|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
17.10.2010 12:19:44   
Najki
Noc cisto mirna, zgleda da je bil lazni alarm. Najbrz se ze polna luna pozna, me je ze pri prejsnji bolj navijalo user posted image . Tako da bo najbrz cel teden nagajala.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
   [Brisano sporočilo]
17.10.2010 18:44:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Najki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2952
17.10.2010 19:20:39   
Ploha
punce hvala user posted image

mi smo preživeli, nihče ni obležal user posted image

manca je bla pridna, meta je čist not padla k je blo tolk otrok, tko da spi od 5 in jo bom kar pustila, mrbit bo pa do zutri, ker je res zmatrana...

in pa še tista skrivnost, da povem user posted image

sta mi jancci pa kiara skor vse zafrknle, špilfaderberke user posted image

pa še prej da povem ne kol govort, pa ne na FB-ju omenjat

ja gre pa za ohcet, sam fora je v tem, da naj bi bil ta dan 26.2.2011...v decembru imava že cerkvene priprave na zakon user posted image evo farfala, pa sm povedala user posted image

medved je to dons pred vsemi neki mutil, kao da bo povedou, pa nihče ni dojel, tko da je mogu potem kar direkt povedat pa ful na glas...bi ve vidle tiste face user posted image

pa pol en kup smeha user posted image

jem pujska in francosko...

pokomentirala vas bom kasneje...morm zdejle it še manco zrihtat pa pospravt po bajti, pa to delam non stop, hudiča, 1x se pa more poznat... user posted image

aja pa baje sem ful dobre piškote nardila user posted image user posted image bravo mi trije, me, myself and I user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
17.10.2010 19:31:17   
Zvezdica
ja gre pa za ohcet, sam fora je v tem, da naj bi bil ta dan 26.2.2011...v decembru imava že cerkvene priprave na zakon user posted image evo farfala, pa sm povedala user posted image

sej sm vedla user posted image
ČESTITKE draga moja plohca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa res kava. Kr povej kdaj:)

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
17.10.2010 20:27:26   
Jancci
O Plohaaaa!!! Čestitam! Fajn, fajn.. sm vesela, da sta se skorajžla. Jest sem se ful upirala poroki, zdaj mi pa ni žal. Super.
Tortica zgleda super, no je zgledala, zdaj je verjetno ni več!? 

Dete mi razturava po trebuhu, v križu me nekaj špika, pa zgaga me peče. Dobr, da vsaj M spi.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse bolančke. Pa kaj je fora... dobijo samo tako visoko vročino, v bistvu pa nimajo neke bolezni a kako? Se samo telo z vročino bori, da bolezen ne nastane al kaj?  Bedno!user posted image user posted image

Najki ne še it, ker pol se vrsta pred mano spet skrajša!user posted image Me je že strah!

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
17.10.2010 20:46:17   
Najki
Ploha ful mi je vsec tvoja torta pa seveda cestitke za skorajsnjo poroko user posted image user posted image user posted image

Jancci js bi pa zeeee user posted image ... Petek je polna luna, res upam, da bo tamalo zbezala ven, ze zato, da bo tehtnica user posted image pa totalno nocem bit spet cez rok k se mi strga.

Jutri gre mulcek koncno v vrtec, jaz bom pa prekomirala dan... I wish... Tamala ima te svoje mini ude ze povsod, v katerikoli pozi me zuli pa parkrat na dan me se ksn lazen popadek navije, zihr bi tud ona ze ven pokukala, da se posteno pretegne.

Grem probat spat pa se kej akcije prej od dragega izcimit user posted image .

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
17.10.2010 22:53:52   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

user posted image saj sem vedela, da je to, samo sem mislila, da se bosta kar že ta mesec poročilauser posted image user posted image
Čestitke!!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
18.10.2010 9:02:04   
khurde
morgen

ploha user posted image user posted image user posted image  za poroko in super torto

user posted image user posted image user posted image  za bolne

ronja... dojenje... jaz sem dobra dva meseca nazaj nehala, skor tri. sam se ni več dojila, ampak samo visela gor in mi je bilo ful zoprno (nosečnost, pa bolj občutljivo vse, sej veš). če bi se res dojila, bi jo še, tko mi je šlo pa ful na živce. je pa sam zvečer rabila. nama je pa ratal, ker mi jo je uspel zamotit. je trajal nekaj časa, pomoje da sem se s tem dajala vsaj en mesec, ampak je uspelo brez joka in podobnih zadev. pol je začela tut lepo spati čez celo noč, pa jaz nisem bila več edina, k jo lah uspava. sam je pa res, da se ni bunila in da je bila za stvar, ni nič prosila in nič. pa se še vedno spomni, da je včas pri meni jedla, neverjetno... mi je kak mesec nazaj pokazala na joško in povedala, da je včas jedla user posted image  samo noče pa več, tut ko se A doji, samo pove, da je lačen in da je user posted image

tko... mi smo fajn, A še spi, midve kostanj zlagava. iz košare v posodo za zamrzovalnik in iz te posode v dve manjši, pol pa strese na tla in jovo na novo user posted image  naslednji teden gre v vrtec, se na momente počutim kot veleizdajalec, samo res rabi družbo. smo imeli v petek individualen razgovor z vzgojiteljico in pomočnico, pa reševali en vprašalnik kaj najraje počne, če se česa boji, kaj jo veseli, kakšne navade ima pri spanju, hranjenju, plenicah, dudah... in je vsa vesela šla tja, govorila "otroci, otroci!", pol je bila pa kar razočarana, ko smo bili sami odrasli user posted image  ma, ful išče sovrstnike, tudi na igrišču, doma opazuje sosedove otroke, tko da ji bo fajn, sam men se mal čudno zdi user posted image  mamo res starši večji problem kot čižoti user posted image  pa itak jo bom najkasneje po spanju ven vzela... sem tudi mislila, da bi jo kasneje not dala, čez kak mesec, pa je vrtec čist na novo odprt in se mi zdi po eni strani bolje, da gre na novo skupaj z vsemi kot da pride v eno družbo, kjer se že vsi med sabo poznajo in so že malo "prijatelji"...

zdej sortira kostanj in govori, da gremo k babi in da bo šla eno sosedo od babi pogledat (k včas k babi na kavo pride, pa I zmer kako mandarino/banano/jabolko pri njej dobi). luštna user posted image

drugač se mi pa zdi, da je fajn A sprejela. zdej, ko sva sami dopoldne, ko on še spi in ko nobenega ni, je sploh fajn. ker me ima mal zase in tudi ni več sitna al karkol podobnega, kot je imela eno obdobje, ko so vsi non stop hoteli "pomagat", jo vzet stran in me "razbremenit". čeprav zdej ji je najbolj super, če vsi trije ležimo na igralni podlogi, pokriti z deko, midva bereva knjige, A spi na meni, ona ga pa za roko drži user posted image  to ji je zdej celo bolj všeč kot pa da sva sami, ker potem skos hodi gledat, če se je že zbudil in da pride zraven user posted image  in kar je meni najbolj zanimivo je to, da če on joka, ga ona zna potolažit user posted image  pride do njega, pa mu govori "no, no, no" user posted image  še prej pa "živjo, dojenček" al pa "živjo, jaš" in jo začne opazovat in poslušat, pa mu razlaga, da je njen bratec in da je ona "sesteca gova" (njegova sestrica) user posted image

ma, luštna sta  user posted image  čeprav sem šla včer že pred deveto spat in bi lah še tri ure spala, je kar fajn user posted image

zdej mam komando za knjige gledat, se beremo user posted image  lep dan!

aja. zvezdica, zs sem ti poslala že par dni nazaj

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
18.10.2010 9:23:48   
ronja
ronja, jaz se ne bo obremenjevala. Mi smo nehali tako, da se je sam odvadil,. ker drugače ni šlo. Če ne bi jaz že prej nehala. Nam se je ful poznalo, ker je takrat dejansko začel spati celo noč.

Hvala - pri meni je bilo pri Ronji isto in tudi bi jaz že prej nehala, eč bi bilo po moje - tako da pri nas to na pali, da ko je mama za, je avtomatično tudi otrok. In takrat sem počakala in je Ronja sama nehala, kar mi je bilo super - nobenega joka, nič... lejla pa še kar noče nehat in ji to res ful pomeni in itak veste, da sem bolj "softy" mami... Upam, da bo šla vseeno sama dol v enem doglednem času.

ploha, čestitala sem ti že, če se prav spomnim - kaka huda skrivnost to itak ni bila, a ne? (mislim, ker si že pred meto rekla, da se bosta poročila, pa sam čakata na pravi čas) Jaz sem pa danes sanjala, da sva se mi2 morala poročit in da mi ni bilo jasno, zakaj, pa kako so njega prepričal, da je to nujno, pa da nisem vedla, kako naj se zmažemuser posted image . Pol sem si najprej rekla, da saj je verjetno vse isto, pa kaj kompliciram, ker naj bi bilo itak sam s starši. POl pa pridemo v eno veliko kongresno sobo, pa ful fulka tamuser posted image . vmes se nisva mela nič časa pogovarjat, ker se nama je ful mudilo in so naju vsi priganjali, da sva sam laufala. Pa ga kr takoj (brez kakega uvoda) vprašajo, reče ja, pol se name spravijo, pa mi je blo vse skup tko bedasto in sem rekla, da "sam mal; lubi, a bi ti res to rad - a nama ni tko na koruzi čist fajn, meni se je vedno to fajn zdelo?"user posted image Pa vse je bilo tako nekak ko ena fora vse skup, oba sva zamujala, bla v kavbojkah in majci, baje čist neresnouser posted image . Skratka, sem se ful nasmejala zjutrajuser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
18.10.2010 9:57:25   
kiara24
Dobro jutro,

Kako smo kaj?  Vidim da ste imeli pester vikend, tako kot mi. Pri nas mo sedaj res zaključili s flaško melka za večerjo in sedaj sledijo navadne večerje, čeprav mi včasih zmanjka idej. Ampak važno je da ni bilo problemov ko smo ukinili flaško.

Zdele sem skoraj ****is fasala ker mi sploh ni hotel RR, da bi vam kaj napisla sploh nisem mogla not pridet samo brala sem vas lahko, zanimivo ni kaj. To se mi še ni naredilo.

PLoha- ful lepa tortica, upam, da ste se imeli lepo včeraj na krstu. No iskrene čestitke! Si videla da sva imeli obe prav ko sva ti to rekli, je pa to datum k ma moja mami RD.

Najki- saj bo počasi, upam, da ti  ne bo predloglo nagajalo.

Za vse bolančkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Khurde- vidim, da se imeta res super in da uživate in lepo te je brat ko takole napišeš kako je po je I sprejela A. Ful dobr je to res. Za vrtec je pa tako, da je to samo zanjo dobro, saj se boš navadila, vedi da rabi svojo družbo, ker se igrajo čisto drugače kot pa mi odrasli.

Ponoči je bila katastrofa me je v nogo krč grabil in sem morla mojga zbudit da me je tolkek po nogiuser posted image in jo masiraluser posted image pa nategoval,user posted image šponaluser posted image .... pa me je kra grabilo mmislim da ene 10krat me tako noga boli da komaj hodim.

Uživajte se kasneje še kaj javim nekaj stvari imam za narest....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
18.10.2010 12:47:14   
*x*y*z*
oh Khurde kako te je lepo brat, kar solzne oči so mi ratale ko vidim kako fajn vam gre, vam želim še veliko takih trenutkov....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
18.10.2010 13:06:04   
Najki
Kiara fino za konec flaske. Nas pa zadnjih par tednov veliko mleka popije po kozarcku. Za zajtrk, ob kosilu, ob malici, ob vecerji. Je ful na okus prisel. Ker pil ga ni pa ze skoraj eno leto, je dobival jogurte, sire in mleko v kasicah recimo. Zdej mu pa ful potegne. Tako da ti ga ni treba izkljucit iz vecerje, samo v kozarcek ga daj namesto flasko.
Te je krc zgrabil, ker si nehala magnezij pit? Kako je zdej z zelodcem?

Tamali je koncno v vrtcu in jaz sem koncno cisto sama s svojo porodnisko. Zbudila sem se ob sedmih, ob devetih pa zaspala nazaj do 12h. Kako je to pasalo!

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
18.10.2010 14:00:34   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

drugač se mi pa zdi, da je fajn A sprejela. zdej, ko sva sami dopoldne, ko on še spi in ko nobenega ni, je sploh fajn. ker me ima mal zase in tudi ni več sitna al karkol podobnega, kot je imela eno obdobje, ko so vsi non stop hoteli "pomagat", jo vzet stran in me "razbremenit". čeprav zdej ji je najbolj super, če vsi trije ležimo na igralni podlogi, pokriti z deko, midva bereva knjige, A spi na meni, ona ga pa za roko drži user posted image  to ji je zdej celo bolj všeč kot pa da sva sami, ker potem skos hodi gledat, če se je že zbudil in da pride zraven user posted image  in kar je meni najbolj zanimivo je to, da če on joka, ga ona zna potolažit user posted image  pride do njega, pa mu govori "no, no, no" user posted image  še prej pa "živjo, dojenček" al pa "živjo, jaš" in jo začne opazovat in poslušat, pa mu razlaga, da je njen bratec in da je ona "sesteca gova" (njegova sestrica) user posted image

ma I je res lušna in prijazna deklicauser posted image user posted image user posted image user posted image , po mami verjetno

khurde koliko otrok imaš v planu oz. si jih želiš?

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
18.10.2010 14:06:17   
kiara24
Najki- želodec je kar ok, upam, da tako ostane. Nisem ji mleka skenslala samo flaško, če ji dam alpsko mleko ga noče pit, če ji naredim kako noče pit, če ji dam umatnega po kozarčku ga tudi noče tako da, sedaj mleko nadomeščamo z jogurti, namazi, siri in mlečnii stvarmi- gres, polenta riž....

Imela obiske, in pordla asem motoristično opremouser posted image .... zdej pa grem hitro juhico narest, pol pa po Klaro in v šoping je treba fasngo nabavit.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
18.10.2010 20:41:53   
rubica
čer

vidim, da ste fajn super user posted image , bomo kako rekle?

ploha čestitam user posted image user posted image , pa kulska tortica, lepa res!

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
18.10.2010 20:58:56   
Ploha
rubica: pa dajmo, dokler manca spi. meta že eno uro drnjoka...manca bo pa vsak cajt začela jamrat...kako se počutiš? Kaj novega pri gaji?

sm dobla za darilo včeraj uno knjigo z otrokom lahko sodelujemo in jo berem, prav super je user posted image user posted image

jancci:
kaki folk imaš to okol sebe? Men se tud zdi, da so se sam narobe izrazl ali pač ne? user posted image

zvezdica
: kul večerja, a ti rada kuhaš? kava? haha, ne vem, ko boš imela čas,...no pol pa čez ene 50 let  ko bova v penziji, aj prou? user posted image user posted image

sonček: zakaj nebi bla rada razredničarka?

kiara: a ti tud nohte štrihaš pa to? Zakaj si prodala motorištično opremo? A motor mata tud?

khurde: pa saj vam gre! To je bistvo vsega, da se tamaledva "štekata", ostalo pa pride spotoma! I je res cukr! user posted image user posted image

meta je na začetku mal hotla tepst, pa ni občutka imela, ampak je vedno bolje in bolj zna in ve...zadnjič ji je svoje zapestnce na roko dajala user posted image user posted image pa za lahko noč ji lubico da, boža jo...pa ko jo mam v ležalniku ji une igračke kaže pa premika, da začne muska špilat, pa dudo nosi in če se manca joka mi vztajno kaže in govori duda pa mi dopoveduje naj ji dam že to dudo user posted image user posted image pa flašo za mlek jo včasih drži, pa sej sta hecne...user posted image user posted image

najki: kje si? A mam jst tvojo cifro? user posted image user posted image al pa vsaj ti mojo? user posted image

no zdej pa mali čuk že sitnari...grem jo crklat!

< Sporočilo je popravil Ploha -- 18.10.2010 20:59:46 >

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
   [Brisano sporočilo]
18.10.2010 23:15:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2967
19.10.2010 9:41:05   
kiara24
Jutro,

No mi smo lepo v varstvu pa sva skoraj zajtrk zaspali danes, sem jopripeljala tja šele ob 8.30 k sva obe zaspali.user posted image

Včeraj smo letali po KR k smo fasngo nakupovali, pa mal smo se oglasili pri mojih starših.

Ploha- ja trenutno delam nohtke in pa večina ličenje.... za vse priložnosti, pa naravano kozmetiko pordajam. motoristično sem pordala ker jo trenutno ne rabim. Motor pa sva prodala lansko leto, ker nama je bolj stal doma kot pa da bi se vozila. Saj nama je ful žal. Ampak še bo čas za to.

Vidim, da niste nič kaj čvekaste bile včeraj.

Nekaj grem pojest, pol pa vse naštimam pa položnice plačam, pol grem pa z mami v KR za dagega kupovat  traprije za RD.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
19.10.2010 10:26:32   
Najki
Ma ful so lepo januarcki sprejeli bratce in sestrice. Mene pa je zacelo malo skrbeti, ker sem opazila neko spremembo pri tamalem. Zacel me je tozit ociju, ce ga pozgeckam al pa za usesek pocukam, me taaakooooj zatozi ociju user posted image . Pa vceraj je sel v vrtec in je vzgojiteljici cisto takoj povedal, da je sel oci avtom, mai avtom, mami avtom ne... mami aja user posted image . Takoj novi osebi pove pomembne stvari. No v glavnem me malo to skrbi, da je ratal nagajiv, bolj zahteva pozornost od ocija in bezi od mene. Mogoce ve, da se nekaj pripravlja... Pa se grist je zacel bolj pogosto, pa sumim, da zaradi tiste puncke v vrtcu, ki vse ful grize. Sam upam, da ne bo nasilen do sestrce. Ker grist je ze skoraj povsem nehal, zadnje case pa spet mimogrede savsne.

Plohca mislim da nobena nima moje cifre tukaj, jaz pa tudi ne.

Aja se ena neumnost: Jan Mai je prejsnji teden prebolel vrocino zaradi usesk in grla a ne... Vceraj ga je dragi peljal na kontrolo, saj je brez vrocine ze ksnih 5 dni, po uri in pol cakanja zaradi guzve, ceprav je bil narocen, je P ugotovila, da je zadeva se vedno vneta in zdej je sele antibiotike dobil user posted image . Pa mu je prvic naredila bris grla in ker niso bile bakterije ni dobil AB prvic. V enaki situaciji par mesecev nazaj mu je druga P dala AB ze zato, ker je bil vnet tudi usesek, pa je imel cez en teden spet rdece. Pa tole rdece grlo se mu vlece ze od posvetovalnice, zato ga niti niso cepili. Potem je dobil drisko in se vedno malo vneto grlo in potem tale vrocinca. To je pa to, k ga vsakic drug pregleda... Tako da zdaj ne kaze nobenih znakov in gre lepo v vrtec, sam mora pa AB jemat. Me ze prav jezijo, ker se niso dobili zamenjave za njegovo noseco P. Oziroma baje so jo, sam je gospa na dopustu user posted image user posted image user posted image ... Pa drugic bom direkt zahtevala krvne preiskave k tegale zaj... mi je malo dosti, sam neki ugibajo.

Ponoci nisem mogla spat, ker sem imela paranojo, da mi plodovnica kaplja in se lazni popadki so me parkrat navili, tamala je brcala non stop celo dan in do 2h zjutraj, tako da nisem mirno zaspala, dokler nisem poklicala porodnisnico glede plodovnice in so me pomirili, da najbrz ni in da imam cas v miru odspat user posted image . Potem sem se zbudila se ob 5h, 7h, 8h, 10h user posted image . Aja pa se ful bi user posted image pa nisem upala, ce bi bila plodovnica bi lahko prislo do okuzbe. Ta teden bom itak cisto na trnih, ker me bo polna luna hecala vsak dan s takimi in se moja paranoja zraven pa bom do roka ze psihicno zbita.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
19.10.2010 11:08:44   
nina166
Dan!

Spali smo bolj slabo. Je Domen ponoči kar zlo kašljal, tak da sem kr nekajkrat vstala, pol sva še čaj polila po postliuser posted image . Bo danes boljše. Koze pa ga popolnoma nič ne matrajo...sploh ga ne srbi, ma jih bolj malo, zdaj se mu že lepo sušijo.

Drugače smo po starem.

Najki želim ti da greš čimprej rodit in en tak izi porod

Ploha čestitke za poroko user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Pa zelo lepa tortica user posted image  user posted image  user posted image

Otroka sta pri babi servis, jaz pa morem začet delat

Vreme je pa user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
19.10.2010 15:22:24   
Ploha
najki: zs!

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
19.10.2010 18:37:54   
kiara24
pa kje ste vse te dni?

nič se ne dogaja tle goruser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
19.10.2010 18:40:47   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

pa kje ste vse te dni?

nič se ne dogaja tle goruser posted image

evo jaz sem tu user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

moj je šel k frizerju, pol gre direkt na košarko, otroka gledata risanko, pol pa jih spravim spat...se oglasim še pol, če mi bo ratalo

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
19.10.2010 19:23:16   
farfala
Pa še jaz sem uspela malo pogledat tu goruser posted image iz službeuser posted image

S.je pri babici, A se ,upam, uči, ker imajo kar pestro v šoli, ta teden bo dobil  4 ocene. Očauser posted image je tud v službi, naslednji teden gre za 4 dni v Srbijo pa bo spet pestro, služba, varuška, počitnice, gospodinjstvo....

Danes sem pa bila na manualni terapijiuser posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
19.10.2010 19:26:26   
farfala
ploha kolk boš imela povabljenih? a nohte boš imela umetne? obleko že imaš izbrano?

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

kozmetika za novorojenčka
tina202

katero firmo kozmetike ste uporabljale za novorojenčka? ( šampone, hladilna mazila... ). kaj mi priporočate?

to.to (32%)

bubchen (35%)

nivea (23%)

makra (10%)

Število vseh glasov: 107

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!