|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
20.10.2010 20:08:13   
Tulipan12
Pa sreda je in ob 21h imam Gospodinjice, juhej!

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
20.10.2010 20:09:00   
Tulipan12
Šibam, ker se Lia že dere iz kopalnice GOTOVOOOOOOOO!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1327
20.10.2010 20:10:27   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Pa sreda je in ob 21h imam Gospodinjice, juhej!
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1328
20.10.2010 20:11:10   
tasa_m

Moja pa trka pri vratih spalnice in se dere:  maaamiiiii user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1329
20.10.2010 20:13:02   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Tak zaj pa je CSI time user posted image

Dober del je bil danes, ne? Sam pol sem zamudila, ker smo bili vzunaj. Zdej pa počakamo risanko, Lumpke in rihtanje za spat. Joj kak je hitro dneva konec.

Sploh ne vem, da je dan bil!!!! Iz službe sva šla direktno očetovstvo urejat, pobasala Lio, smo šli v kitajsko, domov preoblečt, z Lio na plesne, ki jih je mama zvohala na netuuser posted image  in so nam superuser posted image  Lio so sprejeli kljub temu, da jemljejo od 2 let naprejuser posted image , potem EUpark, Lii po trenerko in  zdaj smo prišli domov. Ona2 se tuširata, jaz pa uživam svojih 5 minut ob čaju!user posted image
Čuj ti Tulipan, malo bolj na easy, glej da v petek prideš, da nebomo ki vse v P. mogle ko živiš tak hiter tempo user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1330
20.10.2010 20:26:12   
Najaa

KOKICA kako ti to zdej avto pucaš? A nisi doma zato, da počivaš?? user posted image

Pa da povem, da sem včeraj Niki naredila mleko z medom, pa ga ni hotla spit. user posted image Ma na splošno je neka zbirčna Metka postala, vse je ne ne ne, sploh ne odpre ust da bi probala. Tak da ji moram na hitro žlico v usta porinit in če ji je dobro, pol je. Pa še to ne vse in veliko. Ma res mi je čudno no, ker prej je pa že lepo in vse jedla... Se počutim kot na začetku uvajanja GH, ko sem jo morala zamotit z vsem mogočim, da je malo pojedla. user posted image
Ja, pa včeraj smo pol šli h P dat kri in je vse ok. Verjetno res reakcija na cepljenje.

O, dobro da je bila samo reakcija na cepljenje in da so izvidi ok!
Saj Lia ima tudi neke izbirčne fore, samo zaenkrat še probavam tak, da če noče jest, ni dovolj lačna, če mi odkloni neko stvar, za katero vem, da jo ima rada. Pa ji ponudim kasneje in poje. Sem imela doma preveč ustrežljivo mamo, ki mi je ponudila za vsak obrok po 5 menijev in  normalno, da sem si izmiđljevala kot neka kraljična. Pa brat tudi. Mislim, da je on neko obdobje jedel še samo kakih 5 stvari in je imel full probleme, ko je šel kam in ni bilo maminega kosila. No, zdaj ima punco, ki ga ne sprašuje, pač skuha!user posted image user posted image user posted image  In je vse!user posted image  Tak da sem si rekla, da upam, da ne bom te napake naredila pri Lii kot je mami pri naju.

Pa ja, sej jaz tud ne delam menija, pač kar je je. Če noče, je ne silim in ponudim kasneje.

Neposredna povezava do sporočila: 1331
20.10.2010 20:57:18   
Tulipan12
Evo me nazaj, še 4 minute do Gospodinjicuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
20.10.2010 20:58:37   
Tulipan12

Moja pa trka pri vratih spalnice in se dere:  maaamiiiii user posted image

user posted image user posted image user posted image  mami, če pa ima obmesečnico, veš da lahko malo dlje čaga!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
20.10.2010 21:00:27   
Tulipan12

Tak zaj pa je CSI time user posted image

Dober del je bil danes, ne? Sam pol sem zamudila, ker smo bili vzunaj. Zdej pa počakamo risanko, Lumpke in rihtanje za spat. Joj kak je hitro dneva konec.

Sploh ne vem, da je dan bil!!!! Iz službe sva šla direktno očetovstvo urejat, pobasala Lio, smo šli v kitajsko, domov preoblečt, z Lio na plesne, ki jih je mama zvohala na netuuser posted image  in so nam superuser posted image  Lio so sprejeli kljub temu, da jemljejo od 2 let naprejuser posted image , potem EUpark, Lii po trenerko in  zdaj smo prišli domov. Ona2 se tuširata, jaz pa uživam svojih 5 minut ob čaju!user posted image
Čuj ti Tulipan, malo bolj na easy, glej da v petek prideš, da nebomo ki vse v P. mogle ko živiš tak hiter tempo user posted image user posted image

Eh, ne še, Lia še nima postelje, bom morala tega še v trebuščku malo met, da se zorganiziamo domauser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
20.10.2010 21:02:17   
Tulipan12

KOKICA kako ti to zdej avto pucaš? A nisi doma zato, da počivaš?? user posted image

Pa da povem, da sem včeraj Niki naredila mleko z medom, pa ga ni hotla spit. user posted image Ma na splošno je neka zbirčna Metka postala, vse je ne ne ne, sploh ne odpre ust da bi probala. Tak da ji moram na hitro žlico v usta porinit in če ji je dobro, pol je. Pa še to ne vse in veliko. Ma res mi je čudno no, ker prej je pa že lepo in vse jedla... Se počutim kot na začetku uvajanja GH, ko sem jo morala zamotit z vsem mogočim, da je malo pojedla. user posted image
Ja, pa včeraj smo pol šli h P dat kri in je vse ok. Verjetno res reakcija na cepljenje.

O, dobro da je bila samo reakcija na cepljenje in da so izvidi ok!
Saj Lia ima tudi neke izbirčne fore, samo zaenkrat še probavam tak, da če noče jest, ni dovolj lačna, če mi odkloni neko stvar, za katero vem, da jo ima rada. Pa ji ponudim kasneje in poje. Sem imela doma preveč ustrežljivo mamo, ki mi je ponudila za vsak obrok po 5 menijev in  normalno, da sem si izmiđljevala kot neka kraljična. Pa brat tudi. Mislim, da je on neko obdobje jedel še samo kakih 5 stvari in je imel full probleme, ko je šel kam in ni bilo maminega kosila. No, zdaj ima punco, ki ga ne sprašuje, pač skuha!user posted image user posted image user posted image  In je vse!user posted image  Tak da sem si rekla, da upam, da ne bom te napake naredila pri Lii kot je mami pri naju.

Pa ja, sej jaz tud ne delam menija, pač kar je je. Če noče, je ne silim in ponudim kasneje.

Ja, po mojem je tak ok, mi pa je tudi prava muka, ko ima dan kot si rekla sama kot da smo spet na uvajanju GH!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
20.10.2010 21:03:20   
Tulipan12
Gospodinjiceeeeeeeuser posted image user posted image user posted image  tote pa imajo resne probleme, jauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1336
20.10.2010 21:06:10   
Najaa

Gospodinjiceeeeeeeuser posted image user posted image user posted image  tote pa imajo resne probleme, jauser posted image user posted image user posted image

Men se jih pa ne da gledat. Gledam ene druge gospodinje, v hiši BB! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1337
20.10.2010 22:18:25   
felix7

Ma ja, sej vem, saj sem itak tak tak za vse skupaj... ampak pri Lii nisem imela nobenega backupa in mi je bilo takrat full žal... pa tut nisem bila toliko poučena, da ti kr dajo umetne popadke, brez da te vprašajo, pa da jih lahko odkloniš, pa tak... zdaj grem bolj zaradi tega, da se malo bolj pripravim, če pa bo potrebno, pa seveda, če bom rodila v pravem času, pa jo bom vzela...

a je v MB epiduralna plačljiva? v NM je bila do enega leta nazaj brezplačna, zdaj pa tut oni kasirajo. Sicer je v prvo nisem imela, pa verjetno je tudi v drugo ne bi, ampak se mi zid nepošteno, da je to plačljiva zadeva. Skoraj tako, kot da bi moral plačat anestezijo pri operaciji user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

Neposredna povezava do sporočila: 1338
20.10.2010 22:18:34   
felix7

Ma na splošno je neka zbirčna Metka postala, vse je ne ne ne, sploh ne odpre ust da bi probala. Tak da ji moram na hitro žlico v usta porinit in če ji je dobro, pol je. Pa še to ne vse in veliko. Ma res mi je čudno no, ker prej je pa že lepo in vse jedla... Se počutim kot na začetku uvajanja GH, ko sem jo morala zamotit z vsem mogočim, da je malo pojedla. user posted image

no, jaz bi popolnoma isto zgodbo napisala user posted image  naš je celo zbirčen za hrano določene barve. Vse rdeče ne proba niti pod razno user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
20.10.2010 22:18:40   
felix7

Čestitke Lija! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
20.10.2010 22:21:01   
felix7
pa dober večer user posted image

gledam basket in imam adrenalin na višku user posted image  5 minut do konca, rezultat izenačen. Uf, uf, se čist vživim in se spomnim na svoja košarkaška leta. Ah ja, zdej bom pa še sentimentalna ratala user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
20.10.2010 22:22:04   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Ma na splošno je neka zbirčna Metka postala, vse je ne ne ne, sploh ne odpre ust da bi probala. Tak da ji moram na hitro žlico v usta porinit in če ji je dobro, pol je. Pa še to ne vse in veliko. Ma res mi je čudno no, ker prej je pa že lepo in vse jedla... Se počutim kot na začetku uvajanja GH, ko sem jo morala zamotit z vsem mogočim, da je malo pojedla. user posted image

no, jaz bi popolnoma isto zgodbo napisala user posted image  naš je celo zbirčen za hrano določene barve. Vse rdeče ne proba niti pod razno user posted image
user posted image user posted image kak sem se zdaj nasmejala, a res ne je rdeće hrane?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
20.10.2010 22:23:39   
tasa_m

gledam basket in imam adrenalin na višku user posted image  5 minut do konca, rezultat izenačen. Uf, uf, se čist vživim in se spomnim na svoja košarkaška leta. Ah ja, zdej bom pa še sentimentalna ratala user posted image
a si košarko trenirala al ti je tud bil sam kiri všeč, tak kot meni user posted image user posted image user posted image

mi pa gledamo fuzbal. No, do zdaj sva kartala - remi ( ma sem ga naružla za 160 pik user posted image user posted image - nisem vedla da sem tak dobra user posted image user posted image user posted image ) zdaj pa fuzbal tajm

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
20.10.2010 22:26:11   
Tulipan12

Ma ja, sej vem, saj sem itak tak tak za vse skupaj... ampak pri Lii nisem imela nobenega backupa in mi je bilo takrat full žal... pa tut nisem bila toliko poučena, da ti kr dajo umetne popadke, brez da te vprašajo, pa da jih lahko odkloniš, pa tak... zdaj grem bolj zaradi tega, da se malo bolj pripravim, če pa bo potrebno, pa seveda, če bom rodila v pravem času, pa jo bom vzela...

a je v MB epiduralna plačljiva? v NM je bila do enega leta nazaj brezplačna, zdaj pa tut oni kasirajo. Sicer je v prvo nisem imela, pa verjetno je tudi v drugo ne bi, ampak se mi zid nepošteno, da je to plačljiva zadeva. Skoraj tako, kot da bi moral plačat anestezijo pri operaciji user posted image

Ne, ni plačljiva, pa 24-urna tudi ne... tak da je bolj loto... bom videla, ko bom tak daleč! Ampak finta, kak se vse spreminja - lani sem imela slikice iz UZ pri svoji G zastonj, zdaj jih je treba plačat - 2 evra slikica, ponekod so baje 5 evrov, spet drugod pa še vedno zastonjuser posted image  Zdaj pa bodi pameten?!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
20.10.2010 22:28:43   
Tulipan12

user posted image user posted image kak sem se zdaj nasmejala, a res ne je rdeće hrane?

user posted image user posted image user posted image  jaz mam kolega, ki ne je belih omak in temnega pecivauser posted image user posted image user posted image user posted image
Še dobro, da ni dosti rdeče hrane... aliuser posted image  bolj zelenjava in sadje, no, pa seveda rdeče omakeuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
20.10.2010 22:31:08   
Tulipan12

a si košarko trenirala al ti je tud bil sam kiri všeč, tak kot meni user posted image user posted image user posted image

mi pa gledamo fuzbal. No, do zdaj sva kartala - remi ( ma sem ga naružla za 160 pik user posted image user posted image - nisem vedla da sem tak dobra user posted image user posted image user posted image ) zdaj pa fuzbal tajm

Jaz pa nisem nobene tekme od SP v nogometu pogledalauser posted image  Pa daj, če še komaj tote gospodinjice skup spacam, filme pa hodim večinoma v kino gledat, ker mam edino tam čas film do konca pogledatuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
20.10.2010 22:32:45   
Tulipan12

Men se jih pa ne da gledat. Gledam ene druge gospodinje, v hiši BB! user posted image user posted image

To pa jaz ne morem gledat. Ne vem al ne padem dovolj not al kajuser posted image  Sem pa gledala Bar kot nora, če se ga spomniš!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
20.10.2010 22:43:47   
tasa_m

Ne, ni plačljiva, pa 24-urna tudi ne... tak da je bolj loto... bom videla, ko bom tak daleč! Ampak finta, kak se vse spreminja - lani sem imela slikice iz UZ pri svoji G zastonj, zdaj jih je treba plačat - 2 evra slikica, ponekod so baje 5 evrov, spet drugod pa še vedno zastonjuser posted image  Zdaj pa bodi pameten?!
daj nea serji res je treba plačat? Bemomilomater ej, kaj se te grejo? user posted image user posted image user posted image Sramotno

Neposredna povezava do sporočila: 1348
20.10.2010 22:44:58   
tasa_m

To pa jaz ne morem gledat. Ne vem al ne padem dovolj not al kajuser posted image  Sem pa gledala Bar kot nora, če se ga spomniš!
Kiri bar? 1ko? Si gledala zarad naše *Majale*a ne? Ko je bla not user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1349
20.10.2010 22:49:00   
Tulipan12

Kiri bar? 1ko? Si gledala zarad naše *Majale*a ne? Ko je bla not user posted image user posted image

Ja, enko ja. Majale sem pa v živo videla, ko sem bila tam na kavici!user posted image  Pa od onega lušnega Klemna sva z bivšim avto kupilauser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?