Njeli
|
fluf sem slišala že za take primere ja.. Tudi jaz sodelujem samo na tem forumu, ostale samo čekiram. Kak smo si različne.. No jaz sem drugače kar hiperaktivni tip, komaj sem se odrekla službi, ampak kar se mora se mora, zdaj sem se že malo navadla bit doma in lenarit tudi če treba. Glede hrane pa brez komentarja.. Tista kila kostanjev, za katero sem vedela, da nebi smela, ampak jih nenormalno obožujem, mi je dala lekcijo, ostale stvari pa še vedno pridno papcam, včasih tudi ponoči, namreč zelo pogosto hodim lulat in potem se vmes moj želodček spomni, da je pa kar naenkrat nenormalno lačen in ni šanse, da nazaj zaspim brez, da dam kaj v usta.. Slabost tista z bruhanjem je trajala hvalabogu kaki teden, jutranji se pa še kar ne morem upret. Komaj čakam, da me utrujenost mine, da bo spet bolj pestro, zdaj pač zeham na veliko kjerkoli sem.. Nekje se nam more poznat, da smo nosečke ne, imamo pa zato vsepovsod prednost! BeliMedo ja tamičkeni so najbolj posrečeni glede tega, kak lepo! najkica zelo lepi ime je Ela, moji mami je tudi tako ime. Midva še tudi nisva razmišljala o imenih dokler me ni nekaj časa nazaj prijatlca vprašala, če že imava ime. Potem sem pa zvečer pred spanjem začela malo debato o tem.. In sva nekako na istem, tako, da sva odločena, da počakava do NS, če nama seveda uspe zvedet spol. Drugače pa nama je za punčko že dalj časa všeč Alina, pa tudi Vanesa, za fantka pa bo res verjetno kar težka odločitev.. TreeGirl čestitam!! Dobrodošla med nami!!!