Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA kako ti to zdej avto pucaš? A nisi doma zato, da počivaš?? Pa da povem, da sem včeraj Niki naredila mleko z medom, pa ga ni hotla spit. Ma na splošno je neka zbirčna Metka postala, vse je ne ne ne, sploh ne odpre ust da bi probala. Tak da ji moram na hitro žlico v usta porinit in če ji je dobro, pol je. Pa še to ne vse in veliko. Ma res mi je čudno no, ker prej je pa že lepo in vse jedla... Se počutim kot na začetku uvajanja GH, ko sem jo morala zamotit z vsem mogočim, da je malo pojedla. Ja, pa včeraj smo pol šli h P dat kri in je vse ok. Verjetno res reakcija na cepljenje. O, dobro da je bila samo reakcija na cepljenje in da so izvidi ok! Saj Lia ima tudi neke izbirčne fore, samo zaenkrat še probavam tak, da če noče jest, ni dovolj lačna, če mi odkloni neko stvar, za katero vem, da jo ima rada. Pa ji ponudim kasneje in poje. Sem imela doma preveč ustrežljivo mamo, ki mi je ponudila za vsak obrok po 5 menijev in normalno, da sem si izmiđljevala kot neka kraljična. Pa brat tudi. Mislim, da je on neko obdobje jedel še samo kakih 5 stvari in je imel full probleme, ko je šel kam in ni bilo maminega kosila. No, zdaj ima punco, ki ga ne sprašuje, pač skuha! In je vse! Tak da sem si rekla, da upam, da ne bom te napake naredila pri Lii kot je mami pri naju.
|