Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 19.10.2010 20:42:05
|
|
|
|
pixieM
|
O punce, ne preveč hitet . Saj jutri je res lep datum, samo a res nimate nič treme, če pomislite, da ste pa lahko jutri že mamice?! Jaz sem ravno nazaj iz trgovine. Sem si nakupila vodo in piškotke (polnozrnate), tako da grem kar na tešče v porodnišnico, pa bom malicala kar tam, če bom lačna in če se bo trebuh preveč oglašal. Me pa nekaj daje!!! Že ko sva se vozila iz trgovine me je začel malo bolet trebuh. Pa nič spodaj, ampak bolj odzgoraj in seveda je bil trebuh trd kot skala. Malo prej me je spet tako zgoraj nekaj držalo?! Zdaj se mi zdi da me šraufa?! Po mojem se malo psiha igra z mano, kaj rečete?! No, bom pa od zdaj naprej bolj pozorna, če se bo kaj dogajalo in si bom zapisovala, da bom vedela.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 19.10.2010 20:49:33
|
|
|
|
missD
|
anju, meni so rekli da jih moram dajat,sem jih dobila tui za domov,ampak sem raje vzela avstrijske pa jih bosta dobila. moja 2 pa nimata krčkov ampak ju grozno napenja.največ zvečer... kakšen predlog kaj naj naredim? tudi kakec se mi zdi pogosto bolj trd ( v primerjavi s tistim na začetku oz še prejšni teden) kako mi je zanimivo ko razlagate o bolečinah in popadkih...tistih pravih sploh izkusila nisem, malce pobolevanja trebuha in pogosto otrdevanje...drugega nič. bo treba res še enga narest da dam še to izkušnjo čez
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 19.10.2010 20:50:49
|
|
|
|
majabar
|
kpmk, dodala:). sasadejan, seveda:)!
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 19.10.2010 20:58:30
|
|
|
|
zinchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae aja, še to: ktera je kaj na FB? Nameravam tam objavljat fotke in če je katera zainteresirana, da se poiščemo, naj pove evo jest sm na FB Manca Snedec.
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 19.10.2010 21:03:15
|
|
|
|
majabar
|
pixieM, meni že celo noč in cel dan otrdeva trebuh, si štopam in vidim, da ni redno, torej to ni to. Pride na 13, 22, 15, 10 minut... Manca, sem te dodala:).
< Sporočilo je popravil majabar -- 19.10.2010 21:04:02 >
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 19.10.2010 21:14:35
|
|
|
|
Tiamo
|
Čer, vidim, da lovite lepe datume :))) Jaz lahko rodim jutri po 12 uri , ob 10 imam sestanek in Pixie, veš, da se lahk zgodi, da rodim na tvojem koncu :) Sestanek imam v Gornji Radgoni. Zdajle moram še par zapiskov pripravit in vse lepo v fascikle dat, pa spat. Bom pa kar znorela, celo nosečnost se mi ni naredil noben mazol, evo zdajle se pogledam v špegu in na nosu en velik rdeč podkožen mazolj Mene tudi tok dol pritiska, pa tok mi skače danes, da se komaj jaz premikam.... Joj punce, krči pri dojenčkih nič kaj prijetno, vem sem jih enkrat preživela in če bi vam lahko objavila film, kako je mojo princesko zvijalo, bi rekle, da vaši nimajo krčev. Mojo princeso je tok zvijalo čez cel dan in celo noč, da so ji žilice v očkah popokale, revca je bila, pa nobene kapljice niso pomagale, nobena poza za nošenje, nič, nič....pa k sem dojila, sem bila samo na polnozrnatem kruhu (unemu ta dragemu in ta zanič), potem mi je itak mleka zmanjkalo smo prešaltala na adaptiran mlek in krči so bili prisotni do 3,5 meseca.... Aja, na FB sem Nja ಌ Tiamo
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 19.10.2010 21:16:31
|
|
|
|
zinchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana84 Zinchy poskušaj ga vmes malo v ležeč položaj dat in ponovno čez ramo - počasi seveda!...Nekateri lepše podirajo kupčka, če jih daš čez roko ne pa čez ramo... Poskušaj več različnih položajev...Mi našga na žalost nismo smeli skor premaknit po hranjenju ker je imel tak refluks, da je vse romalo ven, če smo ga prekladali... Mogoče pa tako lepo pije mlekca, da ne požre veliko zraka zraven in mu ni potrebno kupčka podret...Če ga potem zarad nepodiranja kupčkov ne matra želodček ali napenjanje... ja sem probala vec polozajev ampak od kupčka pa nič.mi je pa patronazna rekla včerej,da zelo lepo prime dojko tko,da možno da ne pozre velik zraka zravn.Morm pa rečt,da veliko kolca.Drugače pa je tok časa dokler čist ne zaspi in pol ga sam se položim v posteljo in ga za 5 ur zmanjka.Patronažna mi je rekla nej ga zbujam na 3 ure za jest,ampak men je to taka neumnost.Ampak zdej ga zbujam zaradi nje ker morm pisat ure kdaj je jedu,tako da ga zbujam podnevi na 3-4 ure ponoči ga pa ne zbujam.
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 19.10.2010 21:17:58
|
|
|
|
Najki
|
Caroline ravno predihava popadke in pravi, da dete ne bo zdrzalo do 20. . Drzimo pesti, da se bosta cartali s cim manj napori! Jaz sem bila malo po stacunah z belo tehniko, ksne 2 urci in me je tako zmatralo, da bi najraj padla v posteljo, ma se moram se pod tus zapeljat, k mam jutri pregled. Tako da grem po polzje to odpravit.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 19.10.2010 21:23:58
|
|
|
|
majabar
|
Tiamo, ti si se bolj zahtevna, celo uro bi si rada dolocila:). Ojoj, zaradi mozolja pa se ne smes roditi, ali si pa puder s sabo vzemi, da bodo slike lepe . Malo heca, nisem zlobna. caroline V Kolumbiji ne bi docakala 20., tu je sele pol treh, pri vas se pa morda izide. No, ali pa naj se ne, da se ne bi predolgo mucila. Srecno!!
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 19.10.2010 21:35:08
|
|
|
|
pixieM
|
majabar - saj verjetno tudi pri meni ni to, ampak samo psiha. Eh, sej si ne moremo kaj pomagat, takle 'mamo . caroline1 - srečno ! Veste kaj je pa meni ful zanimivo?! Da me danes prav pečejo prsi?! Ne vem, saj ne bolijo, ampak tako peče, kot če bi te sonce ful opeklo oz. ne znam opisat, res ne... Zdaj grem pa pod tuš, pa pančkat. Jutri me čaka naporen dan v porodnišnici .
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 19.10.2010 21:36:41
|
|
|
|
MalaNeli
|
pixieM a se te bo dalo kk prepoznat. imamo ogled porodnišnice ob 17h ;) z MŠ da če te kjee vidim ti pridem mal roko stisnt. lahk prnesem še kaj sladkega zraven da boš mela moči!!!
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 19.10.2010 21:40:31
|
|
|
|
Najki
|
Majabar ful sta bla pridna s prenovo. Nekaj bi samo pripomnila glede posteljice. Tele so navadno misljene kot prenosne, niso pa priporocljive za dolgotrajno uporabo. Lezisce je namrec premehko in lahko vpliva na razvoj hrbtenice. Se namrec rade posedejo. Poskusita jo od spodaj dodatno utrditi za vsak slucaj.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 19.10.2010 21:43:39
|
|
|
|
Tiamo
|
Majabar, :)) pa me mazolj ne moti za porod ampak za sestanek in to lih na nosu.... Pa nisem določila uro, samo napisala sem, da lahko po 12 rodim, ko končam sestanek...ok jamrala bom itak vejretno že prej, da se čim prej končamo
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 19.10.2010 21:45:19
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: zinchy IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae aja, še to: ktera je kaj na FB? Nameravam tam objavljat fotke in če je katera zainteresirana, da se poiščemo, naj pove dodala se vidimo evo jest sm na FB Manca Snedec. dodala
< Sporočilo je popravil kpmk -- 19.10.2010 21:49:24 >
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 19.10.2010 21:48:19
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najki Caroline ravno predihava popadke in pravi, da dete ne bo zdrzalo do 20. . Drzimo pesti, da se bosta cartali s cim manj napori! /quote]
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 19.10.2010 21:56:43
|
|
|
|
majabar
|
Njaki, hvala za nasvet. Pa mislis na zgornje ali spodnje nadstropje? Ker je ta zgornje, ki ga najprej uporablja, zelo trdo, da sva hotela celo mehkejšo blazino kupit. Bom pa pozorna nato, če se bo posedla. Tiamo, saj zato sem rekla, da se hecam. A veš, tiste prve slikice z dojenckom:). Upam, da ti znese s sestankom, da bo slo vse po nacrtu;).
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 19.10.2010 22:02:20
|
|
|
|
anju
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najki Caroline ravno predihava popadke in pravi, da dete ne bo zdrzalo do 20. . Drzimo pesti, da se bosta cartali s cim manj napori! ja caroline, kaj pa zdaj to?!;) drži se zinchy kako se redi? zbujanje svetujejo če se ne preveč dobro. no zdaj so še tako mali... a tvoj spi celo noč? moj ko ni zainteresiran za hranjenje ne bo jedel in pika. zelo me še tišči mleko. pa vseeno mislim da kar poje. tako hecno je začel brcat ko teče prehitro:)))
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 19.10.2010 22:06:51
|
|
|
|
anju
|
missD meni niso rekli nič. ne verjamem da dobimo navodila po pošti:) če vprašam patronažno (ki je ponovno mama) bi mu itak dala, sej lahko kupiš če niso napisali, ja ok. zakaj pa je blo do nedavnega pri 1 mesecu? Tiamo srečno na sestanku!
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 19.10.2010 22:09:18
|
|
|
|
Tiamo
|
majabar, vem da se hecaš, samo se ful dobr sliši, jutri po 12 lahko rodim hehe Meni se jutri začne prvi PDP datum, ki so mi ga določili po velikosti ploda, drugi po ZM je pa 27.10....tako, da bom noge skup držala...
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 19.10.2010 22:11:36
|
|
|
|
anju
|
no upam da vas bo jutri nekaj, ker za 10. nas je dosti napalilo, rodila pa samo filisa.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 19.10.2010 22:43:02
|
|
|
|
majabar
|
Tiamo ;). Pomaga držati noge skupaj, poglej mene, sem še v enem kosu. Ali bi bilo boljše, da tole zbrišem, da se ne bom prehitro hvalila...
< Sporočilo je popravil majabar -- 19.10.2010 22:47:50 >
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 19.10.2010 22:46:41
|
|
|
|
pixieM
|
malaneli - o brez skrbi, da bos vedela katera sem. Tista ki najbolj krici . Ampak mislim, da me ne bo noter zraven, ker se stvari umirjajo. Drugače imam pa rjave lase na paž postrižene, če bom slučajn res kje. Nič zdaj pa res šibam spat. Nočko vsem.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 19.10.2010 22:54:05
|
|
|
|
2ursae
|
evo, jaz se borim s ščemenjem v križu, več ali manj rednim in drisko, pa se ne morem odločit ali naj grem v P ali ne ... malo bom še počakala - tko da sem zaenkrat kar resna kandidatka za datum 20.10. Aja, pa v noge me ful zebe oz. me tudi sicer kar mrzlica stresa. Spijem še čajček pa bomo videli. Ju3 imam pa itak že zjutraj G in CTG.
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 19.10.2010 23:08:45
|
|
|
|
anju
|
2ursae
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 19.10.2010 23:32:03
|
|
|
|
majabar
|
2ursae, srečno. Morda si pa res ti tista srečnica, ki bo dobila najlepše darilo na tako lep datum. Če ne bom mogla spati, napiši kaj, meni je kar malo dolgčas. Cel dan na kavču, pa do kuhinje in WCja... Zdaj jih večina v Sloveniji že spi, kaj bom pa jaz brala:)?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?