|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
20.10.2010 8:40:20   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

JUTRO

ati odšibal že pred 7 ... je diretore v MS user posted image user posted image ... user posted image user posted image user posted image na svojih delovnih mestih ... Marin pa še spi user posted image ... sta z atijem ponoči žurala user posted image

Tamika kaj je z Marinom - je bolančkan?

ne ... HB
ta teden imajo plavalni tečaj ... od 11:30 - 15:30

Super user posted image user posted image user posted image A to namest šole user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
20.10.2010 8:42:50   
TAMIKA3

Sem pozabla povedat da sedaj malce več o imenih razmišljava in je meni še kar Neža najbolj všeč al pa Zarja, Ajda, mojmu pa Eva. Jaz sploh ne vem če bo to dete ime dobilouser posted image user posted image user posted image aja Nejc je tud za Evo.

Sedaj bom mogla it pa spet turbo vklopit. Me neki panika pred porodom grabiuser posted image

ne se sekirat glede imena user posted image user posted image user posted image

Mai je dobil ime večer preden sem šla rodit ... za deklico sva imela že prej, samo za fantka ne ... če je bilo pa že tretjič user posted image user posted image user posted image
Tristanu sva pa ime izbirala kar v porodni med popadki user posted image user posted image user posted image user posted image

tako da še imata čas user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
20.10.2010 8:44:19   
TAMIKA3

JUTRO

ati odšibal že pred 7 ... je diretore v MS user posted image user posted image ... user posted image user posted image user posted image na svojih delovnih mestih ... Marin pa še spi user posted image ... sta z atijem ponoči žurala user posted image

Tamika kaj je z Marinom - je bolančkan?

ne ... HB
ta teden imajo plavalni tečaj ... od 11:30 - 15:30

Super user posted image user posted image user posted image A to namest šole user posted image user posted image user posted image user posted image

v sklopu šole ... tisti, ki nimajo varstva doma, so normalno v šoli

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
20.10.2010 8:45:58   
tanci29
o tamika a tvoj to obvlada...sej na obisk vseeno lohk pridete...sam zdej smo še kužni...ampak servis sem zdej že naročila...mi smo bolj bebci za te stvariuser posted image user posted image user posted image

no zdej sem še avto na servis naročila....joj sej se ne konča

urša-naredi tako da bo tebi prav....sej en dan gor dol ni taka panika...srečno tvojmu danes

imena-meni je Eva ful lepo ime...tudi neža..Ajda...ma vsa ki si jih naštela so lepa...ne bom še jest s svojomi predlogi...midva sva se še u porodni debelo gledala k je bebca uprašala kako ji bo imeuser posted image ...pa čeprav je bilo skos to ime nekje na prvem mestu...

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
20.10.2010 8:46:49   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29
tamika-tebi dam sam kapo dol.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  you are unbelivible res...super si

why user posted image ... saj nisem nič takega naredila

sjmm... mi dela prav slabo vest user posted image ... vedno nakuha oh in sploh, pa glancanje,.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
20.10.2010 8:51:20   
TAMIKA3

o tamika a tvoj to obvlada...sej na obisk vseeno lohk pridete...sam zdej smo še kužni...ampak servis sem zdej že naročila...mi smo bolj bebci za te stvariuser posted image user posted image user posted image

no zdej sem še avto na servis naročila....joj sej se ne konča

ja imaš prav se nikoli ne konča user posted image
mogoče pa ne bi bilo slabo, da bi še tristan dal skozi user posted image user posted image user posted image user posted image

obvlada ja user posted image ... zato pa smo tako dolgo na mrzlem user posted image user posted image user posted image user posted image ... ne hec ... res obvlada user posted image
v luknjo, ki jo je skopal za zalogovnik, nam je prišla voda in se je vse skupaj zavleklo user posted image

kakšno peč pa imate? na kaj kurite? ... firbec babji user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
20.10.2010 8:52:35   
tanci29

tamika-tebi dam sam kapo dol.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  you are unbelivible res...super si

sjmm... mi dela prav slabo vest user posted image ... vedno nakuha oh in sploh, pa glancanje,.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

whyuser posted image

ker svoje mulčke poštimaš z levo roko...naprimer...pa še vse ostalo za zraven...zame si carica in te občudujem...pa še vedno maš časa za rr..pa mal zase pa za bajto pa za treninge pa za.....še in še bi lohk naštevala

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
20.10.2010 8:54:05   
tanci29
tamika..junkers na plinuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
20.10.2010 8:54:34   
TAMIKA3

whyuser posted image

ker svoje mulčke poštimaš z levo roko...naprimer...pa še vse ostalo za zraven...zame si carica in te občudujem...pa še vedno maš časa za rr..pa mal zase pa za bajto pa za treninge pa za.....še in še bi lohk naštevala

hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
... saj drugega mi ne ostane, ker smo dosti sami, ko ati služi € user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
20.10.2010 8:54:56   
TAMIKA3

zemeljski?

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
20.10.2010 8:57:30   
TAMIKA3
tanci... a je Erik kaj boljši? user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
20.10.2010 8:58:00   
TAMIKA3
kaj kuhate danes user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
20.10.2010 8:58:05   
tanci29

zemeljski?

user posted image  nimam pojma...a se lahko še na kakšnega drugačnega...imamo butan plin uno bombo za pet bajt skupi

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
20.10.2010 9:00:10   
tanci29

tanci... a je Erik kaj boljši? user posted image user posted image user posted image user posted image

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...ful boljši...sam še pikice ma k so že skor use popokale...mislim da so že prav use...ne pusti mi prov preveč gledat jest ga pa ne gnjavim preveč...po obrazu jih ima pa sam ene 10 tko da ni panike..

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
20.10.2010 9:00:31   
Urša08
Tamika jaz se lahko samo pod tanci podpišem user posted image user posted image user posted image user posted image Res si super mamiuser posted image user posted image user posted image Vse popedenaš, red maš, skoz ena taksi mama, ... mislim pa kaj nej še vse naštevamuser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
20.10.2010 9:01:05   
TAMIKA3

zemeljski?

user posted image  nimam pojma...a se lahko še na kakšnega drugačnega...imamo butan plin uno bombo za pet bajt skupi
v rezervoarju?
zemeljski plin gre po zemeljskih ceveh user posted image ... če se spomniš, ko so Rusi zaprli dotok plina v Ukrajino in posledično v naše kraje

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
20.10.2010 9:01:45   
tanci29

kaj kuhate danes user posted image

jest sem dala telečje meso iz zmrzovalnika..tko da bo kakšna zelenjavno mesna mineštra...en miksuser posted image ...sem hotla mal ješprenjčka not dat, pa ga je zmanjkalouser posted image

ej a kera prakticira mercator on line nakupovanje prek neta

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
20.10.2010 9:02:02   
TAMIKA3

Tamika jaz se lahko samo pod tanci podpišem user posted image user posted image user posted image user posted image Res si super mamiuser posted image user posted image user posted image Vse popedenaš, red maš, skoz ena taksi mama, ... mislim pa kaj nej še vse naštevamuser posted image user posted image user posted image user posted image  

hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
20.10.2010 9:04:09   
tanci29

zemeljski?

v rezervoarju?
zemeljski plin gre po zemeljskih ceveh user posted image ... če se spomniš, ko so Rusi zaprli dotok plina v Ukrajino in posledično v naše kraje

butan plin pride pa nafila tisto bombo s plinom...s kakšnim pa nimam pojma..kje to pišeuser posted image user posted image user posted image matr sm blond...ja se spomnim ja ko so zaprli plin v rusiji...pomoje mi nimamo povezave z njimi u bevkahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
20.10.2010 9:05:13   
TAMIKA3

zemeljski?

v rezervoarju?

butan plin pride pa nafila tisto bombo s plinom...s kakšnim pa nimam pojma..kje to pišeuser posted image user posted image user posted image matr sm blond...ja se spomnim ja ko so zaprli plin v rusiji...pomoje mi nimamo povezave z njimi u bevkahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ne nimate user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
20.10.2010 9:06:10   
tanci29
in jest sem rekla da morm mal reda doma nardit....baba čvekasta...sej ni čudn da dan tko zleti okol...

še enkratuser posted image

a katera ve zakaj NEXT stran zadnje dni tolk počas dela...men vse drugo hitro odpira samo njihovo stran ne..

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
20.10.2010 9:08:58   
Pikica_82
Jutro. Malček je v vrtcu, sva skor na zajtrk zamudila, ko je tako dolgo spal. Kašelj sva pozdravla zgleda, kašlja še samo med spanjem malo.

Pri nas bodo danes palačinke s skuto in kompot. Itak kuham sam za sebe, malček noče kaj dost jest, ko pride iz vrtca, to pa mu lahk še za večerjo ostane.

Katjuša ful luškan domek! user posted image user posted image

Urša men sta najbolj všeč od naštetih Eva in Ajda.

Lep dan!

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
20.10.2010 9:10:24   
sjmm
dan!

dons je blo treba ponoč kr dežurstvo nardit...ne vem kva ga je meal...pa tok je bil popoldan zuni, pa divjal...ma men ni več jasn...pol k je končno bil mir ...pa jz nism mogla zaspat...pa moj je skoz jamru k ga je zob bolel..mislm..res zanimiva noč....no. pol je Saška mogla zjutri zgodi odit, ker imajo neki pouka + izlet...seveda je blo treba kak sendviček nardit, pa je moj pomočnik ustal že ob 6hl...Janči seveda in sva vse sendviče ..še za njuno malco nardila, pa čajčke za v male termo bidončke, pol sva še za očija kavico skuhala, pa tablete prštimala za zobobol...pa seveda mislije v skodelice za zajtrk...pol sva pa počasi vse ljudstvo zbudila....jz sm šla pa s flaško mlekca kr mau še nazaj k Majčijuuser posted image

tko zdej sm si pa kavico prvošla...pol pa bo itak Majči že lačnuser posted image

sicer mau dvojno vidim, a sem vas prebrala

urša...si že ful pridna!!!!! men je Eva ful všeč, mi smo hotli Evo ali Elo...z Evo so nas sosedje prehiteli, z Elo od mojga sestrična, pol smo rekl...bo pa Maja...no, pa sej na konc je bil MAJ!!!!!user posted image user posted image user posted image

tamika...itak....jz ti ne morm slabe vesti delat, ker ti si še taxi mama zravn in to je ful veliko delo!!!!!!!!!!pa da ne govovrim o redu k so vsi ob 8h v deželi sanj...naši so sicer že mau veliki za to...sam vseenouser posted image user posted image

petrušk...kok je pridna evica, ej upam, da ji je blo sam mau vroče...držim pesti d bacilčki ostanejo kje daleč stranuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ti si pa sploh pridna k tok glancaš...mau na bušija paziuser posted image

tanči....ful fajn slišat d je Erik bolje!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image men tud next dela normalnuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
20.10.2010 9:12:46   
sjmm
kosilo.....juhca od včeraj z vlivančki,špageti z omako iz paradižnika, graha in mau smetance in bazilike, zelena solata s koruzo

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
20.10.2010 9:13:30   
TAMIKA3
http://www.youtube.com/watch?v=9qodzDPgghA&feature=related

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?