|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
20.10.2010 9:26:32   
Tulipan12
Pa dobro jutro!user posted image
V službi imam norišnico, se vidi, da glasno odštevam dneve in da je treba določene stvari uredit!
Zunaj pa je nikakvo vreme! Se bliža turobni november, bo treba malo več dišečih čajev kuhat in kako romantično svečko več prižgat, da bo vsaj doma prijetno toplo vzdušje in nas zunanji svet sploh ne bo motil!user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
20.10.2010 9:27:54   
Tulipan12
Komaj pridem, pa sem že prva!user posted image
Ste videle datum danes?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1302
20.10.2010 10:41:07   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Aja? Ob kolkih pa so?  Jaz pa pogrešam one zajčke, ki so bili, ko smo bili še mi majhni.user posted image

Okol 18.40 se začne risanka na Slo1 in takoj za risanko pokažejo tiste zajčke naše mladosti, ki spijo v posteljah, za njimi so pa še Lumpki s svojo "Še zobke si umijem in v odejo se zavijem" in ko vidi Nika njih, kar vriska od veselja! user posted image

Aha, hvala! Bomo pogledali danes, če bomo doma....Malo se mi zdijo zgodaj. A jih nismo mi imeli ob 19.30h?

Smo gledali....samo tako hitro je konec...pred njimi pa je Bacek Jon, ki je še meni zakon!user posted image user posted image user posted image

Tulipan, Tasa- v bistriški knjižnici...Pridete?

Ne, ne, imam razgovor za epiduralno v porodnišnici, da vidim, če me bodo prepričali!user posted image

samo te boš morala roditi od 7-15h, ker je v MB še samo takrat možna....

Neposredna povezava do sporočila: 1303
20.10.2010 10:43:27   
KOKICA32

Danes pa je kar mrzlo zunaj, čeprav je bilo ob sedmih 6 stopinj, je tako grdo pihalo, da me je pošteno nazeblo. user posted image

Ob 13h imam kontrolo v bolnici, pa upam, da ne bo kakih čudnih rezultatov. Počutim se okej, vrat mi še malo zateguje...

Kaj boste danes kuhale? Jaz bom piščančji paprikaš naredila.user posted image

Če šivi niso vneti, nima kaj bit!
Danse kuha moja mami zelje in pečenice, če pa ne bo dobila pečenic, pa ne bo kuhala, ampak tudi jaz ne bom, bodo Kitajciuser posted image , ker greva takoj po službi očetovstvo podpisat, pa ne bo časa...

Ej, veš, da sploh nimam šivov, baje je to od znotraj zlepljeno in z onimi notranjimi šivi narejeno...kot pri tistih, ko rodiš...drugače pa lepo zgleda, ni otečeno, le na enem mestu malo

Neposredna povezava do sporočila: 1304
20.10.2010 10:44:40   
KOKICA32
Nič grem kuhati sedaj....Sem si sedaj avto spucala znotraj in zunaj....kak sem bila pridna...user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
20.10.2010 11:04:36   
Tulipan12

Aja? Ob kolkih pa so?  Jaz pa pogrešam one zajčke, ki so bili, ko smo bili še mi majhni.user posted image

Okol 18.40 se začne risanka na Slo1 in takoj za risanko pokažejo tiste zajčke naše mladosti, ki spijo v posteljah, za njimi so pa še Lumpki s svojo "Še zobke si umijem in v odejo se zavijem" in ko vidi Nika njih, kar vriska od veselja! user posted image

Aha, hvala! Bomo pogledali danes, če bomo doma....Malo se mi zdijo zgodaj. A jih nismo mi imeli ob 19.30h?

Smo gledali....samo tako hitro je konec...pred njimi pa je Bacek Jon, ki je še meni zakon!user posted image user posted image user posted image

Ne, ne, imam razgovor za epiduralno v porodnišnici, da vidim, če me bodo prepričali!user posted image

samo te boš morala roditi od 7-15h, ker je v MB še samo takrat možna....

Ma ja, sej vem, saj sem itak tak tak za vse skupaj... ampak pri Lii nisem imela nobenega backupa in mi je bilo takrat full žal... pa tut nisem bila toliko poučena, da ti kr dajo umetne popadke, brez da te vprašajo, pa da jih lahko odkloniš, pa tak... zdaj grem bolj zaradi tega, da se malo bolj pripravim, če pa bo potrebno, pa seveda, če bom rodila v pravem času, pa jo bom vzela...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
20.10.2010 11:05:03   
Tulipan12

Nič grem kuhati sedaj....Sem si sedaj avto spucala znotraj in zunaj....kak sem bila pridna...user posted image

Pridnaaaa!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
20.10.2010 11:19:31   
PERSIDA

Kaj to onega fičeka podaljšanegauser posted image ?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
20.10.2010 11:22:44   
PERSIDA
Dan.
Brezvezn dan tak,da še jaz nimam kaj pametnega za povedatuser posted image .Otroka šla počivat ,na štedilniku se kuha jaz ,pa noge v luft iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihauser posted image .Samo to ne pomeni ,da nimam nič za delatuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
20.10.2010 11:30:28   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Dan.
Brezvezn dan tak,da še jaz nimam kaj pametnega za povedatuser posted image .Otroka šla počivat ,na štedilniku se kuha jaz ,pa noge v luft iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihauser posted image .Samo to ne pomeni ,da nimam nič za delatuser posted image

te pa tu bodi, jaz imam še pol urce časa...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
20.10.2010 11:30:30   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Kaj to onega fičeka podaljšanegauser posted image ?

ja, onega ja...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
20.10.2010 11:50:41   
KOKICA32
Najaa- še počivaš? user posted image user posted image user posted image

Kaj pa Majale?

Pa Trezika?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
20.10.2010 11:58:50   
PERSIDA
Čuj kokica kaj skokec se je onega motora že naveličo mi bi kupliuser posted image ?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
20.10.2010 13:48:59   
Najaa

Ja, 30 sek traja, da si zobke umijejo. user posted image Jaz ji na you tube spuščam, ko so tud ene daljše reklame.
Backa Jona se pa Nika boji. user posted image Zgleda ji nisi všeč njegove izbuljene oči al kaj jaz vem. Je pa vsak dan kakšna druga risanka.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
20.10.2010 13:49:07   
Najaa

Danes pa je kar mrzlo zunaj, čeprav je bilo ob sedmih 6 stopinj, je tako grdo pihalo, da me je pošteno nazeblo. user posted image

Ob 13h imam kontrolo v bolnici, pa upam, da ne bo kakih čudnih rezultatov. Počutim se okej, vrat mi še malo zateguje...

Kaj boste danes kuhale? Jaz bom piščančji paprikaš naredila.user posted image

Nika je šele zdej zaspala, ker sva bli po parih dneh malo vzunaj in zgleda, da jo je to čist naspidiralo. user posted image
Kuhala bom pire, špinačo in hrenovke.

KOKICA poročaj, kako bo na pregledu. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
20.10.2010 13:49:11   
Najaa

Komaj pridem, pa sem že prva!user posted image
Ste videle datum danes?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Datum pa res seka! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1316
20.10.2010 13:51:41   
Najaa
KOKICA kako ti to zdej avto pucaš? A nisi doma zato, da počivaš?? user posted image

user posted image user posted image user posted image

Pa da povem, da sem včeraj Niki naredila mleko z medom, pa ga ni hotla spit. user posted image Ma na splošno je neka zbirčna Metka postala, vse je ne ne ne, sploh ne odpre ust da bi probala. Tak da ji moram na hitro žlico v usta porinit in če ji je dobro, pol je. Pa še to ne vse in veliko. Ma res mi je čudno no, ker prej je pa že lepo in vse jedla... Se počutim kot na začetku uvajanja GH, ko sem jo morala zamotit z vsem mogočim, da je malo pojedla. user posted image
Ja, pa včeraj smo pol šli h P dat kri in je vse ok. Verjetno res reakcija na cepljenje.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
20.10.2010 15:58:54   
tasa_m
A ne kaki lep datum je danes?

Moja Lija ima 20-tko user posted image vse je na 20 user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
20.10.2010 16:38:46   
Najaa
Čestitke Lija! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
20.10.2010 17:03:19   
tasa_m

Čestitke Lija! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hvala Nejč user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
20.10.2010 17:04:39   
tasa_m
Tak zaj pa je CSI time user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
20.10.2010 18:37:09   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Dober del je bil danes, ne? Sam pol sem zamudila, ker smo bili vzunaj. Zdej pa počakamo risanko, Lumpke in rihtanje za spat. Joj kak je hitro dneva konec.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
20.10.2010 19:57:51   
Tulipan12

A ne kaki lep datum je danes?

Moja Lija ima 20-tko user posted image vse je na 20 user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Čestitke Liji za 20ko!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
20.10.2010 20:03:42   
Tulipan12

KOKICA kako ti to zdej avto pucaš? A nisi doma zato, da počivaš?? user posted image

user posted image user posted image user posted image

Pa da povem, da sem včeraj Niki naredila mleko z medom, pa ga ni hotla spit. user posted image Ma na splošno je neka zbirčna Metka postala, vse je ne ne ne, sploh ne odpre ust da bi probala. Tak da ji moram na hitro žlico v usta porinit in če ji je dobro, pol je. Pa še to ne vse in veliko. Ma res mi je čudno no, ker prej je pa že lepo in vse jedla... Se počutim kot na začetku uvajanja GH, ko sem jo morala zamotit z vsem mogočim, da je malo pojedla. user posted image
Ja, pa včeraj smo pol šli h P dat kri in je vse ok. Verjetno res reakcija na cepljenje.

O, dobro da je bila samo reakcija na cepljenje in da so izvidi ok!
Saj Lia ima tudi neke izbirčne fore, samo zaenkrat še probavam tak, da če noče jest, ni dovolj lačna, če mi odkloni neko stvar, za katero vem, da jo ima rada. Pa ji ponudim kasneje in poje. Sem imela doma preveč ustrežljivo mamo, ki mi je ponudila za vsak obrok po 5 menijev in  normalno, da sem si izmiđljevala kot neka kraljična. Pa brat tudi. Mislim, da je on neko obdobje jedel še samo kakih 5 stvari in je imel full probleme, ko je šel kam in ni bilo maminega kosila. No, zdaj ima punco, ki ga ne sprašuje, pač skuha!user posted image user posted image user posted image  In je vse!user posted image  Tak da sem si rekla, da upam, da ne bom te napake naredila pri Lii kot je mami pri naju.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
20.10.2010 20:07:41   
Tulipan12

Dober del je bil danes, ne? Sam pol sem zamudila, ker smo bili vzunaj. Zdej pa počakamo risanko, Lumpke in rihtanje za spat. Joj kak je hitro dneva konec.

Sploh ne vem, da je dan bil!!!! Iz službe sva šla direktno očetovstvo urejat, pobasala Lio, smo šli v kitajsko, domov preoblečt, z Lio na plesne, ki jih je mama zvohala na netuuser posted image  in so nam superuser posted image  Lio so sprejeli kljub temu, da jemljejo od 2 let naprejuser posted image , potem EUpark, Lii po trenerko in  zdaj smo prišli domov. Ona2 se tuširata, jaz pa uživam svojih 5 minut ob čaju!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?