Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 20.10.2010 9:26:32
|
|
|
|
Tulipan12
|
Pa dobro jutro! V službi imam norišnico, se vidi, da glasno odštevam dneve in da je treba določene stvari uredit! Zunaj pa je nikakvo vreme! Se bliža turobni november, bo treba malo več dišečih čajev kuhat in kako romantično svečko več prižgat, da bo vsaj doma prijetno toplo vzdušje in nas zunanji svet sploh ne bo motil!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 20.10.2010 9:27:54
|
|
|
|
Tulipan12
|
Komaj pridem, pa sem že prva! Ste videle datum danes?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 20.10.2010 10:41:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Aja? Ob kolkih pa so? Jaz pa pogrešam one zajčke, ki so bili, ko smo bili še mi majhni. Okol 18.40 se začne risanka na Slo1 in takoj za risanko pokažejo tiste zajčke naše mladosti, ki spijo v posteljah, za njimi so pa še Lumpki s svojo "Še zobke si umijem in v odejo se zavijem" in ko vidi Nika njih, kar vriska od veselja! Aha, hvala! Bomo pogledali danes, če bomo doma....Malo se mi zdijo zgodaj. A jih nismo mi imeli ob 19.30h? Smo gledali....samo tako hitro je konec...pred njimi pa je Bacek Jon, ki je še meni zakon! Tulipan, Tasa- v bistriški knjižnici...Pridete? Ne, ne, imam razgovor za epiduralno v porodnišnici, da vidim, če me bodo prepričali! samo te boš morala roditi od 7-15h, ker je v MB še samo takrat možna....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 20.10.2010 10:43:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Danes pa je kar mrzlo zunaj, čeprav je bilo ob sedmih 6 stopinj, je tako grdo pihalo, da me je pošteno nazeblo. Ob 13h imam kontrolo v bolnici, pa upam, da ne bo kakih čudnih rezultatov. Počutim se okej, vrat mi še malo zateguje... Kaj boste danes kuhale? Jaz bom piščančji paprikaš naredila. Če šivi niso vneti, nima kaj bit! Danse kuha moja mami zelje in pečenice, če pa ne bo dobila pečenic, pa ne bo kuhala, ampak tudi jaz ne bom, bodo Kitajci , ker greva takoj po službi očetovstvo podpisat, pa ne bo časa... Ej, veš, da sploh nimam šivov, baje je to od znotraj zlepljeno in z onimi notranjimi šivi narejeno...kot pri tistih, ko rodiš...drugače pa lepo zgleda, ni otečeno, le na enem mestu malo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 20.10.2010 10:44:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
Nič grem kuhati sedaj....Sem si sedaj avto spucala znotraj in zunaj....kak sem bila pridna...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 20.10.2010 11:04:36
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Aja? Ob kolkih pa so? Jaz pa pogrešam one zajčke, ki so bili, ko smo bili še mi majhni. Okol 18.40 se začne risanka na Slo1 in takoj za risanko pokažejo tiste zajčke naše mladosti, ki spijo v posteljah, za njimi so pa še Lumpki s svojo "Še zobke si umijem in v odejo se zavijem" in ko vidi Nika njih, kar vriska od veselja! Aha, hvala! Bomo pogledali danes, če bomo doma....Malo se mi zdijo zgodaj. A jih nismo mi imeli ob 19.30h? Smo gledali....samo tako hitro je konec...pred njimi pa je Bacek Jon, ki je še meni zakon! Tulipan, Tasa- v bistriški knjižnici...Pridete? Ne, ne, imam razgovor za epiduralno v porodnišnici, da vidim, če me bodo prepričali! samo te boš morala roditi od 7-15h, ker je v MB še samo takrat možna.... Ma ja, sej vem, saj sem itak tak tak za vse skupaj... ampak pri Lii nisem imela nobenega backupa in mi je bilo takrat full žal... pa tut nisem bila toliko poučena, da ti kr dajo umetne popadke, brez da te vprašajo, pa da jih lahko odkloniš, pa tak... zdaj grem bolj zaradi tega, da se malo bolj pripravim, če pa bo potrebno, pa seveda, če bom rodila v pravem času, pa jo bom vzela...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 20.10.2010 11:05:03
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Nič grem kuhati sedaj....Sem si sedaj avto spucala znotraj in zunaj....kak sem bila pridna... Pridnaaaa!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 20.10.2010 11:19:31
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Nič grem kuhati sedaj....Sem si sedaj avto spucala znotraj in zunaj....kak sem bila pridna... Kaj to onega fičeka podaljšanega ?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 20.10.2010 11:22:44
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dan. Brezvezn dan tak,da še jaz nimam kaj pametnega za povedat .Otroka šla počivat ,na štedilniku se kuha jaz ,pa noge v luft iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiha .Samo to ne pomeni ,da nimam nič za delat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 20.10.2010 11:30:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dan. Brezvezn dan tak,da še jaz nimam kaj pametnega za povedat .Otroka šla počivat ,na štedilniku se kuha jaz ,pa noge v luft iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiha .Samo to ne pomeni ,da nimam nič za delat te pa tu bodi, jaz imam še pol urce časa...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 20.10.2010 11:30:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Nič grem kuhati sedaj....Sem si sedaj avto spucala znotraj in zunaj....kak sem bila pridna... Kaj to onega fičeka podaljšanega ? ja, onega ja...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 20.10.2010 11:50:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
Najaa- še počivaš? Kaj pa Majale? Pa Trezika?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 20.10.2010 11:58:50
|
|
|
|
PERSIDA
|
Čuj kokica kaj skokec se je onega motora že naveličo mi bi kupli ?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 20.10.2010 13:48:59
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Smo gledali....samo tako hitro je konec...pred njimi pa je Bacek Jon, ki je še meni zakon! Tulipan, Tasa- v bistriški knjižnici...Pridete? Ja, 30 sek traja, da si zobke umijejo. Jaz ji na you tube spuščam, ko so tud ene daljše reklame. Backa Jona se pa Nika boji. Zgleda ji nisi všeč njegove izbuljene oči al kaj jaz vem. Je pa vsak dan kakšna druga risanka.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 20.10.2010 13:49:07
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Danes pa je kar mrzlo zunaj, čeprav je bilo ob sedmih 6 stopinj, je tako grdo pihalo, da me je pošteno nazeblo. Ob 13h imam kontrolo v bolnici, pa upam, da ne bo kakih čudnih rezultatov. Počutim se okej, vrat mi še malo zateguje... Kaj boste danes kuhale? Jaz bom piščančji paprikaš naredila. Nika je šele zdej zaspala, ker sva bli po parih dneh malo vzunaj in zgleda, da jo je to čist naspidiralo. Kuhala bom pire, špinačo in hrenovke. KOKICA poročaj, kako bo na pregledu.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 20.10.2010 13:49:11
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Komaj pridem, pa sem že prva! Ste videle datum danes? Datum pa res seka!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 20.10.2010 13:51:41
|
|
|
|
Najaa
|
KOKICA kako ti to zdej avto pucaš? A nisi doma zato, da počivaš?? Pa da povem, da sem včeraj Niki naredila mleko z medom, pa ga ni hotla spit. Ma na splošno je neka zbirčna Metka postala, vse je ne ne ne, sploh ne odpre ust da bi probala. Tak da ji moram na hitro žlico v usta porinit in če ji je dobro, pol je. Pa še to ne vse in veliko. Ma res mi je čudno no, ker prej je pa že lepo in vse jedla... Se počutim kot na začetku uvajanja GH, ko sem jo morala zamotit z vsem mogočim, da je malo pojedla. Ja, pa včeraj smo pol šli h P dat kri in je vse ok. Verjetno res reakcija na cepljenje.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 20.10.2010 15:58:54
|
|
|
|
tasa_m
|
A ne kaki lep datum je danes? Moja Lija ima 20-tko vse je na 20
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 20.10.2010 16:38:46
|
|
|
|
Najaa
|
Čestitke Lija!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 20.10.2010 17:03:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Čestitke Lija! hvala Nejč
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 20.10.2010 17:04:39
|
|
|
|
tasa_m
|
Tak zaj pa je CSI time
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 20.10.2010 18:37:09
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Tak zaj pa je CSI time Dober del je bil danes, ne? Sam pol sem zamudila, ker smo bili vzunaj. Zdej pa počakamo risanko, Lumpke in rihtanje za spat. Joj kak je hitro dneva konec.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 20.10.2010 19:57:51
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m A ne kaki lep datum je danes? Moja Lija ima 20-tko vse je na 20 Čestitke Liji za 20ko!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 20.10.2010 20:03:42
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA kako ti to zdej avto pucaš? A nisi doma zato, da počivaš?? Pa da povem, da sem včeraj Niki naredila mleko z medom, pa ga ni hotla spit. Ma na splošno je neka zbirčna Metka postala, vse je ne ne ne, sploh ne odpre ust da bi probala. Tak da ji moram na hitro žlico v usta porinit in če ji je dobro, pol je. Pa še to ne vse in veliko. Ma res mi je čudno no, ker prej je pa že lepo in vse jedla... Se počutim kot na začetku uvajanja GH, ko sem jo morala zamotit z vsem mogočim, da je malo pojedla. Ja, pa včeraj smo pol šli h P dat kri in je vse ok. Verjetno res reakcija na cepljenje. O, dobro da je bila samo reakcija na cepljenje in da so izvidi ok! Saj Lia ima tudi neke izbirčne fore, samo zaenkrat še probavam tak, da če noče jest, ni dovolj lačna, če mi odkloni neko stvar, za katero vem, da jo ima rada. Pa ji ponudim kasneje in poje. Sem imela doma preveč ustrežljivo mamo, ki mi je ponudila za vsak obrok po 5 menijev in normalno, da sem si izmiđljevala kot neka kraljična. Pa brat tudi. Mislim, da je on neko obdobje jedel še samo kakih 5 stvari in je imel full probleme, ko je šel kam in ni bilo maminega kosila. No, zdaj ima punco, ki ga ne sprašuje, pač skuha! In je vse! Tak da sem si rekla, da upam, da ne bom te napake naredila pri Lii kot je mami pri naju.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 20.10.2010 20:07:41
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Tak zaj pa je CSI time Dober del je bil danes, ne? Sam pol sem zamudila, ker smo bili vzunaj. Zdej pa počakamo risanko, Lumpke in rihtanje za spat. Joj kak je hitro dneva konec. Sploh ne vem, da je dan bil!!!! Iz službe sva šla direktno očetovstvo urejat, pobasala Lio, smo šli v kitajsko, domov preoblečt, z Lio na plesne, ki jih je mama zvohala na netu in so nam super Lio so sprejeli kljub temu, da jemljejo od 2 let naprej , potem EUpark, Lii po trenerko in zdaj smo prišli domov. Ona2 se tuširata, jaz pa uživam svojih 5 minut ob čaju!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?