašljat, bova tudi medve prišle, v petek ob 13h v ZOOju je kar v redu. Drugače nama je zdravnica rekla, da na mrzel zrak s prehladom in kašljem ne smeva, ker to škoduje dihalnim potem. 

Neposredna povezava do sporočila: 4447
20.10.2010 9:45:57   
ROmama
Še nekaj sem pozabila vprašat - ali AD3 še dajete? Jza sem zdaj, ko je sonček šel, spet začela.

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
20.10.2010 12:02:21   
tulpika
tintara in d4rj4.84...imata ZS.

AD ne dajem, ker je kapljicam potekel user posted image  rok. Bom šla en dan po recept. 

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
20.10.2010 12:21:52   
KulGirl
AD3 Jaz jih dajem. Mala ima še vedno precej odprto mečavo in je rekla pediatrinja, da naj kar pridno dajem.

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?