Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 9:23:11
|
|
|
|
Katjusa
|
boma če ti dvomiš v svoj uspeh pol bo res težko... moreš verjet da bo uspelo..... in boš vidla da bo nič se pa ne spremeni v 1 dnevu.... surf za škornčke in ostalo zimsko gardedobo..... pa za vrtec seveda
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.10.2010 9:23:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 9:24:46
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Čer kje ste zdej, a ste vse dol popadale....mene dons hormoni dajejo pa se 2 minute do solz režim pa 2 minute do smeha jokam ......prejle sm s ptičema govorila....majkl je mal joku d bi šu dam, s komi sapo zadržvala, no sej pol na konc se mu je ful mudil eno igrco špilat, so ga že s čarunalnikom okužl jaoooo.....Roksi baje okol 18h čist živčn rata na vsak telefon, pol k se pa slišmo je pa ok........ grem mal na kavč upam, da boste družinica kamlu skupaj... :) je pa hudo... jaz sem tudi imela carskega in takoj ko sem ven prišla.. sem hotela imeti hčerko ta veliko pri sebi.. sam je dosti starješa, da gre sama spat, tuširat itd.. : tisti dnevi v porodnišnici so bil ipa dolgi.. :(
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 9:24:53
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Tancy zdej k ste u bajti bi loh Erilu kupila kakšen traktor na pedala d ti mal vrt poštima pa dodatna oprema
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 9:24:57
|
|
|
|
tanci29
|
SURF-oblaki spihani..vidim te čez zvezdogled...lojtca spuščena...ajde vskoči
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 9:25:36
|
|
|
|
tanci29
|
kolumbo-ne rajcaj
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 9:25:38
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela joj tole vmešavanje tašče je pa res nadležno, še dobro da se znaš postavit zase Birdy pa dej ubogi nas in počivaj, tisti stroji cot za likanje lahko komot par dni počakajo, joj bom huda nate . Sedaj pa ma da samo počivaš. pod tole se pa kr podpišem.. . :)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 9:26:39
|
|
|
|
tanci29
|
babe-vse u kulikopter cunce za pospravlat...umes se bomo ustavle u bevkah pa ma da se sija ko odfrčimo naprej
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 9:27:13
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 kolumbo-ne rajcaj ej to je za erioka in hano ti boš mal težko gonla sam je super ideja
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 9:27:42
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo sm ti še enkat poslala na gmail še men prosim
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 9:29:41
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Tancy zdej k ste u bajti bi loh Erilu kupila kakšen traktor na pedala d ti mal vrt poštima pa dodatna oprema tole je pa hudo.. :)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 9:29:45
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 babe-vse u kulikopter cunce za pospravlat...umes se bomo ustavle u bevkah pa ma da se sija ko odfrčimo naprej si se znašla:)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.10.2010 9:29:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 9:31:12
|
|
|
|
boma2
|
vlakci... :) no lepo prosim, kateri vlakec potem kupit za prvega od tomažka al od legota.. jaz sem enkrat kupila tisti bager z žogicami, ki ga je urša priporočila, pa je kr palil.. :) prosim za pomoč.. :)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 9:33:11
|
|
|
|
Katjusa
|
babe moje še kr ni kaj pa sedaj? kdaj morem k G? al kaj.... joj kaj me zeza vse skupi... a sem že v meni?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 9:35:22
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo SALT uni leseni so samo za po mestu .....mi smo enga kupil v Toysu, fajn je če ma že bremzo zraven, ker ko enkrat obvladajo ta bicikl, to leti ko strela ....zdej majo tut pri nas že ful veliko izbire....dobiš jih povsod: Hervis, Babycenter, lani so jih mel tut u Mullerju .......men je to res najboljši bicikel, sploh tato, ker ga Majkl res obožuje ( Rokso se bojim d ga bo samo zabrisu, ker je treba vseeno zraven mal mislt pa ravnotežje držat, njemu se pa to ne da )..... pol bo za Rokija idealno darilo:
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 9:36:18
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa babe moje še kr ni kaj pa sedaj? kdaj morem k G? al kaj.... joj kaj me zeza vse skupi... a sem že v meni? ej,kaj pa če bi šla dat kri?....pol pa če na krvi ne pokaže nosečnosti pa mogoče res do G
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.10.2010 9:36:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 9:37:36
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 http://www.igrarija.com/vozila/poganjalci/dvo-kolesni-poganjalci/poganjalec-kettler-sprint-air-princeska.html surf-mi imamo podobnega temule sam da je črno oranžen ga nimajo zgleda več v ponudbi...sam je res zakon naš flori je evrjetno za to že prevelik kaj? sem mu včeraj rekla da bomn šla v službo in mi je kr naštel katere vlakece vse mu bom lahko kupla..... ceneta, edvarda in en kup drugih.... katjuša tuki se lahko sedež premika gor tko da gre kar fejt gor...morte pridt v bevke da vidiš če pali
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.10.2010 9:41:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 9:43:53
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo sm vam poslala en mejl iz vrca od Roksotove skpine s pesmicami in dejavnostmi za ta teden .... TANCY tvoj mejl k ga mam jst mi je zavrnil kaj pa men? SM POSLALA hvala
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 9:45:07
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 http://www.igrarija.com/vozila/poganjalci/dvo-kolesni-poganjalci/poganjalec-kettler-sprint-air-princeska.html surf-mi imamo podobnega temule sam da je črno oranžen ga nimajo zgleda več v ponudbi...sam je res zakon naš flori je evrjetno za to že prevelik kaj? sem mu včeraj rekla da bomn šla v službo in mi je kr naštel katere vlakece vse mu bom lahko kupla..... ceneta, edvarda in en kup drugih.... katjuša tuki se lahko sedež premika gor tko da gre kar fejt gor...morte pridt v bevke da vidiš če pali ja sej še nikol ni poskusu enkrat je hotu pa mu Maj od kolumbo ni posodu
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?