|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
19.10.2010 20:34:21   
TAMIKA3
čebel@... a že spiš? ali pa si še user posted image ? saj nisi mislila nič hudega...pa petrušk tudi ni tako vzela, samo opozorila nas je user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
19.10.2010 20:37:20   
TAMIKA3
imam samogovore user posted image mi ne preostane drugega kot user posted image

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
19.10.2010 20:54:57   
sjmm
boma2...ej sorči, sem šele zdele vidla d mam ZS...zdej ga maš ti nazaj!!!!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
19.10.2010 20:55:58   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

čer user posted image

fantje na zasluženem počitku user posted image user posted image user posted image user posted image ... mami čekira net user posted image ... ati pa v banji, ker je glih zdaj prišel domov user posted image

mirno in dolgo noč user posted image user posted image user posted image user posted image

kr sam v tako veliki????? če se izgubi me poklič pridem pomagat iskat.... sej bom koplke s sabo prineslauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
19.10.2010 21:01:05   
Katjusa
hvala za pohvaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
20.10.2010 6:52:16   
Urša08
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
20.10.2010 6:52:45   
Urša08
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
20.10.2010 7:01:47   
Urša08
Jutro

Tamaledva na poti v vrtec, jaz pa pijem jutranjo kavicouser posted image . Včeraj popoldan in zvečer nč časa za rr. prvo igranje s tamalima, potem sem pa mojga poslušala k ma eno predstavitev danes tko da je čas kr šibnil.

no pa da vidim kaj se spomnim user posted image user posted image user posted image

Katjuša ful lušten stanovanček user posted image user posted image user posted image user posted image mislim da vsi tok uživate da se je splačalo par mesecev potrpeti, da ste sedaj res na svojem.user posted image

Sjmm pridna, pridna, pridna. Dej ti kak popoldan pozabi na delo in samo uživaj s svojimi sončkiuser posted image

Kolumbo ja ti šit no vse skupuser posted image user posted image user posted image , ej res mi je hudo zate, pa verjamem da močno pogrešaš svojedva ptička. No vsaj Majkla si mela malo pri sebi. Glede descev je pa tako, da oni ne zmorejo vsega, me pa lahko aneuser posted image . Dej se še naprej čuvaj, sej samo še malo da se rana zaceli potem boste pa uživali na fuluser posted image .

Birdy ti res skoz delaš, a maš sindrom gnezdenja user posted image user posted image user posted image pa sej vem da bi šla rada prej rodit sam vsaj mene še počak no pa greve skup - lohk 25.11 user posted image user posted image user posted image jaz sem si kr datum dva dni čez rok zbrala user posted image user posted image user posted image Aja pa kako slikico pobarvanega stanovanja nam pokažuser posted image user posted image user posted image

Tamika super navada da morjo bit do 8 v postelji user posted image user posted image user posted image Jaz tud sedaj prakticiram neki tacga in potem ostane kar dolg večer še za naju z user posted image - samo še en mesec user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
20.10.2010 8:07:14   
Katjusa
Dobro jutro.....

jst imam dons all incluzive v Dramljeh tja do 14 ure tak da šibam mal k mamici....... bome mal igrače pospravle in prebrala kej še bomo rabli in kaj je za stran.... k je tok tega da se ti zrola....

Urša imaš čist prav se je splačalo..... zdej smo na svojem in to je neprecenljivo, počutimo se super stanovanjček nam je ful všeč sploh razporeditev glede na to da je 60 kvadratov daje občutek da jih je večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Otročka se tud super počutita....

Drug teden me bo pa prvič po ene 7 letih obiskala od brata bivša žena s svojima sončkomauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tega se ful veselim in končno je napočil čas da lahko tudi ona mene obišče... tja domov ji ni blo za hodit kar se čist razume.....

lepo dopoldne....

Čebela nekaj slikic imam zate a ti jih kr na mail pošlem?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
20.10.2010 8:07:54   
tanci29
jutro

no tako jest sem si skuhala eno kofico.
naročila sem servis peči in nekoga da nam telebanom mal razloži kako ta reč sploh delujeuser posted image .
dones moram mal čistilne akcije nardit tako da bo kulikopter mal počivaluser posted image .

a katera ve zakaj Next stran dela tok počasi. sploh ne morš nč pogledat. jest bi pa ful rada mal pošnofala. ej nimam pojma kdaj bom šla kej po zimsko robo. sej bojo štacune čist izropaneuser posted image

ajde vas grem mal prečitat

lp

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
20.10.2010 8:08:17   
petrušk_
hojla bejbe...

eva spet pridno zaspančkala včeri...brez mamice zraven, najprej je blo ene par solzic, pol sm pa nazaj šla povedat, da grem zobke umit pa štunfke zložit je pa zaspančkalauser posted image user posted image user posted image user posted image
juhuhu...mami j bla pa spet pridna...je pisarno v red dala...sj bo oči čist šokiran k bo nazaj pršu k bo tko zglancano...hehehehe....

katjuša WAWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW hudo lepo...res maš dober okus za opremljanje....

tamika.
..mi tud na pol 8 8, zj prakticiramo spanje, ker baje v vrtcu sam pol urce spi....

je pa eva na dopustu....včer k sm jo pršla v vrtec iskat je mela 37,2 vročine je rekla vzgojiteljica, prideva dam čez 5 minut pa 35,9....tko da ???!?!!!?!?!?!...zvečer nč, ponoč ok, zjutraj nič vročine....tko da upam, da se je sam mal pregrela k je spala...je pa preventivno dons pa jutr doma, da nebi kej šlo naprej.....upam, da nam rata user posted image user posted image

čebel@ KJEEEEEEEEEE SIIIIIIIII......upam da nisi kej zamerla......dj no....prid se pofočkat

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
20.10.2010 8:10:42   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa
Čebela nekaj slikic imam zate a ti jih kr na mail pošlem?

prosim,jauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
20.10.2010 8:13:03   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

čebel@ KJEEEEEEEEEE SIIIIIIIII......upam da nisi kej zamerla......dj no....prid se pofočkat

evo se pofločkamuser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
20.10.2010 8:16:48   
tanci29
onasis-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  počivaj in naj te čimprej odštiha tale križ.

kolumbo-bejbi sam še malo zdrži, čisto malo pol bo pa vsega v izobilju...malo malo bomo me s tabo da bo hitreje minilo

ajvy-ej sploh včeraj nisem zapisala da ti želim hitro okrevanje po operaciji.kako to da si dala mandle venuser posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša-fullll maste nice...čist drugo kt prej...uau res uživate v stanvanjčkuuser posted image user posted image user posted image user posted image

tamika-tebi dam sam kapo dol.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  you are unbelivible res...super si

petrušk-naj mala evi lepo uživa danes doma.pa zelo lepo da je zaspančkala sama....mene moji sploh nočjo razumet če rečem da pridem nazaj...me prideta iskat kje zdej jest hodmuser posted image ..bravo za uspeh

urša-kakšno predstavitev ima tvoj danes. kako si se odločila glede cartanja doma.

čebela-wwwwwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kje siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kukucccccccccccccccccccccc knok knokkkkkkkkkkkk

birdy-joj ti si nadomestila kolumbin tempo...sej ne morte da ne bi a....

poljubčki vsemmmmm

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
20.10.2010 8:17:29   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

ok si me prehitelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
20.10.2010 8:20:01   
Katjusa
punce če želite je na http://picasaweb.google.si/bpkatja2/StanovanjePredRenovacijo# stanovanje od tega k smo ga dobiloi nekja slik med renovacijo in končni izdelek.....

zdej pa res šibam...

čebela dobiš popoldanuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
20.10.2010 8:24:41   
tanci29
katjuša-super ste spremenili...najbolj so mi v uč padla nova okna...kok to spremeni prostor res...pa vse ostalo je tud čist druga pesemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
20.10.2010 8:31:41   
TAMIKA3
JUTRO

ati odšibal že pred 7 ... je diretore v MS user posted image user posted image ... user posted image user posted image user posted image na svojih delovnih mestih ... Marin pa še spi user posted image ... sta z atijem ponoči žurala user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
20.10.2010 8:31:48   
petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
20.10.2010 8:34:38   
Urša08
Eto jaz sem pa dons fata user posted image user posted image user posted image . Mi je ratalo kuhinjo pospravit, pa en stroj v sušilca, drug se pere. Sedaj se pa s hot loverjem mučim, ma.rr več k pol ure v kosu ne moremuser posted image . No sej počas se daleč pride.

Tanci sem se odločla da ju bom en dan doma zadržala, pa da se mal nacartamo, kak sprehodek,... No k sem mojmu omenila mi je reku da mam sedaj preveč stvari za poštimat in naj ju dam kr v vrtecuser posted image . Aja moj ima danes v službi predstavitev projekta v angleščini šefu in ostalim. Pa sem bila včerej mal publika.user posted image

Katjuša uživaj danes user posted image user posted image user posted image

čebela jutro user posted image je s križem kaj boljše?

petrušk eto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Evo

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
20.10.2010 8:35:26   
Urša08

JUTRO

ati odšibal že pred 7 ... je diretore v MS user posted image user posted image ... user posted image user posted image user posted image na svojih delovnih mestih ... Marin pa še spi user posted image ... sta z atijem ponoči žurala user posted image

Tamika kaj je z Marinom - je bolančkan?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
20.10.2010 8:37:17   
Urša08
Sem pozabla povedat da sedaj malce več o imenih razmišljava in je meni še kar Neža najbolj všeč al pa Zarja, Ajda, mojmu pa Eva. Jaz sploh ne vem če bo to dete ime dobilouser posted image user posted image user posted image aja Nejc je tud za Evo.

Sedaj bom mogla it pa spet turbo vklopit. Me neki panika pred porodom grabiuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
20.10.2010 8:38:15   
TAMIKA3
man mal časa za pokomentirat user posted image
katjuša... super duper makeover user posted image user posted image
petrušk... user posted image user posted image za vztrajnost pri nočnem uspavanju ... držim pesti, da vama uspe ... bo oči zelo vesel user posted image
tanci... bi nas poklicala na obisk ... bi naš ati poštimal peč user posted image ... bi združili prijetno s koristnim user posted image user posted image
birdy... izklopi turbo!!! user posted image
urša... hvala za kofe user posted image
kolumbo... za tvojo rano in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
20.10.2010 8:39:13   
Urša08
Tanci men NEXT normalno dela. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
20.10.2010 8:39:46   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

JUTRO

Tamika kaj je z Marinom - je bolančkan?

ne ... HB
ta teden imajo plavalni tečaj ... od 11:30 - 15:30

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?