tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Tejkaz ja, itak povej!!!! Pa pusti prosim...pa preverim, kako nam je prav... Hvala. Bom danes popoldan pustila, jutri lahko vzameš. Ob ponedeljkih ima Eva plesne. Saj veste, tiste plesne iz katerih je bolje da jo izpišem, ker menda nič ne sodeluje. Midve z Evo sva se vse zmenili in včeraj je bila pridna. Skoz sodelovala in lepo plesala. Ob 16.45. ko je konec pridem po njo, hitro naj bi jo peljala domov k tašči, ker sem imela ginekologa ob petih. In ne, tudi jaz nisem noseča, imela sem bris za pregledati. Že ko pridem tja na plesne, slišim hči atletinje kako joče (ima zelo prepoznaven jok). Mamica, ki je tudi čakala na sina, je rekla da že skoz joče. Ko je bilo konec A.B. še vedno ni bilo. Meni se je mudilo k ginekologu, tamala se mi je pa jokala, češ da je mamica pozabila na njo. Od vseh mamic je poznala samo mene in valda sem počakala z njo na mamico. In ker je čez 10 minut še vedno ni bilo, sem jo klicala. Ni se javila. Iz igralnice so nas že priganjali, Eva je hotela domov, meni se je mudilo, nje pa ni bilo. Jo čez 5 minut kličem še enkrat, nič. Deset čez pet, ko je bil res že hud jok, pokličem mojga, naj gre k njim pogledat kaj se je zgodilo, zakaj jih ni po tamalo. Mu je samo po domofonu rekla hvala in da bo uredila. Kliče mene naj vzamem še tamalo. Ko je vaditeljica končno dovolila da peljem domov še Piko, smo ob 17.20. končno šli. Doma na vratih mi jo je oči od Pike samo vzel, rekel hvala in adijo. Še dobro da na pregledu za bris, ne preverijo pritiska, ker sem imela precej povečanega. Na pregledu je bilo vse ok. Rezultate izvem ali pa tudi ne (saj veste, če je vse ok, ne pokličejo, sicer pa pokličejo) čez nekaj časa. Nagovarja me k ponovni nosečnosti. Moram priznati, da se mi je kar malo zaluštalo, je bila pred mano ravno ena na morfologiji. Ampak ko sem prišla domov, doma vse "nasvinjano", dve cvileči žabici, ki še vedno ne bi šli spat, čeprav je ura že za spat, pred mano polna košara umazanega perila, ... me je spet minilo. Sem vzela recept za tabletke za eno leto, potem imam pa spet pregled in mogoče me takrat prime in drži.