ronja
|
Jaz lejlo kar v spalko dam. Sem ji naredila eno tako udobno, iz flisa in jo obleče čez pižamco, pa ji je prav všeč. Prvič, ko sva jo letos dala not (lani jo je že nosila, samo je pozabila;), je nekaj čukasto gledala, potem naslenji dan jo je pa prinesla in zahtevala, da jo dava not . Sem bila prav vesela, ker tako veliko bolj mirno spim - ker vem, da se vedno odkrije v roku pol minute in je potem mrzla, zdaj je pa ponoči hladno in nočem, da se prehladi. Sicer smo ta teden že skoz doma, ker je bila najprej Lejla bolana, zdaj je še Ronja malo, jaz sem pa itak že od čet., samo ne gre glih kaj strašno na boljše, čeprav sem cel vikend prespala (sem v pet. skuhala za oba dni in smo šli k mojemu očetu in me je lubi vedno pustil fuuuul dolgo spat). Ampak vseeno kreham, pa grlo me boli, prejšnji teden sem imela drisko, pa slabo mi je bilo, itd... J* ga, zima se je začela . Sem bila pa strašno vesela, ko sem videla, da v septembru nisem manjkala niti en dan v službi - niti zaradi sebe, niti zaradi malih, smo bile skoz zdrave . NO, zdaj pa upam, da bo čim prej tako. Ta teden verjetno ne bo nič, čeprav malo še upam. Sicer smo danes tiskale s krompirjem, včeraj smo pa vetrnice delale. Pa jogo včasih delamo in sta čist navdušeni (zdaj ne, ker sem res švoh, ampak prej smo pa kar pridno delale).
|