katis
|
čestitke S* za Kajo! pa čestitke za dobro opravljene preglede , vsem, ki ste jih imele danes. tybysy - ja Rupurut brez problema lahko ješ. Preverjeno. Jaz ga moram že drugo nosečnost. Ja naši dragi in dopust. Mi je moj včeraj prijavil, da najboljš, da za rodit na petek počakam, ker mora tist malo dopusta, kar ga še ima prišparat za novo leto, ko gre cela firma na dopust . A jaz naj grem pa sama rodit al kaj, če bo prej? Joj, jogi. Moj ga hoče na vsak način oblečt s tisto prevleko, ki jo imamo še od Bora zaradi lulanja. Ker če meni slučajno v postelji voda odteče, kako bo on to spucal pa posušil? Jaz se na to še spomnila nisem...sem mu pa rekla, da nočem imet zdaj cele bajte v plastiki. Pa če hoče dat gor, pa naj. Samo še kako dekco čez,ker tiste plastike nočem pod rjuho čutit. Pa itak ni nujno, da mi voda spet doma oddteče. V prvo sem bila uvidevna, pa mi je na WCju odtekla jan84 - ti pa ful nekaj gnezdiš danes! MalaNeli.super za dober srček od tvojega . Je takoj malo lepše, kajne! Pa ne se pustit Gju. Moja soseda se je zredila cca 30 kil ampak samo vode, pa ni na hudo slano jedla. V 10 dneh po porodu so šle vse kile dol. Je pa bila tako zatečena, da je zgledala, kot da bi balon napihnil od podplatov do ušes. Ni vse črno belo. Meni pa je moja G na začetku obeh nosečnosti rekla, da se ne smem nič zredit, al pa celo rahlo dol it s težo. V prvo sem pridobila cca 11-12kil (v 10 dneh po porodu samo še +cca 1-2kg), pa ni enkrat rekla, da je kaj preveč. Zdaj v drugo sem šla pa dol 15 kil, v zadnjih 2 mesecih pa 3-4 kile gor. Pa me skoz hvali, kako super, da sem uspela takole kile kontrolirat in da ima to samo pozitiven efekt na bebico. Imam namreč še vedno 10 kil več kot pred 1. porodom. Mi je pa rekla celo, da bi lahko bilo z malim, ki ne pridobiva tako kot bi moral, lahko veliko slabše, če bi težo pridobivala jaz... torej...včasih se mi vse skupaj zdi kot narobe svet! O madona MalaNEli, še z UZ ti teži? Matr moja G je privatnica, pa mi je delala brezplačen UZ čisto vsakič, pa e sigurno sem imela 2x več pregledov naročenih, kot prvič!. No res, da imam tokrat stalno kake težave, pa vseeno. Sam tale tvoj G pa res ni normalen no. Točno to Najki - če je izrazil sum, da bi bilo z otrokom lahko kaj narobe je dolžan to pogledat, če ne ni vreden naziva zdravnik niti ni mislil resno s Hipokratovo prisego. Madonca me jezi tak folk. Sej se res v vsakem poklicu najde kdo, ki nima nobenga filinga za ljudi, sam tole je pa višek Bi mu človek dal kar eno na gofljačko! jana84 - 9x - 9 otrok??? Wow. Svaka čast!