|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
15.10.2010 10:03:45   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1

Tole sem kar začela pisati vmes v en dokument, ki ga pripravljam, da ne bi kdo videl, da v resnici pišem na forum. Se mi zdi, da ne bi bilo kaj prida razumevanja za to. Saj sem sama v pisarni, samo so vse stene stekleneuser posted image
Imejte se kar najlepše

Pa še ven te ni moglo kar tko vržt...kar se tuki tud rado zgodi...posebno, ko je dolg post user posted image !

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
15.10.2010 10:45:26   
gigi1
Miša je dobro opravila user posted image  user posted image  user posted image . Več napiše sama user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
15.10.2010 11:46:35   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Miša je dobro opravila user posted image  user posted image  user posted image . Več napiše sama user posted image

Jeeejjj miša!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Že cel dopoldne čekiram, če bo kaj novega!!!!! Členke mam pa že čist bele... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čakam full report!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
15.10.2010 12:41:55   
mismis
evo mene z reportom user posted image  user posted image user posted image

zadeva je taka, stoji pa tako...na vsaki strani mi je pomerila le 5. največjih foliklov, velikosti približno 18,16,14,14,14, oz. neki takega. Endometrij je 10, kar pomeni, da moram prenehati s čaji, ker če ne bo preveč debel.
V nedeljo zjutraj ponovni UZ in zna biti, da bo takrat padla stopka user posted image , bo pa v nedeljo moj 11. dan špikic user posted image user posted image user posted image

sonya, želje so pa res skromne user posted image user posted image user posted image , ampak ni vrag da bi se tudi takšen najdel

Žižek, hvala za pestke in poročanje

vsem ostalim tudi najlepša hvala za pestke, pa še eno za moje folikle user posted image

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
15.10.2010 12:53:30   
gigi1
Bravisimo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
In ja! Takoj sem pomislila na to, da moraš nehati s krvomočnico.
Jupijajajajaaaaaa Žiži vesela k radio user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
15.10.2010 13:10:26   
loremi
mismis goood god! navijam! user posted image user posted image user posted image
pa nič nej te ne bo strah neuspeha, me navijamo, da nam tu mal spremeniš statistiko konzervic! user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
15.10.2010 15:30:51   
miklarom
mismis - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jeeeeeeeeeeee kok sem vesela siguren pa bo v nedeljo že stopka

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
15.10.2010 15:49:28   
mismis
Mikli, hvala, bomo videli kaj in kako bo v nedeljo user posted image

imava pa uro ob 8. zjutraj, to pomeni, da bo treba vstati najkasneje 5.30 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bomo še kužona lahko prej peljali v gozd

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
15.10.2010 17:24:12   
DaisyE
OOOOO mišu, super truper za uspešno opravljen UZ. V nedeljo te pridem spet šnofat. user posted image

Akvič, jaz te tud malo stiskam, hočeš al ne. Klinc pa tile postopki. Drugač pa jaz navijam za MB.user posted image user posted image user posted image

Vse ostale lubice en lep pozdravčič, zdaj moram pa delat, so se odločili, da se moram začet pripravljat na šiht, jaz sem se pa kar strinjala. user posted image  Če si butast, si pač butast. user posted image user posted image user posted image user posted image

RVI user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
15.10.2010 17:29:32   
Fidolina
Priden Mismis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
15.10.2010 20:18:56   
lana70
Mismis user posted image user posted image user posted image , upam in srčno želim, da je to tvoj res res zadnji postopek, dovolj jih je bilo-neuspešnih.

Pridne punce, same študentke, ene celo zaključile user posted image user posted image user posted image ...mene je sram povedat, da sem pol leta igrala virtualno kmetijo, potem sem pa težila mentorju, če lahko magistriram pred porodom user posted image ...no, HB je zadeva za mano, sedaj pa res ne bi šlo, ni pogoja, še manj volje...tako da ste pridne tiste, ki vztrajate, kar tako naprej, občutek je dober, ko človek zaključi poglavje.

No, kako stoji zadeva s piknikom, kar nekam potihnilo vse skupaj...mikla, mausi (a ni blo luštno na tazadnjem)...vse ostale?????A biiii?????

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
15.10.2010 20:27:47   
BarbiG
Mismisuser posted image user posted image user posted image . Držim pesti, da tokrat uspe, ker si to res zaslužiš.

Še na hitrco en lep pozdravček vsem ostalim. Šibam, imam oba alarma vklopljena.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
16.10.2010 9:13:29   
loremi
Dobro jutro!

Ste že vstale?

user posted image

Jaz pa sem očitno zbolela, grlo boli in ušesa itak tudi user posted image .

Miklarom za naju pa en čajček, a ne.

user posted image

Vsem želim lep vikend pa da nas nebi prevče zeblo!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
16.10.2010 14:53:48   
gigi1
Dan

Loremi pocajti se user posted image

Mušketirke upam na otoplitve že ta vikend user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Miša moja dans te še lahko stimuliram user posted image

user posted image

Jutri pa naj pade stopka user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  

Pozdravčke vsem konzervam in fenicam user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 16.10.2010 14:54:39 >

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
16.10.2010 15:37:31   
mismis
Dober dan vsem skupaj,

moj današnji dan je bolj kot ne potekal v pospravljanju bajte in to vse z namenom, da mi po punkciji ne bo potrebno delati nič user posted image user posted image user posted image user posted image

Loremi, pazi na svoje zdravje, sedaj je tako obdobje, da se človek zlahka prehladi

Žižek moj, hvala za stimulacijo, tudi jaz upam da bo jutri padla stopka, čeprav priznam da nimam nič proti, če se špiknem še kakšen dan več.

Barbi, hvala za dobre želje, tudi jaz mislim da je čas, da nam končno rata, da bosta tvoji princeski dobili družbo

Lana, tako kot lani, ko ste bili pri Kitajcu, se meni ne bo uspelo udležiti piknika če bo kmalu. Saj veš, po ET-ju pa res ne bi rada full veliko okoli hodila, še sploh ker bom na bolniški. Ne vem, kaj smo celo poletje čarale s tem datumom.

Maussi, a je prišla?

Zarja, kdaj se ti vračaš

Dejzika, me lepo da me imaš pod kontrolo, se mi zdi da se ti lušta Vransko, pa sedaj čekiraš ali lahko računaš name kot šoferja user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
16.10.2010 20:19:10   
alpog
Saj sem tukaj, samo mal sem zatajila. Malo mi je bioritem padel. Imam nazaj staro službo, samo pod drugo firmo. Pa me tudi to p****, saj sem upala na kaj bolšega. Ampak kaj moremo?!
Malo sem preletela zadnje dni in videla, da neki dogaja. Še posebej so me ganile patrickove slikice.
Gigi, kaj, ko bi naredila nov seznamček za boljšo preglednost?
Alpog ma vas rad! Lupčke!
user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
16.10.2010 20:20:03   
alpog
Aja, pozabla sem vprašat, kako je kaj tassi in njena "love storry".

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
17.10.2010 9:01:48   
tassi1
Jutro! si bom sposodila kavico kar pri Loremi, če lahko??
user posted image
Bubanke_ kako ste? Že kaj bolje??
Miš miš_ upam, da imaš lepe novičke iz UZ
Alpog: moja love story se je na mojo željo zaključila, vendar imama z mojim vseeno veliko krizo in še ne vem ali boma ostala skupaj ali ne!! Predvsem je z zadnjem letu prišlo na dan, da ima velike težave z alkoholom, svojo družbo, se je ful spremenil tudi v odnosu do mene,..- problem je v tem, da on tega ne vidi in se sploh noče pogovarjati o problemih,..
Pokonci me drži služba, tempo , ki ga  imamo tam je ubijalski in mogoče tudi to, da včasih pa razmišljam kaj bi lahko imela s sodelavcem, pa se na mojo žalost ne upam spustit v to, ker ljubica biti nekomu ni moj namen
Eh, za to žalostno jutro sem že kar preveč pametna, a ne??
Nič, lepo se imejte borke, vas pridem še malo pokukat, ko in če bo situacija pri men kaj drugačna,...
navijam pa res iz srca za vsako izmed vas in UPAM, da se boste vse nekoč preselile na lepši forum user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
17.10.2010 10:10:22   
alpog
Oh tassi, tudi jaz mislim, da po nekaj letih možje (ali fantje) niso več tisti, ki smo jih poznali nekoč. Hvala bogu, da imaš službo, ki te kolikor toliko veseli in te zamoti. Jaz ti želim, da bi se vse najbolje izteklo zate!

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
17.10.2010 11:01:51   
tassi1
hvala lubica, eh, danes sem spet sama doma, ker moj kao dela??
Sej bom bolje, jutri je ponedeljek, dobila bom mail iz Nemčije in bom kar boljše volje,...
Objemček zate user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
17.10.2010 12:48:02   
alpog
Lepo! Drži se!!!user posted image

Pa saj niti ni tako slabo, če si sama doma, a ne! Imaš čas zase. Sebe moraš imeti najraje!

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
17.10.2010 13:25:37   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Mismis user posted image user posted image user posted image , upam in srčno želim, da je to tvoj res res zadnji postopek, dovolj jih je bilo-neuspešnih.

Pod tole se pa podpišem! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Močno držim pesti zate, da bo uspešen postopek, ki ti bo prinesel lepo user posted image .

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
17.10.2010 13:31:16   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1

hvala lubica, eh, danes sem spet sama doma, ker moj kao dela??
Sej bom bolje, jutri je ponedeljek, dobila bom mail iz Nemčije in bom kar boljše volje,...
Objemček zate user posted image

Objemčka zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hudo je živeti z alkoholom ...nič dobrega ne prinese na žalostuser posted image .  Prov hudo mi je zate.

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
17.10.2010 14:31:44   
sonya1
Draga Tassi !

Sem morala odgovoriti na tole. Res hudo mi je, ko berem kako je pri vama. Ker imam izkušnje z alkoholom, ti bom kar naravnost povedala: težave z alkoholom se ne uredijo kar same od sebe, ampak se samo stopnjujejo. Zahtevaj zdravljenje ! Če ne bo hotel, ga zapusti, ker ti življenje z nekom, ki pije ne bo nikoli prinašalo pravega veselja. Vem iz izkušenj. Moj takratni se ni hotel zdraviti, pa sem mečkala kar nekaj let, doker nisem rekla, da sedaj je pa dovolj in ga zapustila. Sem bila pa tudi jaz sama cele dneve, ker je ali delal, ali pil. Ja, super je biti malo sam, da se odpočiješ, pa posvetiš sebi, ne pa biti sam vseskozi. Potem je pa že boljše biti samski.
Tudi biti ljubica ni rešitev, saj bi bilo tvoje srce in misli zaposlene z vezo, ki ne vodi nikamor, potencialno primernega in ljubečega partnerja pa zaradi tega ne bi niti opazila.

Draga Tassi, ti se moraš odločiti ali te vajino skupno življenje še osrečuje in ali v vezi vidiš prihodnost ali ne. Ne ostajaj z nekom le zato, ker te je strah biti sama ali zaradi kakšnih ekonomskih in podobnih interesov, ker življenje je tako prekleto kratko in ne boš dobila druge možnosti, da si ga urediš drugače. Škoda, da sem jaz šele sedaj prišla do tega. Vsaka odločitev pa potrebuje svoj čas, da dozori. Draga Tassi user posted image user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
17.10.2010 14:34:16   
sonya1
Mismis, poročaj ! Veš, da stiskamo pestiuser posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.