portorož
|
Kaj je zdaj, klepetulje ? Jaz pa sem pravkar imela tako dobro kosilo (goveja juhca, govedina+pražen krompir+smetanov hren , mnjami)..., morala sem se malo pobahat, ker se mi je to zjutraj tako hudo zaluštalo, da je moj kar skočil v nabavo Coris, ti kar mirno! Vem pa kako ti je, jaz že dobrih 6 tednov vsak dan trepetam zaradi teh izcedkov, a hkrati pikico vzpodbujam, da naju naj neha strašit, drgač bomo čokolado prepovedali . Bodi pozitivna in razvajaj svojega buščija Fluf, jaz sem tudi za varianto gmail in fb RAKICA2007, moj bi tudi rad punčko, še posebej ker že eno imamo (no, sicer krvno ni moja,a je vseno kot moja ) in se mu dozdeva, da nekako ve kako se "stvari streže", pri punčkah seveda Jaz si želim oboje, tak da bomo še enkrat morali pridno (ojej, še tega nisem rodila, pa že drugega načrtujem ). Moj bi rad vprašal na NS, jaz pa bi tudi raje počakala na presenečenje. Se mi je pa že nekajkrat sanjalo, da smo dobili fantka, pa tudi sestra je tako sanjala..., tak da ..., jah, najbolj ziher je itak, ko pride ven Rakica2007, sem ti kar fauš, da greš že jutri na nuhalno...., meni se tudi taaaaaaak hudičevo vleče . Želim ti lepih pogledov na malo pikico in verjemi, da bo vse TreeGirl, ti kar pogumno povej! Ni je pomembnejšega od tvoje pikice. Jaz sem tudi že od začetka na bolniškem, čeprav bi raje delala in bila med ljudmi, kot pa da sem "gibalno omejena" kar je za mene najhujša kazen, a za malo VSE! Sicer upam, da ne bom cel čas na bolniškem, a če bo potrebno, bom pač tudi do požrla, sam da bo vse ok. Vidim, da že materisko š. obdelujete A ve katera za MB, kje se je najboljše udeležiti MŠ? No, uživajte, čvekice
|