Roberta69
|
A spet o kilcah ... bodo šle že dol . Jaz sem jih imela včeraj na pregledu toliko kot zadnjič, 68, kar je za 14+ od prvega pregleda, v prvi pa je bilo 18+, se mi zdi pa, da sem ista kot takrat samo zdaj imam strije na trebuhu - bljak , mi bo kar grdo kopalke nosit . Anju in Majabar, vidve sta pa najbrž takšni čist drobčkani - kjut . Meni pa včeraj na pregledu ni nič ctg-ja naredila, samo UZ, tako kot vedno. Za streptokok pa nisem ziher, če ga imam ali ne, ker nisem imela časa čakat na rezultat (sem morala šibat po škrata v vrtec) in sva bili zmenjeni, da me pokliče, če so težave, samo kaj pa vem, lahko da je imela gužvo ali kaj podobnega, bom danes preverila. Drugače sva pa debatirali o vazektomiji... ko sem povedala, da je imel Liam premer glavice 36,5 in jaz nič šivana, je takoj rekla, da to se je pa morala babca extra potrudit in razložila, da je odvisno skoraj samo od babce, če se ji da, pazi na presredek (tako glavica počasi rine ven), če si ji pa ne (pravi, da zdaj režejo kot nori), kot v večini primerov, pa prerežejo, ker je tako najlažje, je omenila pacientko, ki je rodila otroka s 3200 g s premerom glavice 32 in je bila prerezana 5 cm , je sama rekla, da to je pa totalna bedarija. No, jaz se s svojo babco dobim najbrž v petek, da se mal pomeniva, v nedeljo se bom šla pa mogoče pokazat v P, da vidimo, kje smo. Pri G imam drugače pregeld v sredo, na PDP . Jaz sem pa tok jezna, ker so v Interšparih prodali vse Lego, vsaj tiste, ki bi jih jaz imela, se mi zdi prov gdro do kupcev, da ne poskrbijo za zalogo .
|