|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
20.10.2010 11:27:56   
majčica1508
Tamala je stara 29 mesecev in res rabi nekaj,da se ji skoz dogaja
takoj grem iskat te barve....kje se kupijo,a tuš,mercator,špar imajo to
ja pečeva tudi mi pomaga sestavine noter dajat,pa ježke tudi delava
jo vključujeva tudi k pospravljanju z veseljem,da svoje cunje v stroj,pa pometa,pa prah briše,ja mala gospodinja

Hvala za predloge,zlate ste

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
20.10.2010 11:28:02   
pussycat
ovčka11, srečkica, .... ja, meni so super, tudi jaz sem odločena da ga kupim, ker je dovolj kvaliteten in hkrati lep, ugoden voziček.....več ne rabim ne jaz ne moj dojenček..... več je že preseravanje po domače user posted image
uh, ste me dobile, prodajalka ga je pred mano zložila, zelo lepo se zloži zelo na majhno, kolesa se lahko snamejo ali odblokirajo da se lepo poležejo..... mislim da gre tudi v majhen avto, sicer imava mi 2 karavana tko da se s tem nisva tok obremenjevala. Viper lux so res extra, super, meni izredno všeč, samo ni toliko izbire pri barvah, tako da se zato v dilemi.... vzela bi tega, tako se pa bolj nagibam k Q7 ... bomo videli :) Vsekakor težka odločitev, lahko pa potrdim, da teli vozički z lahkoto konkurirajo  še enkrat dražjim znamkam vozičkov v baby centru. Je pa spet odvisno od vsakega posameznika, jst imam merilo, da nikakor ne kupujeva najdražjih stvari, ker so največkrat precenjene, najbolj poceni tudi ne, nekje vmesno varjato ubereva, pa sva zagotovo zadovoljna.

Punce kaj bi blo to : če malo pritisnem na trebušček, me zaboli, kot da bi bila napihnjena, polna zraka... bi me moralo skrbet? Jutri imam pregled, držite mi pesti!!!!! user posted image

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
20.10.2010 12:48:33   
Maya80
pussycat tale voziček je men tudi svetovn. Je pa res tak ko ti praviš za otroka ni pomembna cena. Jaz sem za taprvega kupla voziček in jajčko za 250 eur in je super voziček. Kolegica je pa kupla chicco-tovega za 700eur in ga je mela petkrat na servisu.Tako, da cena sploh ni pomembna.

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
20.10.2010 13:25:52   
DelCarmen
Ojla nosečkice!

Ste pa načvekale... Pohvalnouser posted image .

Pušenjak je meni zakon; sicer bi kdaj mogoče kakšen komentar lahko šteli za žaljivega, ampak dejansko se mi zdi, da hoče ženskam dopovedati, da je tudi v času nosečnosti potrebno upoštevati zdravo pamet... In mi je super, z veseljem berem njegove odgovore in spoštujem njegovo mnenje...
sreckica, super za malčiko, da lepo raste in se razvijauser posted image . Pa da si se že lotila izdelave voščilnic?? Joj, tudi jaz bi morala... Sicer sem prej dosti več ustvarjala, izdelovala tudi novoletne okraske, pa home made darila, zdaj pa mi nekako ne znese vse skupaj... NO, saj z otroci precej ustvarjam, ampak niti pol toliko kot prej. Sem pa že začela razmišljati o darilih; najraje vidim, da je do začetka decembra vse nabavljeno in potem samo še uživam v domačem pecivu, lučkah,...user posted image

majčica1508, moj sin je star 5 let in se tudi že kar precej sam zamoti, se pa tudi jaz oz. mož z njim precej igra. Aktualne so lego kocke in različna prevozna sredstva, pa bere zelo rad.... Hčera je stara dve leti, ona se še ne zamoti sama oz. samo za krajši čas. Drugače pa zelo rada posluša zgodbice (ne da se ji dobesedno bere celo pravljico, ampak na kratko preberem stran, potem pa debatirava ob slikah, sprašujem kaj je kaj...), dosti rišemo na tablo, potem plešemo, igra na orglice... Sem pa zdaj na dan potegnila otroške škarje, da se malo s tem začnemo ukvarjati; pa kupila bom zdaj za jesenske dni še plastelin in prstne barve, da ji še to ponudim...

pussycat, glede fenix luksa, sem prebrala tukaj na forumu, da je sam voziček super, je pa obenem ful pripomb glede same dostave, komunikacije po el. pošti... Baje ne odgovarjajo, v delih dostavljajo voziček, .... PA traja precej dlje kot 2-3 tedne...

Pa še vprašanje: razmišlja katera o nakupu slinga oz. nosilke??

Lep deževen dan..

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
20.10.2010 14:22:08   
pussycat
Del Carmen...... jaz nimam take izkušnje, meni so takoj naslednji dan odpisali na e- mail, potem sem jim poslala še tri in na vse so odgovorili. Mi je pa gospodična omenila, da so imeli pred kratkim nekaj težav z dostavo vozičkov, namreč zavleklo se je iz 3. tednov na malce več, zaradi  nepredvidene situacije, prevoznik, ki jei mel natovorjene vozičke je imel na poti prometno nesrečo, zato je bil potrebno ponovno naročiti vozičke, kar se je zavleko nekoliko dlje...kar je čisto razumljivo. Mislim, da moramo sami osebno poskrbet, da bo voziček pravočasno pri nas in ne čakat na zadnji vlak..... Mislim da to res ni ovira. Vsaj zame osebno ne user posted image

Kaj je to sling.....je to kakor kengurujček? Sorrči ker sem tako nevedna, ampak res prvič slišim user posted image  

(odgovor članu DelCarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
20.10.2010 14:29:46   
DelCarmen
pussycat, se strinjam, je seveda upravičeno, da je zamuda v primeru kakšne nesreče; sem samo povedala, kar sem prebrala na forumu, niso to moje osebne izkušnjeuser posted image  Se pa strinjam, da je bolje malo prej it v nabavo, kot pa da te na koncu baše čas...

Sling je ena super zadevca, bolje od kengurujčka. Uporaben je od rojstva naprej, dojenčki v njem povečini ful uživajo, ker so pač v mamini bližini, ti pa obenem imaš proste roke. Aja, zgleda tako  http://www.da-da.si/node/24... Meni je malo žal, da ga nisem imela že pri hčerkici, zdaj pa ga bom skoraj 100% nabavila, da bom imela proste roke za moja dva starejša čmrla...

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
20.10.2010 14:32:45   
wessna
da poročamuser posted image user posted image pregled bil rutinski..urin, pritisk, kg...pol pa bejž no poslušanje user posted image , ki ga pa G ni in ni mogel najti..so se mi usta razlezla čez cel obraz, ko je reku da bomo pa UZ nardiliuser posted image ..je moj user posted image bil čist blažen..user posted image se je malo norčevala, saj je kar naprej izginjala..se je G moogu namatrat da je slišal user posted image ..

klaramay popravek pri naslednjem pregledu, mam ga 15.11., 20.12. mam pa UZ - morfologijo??

jaz razmišljam o slingu..že malo brskam okrog..

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
20.10.2010 14:34:24   
Peli

IZVIRNO SPOROČILO: majčica1508
Tiste,ki imate že sončke s čim jih zabavate,zdaj ko je še koker tok toplo,da ni minusa smo že zunaj kaj pa potem,ko bo minus,pa tema že kmalu....saj ne rečem,da pa nebomo zunaj sevede bomo,naša pravi da se bo sankala,ko bo sneg
s čim jih animirate,pa da niso risanke

Čez ene dve leti, to ne bo več problem, če ne druzga se ti bodo tepl...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
20.10.2010 14:34:57   
pussycat
Del carmen..... zanimiva zadevca user posted image  Vidla sem že, ampak nisem vedla da se temu reče sling..... zanimivo. A si že sprobala? Mislim, mene bi blo malo strah, da bi dojenček vn padel....ampak to je vrjetno bolj zaradi nepoznavanja zadeve, verjetno je že poskrbljeno, da se otročku ne more nič zgodit. Ful dobr! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2309
20.10.2010 14:39:16   
pussycat
wessna ... bravo za tvojo pikico user posted image  evo, želja se ti je izpolnila user posted image  Joj, upam da bom tudi jst jutri mela UZ, ker si tok želim vidt mojo miško, uh, no če ne bo pač ne bo, važno da bom vsaj srčka slišala, da bom pomirjena user posted image

Punce, a Morfologijo mate pri svojih ginekologih, al se naročite pri tistih ki so vam delali NS? Mi je čudno da nekatere že kar veste, kdaj boste imele morfologijo.

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
20.10.2010 14:47:59   
enkratna
morfologija se dela okoli 20-tedna, tako da so datumi kar hitro znani user posted image

meni bo moja G dala napotnico za morfologijo v porodnišnici, ampak to na naslednjem pregledu (9.11.)

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
20.10.2010 14:51:30   
majčica1508
Morfologija se opravlja med 20-22 tednom,opravlja ti jo tvoj G in ti ta UZ krije zavarovalnica.....
Datum sem pa jaz dobila ,ko sem NS opravljala mi je sestra kar napisala za naslednji pregled in morfologijo....A se zavedate,da ko bo morfologija,da smo že na polovički....iiii kako gre hitro

Peli.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ta ti je dobra,teple....
wessna...........super za pregled

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
20.10.2010 15:03:02   
DelCarmen
pussycat, ja, sem sprobala, zato pa sem tako navdušenauser posted image . Moja dveletna pupa bi sem kuj nosila notri, ampak na žalost za njo več ne pride v poštev, no, razen če jo bo mož tovoril, jaz noseča ne morem, pa itak že sama hodi. je pa drugače to nekje do 15 kg... Tako da bi ga imela za dojenčka, imam pa proste roke za lovljenje ostalih dveh. Pa tudi za v trgovino sama z dojenčkom... Mi pa je predvsem fajn, da je uporabno od rojstva, notri lahko tudi diskretno dojiš, ima pa tudi 5 različnih načinov nošenja (ta spredaj je za novorojenčka), lahko tudi na boku, hrbtu.... Super pa je tudi, da se otrokova teža enakomerno razporedi na ramena in hrbet in te nič ne boli pri nošenju... Madona kar kupit bi ga šlauser posted image .

Morfologijo pa meni naredi moja, da pa mi tudi napotnico za UZ v bolnici, da se vse 2x preveri... Super v glavnem...

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
20.10.2010 16:20:58   
sreckica
DelCarmen ja, cela sem pridna sm temi voscilnicami user posted image pri nas je treba kmal zacet, ker imamo potem na zacetku decembra bazar za starse, na katerem vsako leto prodamo okrog 1000 voscilnic (kar je precej veliko, ce racunas, da smo na celi soli 3 uciteljice in 20 otrok user posted image ). sem pa trenutno bolj kot ne v fazi nabiranja idej in izdelave "muštrov" user posted image

wessna supeeeer novice, čestitke! vidis, da je tvoja mala črvička vredi user posted image user posted image

pussycat pol zgleda, da ko se dobimo na kakem srečanju, nas bo pol melo iste vozicke user posted image user posted image ja, meni so tut zarad cene grozno privlacni, 800 eur in podobno se mi  zdi ful prevec za neki, kar v koncni fazi mogoce sploh ne bo vredu... ne vem no...

tko! zdej grem pa v horizontalo in me ne gane nic! najedla sem se najboljse jote na svetu (ricet sm dala kr zmrznt...jota pac nima konkurence user posted image user posted image ) tko da se grem zdej zavlect pod kouter in uzivat v toplini postelje... upam, da brez ogrevanja na plin user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2314
20.10.2010 18:56:43   
Peli
Ojla!

Jest sm bla danes mal na potepu, pravzaprav sva s kolegico cel Kranj obrale, seveda otroške trgovine, še šel Miklavž mal v nakupe, pa še ni vsega dobil, zgleda bo moral počakat še na Miklavževe popuste user posted image .

majčica prej sm samo na hitrco mal pokomentirala, zdej pa mam čas, k tamaledva že spita. Pri nas so zanimive lego kocke, knjigice, voščenke, samo bognedaj samega pustit z njimi user posted image , drugače je najbolj zadovoljen da mu ta večji sestavi iz Legic skakalnico za motor in on potem z njim čez skače, ma mojedva se drugače tud skupej zamotita, doskrat pa se res tepeta in ta mal je najhujši, ta večji pa samo v jok, večji je tud malo bolj za kakšne ustvarjalne zadeve, samo ko mu ta mal vse unič. Po pravici povedano gremo najraj vn - poganjalec je še vedno zakon. Razmišljam da bi ju začela vozit na ure pravljic v knjižnico, ker ta večjega to ful zanima, pa itak še mal pa se ura prestav, pa bo skor ob 17h tema.

sling - jest prisegam na ravno podlago za otroka, sploh ker sta prva dva otroka imela težave z držo in sm z njima hodila na fizeoterapijo in se tudi pri naslednjem otroku mislim držat njihovih priporočil. Tako bomo imel za notr zibko in če se bo dal, bo otrok čimveč tam notr, saj sm mnenja da te dojenček le ne potrebuje tako zelo, kot večja otroka, seveda če le nima krčev..., drugače pa blazino (seveda če se bo to pokazal za dost varno pred bratoma), za zunaj pa voziček, ko pa bo otrok sedel, pa mam nahrbtnik.

Nč, zdej pa grem večerjat, vas še pridem kaj pokukat.

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
20.10.2010 19:20:12   
sreckica
Peli madoniš, vaš Miklavž je pa bol pridn ko naš! pošlji ga kaj na obisk user posted image user posted image

mmmmm diši po nutellinem pecivu! voha ktera? user posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
20.10.2010 19:28:24   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: sreckica

mmmmm diši po nutellinem pecivu! voha ktera? user posted image user posted image

Jst!user posted image user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
20.10.2010 19:32:10   
sreckica
hihi, sem vedla kter sladkosned se bo oglasu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
20.10.2010 19:34:09   
Peli

Peli madoniš, vaš Miklavž je pa bol pridn ko naš! pošlji ga kaj na obisk user posted image user posted image

Pošlem ga že loh, sam mu doš mogla sama koš napovntuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
20.10.2010 19:40:23   
jacki

Pr ns tud!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma se je ne bi zdejle branila...mmmmm mi je zapasalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Kako pa kaj danes (morem vsa vaša sporočilca od danes še prebrat) ...vreme je blo čist aprilsko in ne oktobrsko...user posted image No, važn, da je nakonc posijalo sonceuser posted image user posted image user posted image user posted image Najlepš mi je hladno vreme s sončkom...pa še da mal po snegu diši...zakon!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
20.10.2010 19:40:49   
Peli
enkratna - sm misnla da si ena nova, pogrešam tvoje kumarce user posted image .

Pušenjak - tud jest ga dostkrat berem, ne morm pa pozabt, že par let nazaj ga je ena spraševala kdaj je čas za nakup nosečniških hlač user posted image , sicer ne vem kaj ji je že napisal, nekaj pač na njegov način... ampak ma pa res potrplenje. Sm pa bla v 1. nosečnosti njegova pacientka in morm rečt da mi je bil ful v redu, res ko je blo nujno je brez kompliciranja vse zrihtal, mi je pa všeč k je bil zelo direkten, čeprav ni ravno nevemkoliko zgovoren, pove pa vse kat rabiš vedt.

Nč, sej se nam več pred rač. valjala, je moj lubosumen, k nč blis ne pride...user posted image
Bliža se polna luna user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
20.10.2010 19:42:58   
sreckica
jacki ampak naslednji april bo bolj sonckast user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
20.10.2010 19:47:09   
Tincy90

hihi, sem vedla kter sladkosned se bo oglasu user posted image user posted image user posted image

Un tamini pa bejvočrsko zavaljen.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
20.10.2010 19:48:52   
Tincy90

tincy in enkratna ful dobre slikce mate user posted image

Sm vedla d sm se pozabila zahvalt.user posted image hvalaaa!user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
20.10.2010 20:50:17   
pižmovka
Enkratna hvala za navodila(sm si jih shranla v word user posted image )! Ti sporčim kak mi je šlo ko se lotm! Danes se mi ni dalo..
OOOOOOOOO katera je rekla pecivo???? user posted image
A je potem po morfologiji še kak UZ??? Zdej v 16. tednu ga ni, ane??? Js tuk rada gledam kak user posted image  miga! user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.