|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
20.10.2010 14:57:47   
boma2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

spet morm k dohtarjuuser posted image .....................

............po včerišnih fajtih z decom sm bla zvečer tok koma d sm sam dol padla.....učeri popoldne sta šla z Majklom še u en šoping (menjat plenice in kofe) pa 2 STVARI sm na novo naročila in kaastrofa......sm rekla nej prnese mlek iz DMja- prnesu ga je iz Baby centra, pa  rokavičke bombažne za Jureta sm ekstra naročila iz HMja, on mi je prnesu ene kičaste iz CAuser posted image user posted image user posted image user posted image .....ponoč je rajš kr pr Majklu u sobi na kavču spaluser posted image  in tut zutri sta se zrihtala k miške d sploh ne vem, kdaj sta šla.......ob 8h pa telefon in teženje d nej patronažno pokličm in ma d pride in bla bla bla, k je dons neki bluzila d ne bo mogla pridt.....u momentu sm bla spet vsa živčnauser posted image .....no in jo res kličm, se zmeniva d pride....in kje pršla.....mi reče....ja tole se pa zdej res vleče, KAJ ČE BI SE ŠLI MAL ZDRAVNICI POKAZAT.....sm dobila takoj "kristalne oči"......sm ji predlagala d grem rajš do svojga G en štuk višje, ker je tut operater in bo pomoje bl vedu kaj in kako........no zdej čakam popoldne d grem spet u ZD ( ta teden še nism blauser posted image )......in samo upam d mi ne reče, nej pridm k njemu u Trbovle še enkrat pod nožuser posted image user posted image ....

no tko...zadne cajte sam jamram tko d je boljš d se za neki cajta skidam

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

boma2 :)

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
20.10.2010 14:58:04   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: baki

kuham.kurjo omako+široke rezance+solato.ne bomo jedli spet pohanouser posted image

user posted image user posted image user posted image  mlajsk

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
20.10.2010 15:00:43   
boma2
dan vsem... :)

v glavnem... :) moram nekaj napisati, ker je drugi dan spanja.. :)

no Žigca sem dala v posteljo in ni jokal, potem je prikorakal.. in nato še 5x in nato solzice, potem sem pa rekla, da naj gre v očitovo posteljo in šiba v posteljo pri očitu in spi... ga prenesem v njegovo posteljo in glej kdo me zbudi ura ob 6.00user posted image user posted image  joj sem bila vesela...

pa dda vidimo kaj bo danes.. :)

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
20.10.2010 15:00:57   
boma2

Moje telo ni popolno, vendar sem nosila, rodila in dojila otroka, zato sem ponosna! Škoda, da ne izgledamo popolne, vendar vsaka brazgotina, vsaka strija, vsak delček kože predstavlja naše prečudovite otročičke in vse, kar smo storile za njih. Imeti otroka ni lahka naloga, me smo...močne, smo......pogumne in morale bi biti ponosne same nase!

user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=9CNhyKzVppY&feature=related

to pa je res,... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
20.10.2010 15:01:04   
Urša08

Moje telo ni popolno, vendar sem nosila, rodila in dojila otroka, zato sem ponosna! Škoda, da ne izgledamo popolne, vendar vsaka brazgotina, vsaka strija, vsak delček kože predstavlja naše prečudovite otročičke in vse, kar smo storile za njih. Imeti otroka ni lahka naloga, me smo...močne, smo......pogumne in morale bi biti ponosne same nase!

user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=9CNhyKzVppY&feature=related

hvala za tole user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
20.10.2010 15:02:04   
Urša08
Boma in Petrušk sem tok vesela da vama ratuje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
20.10.2010 15:03:33   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

čebel@, urša, petrušk,..................... miss you user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišemuser posted image

jaz pa kr vse

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
20.10.2010 15:11:26   
Urša08
Sjmm in Tamika kot sta vidle nisem bla potem nč več pridna ampak sva s kolegico mal čez 9 šli v kranj v šoping.

Boma nakupla sem vse kar še manjka za našo prinčipeso (duda, kozmetika, adaptirano mleko, ... ma same take frčkarije), pa zalogo pleničk in robčkov za Žiga, pa kozmetiko za nas za kake dva mesea (šamponi, ščetke,...), potem sem v C&A ju za Nejca kupla še ene kavbojke in pulover, pa za mucke mal hrane k ju dobim v soboto na počitnice, pa obvezna kavica s tortico,.. pa je bla že tok ura da sem šla kr direkt po otročka v vrtec.

Aja punce šoping ni več zame, sem zmatrana ful, tko da je vsa roba še v avtu - bo kr moj prtlažnik spraznu (itak ga bo kap k je kar fino napolnjen) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
20.10.2010 15:16:20   
sjmm
boma...a si dobila ZS????

urša...sej prov d si se mau potepala..pol boš en cajt bol doma k prispe princeskauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
20.10.2010 15:17:04   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

no Žigca sem dala v posteljo in ni jokal, potem je prikorakal.. in nato še 5x in nato solzice, potem sem pa rekla, da naj gre v očitovo posteljo in šiba v posteljo pri očitu in spi... ga prenesem v njegovo posteljo in glej kdo me zbudi ura ob 6.00user posted image user posted image  joj sem bila vesela...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ŽIGA!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
20.10.2010 15:18:38   
Urša08
Sem vas prebrala pa pomoje pol pozabla.

V glavnem:

tanci pojma nimam zakaj tebi stran ne dela nam pauser posted image

Sjmm upam da ti ne bo treba v službico. Je pa lepo brat da se tvojmu malce dela nabira user posted image user posted image user posted image

Tamika tud teb želim da boš lahko doma user posted image user posted image user posted image Vedve s Sjmm mata s štirimi otročki že tako več kot preveč dela.

Kolumbo držim pestke da dobro opraviš pri zdravnikuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj se stanje začne boljšati.

Birdy se mi je zdelo da si začela gnezditi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebela edino pravilno da čuvaš hrbet user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj si danes kej počela?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
20.10.2010 16:00:59   
sjmm
pri nas je 2/3 že sitih...zdej pa posoda..pol pa še mau na luft k se je neki razjasnjiluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
20.10.2010 16:34:45   
petrušk_

čebel@, urša, petrušk,..................... miss you user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo mene....zgodaj zjutraj služba....pol pregled....zj pa zmenek z očijem prek skypa.....
zj vas berem, pa vas bom mal pokomentirala....

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
20.10.2010 16:34:48   
petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

spet morm k dohtarjuuser posted image .....................

............po včerišnih fajtih z decom sm bla zvečer tok koma d sm sam dol padla.....učeri popoldne sta šla z Majklom še u en šoping (menjat plenice in kofe) pa 2 STVARI sm na novo naročila in kaastrofa......sm rekla nej prnese mlek iz DMja- prnesu ga je iz Baby centra, pa  rokavičke bombažne za Jureta sm ekstra naročila iz HMja, on mi je prnesu ene kičaste iz CAuser posted image user posted image user posted image user posted image .....ponoč je rajš kr pr Majklu u sobi na kavču spaluser posted image  in tut zutri sta se zrihtala k miške d sploh ne vem, kdaj sta šla.......ob 8h pa telefon in teženje d nej patronažno pokličm in ma d pride in bla bla bla, k je dons neki bluzila d ne bo mogla pridt.....u momentu sm bla spet vsa živčnauser posted image .....no in jo res kličm, se zmeniva d pride....in kje pršla.....mi reče....ja tole se pa zdej res vleče, KAJ ČE BI SE ŠLI MAL ZDRAVNICI POKAZAT.....sm dobila takoj "kristalne oči"......sm ji predlagala d grem rajš do svojga G en štuk višje, ker je tut operater in bo pomoje bl vedu kaj in kako........no zdej čakam popoldne d grem spet u ZD ( ta teden še nism blauser posted image )......in samo upam d mi ne reče, nej pridm k njemu u Trbovle še enkrat pod nožuser posted image user posted image ....

no tko...zadne cajte sam jamram tko d je boljš d se za neki cajta skidam

sj res človk ne ve kaj bi reku....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
20.10.2010 16:34:53   
petrušk_
možnosti lahko vidijo samo uporabniki, ki sodelujejo pri testiranju, zato KLIKNI TUKAJ in preberi več!

ma k mam jz mau cajta pa ni nobene..itak..maglauser posted image

sem nazaj user posted image
sem šla v štacuno po mleto meso user posted image
kosilo: mesno - zelenjavna juha + ajdova kaša z mletim mesom + rdeča pesa user posted image user posted image

kako nardiš...ajdovo kašo z mletim mesom?

petrušk_

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
20.10.2010 16:35:08   
petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

aJA, SEM POZABILA POVEDAT, MOJ MA PODALJŠANO POGODBO ŠE ZA EN MESEC... UPS ČRKE. Pol pa upam da ga bojo kar tam vzel, da ne bo prek agencije. No, če bo pa služba vsaj prek agencije bom pa tud vesela...

držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image super....držim pesti za dober scenarij

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
20.10.2010 16:35:17   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no vidiš mogoče nama pa uspe.....

petrušk_

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
20.10.2010 16:36:51   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

možnosti lahko vidijo samo uporabniki, ki sodelujejo pri testiranju, zato KLIKNI TUKAJ in preberi več!

kosilo: mesno - zelenjavna juha + ajdova kaša z mletim mesom + rdeča pesa user posted image user posted image

na olju popražim čebulo, dodam meso, malo dušim, dodam kašo in zalijem z 2x količino vode... aja pa začimbe - sol, lovorjev list, poper user posted image ... dušim in voila ... dober tek user posted image user posted image user posted image user posted image
simpl pa dober user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 20.10.2010 16:37:55 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
20.10.2010 16:38:56   
TAMIKA3

evo mene....zgodaj zjutraj služba....pol pregled....zj pa zmenek z očijem prek skypa.....

kako je buši user posted image ? in oči?

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
20.10.2010 16:41:37   
petrušk_

na olju popražim čebulo, dodam meso, malo dušim, dodam kašo in zalijem z 2x količino vode... aja pa začimbe - sol, lovorjev list, poper user posted image ... dušim in voila ... dober tek user posted image user posted image user posted image user posted image
simpl pa dober user posted image user posted image user posted image user posted image

to morm pa probat...men pa evi bo zihr cooluser posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
20.10.2010 16:42:56   
TAMIKA3

to morm pa probat...men pa evi bo zihr cooluser posted image user posted image user posted image

user posted image ... nam je vsem user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
20.10.2010 16:43:01   
petrušk_

kako je buši user posted image ? in oči?

buši super...so mi vzel kri pa vodo....malček raste...dobila bolniško 4 ure še za naprej.....tko da bo...
očiju je pa že noroooo dolgčas po nama....tko da nam je kr težko...ampak bomo že....sj bo kmal vikend pol pa dalje....

petrušk_

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
20.10.2010 16:44:26   
TAMIKA3
jesen je v deželi user posted image

user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=84zqIhCs4yo&feature=related

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
20.10.2010 17:37:51   
Katjusa
mi smo ravno prišli iz XL sprehodauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je blo ful luštno in osvežujoče:)))

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
20.10.2010 17:49:23   
Katjusa
evo nekja utrinkov sicer so slabe slikice k sme s telefonom slikala bom ju3 vzela s sabo fotoaparatuser posted image user posted image user posted image   (niso vse od danes:))
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 20.10.2010 17:50:45 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?