|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
18.10.2010 21:01:49   
Nitkica11
user posted image

user posted image

OKTOBER
19.10.
user posted image  TreeGirl
20.10.
user posted image  cowgirl-PP
user posted image  borovncicai-PP
user posted image  bella_isabella-PP
user posted image  lily32-PP
21.10.
user posted image  rakica 2
user posted image  anchika
22.10.
user posted image  maid
25.10.

user posted image  anonimnaSAN-PP
26.10.
user posted image  rockstar
user posted image  Luskica
27.10.
user posted image  Osala-PP
28.10.
user posted image  Dali*
user posted image  Klaraklara30-PP
user posted image  Mina83

NOVEMBER
2.11.
user posted image  kengurujček
user posted image  bambika
3.11.
user posted image  fluf
4.11.
user posted image  coris
6.11.
user posted image  Njeli
8.11.
user posted image  hijenca - PP
user posted image  zvezdica1980
9.11.
user posted image  mami411
user posted image  bobica
user posted image  Njeli
12.11.
user posted image  hanna80
user posted image  Anitka
17.11.
user posted image  hillmagic
18.11.
user posted image  vesna_b
user posted image  najkica
19.11.
user posted image  mami 27
23.11.
user posted image  portorož
user posted image  Vesella
25.11.
user posted image  Osala

DECEMBER
6.11.
user posted image  Lidii

user posted image

OKTOBER
15.10.
user posted image  najkica
19.10.
user posted image  Nitkica11
20.10.
user posted image  Anitka
user posted image  Dali*
21.10.
user posted image  RAKICA2007
22.10.
user posted image  didi74
25.10.
user posted image  mami 27
user posted image  Njeli
26.10.
user posted image  mojatvoja
30.10.
user posted image  TreeGirl

NOVEMBER
2.11.
user posted image  Vesella
3.11.
user posted image  bobica
user posted image  kengurujček
user posted image  Luskica
4.11.
user posted image  Mina83
5.11.
user posted image  Ikec
8.11.
user posted image  portorož
user posted image  Mishika
user posted image  zvezdica1980
9.11.
user posted image  coris
user posted image  kokapoka
10..11.
user posted image anonimnaSAN  
user posted image lily32
12.11.
user posted image  vesna_b
15.11.
user posted image  maid
user posted image  rockstar

user posted image

NOVEMBER
16.11.
user posted image  mami411

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
18.10.2010 21:04:47   
Nitkica11
Malo posodobljen seznamcek za preglede, seznam majcic pa moram se urediti se je spet kar nekaj nabralouser posted image

lily32 prav da si posodoblla seznamcek saj jaz zanga zadnje casa nimam ravno veliko casa ce zelis lahko urejas oba user posted image

Gre hitro cas jutri ze nuhalna komaj cakam in upam da bo vse vredu.

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
19.10.2010 7:35:19   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: Luskica

Tudi moje hlače so v pasu že kar ozke, ampak so mi svetovali, naj ne kupim prekmalu nosečniških, ker jih bom prerasla. A to drži?

mislim, da ti lahko rečem, da ne...
saj hlače so hlače, v predelu trebuha imaš pa itak elastično blago ponavadi, ki se razteza po trebuhu. jaz sem prvič nosila iste nosečniške hlače od začetka do konca. no, maš tud take, ki so pod trebuhom, nižje. ene sem dobila, sam... meni so bolj všeč tiste, ki imajo višji pas. saj se ga lahko pa zaviha, če ti je previsok, če je pa nizek pas, pa hitro trebušček ven gleda, kar pa si sedaj, pozimi sploh ne morem privoščit, pa še poleti mi ni preveč všeč.
tako da... kar v nabavo user posted image
ok, men so nosečniške hlače v pasu še mal okomot - ampak dol pa ne lezejo. sem pa vzela normalno številko, kot nosim običajne hlače, nič večje.

(odgovor članu Luskica)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
19.10.2010 7:37:20   
vesna_b
nitkica - tebi pa želim veliko lepih pogledov na UZ user posted image

uživajta in upam, da bo vse ok. ma itak da bo... user posted image

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
19.10.2010 7:55:48   
fluf
Moj šhoping včeraj neuspešen. Zaenkrat bom naročila tisti trak za obstoječe hlače, z nosečniškmi bom počakala in šla v nabavo najvrjetneje po novem letu :) Mene moti samo to, da bom 9 mesecev nosil 1 kavbojke :( scier pa mislim da bo varianta pajkic in tunike najboljša

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
19.10.2010 7:57:56   
Osala
Jutro. Da se še jaz malo javim. Spet sem na bolniški, tokrat se mi je baje vnela ena mišica pod prsmi zaradi preveč kašljanja user posted image  Me boli že od četrtka, včasih komaj vdihnem ... tako da imam predpisan počitek ta teden. Se ne pritožujem user posted image
Kile - jaz sem po prvem porodu precej izgubila, itak sem se zredila v nosečnosti le 9 kg, sem bolj pri koščenih in sem zdaj komaj čakala, da dobim kakšno kilo gor. Zaenkrat sem na + 1,5 in mi zelo ustreza. Hlače mi še vedno vse dol lezejo, si bom pa nabavila tiste pasove, za katere ste dale link. V prvi nosečnosti sem praktično do konca nosila običajne hlače, čez sem si zapela navaden pas, pa kako dolgo majico čez. Za poleti (rodila sem avgusta) sem si kupila troje hlač z elastičnim pasom v HM, ki jih komot nosim tudi sedaj. Meni nosečniške ne potegnejo, ker sovražim imet kaj preko trebuha gor. Majice pa tudi kupim običajne, samo namesto XS vzamem M user posted image
Tista, ki ureja seznam, lahko pobriše datum prvega pregleda 27.10. pri meni, ker ga bomo preskočili. Lepo se imejte!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
19.10.2010 8:11:22   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: fluf

Mene moti samo to, da bom 9 mesecev nosil 1 kavbojke :( scier pa mislim da bo varianta pajkic in tunike najboljša

he he he
no, jaz sem si pa prvič kar nakupila. imam dvoje kavbojke, ene elegantne hlače, dvoje žametne. delam na takem delovnem mestu, da moram bit urejena, tako da ne morem sam v enih hlačah hodit na šiht... aja, pa imam ene žametke, ki so prvič kar rastle z mano. pa še všeč so mi, ker so rdeče barve user posted image
za april in maj pa imam še ene bele, lahke hlače.
sicer ok, tud v pajkicah grem, sploh sedaj, ko so tako moderne. v bistvu si bom sedaj dokupila sam kako majčko še, pa kako tuniko. bluzice pa tud mam 2 nosečniške. čeprav, priznam, bom šla tudi v majčki - nisem od poštarja, prisežem pri mami, v službo, ker mi je tako scenska... in pasove bom uporabljala. elegantne hlače, majčko (ali bluzico elastično) in pas gor... ma trebušček se mora videt...

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
19.10.2010 8:17:55   
fluf
Jaz imam tudi tako delo, da ravno ne morem skoz isto hodit. Ne sej so tunike, pa pajkice moderne... bomo kupovali po potrebi. Zaenkrat iščem samo udobne hlače. :) Pol bom pa že kombinirala, lih komplicirala ne bom, mislim, da se bo večino dalo ponosti skupaj s tistimi pasovi... ma bomo že, sam ful nosečniških stvari ne bi kupovala... Ubistvu bom sproti, ko bom videla da kaj potrebujem.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
19.10.2010 8:19:13   
vesna_b
ja, saj če bi jaz takrat vedela za te pasove... bi najbrž tud jaz mela precej manj nosečniških hlač... user posted image

drugače pa sem videla, da se da rabljeno full ugodno dobit na www.mojalbum.si user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
19.10.2010 8:25:40   
kokapoka
Dobro jutro nosečke!
Ste dobr spale??vidm da že razmišlate o šopingu...nosečniške obleke ja...v prvi nosečnosti sem mela kar težave kje kej dobit ker me je že tako malo več skpuser posted image user posted image tko da bom tud zdej rabla kej novga ker sem vse dost znucalauser posted image

Drugač pa tud men kitajski koledar v prvi nosečnosti ni zadel...bomo vidl kaj bo zdejuser posted image bova pa vprašala za spol ko se bo loh vidl...

Lepo se imejte in naj vam čimprej mine ta tedn če še delate...js delam...zmer težjeuser posted image hehe...

čawuser posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
19.10.2010 8:50:16   
TreeGirl
Dobro jutro!
Prvo z zadnjega seznama za preglede lahko odkljukamo - pravkar sem se vrnila z njega in še zdaj ne morem verjet; videla sem rokice in nogice pa sem šele v začetku enajstega tedna user posted image Nisem pričakovala, da bo od zadnjič takšna sprememba user posted image
Niti približno ne razmišljam o kakšnih nosečniških oblekah, vozičkih in podobnem, ker se mi zdi, da sploh še ne dojemam, da je na poti pravi pravcati OTROK! OMG user posted image
Zdravnica mi je rekla, da premalo pijem in da se bom morala spet oglasit, če bo izvid vode tudi jutri na obdobnem pregledu za službo slab user posted image Upam, da je tako pokazalo zato, ker danes nisem še nič pila, in da bo jutri bolje...
Vso srečo tudi vam!!!

(odgovor članu kokapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
19.10.2010 9:32:24   
fluf
pisuka... mene tudi skrbi, da spijem premalo... v službi spijem cca. 1l vode ali nesladkanega čaja, doma pa še nekaj mleka, nekaj vode ali čaja in to je to. Vse skupaj cca. 2l tekočine... + neomejene količine sadja, ki mi itak ful diši.... jest bo samo od sadja žvela :)

(odgovor članu TreeGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
19.10.2010 10:45:27   
anchika
Pozdravljene, že dolgo časa se vam nisem javila. Pri meni ni nič novega, še vedno utrujena in zmatrana in brez volje. Ne da se mi več delat ne morem , vse me tišči. Saj delam v pisarni , skozi sedim in mislim da je to še slabše ker skozi potiskata moja dva dol in se malček bojim.
V četrtek imam kontrolo in bomo videli kaj bo rekla moja G. Po kontroli bom pa šla z možem mal gledat vozičke, za dvojčke ker se bojim da  kmalu ne bom mogla .
Tudi jaz pijem zelo malo še manj kot ve. Nevem če spijem 1 l vode na dan , saj  več ko pijem  bolj me vse tišči in se slabo počutim.
Po pravici povedano me je malček strah.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
19.10.2010 10:51:12   
bobica
jst sem zmerja ful pila..in to samo vodo...tud po 5 l na dan...

zdej pa tudi jst zelo malo pijem...ker mi potem še bolj dela slabo....nvem kaj bodo pokazali izvidi..bomo vidli...imam pa komaj 9.11. drugi pregled....user posted image

od danes sm lažja za enih 100 kg...sm povedala v službi za user posted image ...itak vsi veseli..

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
19.10.2010 10:58:28   
lily32
Nikica11, hvala za ponudbo, a raje ne bom prevzela urejanja, ker večkrat prečekiram forum, a nimam toliko časa, da bi se s tem ukvarjala. Lahko pa kdaj vskočim vmes, če bo čas.

Tudi sama se zavedam, da bi morala več piti, a sem malo lena, ker moram potem pogosto hodit na WC, pa se mi med delovnim časom ne da. user posted image To ni prav  in morala sem bo bolj potruditi. Če dovolj piješ, delaš dobro zase in za dete, ker se telo lažje razstrupi. Pišejo naj bi pile toliko, da bi bil urin skoraj prozoren. Teorijo obvladm, praksa pa je druga stvar.user posted image

user posted image user posted image Samo še en dan in bom videla svojo pikico! Juhu, komaj čakam!

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
19.10.2010 11:26:59   
anchika
glede kil pa ne bom komentirala   se niti ne vagam  bom videla v  četrtek pri G. Upam da jih ne bom slišala. Še vedno največ pojem čokolade tko da nevem če bo ok.

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
19.10.2010 11:33:16   
vesna_b
ma, punce, kila gor al pa dol, sam da so naše pikice ok. za to mora bit pa tud mami, a ne??? he he he
s tem se jaz tolažim... user posted image

eno vprašanje - a katera ve, kje bi lahk tako majčko dobila???
http://www.giftsforyounow.com/I-am-the-Sister-Teddy-Bear-Personalized-Youth-T-shirt-31560X.aspx?source=nextag&kw=31560X

sem že pisala dvema ponudnikoma majčk, če se da kaj zment, zase sem pa naročila tole, svetlo vijolično user posted image . men je tolk scenskauser posted image
pozimi jo bom oblekla na puli ali navadno majčko, maja bo pa že prav prišla user posted image , vsaj v prvi nosečnosti mi je bilo maja vročeeeee, pa še na morje sva šla za par dniuser posted image

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 19.10.2010 11:39:19 >

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
19.10.2010 11:43:46   
mami 27
user posted image kile so aktualne user posted image

ko jaz konkretno začnem pridobivat, bo fajn user posted image
zaenkrat še +1kg, ampak v prvi sem se v nekje 4m razbohotla ko baročna kraljična user posted image

komaj čakam nuhalno v ponedeljek, ker res še komaj skrivam, imam trebuh kot da imam 2 al pa 3 najmanj user posted image

Kar se tiče pitja, pa je tut meni že G reku da pijem premalo, da pa bi še kej pregledal to pa ne!
Še dobro da grem na naslednji pregled v PO k novemu!

Se pa ful trudim pit v službi, mam skos na mizi kozarec vode, pa pridno filam :)

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
19.10.2010 11:45:07   
mami 27
a upa kera že dat kako slikco bušija gor user posted image

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
19.10.2010 12:00:29   
vesna_b
joj, punce, pitje. jaz se prav silim pit. pa sploh ker že itak ne pijem veliko... sam ok, zaenkrat mi G še ni rekla nič. itak pa vsakič vodo pogleda, pa za kako vnetje pa ti tud večkrat preveri, vsaj v prvo je...

joj, nuhalna. veste kje je še moja? se bom ob čakanju tolažila z vašimi lepimi poročili... user posted image  tako da ne pozabit poročat...

hm, slikco bušija. jaz priznam, da... nisem pristaš kazanja slik na netu. hm... user posted image  (ja, vem, sem za leseno žlico)
bom slikala sam bušija, pa bom dala gor. drugače bi pa skoraj raje, da si izmenjamo maile, pa slikce po mailu pošiljamo vsem, ki so za. vem, mal težje izvedljivo. ena bi mogla vse maile zbrat, poslat vse maile vsem nam, pol bi pa naprej... hm...user posted image

kompliciram? user posted image

no, bom dala slikco gor, ajd, sam slikat se moram.
še kaka???

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
19.10.2010 12:06:06   
fluf
a ni bolj simpl da odpremo en mail npr: majcice2011@gmail.com... mamo vse dostop do tega in lahko tja pošiljamo slikce in jih pogledamo, si lahk še kej druzga izmenjamo...

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
19.10.2010 12:07:25   
vesna_b
user posted image user posted image user posted image ja, sem za user posted image user posted image user posted image

rajš ko da javno objavljamo user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
19.10.2010 13:32:21   
BeliMedo
Pozdravček vsem!

Kako ste kaj nosečkice? Jaz ok...

cowgirl, boščica... Ti prav nič ne zavidam tehle slabosti, upam, da čimhitreje minejo.

mami411, kaj pa če res poskusiš z onim pasom za trebuh (http://www.da-da.si/node/14) in na ta način uporabiš svoja stara oblačila in jih s pasom podaljšaš oz. fiksiraš??

Fluf, po moje bo podaljšek http://www.da-da.si/node/22 super pomagal, no, vsaj meni zelo koristi...Po moje bo kar nekaj časa aktualen... Je pa meni že v prvi nosečnosti vse bilo premalo že okrog 9-10. tedna. Ne da bi imela že takrat trebuh, ampak enostavno sem bila bolj napihnjena, pa tudi motilo me je vse, kar me je tiščalo okrog trebuha. Takrat nisem mela teh podaljškov in sem okoli hodila z orptim gumbomuser posted image . Ker za nosečniške nisem niti približno bila.... LAhko pa ga itak nosiš na vse hlače in krila, ki jih imaš že doma... Se pa strinjam s tabo, meni je enostavno koda za teh nekaj mesecev dati ne vem koliko denarja in pač iščem ugodnejše rešitve. Saj pravim, zaenkrat super laufa tale podaljšek in pas za trebuh....

Portorož, grem k Pelkičevi.... Ženska je res stručko, ampak po mojih izkušnjah ni kaj preveč zgovorna in moraš ful drezati v njo in spraševati... ZA spol pa bomo itak da vpraali. Sem preveč radovedno bitjeuser posted image .

Luskica, po mojih izkušnjah nam nosečniške hlače še nekaj časa ne bodo prav. Ampak tiste, ki sem jih kupila, so pa mi bile prav do konca, tako da se strinjam z vesno_b. PA FUL lepe majičke...
TreeGirl, user posted image  za pregled. In ja, otrok je definitvo na potiuser posted image .

Jaz pa po moje preveč pijem - sem nosntop na wc-ju...

Lp

(odgovor članu Luskica)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
19.10.2010 15:08:39   
mami411
IZVIRNO SPOROČILO: fluf

a ni bolj simpl da odpremo en mail npr: majcice2011@gmail.com... mamo vse dostop do tega in lahko tja pošiljamo slikce in jih pogledamo, si lahk še kej druzga izmenjamo...

To je super ideja user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
19.10.2010 15:23:27   
mami411
Sem hotela eni odgovoriti ker je napisala da je kar naprej žejna, pa zdaj ne vem katera je to bila, pa posta tudi ne dobim. V glavnem jaz bi povedala to G, ker vem da pri N sladkorni  je to že en znak, kak pregled ali vsaj nasvet sigurno ne bi bil odveč.
Drugače pa ja, veliko piti, da ne bo bakterij v vodi.

(odgovor članu TreeGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?