|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010 III.del
19.10.2010 11:00:33   
Najki
anju te luci za zatemnitev so blazno fajn, jaz imam tak steker ze 10 let in tudi super pride pri nocnem zbujanju, pa se daljinca zraven, samo so na zalost primerne le za navadne zarnice, ne za varcne. Varcne zarnice ne morejo prilagajati svetlosti, tako da prav dolgo ne bo vec aktualno, ker navadnih zarnic ne bo vec dobiti user posted image . Lahko bi pa bila zadosti ksna tista medla otroska lucka, ki jih imajo v ikei, tise lunce pa oblacki al kaj so, pa dajo bolj nocno svetlobo.

Tamala me je vceraj cel dan brcala do 2h zjutraj non stop. Zvecer v postelji sem cutila mokroto spodaj, samo po kapljicah, prozorno in brez vonja. Itak panika... Potem se par laznih popadkov in sem zivcno oblezala v postelji do dveh zjutraj cakajoc razvoj dogajanja. Potem sem le poklicala P in so me pomirili, dala sem vlozek, ki je bil se zjutraj suh in popadki niso prisli. Sem se pa se zbujala ob 5h, 7h, 8h in 10h. Pa sanjala sem odtekanje vode in ponoci me je 1xful trebuh bolel ma nic porodnega. Najbrz bom imela vsak vecer lazne preplahe user posted image .

Aja se tole me je malo ustrasilo. Zvecer sem v miru sedela na kavcu in futrala malega, ko me je zacela glava bolet in ful sem bila zaspana. Pa sem si zmerila pritisk in je bil 80/127, kar je zame ze visok, povprecno imam 65/105 priblizno. Pa zmerila sem na obeh rokah in mi je popolnoma odrevenela roka obakrat, ko se je masina napihnila... No pred spanjem v postelji sem imela pa obcutek, kot da imam telo od glave do pet malo odrevenjeno. Je kateri to kaj znano?

Brinme tale info za podlogo za enkratno mi bo pa prav prisel. Midva sva podlagala na debelo zlozene rjuhe ob vzglavje postelje, ker se je mali tam dosti dojil in seveda dosti polival in skos je kaj teklo na posteljo, tako da je kar nujno nekaj podloziti.

majabar ze ves kako bos rodila? Si zmenjena za naravno al bos pristala na CR?

Tako sem zaspana. Ce bi se mi dalo oblect, bi sla malo na sprehod, ma se mi se iz postelje ne da. Popoldan moram pa urin dat za jutrisnji pregled, bom vsaj takrat prilezla ven iz jame user posted image .

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 301
19.10.2010 11:52:22   
jana84
hej ho...
Mal pavze med jesenskim čiščenjem user posted image ...Kavč sem nekako spucala, zdej čakam da se malo presuši...Pol ga bom pa verjetno še z glovinskim sesalcem od mame presesala...kot bo volja. pa jogi moram tud presesat...Hm...Zdej se mi pere posteljnina...No, bolj pomembna je bombažna prevleka, ki jo imamo čez jogi - če drugega ne zaard čaja in kakava, ki ga naš pije v naši postli ponoči...Da ni takoj jogi umazan, prevleka je itak pralna na 60°C...Upam, da bi zdržala tud oddtek vode, če bo taka situacija...Ker zdej da jaz pucam jogi sto na uro in čez par dni mi oddteče voda direkt v jogi, bo mal smešno kaj?

Nočna lučka: mi imamo čist obično 1kw nočno lučko, ki jo vklopiš v vtikač in daje zelo medlo svetlobo. Imamo jo v naši spalnici pr vratih in v Jakobovi sobi...Če drugega ne da vidi kam it ko se ponoči zbudi...Mi pa tudi, ker ko vstaneš ponoči napol v spanju odromaš v sosednjo sobo in je fajn da imaš en "smerokaz" pr vratih...da ne prbiješ v zid al vrata user posted image  Ko je bil Jakob še dojenček in se je hranil ponoči smo pa imeli pod njegovo posteljico mali globus lučko stalno vklopljeno. Nikol nismo spali čist v temi, se pravi že dobri dve leti ne! Tako, da nisem nobene lučke naknadno vklapljala ko se je zbudil za hranjenje...Kdo bi vedel kaj je prav in kaj ne...Zbujal se je tako al drugače...user posted image

Nimam najboljše ideje kaj narest za kosilo...Sem misnla govejo pečenko delat, pa ne vem če se mi jo da...Sej vem da se večino sama peče...No, mogoče bom pa vseeno odtacala dol v pritličje do skrinje in vzela ven pečenko, zraven pa tenstan krompir...Pa še kakšno zelenjavco...user posted image

Katis si mi nardila lušte s pico...Mogoče bo pa jutri prstala na mizi...Bomo vidli, kot se mi bo dalo, oziroma kot bo volja hodit v trgovino...Mogoče skočim pa danes v trgovino popoldan in kupim sestavine za pico...Dobra ideja.

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 302
19.10.2010 12:00:25   
MalaNeli
evo najina postlca pa lučka iz Ikee. je kar prijetna svetloba. pa če je treba previjat jo tut lahk pržgem ker je glih tolk da vidiš. da ne res prižigam velike lučke.

moj je bil danes pri zobozdravniku. svaka mu čast. mu je spulila 4 zobe. tako da bo za kosilo kar mleto meso pa pire. ker ko spusti inekcija ne vem če bo lahko kaj drugega jedu. user posted image
sreča da je cel teden doma, da se bo pazil, ker v službi bi ga napihalo.
pa res bi blo fino ta teden rodit ko je doma, pa potem še 3dni dopusta dobi. potem pa se je odločil da bo očetovskega koristil v 2polovici decembra. tako da do takrat se bom mogla znajdit sama :)

(odgovor članu jana84)

Slike iz albuma
Neposredna povezava do sporočila: 303
19.10.2010 12:00:44   
jana84
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

Tamala me je vceraj cel dan brcala do 2h zjutraj non stop. Zvecer v postelji sem cutila mokroto spodaj, samo po kapljicah, prozorno in brez vonja. Itak panika... Potem se par laznih popadkov in sem zivcno oblezala v postelji do dveh zjutraj cakajoc razvoj dogajanja. Potem sem le poklicala P in so me pomirili, dala sem vlozek, ki je bil se zjutraj suh in popadki niso prisli. Sem se pa se zbujala ob 5h, 7h, 8h in 10h. Pa sanjala sem odtekanje vode in ponoci me je 1xful trebuh bolel ma nic porodnega. Najbrz bom imela vsak vecer lazne preplahe user posted image .

najki ti pa imaš ene dogodke...Najprej te lažni popadki dajejo že ful časa, pol pa te še oddtekanje vode plaši...Sej bo kmalu kaj ne? Mislim, da imamo vse tale stavek v glavi non stop...

Mene pa malo "skrbi", ker ne vem če čutim dete tolk kot sem ga prej...Mogoče ker se tolk preganjam po stanovanju s sesalcem in čiščenjem, pa nima časa, da bi me spomnu da je še vedno vse v redu z njim...user posted image  No, sej zvečer ko se uležem na kavč se razživi in ima cel kažin v trebuhu...pa me pol lepo pomiri. Sam da bi rekla, da ga čutim 10x na dan od 8-17h to pa ne! Ker naše dete se loti prvič telovadit po trebuhu okrog 4-5h ko grem Jakobu mleko segret, pol malo pozdravi ko se zbudim, če ima voljo...Čez dan je bolj kot ne zaspanček, vsake toliko se spomni in me malo bunkne tja na desno stran pod rebra...Ostala akcija je pa zvečer ko se stemni!

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 304
19.10.2010 12:03:29   
MalaNeli
moje dete ma zlo mal premikov. ampak je reku gin. da je vprašanje samo a so al pa jih ni. nič o štetju. :S

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 305
19.10.2010 12:09:24   
jana84
sej meni tud ni G nič rekla, da moram štet premike...sam se mi zdi da se na splošno premika manj kot se je - mo goče ker ima manj prostora kot ga je imel? Verjtno bo to, ja!

zdej pa grem res po tisto božjo pečenko in sesalec, da dokončam kar sem se lotila, ker je vse narobe obrnjeno pr nas...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 306
19.10.2010 12:17:05   
Roberta69
A spet o kilcah user posted image ... bodo šle že dol user posted image . Jaz sem jih imela včeraj na pregledu toliko kot zadnjič, 68, kar je za 14+ od prvega pregleda, v prvi user posted image pa je bilo 18+, se mi zdi pa, da sem ista kot takrat samo zdaj imam strije na trebuhu - bljak user posted image , mi bo kar grdo kopalke nosit user posted image . Anju in Majabar, vidve sta pa najbrž takšni čist drobčkani - kjut user posted image .

Meni pa včeraj na pregledu ni nič ctg-ja naredila, samo UZ, tako kot vedno. Za streptokok pa nisem ziher, če ga imam ali ne, ker nisem imela časa čakat na rezultat (sem morala šibat po škrata v vrtec) in sva bili zmenjeni, da me pokliče, če so težave, samo kaj pa vem, lahko da je imela gužvo ali kaj podobnega, bom danes preverila. Drugače sva pa debatirali o vazektomiji... ko sem povedala, da je imel Liam premer glavice 36,5 in jaz nič šivana, je takoj rekla, da to se je pa morala babca extra potrudit in razložila, da je odvisno skoraj samo od babce, če se ji da, pazi na presredek (tako glavica počasi rine ven), če si ji pa ne (pravi, da zdaj režejo kot nori), kot v večini primerov, pa prerežejo, ker je tako najlažje, je omenila pacientko, ki je rodila otroka s 3200 g s premerom glavice 32 in je bila prerezana 5 cm user posted image , je sama rekla, da to je pa totalna bedarija. No, jaz se s svojo babco dobim najbrž v petek, da se mal pomeniva, v nedeljo se bom šla pa mogoče pokazat v P, da vidimo, kje smo. Pri G imam drugače pregeld v sredo, na PDP user posted image .

Jaz sem pa tok jezna, ker so v Interšparih prodali vse Lego, vsaj tiste, ki bi jih jaz imela, se mi zdi prov gdro do kupcev, da ne poskrbijo za zalogo user posted image .

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 307
19.10.2010 12:38:55   
Najki
roberta tele legice dobivajo ene 3x na teden, sam ko zjutraj pridejo, jih v pol dneva ze razgrabijo. pa noben nikoli ne ve, kdaj bo naslednja posiljka. vcasih pokukaj v spar na vrhovcih, jaz sem tam dobila zadnjo skatlo duplo avtobusa, ko je v intersparu ze 2 dni niso imeli vec. sem pa tudi ene 3x hodila po tisto plasticno skatlo duplic, da sem jo koncno dobila.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 308
19.10.2010 13:31:00   
tybysy
Jaz sem tudi končala s sesanjem in brisanjem - 125 kvadratov. Sem se trudila, da se nisem preveč sklanjala, glede na to, da ima naša user posted image tendenco obračanja, če kaj preveč sklonjena pospravljam user posted image No, včeraj je bila glavica se spodaj in upam, da je tako ostalo.
Sploh še nisem imela niti lažnih popadkov (sem dva dni čez rok), pa tudi trebuh je še zelo visoko. Dol me čisto nič ne tišči user posted image Imam pa tudi jaz že malo slab občutek naokoli hoditi, da mi ne bi kje v trgovini ali v knjižnici voda odtekla. Saj vem, da je naravno, ampak bi mi bilo pa ful nerodno.

Danes za kosilo - za moža gobice z jajci, zame je pa še krožnik zajčje obare. Toliko gob letos, jaz se jih pa upam jesti.

MalaNeli - a tvoj dobi kar 3 dni dopusta ob rojstvu?? Moj samo en dan - torej tisti dan, ko bo z mano rojeval. Škrtuhi!

Danes ni nič dogajanja po porodnišnicah? Vse čakamo 20.10.2010 ali polno luno user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 309
19.10.2010 13:31:53   
zinchy
joooj puunce midva z Maijom imava pa take tezave s kupčkiuser posted image noče in noče podret..ga dam čez ramo on pa zaspi..sploh ne vem kaj nej nardimuser posted image Kolko časa nej ga nosim čez rame za kupček?

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 310
19.10.2010 13:37:16   
MalaNeli
:) kaj bi jaz danes počela? jaz bi res šla jutr rodit :)
hehe
tybysy - ja 3 dni. državna služba ;)

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 311
19.10.2010 13:39:44   
jana84
Hej...spet pavza...user posted image  sej imam več pavz kot pa efektivnih ur dela user posted image  Ah je že prav tako...Ne, sej zdej sem pa mislim da končala...Sam še na mesto moram vse postavt ko se posušijo tla...Sem jih umila s tem H2O MOP in se mi zdi da zdej je pa zadost čisto po bajti...Do 15.30 ko pride razbojnik domov user posted image ...Res fajn, kaj? celo dopoldne že nekaj pucam in čistim in drgnem, v pol ure bo pa vse spet obrnjeno naokrog...Ne sej ima vse svoj namen - Če zdej spucam se ne bo nakladala umazanija ena na drugo, ampak lepo na čisto user posted image  Ok, sploh ni važno.

Lego konce v Sparu - naš sine je dobil za rojstni dan tist komplet z avtobusom, pol pa sva mu midva z možem hotla kupt še ta zeleno škatlo Lego Duplo...In prideva v naš Spar pa reče trgovka, s katero se poznamo, da jih ni in pridejo v petek (bil je pa pondeljk al tork ko sva bla tam). Pa se mi je ponudla, da mi jih da na stran ker baje da gredo takoj... In res HB da mi jih je dala, ker drugače popoldan ne bi imela več kaj vzet...Sem pa pol vzela še en komplet s tistmi živlacmi za sosedo, k bo imela začetek novembra 3leta...Fajn darilce se mi zdi, pa tud ni neka pretirana cena...Čeprav če pogledaš kolk kosov je notri, pride en kos skor 1EUR...user posted image  Ja no, potrošnike je pa ja treba malo zavajat, al kako?! No, pr našmu sinkotu je tistih 15EUR, kolkor je bil komplet, že absolutno poplačan, ker se ful rad igra s kockami - smo šele zdej pogruntali...Pa še ene kocke ki jih je imel od prej in soble razsejane po celi hiši in garaži in ne vem še kje, smo zbrali skupaj in se zlagajo skupaj brez problema...user posted image  Se mi dopade, ker se lako tud jaz igram z njim s kockami. V njegovo sobo gremo vsi trije se vsedemo na tla (HB, da smo dali tapison po tleh, da je fajn toplo in malo bolj mehko) in se igramo, kot bi imeli vsi 2leti user posted image  

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 312
19.10.2010 13:42:40   
jana84
IZVIRNO SPOROČILO: zinchy

joooj puunce midva z Maijom imava pa take tezave s kupčkiuser posted image noče in noče podret..ga dam čez ramo on pa zaspi..sploh ne vem kaj nej nardimuser posted image Kolko časa nej ga nosim čez rame za kupček?

Zinchy poskušaj ga vmes malo v ležeč položaj dat in ponovno čez ramo - počasi seveda!...Nekateri lepše podirajo kupčka, če jih daš čez roko ne pa čez ramo... Poskušaj več različnih položajev...Mi našga na žalost nismo smeli skor premaknit po hranjenju ker je imel tak refluks, da je vse romalo ven, če smo ga prekladali...
Mogoče pa tako lepo pije mlekca, da ne požre veliko zraka zraven in mu ni potrebno kupčka podret...Če ga potem zarad nepodiranja kupčkov ne matra želodček ali napenjanje...user posted image

< Sporočilo je popravil jana84 -- 19.10.2010 13:43:32 >

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 313
19.10.2010 13:46:48   
jana84
tybysy...ti si pa faca...125m2 user posted image ...Uf, mi jih imamo sam 45, pa se mi  zdi ogromno vse spucat...user posted image  Je pa res, da se na majhnem prostoru hitro vse nagrmadi in je pol ful bolj razkopano videt!
A misliš, da bi se ti dete obrnilo, če bi pretiravala s sklanjanjem? OK, sej jst sem imela taka opravila da se nisem pretirano sklanjala - zglea da delajo take mašine zadnje čase, da je vse na dolgem ročaju in se ti za pomivanje tal praktično ni treba priklonit user posted image

zdaj pa res za štedilnik...Pa mi je ful škoda kuhat zdej v kuhinji k je čista in lepo diši...Jst bom pa pečenko čmajžla user posted image . Ah bo že, bo pa potem po pečenki dišalo in ne po čistilih user posted image

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 314
19.10.2010 14:09:09   
Roberta69
Tybysy, moj sin ni skoraj nikoli podrl kupčka, pa smo se trudili na vse načine... potem sem bil aše jezna, ko sem ugotovila, da sploh ni bilo dobro, da smo ga toliko prenosili navpično čez ramo - pomagalo pa itak ni nič - baje naj bi vztraja nekaj časa in če ni, ni... je p afajn, tako kot je rekla Jana, da ga prestavljaš. naš ga je potem še največkrat podrl čez koleno.

Najki, sem šla danes tudi na Vrhovce, pa sem tam dobila vsaj nekaj, ja... saj sem sama nase jezna, da nisem kupila kakšnega kosa že vmes... tudi jaz bi rada ta zeleno škatlo, eno že ima doma, ampak če hočeva kaj res sestavit, jih je v eni premalo, tele cene zdaj so pa več kot privlačne user posted image .

Za malega snemam ene DVD-je, pa imam že vsega čez glavo, ker si ne zapomnim postopka, pa moram vsakič znova brat, kako in kaj user posted image . Pa ful cunj imam še za zložit in kuhinjo za pospravit, ampak bo treba že zdaj, zdaj po malega v vrtec - kako pa sfolgamo drugače user posted image user posted image .

Aja, pa nisem omenila, da naš prihajaoči user posted image izgleda ne bo nič velik, morda celo manjši od sina, je imel zdaj samo 3051 g, pa me je zadnjič že tako strašila, da bo ful večji user posted image . Saj po moje bolj premer glavice šteje, kakor kile, ampak sigurno je vsaj malce lažje rodit, če ni glih nek velikan, pa tudi razlika je, ali pride tak škrat iz mamice, ki je velika 150 ali pa 170...

Katere pa sploh še čakamo na dan D: Roberta69, Jana84, Najki, Majabar - toliko se spomnim iz glave...

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 315
19.10.2010 14:46:46   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: zinchy

Ja lahko potraja tudi 15min. Ga moras pa visoko cez ramo obesit, da se na zelodcek pritisne pa skoraj prevec visi cez ramo, potem pa trepljas al pa bozas po hrbtu navzgor al pa malo poskaces. Lahko ti tudi malo polije pri tem ma nic hudega, to je samo zato, ker je zrak se nekaj mleka izrinil. Lahko ga das cez kolena, tako da je ena noga visje in ga cez prevesis pa tudi bozas navzgor. Je pa res, da zna vcasih trajat dlje. Lahko si ga tudi s trebusckom navzdol polozis cez roko in ga tako nosis okoli, seveda malo dvignjenega. Midva sva pogruntala najucinkovitejsi prijem, pa sem ga ze totalno pozabila, upam da se bo dragi spomnil user posted image . Saj prej ali slej ga podre najin ga zelo redko ni. Pa ce spi zraven ni nic hudega, lahko se vedno kupcek podre. Gre samo za to, da tisti mehurcek zraka najde pot ven iz zelodcka.

roberta midva sva tudi vzela 2 zeleni skatli user posted image , samo eno semze prej drugje vzela. v sparu sem vzela se modro z legicami za pozneje. pa se kot prucke mu sluzijo. pa vzela sva se avtobus, k mu je ful zakon pa skos mu moram js stricke not posedat, ce se razsujejo in to v pravem zaporedju user posted image . pol mu je pa nona se par lego kompletkov vzela sam je se totalno premajhen za njih in imajo ful majhnih delcev pa skos razpadajo. duplice so zakon user posted image . ima pa se en mini ZOO z mladicki pa da medota in sloncka na podvozje in imata lasten avtobus haha.

Drugace se pa mi utapljamo v avtockih taksnih in drugacnih in si jih nese v posteljo za zaspat, tudi tisti duplo bus, tako da mu jih vecino kar poskrijem, sicer ga ne spravimo do postelje. Je pa toliko bolj vesel, ko jih spet najde.

Ok mala je lacna jo grem nafutrat. Caroline1 se ni s CTGja? user posted image

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 316
19.10.2010 16:48:49   
majabar
anju, user posted image .
najki, ce bo slo po naravni poti, si zelim tako. Zaenkrat je v pravem polozaju in ni razgloga za CR, ceprav ga tu zelo radi delajo.
MalaNeli, super!!
Roberta, moja tasca ni mogla verjeti, ko je gledala moje fotografije izpred let. Vedno sem bila okrogla, sem shujsala pred dvema letoma. Zdaj sem na 'svoji tezi' izpred let, samo, da nosim pred sabo eno veliko lubenico:). Imas pa prav, malo nas je se ostalo od oktobrk:).
zinchy, glede na to, da je tvojemi enako ime, kot bo mojemu, kako ga vi sklanjate?
Sem imela grozno noc in dopoldne. SPala nisem nic, trebuh mi je otrdeval na 10 minut, a ni prevec bolelo. Malo sem cutila v krizu, pa malo kot med menstruacijo, a ni bilo krize. Ker nisem opravila cepljenja proti tetanusu prejsnji teden, sem sla danes in sproti se vprasala, kaj naj naredim. Pa so mi rekli, da dokler je na 10 minut, naj pocakam, ko bo pa na 3, naj se odpravim v porodnisnico. Tako sem bila zalostna celo noc, skoraj en teden cakamo na ocka, pa ja ne bo tik pred zdajci. Je rekla, naj ne hodim dosti, tako da se danes ne premaknem s kavca, no, do jedilne mize in stranisca:).

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 317
19.10.2010 17:37:16   
majabar
Sem dodala nekaj slikic prenove stanovanja, posteljice, vozicka. Sicer mi nekaj nagaja in je malo vrstni red, upam, da se da kaj razbrati.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 318
19.10.2010 17:46:07   
pixieM
Hoj babuške!

Da ne bo slučajno katera mislila, da se že kaj dogaja user posted image . Jaz sem bila dopoldne na CTGju, ki je bil prav presenetljivo miren. Mah, kaj češ, očitno se bebici nikamor ne mudi. Jutri grem torej v porodnišnico, ker imam PDP. Menda naj bi bila že zjutraj čimprej noter, da me potem odpravijo. Me prav zanima če lahko pojem zajtrk zjutrajuser posted image Caroline1 to boš verjetno ti vedela?!

Oh kar ne morem verjet, da bo dan D kar naenkrat tukaj!!! Moj se že dva dni heca, da grema v bolnišnico po dojenčka. Ko bi le bilo vse tako enostavno user posted image . Prideš poveš kaj hočeš, dobiš, greš na blagajno in domov - juhuhu user posted image . Kako smotana sem, ampak sanjarim pa lahko, a ne?!

A vas ostalih še ne matra kaj?! majabar tebe malo heca, a ne?! Saj tudi mene je tako dajalo kakšen teden nazaj, pa sem se res potrudila in veliko počivala, pa je bilo kak dan boljše kak dan slabše, potem pa kar nekako izginilo.

Mene drugače še ne daje kaj, razen to, da mi občasno zelo tišči navzdol. Glavica je nizko že kakšen mesec, ampak na momente se mi zdi, da bi lahko user posted image kar padla ven, tak pritisk se mi dela. Hja, zdaj itak ne morem več kaj, kot pa da čičam in čakam. Je pa res, da manj čutim premike in brce, se mi zdi, da se že malo umirja. Ali pa sploh nima več prostora?! Tu ina tam še čutim na strani, da se hoče malo tiščat ven in pa zgoraj v trebuhu, da nekaj tišči... Bomo videli... Kar bo pač bo!

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 319
19.10.2010 17:46:55   
orhideja80
Danes sem polovico dneva preživela v P - najprej odvzem krvi, urin, pritisk, nato CTG in ultrazvok. Prvo je bil pritisk kar visok, potem po ctg-ju (kjer sem skoraj zaspala) pa normalnega. Preteini še vedno v urinu (1), največ je baje 3, tako da očitno ni panike, saj nihče ni nič omenil. Skratka po 5 urah v P dobila diagnozo: sindrom bele halje (= povišan pritisk samo, ko vidim zdravnike user posted image ). Tudi ultrazvok je bil ok, gibi ok, plodovnice dosti, mali ima že cca. 3600 g. Je pa Pušenjak rekel, da ima malo rahlo diletacijo votlega sistema ledvic. user posted image  Malo sem zaskrbljena, ampak baje da ni še razloga za preplah. CTG pa ravna črta...tako da so me po 5 urah poslali domov user posted image . Ja, bolje tako nisem bila še pripravljena za rodit, mali pa tudi ne! Bom očitno kar počakala na škorpijončka.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 320
19.10.2010 17:56:55   
pixieM
orhideja80 - si pa res ubožica! So te namatrali za brezveze. Sindrom bele halje imam pa tudi jaz, tako da me prav zanima kakšni bodo izvidi jutri user posted image . Te lahko vprašam - si šla v porodnišnico čisto na tešče ali si zajtrkovala? Ker jaz ne vem... Jutri morem noter, samo že zdaj vem kako mi bo ropotalo po črevah, če ne bom kaj pojedla...

(odgovor članu orhideja80)
Neposredna povezava do sporočila: 321
19.10.2010 17:59:55   
majabar
pixieM, reeeees upam, da bo pocitek pomagal, ceprav pocivam ze 3 dni, samo do sladoleda grem in nazaj:).
orhideja, je ze velik:)!

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 322
19.10.2010 18:01:58   
orhideja80
Zdaj pa grem jest kostanj - bom reskirala napenjanje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 323
19.10.2010 18:04:00   
MalaNeli
malo viljamovke na vrh,pa ne bo napenjanja ;)

Neposredna povezava do sporočila: 324
19.10.2010 18:05:33   
mami_1979
KATERA SE JUTRI PRVA POSTAVI V VRSTO ZA "LEP" DATUM?!user posted image user posted image user posted image

Mene že od jutra nekaj špika po trebuhu, "orng" se pa noče začet. Čeprav sem imela v glavi skoz datum 22.10(ker se pričnejo počitniceuser posted image ), ne bi imela nič proti, če grem že danes ali jutri proti Celju.user posted image Samo, da ne bi bila do 1.11 domauser posted image
Sicer pa ti moji plani ponavadi propadejouser posted image user posted image user posted image . Bomo videli, kdaj se bo našauser posted image odločila pridit pogledat, kako je kaj zunajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?