|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
19.10.2010 19:39:02   
sonček33
Ojla.
Vas berem, komentirat pa ali nimam časa ali se mi pa ne da. Iskreno.

Sicer pa akcija. Povsod - sužba in doma. Komaj čakam konec tedna in počitnice.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
19.10.2010 22:09:16   
*x*y*z*
Najki user posted image upam da te kmalu minejo vse tegobe

Nina - kaj pa vidve z D še niste dobile koz? Koliko je že inkubacijska doba?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
20.10.2010 7:45:54   
nina166
Jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image  za dobro jutro.

Spali smo tak tak. Domen je spet nekaj kašljal. Joj to naše kašljanje, zdaj bo do maja non stop na sporedu, sploh ponoči. Včasih celo noč lepo spi, včasih se zbudi enkrat ali dvakrat zaradi kašljanja, včasih pa kar naprej user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*

Nina - kaj pa vidve z D še niste dobile koz? Koliko je že inkubacijska doba?

Ne midva jih še nisva... je pa 20-23 dni inkubacijska doba. Saj bi rada da bi jih še midva dobile in da damo vsi to skoz.

Grem si zdaj še jau kavo skuhat...mi je ravno voda zavrela user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
20.10.2010 8:40:33   
Zvezdica
jutro.

a mi verjamete, da nimam časa za nazaj prebrat?
danes vas vsekakor bom, zdaj sem vas prišla pozdravit.

Jutro za vse pa še ena virtualna. user posted image

lep dan. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
20.10.2010 8:57:33   
kiara24
jutro

hvala lepa za kavico. Moj je čist aut, je bil včeraj cel pooldan v postelji in sem kuhala čajčke in je jamru da ga vse boli...... ampak je šel danes kljub temu v službo, ker ima nekaj nujnih stvari za narest.user posted image

Zvezdica- malo se nam oglašaš. A imaš polno roke dela?

Nina- mi tudi kašljamo pa semo ponoči in sem ugotovila zakaj, ker jo zebe, ona se lepo odkrije, pa saj jo jaz pokrijem smao skoz jo pa tudi ne.... in pol prleze k nama vsa zmrznena, zdej pa ne vem kaj narest k v žaklju noče bituser posted image .

Jancci- kje je ona? a je na dopustu?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
20.10.2010 10:56:04   
Najki
Imela zadnji pregled pri G, CTG je celo zaznal en popadek in sem vzhicena haha. Ful se mi je pritisk dvignil, je bil kar 80/135, ce bo prisel na 90/140, bojo sprozili porod. Normalno imam pa zelo nizkega 65/110, tako da se mi to povisanje kar pozna. 2x na dan ga moram merit in ce gre cez mejo, sam spokat v P. Sicer pa imam v ponedeljek ze kontrolo v P.

Zdejle grem pa lezat za zbit pritisk in se mal noci nadoknadit, ki je bila obupna.

Pikepoke za vse bolancke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
20.10.2010 13:16:08   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

jutro.

a mi verjamete, da nimam časa za nazaj prebrat?

Ja jaz ti user posted image  user posted image  user posted image

kiara  user posted image user posted image user posted image  za tvojga da se čimprej pozdravi. mene pa to tak razjezi, da je doma ko cota, ful jamra kaj vse ga boli, da nič ne more, pol na šiht pa lahk brez problema gre user posted image
Kaj pa če bi jo malo bolj oblekla za ponoči? Naša dva tudi nočeta bit pokrita in jih tak oblečem, da jih ne zebe.

najki saj zdaj boš pa kmalu rešena. Jaz sem tud pri obeh komaj čakala, ker me je že vse bolelo, sem dla ko slon, ponoči nisem mogla spat user posted image  Pritisk sem mela pa pri porodu od Domna ful visok...sicer ne vem kok, samo sem bla skoz na on aparat ko ga meri prikloplena pa enih dvakrat sem dobila vv žilo nekaj za nižanje.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
20.10.2010 13:24:28   
kiara24
Bila v Kr da so mi zamenjali valur od Klare.

Sedaj pa delam kosilo bo ena zelenjavna čornica.... pa malo mesa notri.

Nina- saj mene tudi moti če govori kako je aut pol gre pa delat. Zato pa če bo danes isto midve s Klaro lepo greva na žuruser posted image user posted image user posted image na potem on bo pa doma imel mir.... Mislim da ga tudi vse psihično mal mori toles šihtom pa vse pizardije k so se nabrale, pa še bolje bi nama šlo če bi jaz več imela kšefta, ali pa šla delat nekam vsaj za 2 do 3 ure, ja kdo bo pa vzel nosečnico.....
Klara ima gor nogavičke, pa bodi z dolgimi rokavi, pa pižamico iz frotirja, pa vaših je kul je celo noč lepo pokrita včasih je pa katastrofa. Tako da sploh ne vem več kaj naj ji oblečem. Razen če ji sama naredim nek žakeljček ki bi bil v bistvu samo za zg, del kot nek brezrokavnik.

Najki- držim pesti da ne bo pretiranega pritiska.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
20.10.2010 14:17:01   
petra88
evo da se še jaz malo oglasim, sej vas berem, sam nekako ne najdem energije, da bi se usedla in kej napisala.. ma se bom poboljšala, obljubim user posted image zdej mam vsak dan predavanja popoldne, če bi bilo vse prav, bi imela dopoldne še praxo, ampak so me razporedili eno uro stran v zdr.dom, tolk se pa ne bom vozila vsak dan. da bi vsaj kaj plačali al pa kej, ma ni nič. groza.
vidla sem slikco torte za Mancouser posted image res je lepa. Ko bomo rabli torto, jo bom kar pri tebi naročila, lahko?user posted image in čestitke za poroko! user posted image
Naš se tudi vsake tolko zbudi ves mrzel, pa en cajt nazaj se je ponoči zbujal in ni mogu spat, pa sva ugotovila, da ga zebe. Pa je oblečen v bodi z dolgimi rokami, zg.del pižame in žakelček. zdaj ga zvečer ko prideva tudi midva spat pokrijeva še s koutrčkom, pa lepo spi.

kolk nas je zdej še takih, ki nismo noseče??? Sonček, krtekxx, zvezdica, nina, še kera?? user posted image

danes moram it v šoping, bundo kupit za Davida.. zadnjič sem jo zamudila v lidlu, so imeli ful lepe, sam so mi vse moje številke pobraliuser posted image grem malo do qlandije popoldne. a ima kakšna tako kjer je zadrga postrani? a veste kako mislim? sm jih zadnjič vidla ene v h&mu, pa nevem kaj je boljše oz bolj praktiš?

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
20.10.2010 14:23:32   
ronja
Jaz lejlo kar v spalko dam. Sem ji naredila eno tako udobno, iz flisa in jo obleče čez pižamco, pa ji je prav všeč. Prvič, ko sva jo letos dala not (lani jo je že nosila, samo je pozabila;), je nekaj čukasto gledala, potem naslenji dan jo je pa prinesla in zahtevala, da jo dava notuser posted image . Sem bila prav vesela, ker tako veliko bolj mirno spim - ker vem, da se vedno odkrije v roku pol minute in je potem mrzla, zdaj je pa ponoči hladno in nočem, da se prehladi.

Sicer smo ta teden že skoz doma, ker je bila najprej Lejla bolana, zdaj je še Ronja malo, jaz sem pa itak že od čet., samo ne gre glih kaj strašno na boljše, čeprav sem cel vikend prespala (sem v pet. skuhala za oba dni in smo šli k mojemu očetu in me je lubi vedno pustil fuuuul dolgo spat). Ampak vseeno kreham, pa grlo me boli, prejšnji teden sem imela drisko, pa slabo mi je bilo, itd... J* ga, zima se je začelauser posted image .

Sem bila pa strašno vesela, ko sem videla, da v septembru nisem manjkala niti en dan v službi - niti zaradi sebe, niti zaradi malih, smo bile skoz zdraveuser posted image user posted image user posted image . NO, zdaj pa upam, da bo čim prej tako. Ta teden verjetno ne bo nič, čeprav malo še upam.

Sicer smo danes tiskale s krompirjem, včeraj smo pa vetrnice delale. Pa jogo včasih delamo in sta čist navdušeniuser posted image (zdaj ne, ker sem res švoh, ampak prej smo pa kar pridno delale).

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
20.10.2010 14:24:25   
ronja
petra, bolj praktiš je, če je zadrga naravnost, ker jo bo potem tvoj mali znal sam odpet, poševno pa jim dela pri teh letih navadno še težave.

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
20.10.2010 14:27:11   
ronja
kiara, zate pa še vedno držim pesti za službo! mogoče si najdeš kaj, kar lahko doma delaš - iza računalnika? Ali kaj podobnega?

najki, take it easy, nič se razburjatuser posted image . Sicer pa je to baje en od znakov bližajočega se poroda - da se pritisk zviša. Če te to kaj potolažiuser posted image .

hijacinta, kje si, javi se mi kaj.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
20.10.2010 14:59:40   
Najki
kiara JM je tudi tako oblecen, samo da ima plisasto pizamico in mu je obicajno zadosti. Ce pa se nama zazdi hladnejsa noc, ga pa pokrijeva samo z lahko flis dekico in je v redu. Ce bi bilo karkoli toplejsega, bi takoj dol zbrcal. S tem se pa odkrije mogoce 2x na noc, ko se obrne, pa se takrat ostane pokrit. Prej je obozeval tsto debelo vrecko, zdej mu je pa pretopla odkar je imel vrocino ma jo bo mogoce kmalu dobil nazaj. En trik, da jim ni prevroce je tudi to, da pokrijes cez trup, nogice pustis pa zunaj, ker regulirajo temperaturo. Pa pokrij potem, ko ze zaspi. Aja se to, pri naju je te dni 20-21 stopinj v sobi tudi ponoci.

Tako lepo sem spala do ene dveh, super pasalo. Zakaj ponoci ne spim tako dobro? Sem kar takoj v postelji zmerila pritisk je bil 54/102, 5min kasneje, ko se nisem niti premaknila se pa ze na 69/109, zdaj sem pa nekaj pojedla in je 86/129... Me prav zanima kaj bo, ko grem po malega v vrtec in domov user posted image .

Petra JM ima eno bundico od lani, ki ima postrani zadrgo, je iz HM in mu je se prav. Meni je prav fajn, sam zdej zadrga postrani nima neke fore, prejsnjo zimo je mogoce se bila malo bolj prakticna, zdej je pa itak ze mali gospod. Tako da je v bistvu vseeno kje je.

Ronja ja je rekla G, da se to zgodi na koncu, ma pri JM se mi ni, zdej ga bom pa ze zato visala, ker bom v stresu zaradi pritiska user posted image . Bom pa prav zadovoljna, ce rodim se ta teden pa magari zaradi pritiska.

Pocasi se bom odpravila po Jana.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
20.10.2010 15:14:29   
Zvezdica
a ima kakšna tako kjer je zadrga postrani? a veste kako mislim? sm jih zadnjič vidla ene v hμ, pa nevem kaj je boljše oz bolj praktiš?

petra, mi smo imeli tako jaknico pa je zoprno, če ga odpneš vse nakaj visi... ne vem no, men ni blo všeč.
klasične bunde so najbolj fajn. Sem jih vidla v hm full luštne. jast sem eno v zari vzela, lepa. Paeno zadnjič v leclercu, glih tok, da ima dve. Pa pajaca pa mislim da ima dovolj.

Jaz lejlo kar v spalko dam. Sem ji naredila eno tako udobno, iz flisa in jo obleče čez pižamco, pa ji je prav všeč. Prvič, ko sva jo letos dala not (lani jo je že nosila, samo je pozabila;), je nekaj čukasto gledala,

prinas se to žal ne obnese. ma totalno znori če ima kaj na sebi, tko da pliš pižama pa bodi.ker imamo kar hladno v stanovanju.

i belive i can fly....

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
20.10.2010 15:15:05   
Zvezdica
Sicer pa en fajn članek ponujam v branje

http://www.siol.net/Slovenija/Rubrikon/Mnenja/2010/10/mazzini_o_razvajencih.aspx

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
20.10.2010 17:51:43   
Najki
Danes sem dobila neckermannov katalog in mi je tole vsec za JMjev RD. Kaj mislite? Tista urca pa stevilke spodaj so mi vsec in seveda 66 deni komplet crk in stevil magnetnih. Zdej kaze interes za prepoznavanje teh znakov.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
20.10.2010 20:22:48   
marta82
Jaz sem pa od danes naprej strokovna...user posted image  Konec učenja pomeni, da se vam bom lahko večkrat "posvetila".user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
20.10.2010 20:41:18   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

Danes sem dobila neckermannov katalog in mi je tole vsec za JMjev RD. Kaj mislite? Tista urca pa stevilke spodaj so mi vsec in seveda 66 deni komplet crk in stevil magnetnih. Zdej kaze interes za prepoznavanje teh znakov.

Mi mamo takole: http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=4291014
Sicer ni čisto enaka, je pa zelo podobna in je ful fajna...posebno, ker jo lahko dol položiš in jo potem uporablja otrok kot navadno mizico...našima dvema je zlo zanimiva. Daša ta stol non stop nosi zraven sebe, da če je za kaj premala si ga samo podstavi in potem že marsikaj doseže user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
20.10.2010 20:55:39   
sonček33
Marta, iskrene čestitke. Kamen od srca ali skala? Sem te imela en dan v mislih... juhej.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
20.10.2010 20:59:18   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Jaz sem pa od danes naprej strokovna...user posted image  Konec učenja pomeni, da se vam bom lahko večkrat "posvetila".user posted image

Iskrene čestitke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
20.10.2010 21:53:57   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

marta čestitke  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
   [Brisano sporočilo]
20.10.2010 22:59:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2997
21.10.2010 7:03:49   
nina166
Jutro!

Spali slabo...poleg kašljanja ga je še ušeso bolelo in je kar nekaj stokal in jamral. Zdajle pa oba spita ko povha.

Moj je bil včeraj na Gazeli in so bli srebrni user posted image  user posted image  user posted image

Danes pa nam na parceli rihtajo vodo in elektriko...morjo iz ene sosenje parcele napelat...moj je na šihtu, jaz morem pa kontrolirat...ko se ful spoznam user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
21.10.2010 8:27:46   
ronja
Marta, čestitke še od mene!

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
21.10.2010 8:42:15   
kiara24
Jutro,

evo en za vse vas, ki ste še v topli posteljiuser posted image .

No mi smo včeraj ugotovili da gredo zobki ven jeeeeeeee še zadnje 5, pol je pa gmah za nekaj časa. Kolk je to dobr. Itak pa ni nobenih težav, mogoče malo bolj sitna, pa ponoči pride k nama se crkljat.user posted image

Posledica nočnega odkrivanja so že tu smrkav nos in kašelj.... uopam, da pri tem ostane.

Najki- pri nas je v spalnici 18/19 stopinj, nič več in je še meni mraz. Ampak nama ful toplote ven uide... tako da bo treba popravit zunano steno in pa strop, da bo več toplote notri ostalo, no pa škodovalo tudi nebi če bi se okna zamenjala. Pa to trenutno nič od tega ne gre, na žalost. Pokrita je pa pri nas skovtrčkom in pa dekico.

Marta- super, iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Ploha- kje si ?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Svinjska gripa
Sanikaa

Se boste cepili proti "svinjski" gripi?

Da, vsi družinski člani. (3%)

Da , samo odrasli. Otroke ne. (2%)

Samo otroke. (0%)

Ne! (87%)

Še ne vem. (9%)

Število vseh glasov: 383

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!