|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
19.10.2010 16:24:05   
Katjusa
Onasiss počivaj pa pazi nič ne smeš dvigovat... pazi se in počivajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tamika a bo miška kej hodla?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo Tianuser posted image user posted image user posted image
user posted image
evo pošiljam eno bogato miškouser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
19.10.2010 16:25:36   
Katjusa
uu vidim, da je že prišlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
19.10.2010 16:27:03   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Onasiss počivaj pa pazi nič ne smeš dvigovat... pazi se in počivajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tamika a bo miška kej hodla?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo Tianuser posted image user posted image user posted image
user posted image
evo pošiljam eno bogato miškouser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
19.10.2010 16:30:01   
TAMIKA3

uu vidim, da je že prišla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, danes zju3 ... je skoraj pozabila, da mora priti na obisk user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
19.10.2010 16:32:06   
TAMIKA3
danes je ... verouk time user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
19.10.2010 16:44:41   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

uu vidim, da je že prišla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, danes zju3 ... je skoraj pozabila, da mora priti na obisk user posted image user posted image user posted image

jst sem ji enkrat zobeka na skrivaj nastavla (brez vednosti mamice) in sem čakala 14 dni čez 14 dni sme pa rekla mami zakaj men miška nič ne prineseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ej drug dan sem dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
   [Brisano sporočilo]
19.10.2010 17:33:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1607
19.10.2010 17:38:28   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Povejte kaj si mislite. Jaz sem mela namen en petek al pa ponedeljek met tamaledva mal doma, da se skup mal pocrklamo. A je to dobra ideja al ju bom zmešala? Sem neki pred taščo omenila pa je čist skritizirala tole idejo, da bom sam tamaledva zbegala. No zdej pa nisem več pametna. Helpuser posted image

jz bi ju gotova imela, če imate vsi željo....sej to pa res ni kej akega...kaj pa ko so prazniki ipd....sej takrat tud ne vesta zakaj sta doma.....ne vem zakaj bi ju zbegala, če bi bila malo z njimauser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
19.10.2010 17:42:04   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Dan

Jure spi, Majkl in Šime sta šla spet u Mercator, ker je skor vse narobe prnesu- plenice 1ko namest 2ko, mojo kavico je uzel un prašek od Milke k ga sploh ne prenesemuser posted image ......sm ga učeri preveč hvalila, pa še zarad otrok sva u totalko spičla.....mah......user posted image .....jst sm hotla d še Roksi pride jutr zvečer domou, da gresta v četrtek in petek skupi z Majklom v vrtec....je pa čist vn padu d bo on pregoruuser posted image .....pa moja rana....pa u PM...moja rana še lep cajt ne bo dobra....ma sej sploh ne vem več, kaj je prav in kaj ne.....jutr je mislu pelat Majkla nazaj do petka, k sm mu rekla d bi ga loh jutr na telovadbo pelu, pa spet vik in krik, d kašla pa d bo že še šel......ja itak......upam d bosta OBA v petek popoldne doma.

No tko sm se skašlala.......grem spet ležatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ONASIS POČIVAJ!!!! IN UŽIVAJ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..sej boste kmau spet u formiuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
19.10.2010 17:44:01   
sjmm
no, jz sm ob pol5h še zadnjega ptiča nafutrala..d sm lahk kuhno u red spravla

mojmu so zob spulili...tak d mam enga bejbija za rezervo..k bi rad nenehno pozornostuser posted image user posted image

sem si pa izborila pol urce za sesanje in pomivanje...je Jan odpeljal Maja na luft...joj, ne vem kaj bi jz brez mojga Jančija..on je res moja super truper desna roka

tamika...user posted image user posted image user posted image user posted image za zobno miško!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
   [Brisano sporočilo]
19.10.2010 17:49:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 1611
   [Brisano sporočilo]
19.10.2010 17:50:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1612
19.10.2010 17:50:53   
petrušk_

Dan

Jure spi, Majkl in Šime sta šla spet u Mercator, ker je skor vse narobe prnesu- plenice 1ko namest 2ko, mojo kavico je uzel un prašek od Milke k ga sploh ne prenesemuser posted image ......sm ga učeri preveč hvalila, pa še zarad otrok sva u totalko spičla.....mah......user posted image .....jst sm hotla d še Roksi pride jutr zvečer domou, da gresta v četrtek in petek skupi z Majklom v vrtec....je pa čist vn padu d bo on pregoruuser posted image .....pa moja rana....pa u PM...moja rana še lep cajt ne bo dobra....ma sej sploh ne vem več, kaj je prav in kaj ne.....jutr je mislu pelat Majkla nazaj do petka, k sm mu rekla d bi ga loh jutr na telovadbo pelu, pa spet vik in krik, d kašla pa d bo že še šel......ja itak......upam d bosta OBA v petek popoldne doma.

No tko sm se skašlala.......grem spet ležatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upaj in verjemi da ritem kmalu pride nazaj.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 1613
19.10.2010 17:51:00   
petrušk_

Dan

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 1614
19.10.2010 19:02:09   
Katjusa
evo fotke iz našega domeka:
DNEVNA:
user posted image
user posted image
user posted image
KUHINJA:
user posted image
user posted image
HODNIK:
user posted image
user posted image
user posted image
OTROŠKA:
user posted image
user posted image
KOPALNICA:
user posted image
SPALNICA:
user posted image

MOJA SONČKA(NA VSE ZGODAJ ZJUTRAJ):
user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
19.10.2010 19:53:33   
TAMIKA3
katjuša... wwwwwwwwwaaaaaaaaaawwwwwwwwwww user posted image user posted image user posted image user posted image
super ste uredili user posted image user posted image user posted image user posted image
flori & beni sta pa user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
19.10.2010 19:55:30   
TAMIKA3
čer user posted image

fantje na zasluženem počitku user posted image user posted image user posted image user posted image ... mami čekira net user posted image ... ati pa v banji, ker je glih zdaj prišel domov user posted image

mirno in dolgo noč user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
19.10.2010 20:03:48   
sjmm
katjuša...super stanvanček!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..pa princa sta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tamika...kok so pridni tvoji kraljičkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..pri nas še cela štalauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
19.10.2010 20:04:12   
birdy
Katjuša, kok lepo!!! Pa Florjan, joj, kok je luškanuser posted image  Ta bo še lomil ženska srca... Pa Benjamin seveda tudi...user posted image
Onasis, počivaj in se imej mal fino... Čeprov verjamem da se nimaš, ampak zdej maš vsaj razlog za ležanje... Pa upam da se te tud dec kej usmili in ti mal več pomaga...
Urša, ne sekiraj se zarad Nejca... Moraš počas razumet da je že tok star da mu vrtec dejansko koristi, za razvoj socialnih spretnosti. To da bi ju mela kak dan doma... Jst tud mislm da ju ne boš nič zmedla... Ne znata še tko onedva štetuser posted image  Mogoče bi jst sicer še kak mesec počakala, da se navadita čist dokončno.... Ampak ti veš kok sta že "v ritmu" in samo ti lahko preceniš a bi ju to zmedlo al ne. No, jst mam plan met Neli pred rokom tud doma. Če ne bom seveda preveč pred rokom rodila. V vsakem primeru pa bo ko rodim vsaj kaka dva tedna doma. Je že tok navajena vrtca da vem da je ne bo zmedlo.
Ostalim se opravičujem ampak sem pozabilauser posted image
Jst pa sem bla že včer pol boljš... Tko da sem zvečer pol vse polikala... Trenutno pa bomba v stanovanju, tamalidve spita tko da se bo mal treba lotit tega svinjaka... Počas pa z užitkomuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
19.10.2010 20:05:04   
sjmm

SJMM a tvoj tut dons pr zobarjuuser posted image ....d se niso onikej zmenil, k to je pa čist čudn d bi mel in Šime in od urše in tvoj isti termin zobarjauser posted image user posted image user posted image

ja, moj tud..so mu eno šestko spuuuuliiilllllll..je bogi zdej revček...sm mu glih mau župce nafutralauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 1620
19.10.2010 20:09:06   
sjmm
pri nas je kuhna ponovno k bomba...so bli tko lačni k so se mau preluftal, pa še učit se je blo treba pol

dnevno sem pred sesanjem u nulo pospravla...ma zdej ni d ni vse razturan...kadar je vse na svojem mestu dobi Maj prov ustvarjalni napad in vse tko z občutkom razmečeuser posted image

birdy...lepo d si bolš...sam res mau počivej d ne boš med unimi k prehitevajouser posted image

onassis...evo pa si na prisilnem počitku..hja, tud to včas paše...drgač pa nej se ti hitr pocajtajo križci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
19.10.2010 20:20:46   
TAMIKA3
football time user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=cdkwrEhwexg&p=AD8C26DF8559CD90&playnext=1&index=61

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
19.10.2010 20:22:06   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

katjuša...super stanvanček!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..pa princa sta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tamika...kok so pridni tvoji kraljičkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..pri nas še cela štalauser posted image

pri nas med tednom strogo najkasneje do 20ih postelja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
19.10.2010 20:23:37   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Katjuša, kok lepo!!! Pa Florjan, joj, kok je luškanuser posted image  Ta bo še lomil ženska srca... Pa Benjamin seveda tudi...user posted image
Onasis, počivaj in se imej mal fino... Čeprov verjamem da se nimaš, ampak zdej maš vsaj razlog za ležanje... Pa upam da se te tud dec kej usmili in ti mal več pomaga...
Urša, ne sekiraj se zarad Nejca... Moraš počas razumet da je že tok star da mu vrtec dejansko koristi, za razvoj socialnih spretnosti. To da bi ju mela kak dan doma... Jst tud mislm da ju ne boš nič zmedla... Ne znata še tko onedva štetuser posted image  Mogoče bi jst sicer še kak mesec počakala, da se navadita čist dokončno.... Ampak ti veš kok sta že "v ritmu" in samo ti lahko preceniš a bi ju to zmedlo al ne. No, jst mam plan met Neli pred rokom tud doma. Če ne bom seveda preveč pred rokom rodila. V vsakem primeru pa bo ko rodim vsaj kaka dva tedna doma. Je že tok navajena vrtca da vem da je ne bo zmedlo.
Ostalim se opravičujem ampak sem pozabilauser posted image
Jst pa sem bla že včer pol boljš... Tko da sem zvečer pol vse polikala... Trenutno pa bomba v stanovanju, tamalidve spita tko da se bo mal treba lotit tega svinjaka... Počas pa z užitkomuser posted image

ti user posted image ti ... znaš vzbudit slabo vest user posted image user posted image

pridna user posted image user posted image ... kapo dol

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
19.10.2010 20:27:52   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

SJMM a tvoj tut dons pr zobarjuuser posted image ....d se niso onikej zmenil, k to je pa čist čudn d bi mel in Šime in od urše in tvoj isti termin zobarjauser posted image user posted image user posted image

ja, moj tud..so mu eno šestko spuuuuliiilllllll..je bogi zdej revček...sm mu glih mau župce nafutralauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?