vesna_b
|
cowgirl - ti dam jaz kako kilo. bo prav prišla tebi, meni pa tudi ne bo škodilo... no, mal heca, upam pa, da se čimprej boljše pošutiš in začneš tudi ti redit... kar se pa tiče hlač - jaz jih imam iz prve nosečnosti, tako da sem jih že kar mal začela nosit, dobim pa še ene par elastičnih hlač na rit, kavbojke sem pa našla ene, ki so mi bile prevelike, pa jih kdaj nataknem sicer dobro je to, da se nisem zredila nikamor, kakor v joške, pa trebušček mam že kar fejst, ampak bi me pa kmalu zadnjič kap, ko sem stopila na vago. al mam skor 2 kile plusa že prvič sem šla 3 kg dol, pol pa gor, skup za 9 kg, zredila sem se samo v trebuh. upam, da bo sedaj isto... čeprav kilaža pa... uf, ne bi o tem... ampak ok, mi je na začetku full pasalo jest, sedaj pa dam par žlic v usta, pa me že tišči, tako da upam, da se bo tudi kilaža mal umirila... aja, v kik moram pa tud jaz jit, po kako tuniko - majo bolj elastične materiale, pa prav pride... sem tud prvič nabavljala tam, sam sem majčke posodila, pa... aja, mam pa za tamalo full iz kika tud, pa je čist ok - sploh cene so mi všeč...
< Sporočilo je popravil vesna_b -- 18.10.2010 13:16:20 >
|