Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 15.10.2010 10:03:45
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1 Tole sem kar začela pisati vmes v en dokument, ki ga pripravljam, da ne bi kdo videl, da v resnici pišem na forum. Se mi zdi, da ne bi bilo kaj prida razumevanja za to. Saj sem sama v pisarni, samo so vse stene steklene Imejte se kar najlepše Pa še ven te ni moglo kar tko vržt...kar se tuki tud rado zgodi...posebno, ko je dolg post !
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 15.10.2010 10:45:26
|
|
|
|
gigi1
|
Miša je dobro opravila . Več napiše sama
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 15.10.2010 11:46:35
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša je dobro opravila . Več napiše sama Jeeejjj miša!!!! Že cel dopoldne čekiram, če bo kaj novega!!!!! Členke mam pa že čist bele... Čakam full report!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 15.10.2010 12:41:55
|
|
|
|
mismis
|
evo mene z reportom zadeva je taka, stoji pa tako...na vsaki strani mi je pomerila le 5. največjih foliklov, velikosti približno 18,16,14,14,14, oz. neki takega. Endometrij je 10, kar pomeni, da moram prenehati s čaji, ker če ne bo preveč debel. V nedeljo zjutraj ponovni UZ in zna biti, da bo takrat padla stopka , bo pa v nedeljo moj 11. dan špikic sonya, želje so pa res skromne , ampak ni vrag da bi se tudi takšen najdel Žižek, hvala za pestke in poročanje vsem ostalim tudi najlepša hvala za pestke, pa še eno za moje folikle
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 15.10.2010 12:53:30
|
|
|
|
gigi1
|
Bravisimo In ja! Takoj sem pomislila na to, da moraš nehati s krvomočnico. Jupijajajajaaaaaa Žiži vesela k radio
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 15.10.2010 13:10:26
|
|
|
|
loremi
|
mismis goood god! navijam! pa nič nej te ne bo strah neuspeha, me navijamo, da nam tu mal spremeniš statistiko konzervic!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 15.10.2010 15:30:51
|
|
|
|
miklarom
|
mismis - , jeeeeeeeeeeee kok sem vesela siguren pa bo v nedeljo že stopka
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 15.10.2010 15:49:28
|
|
|
|
mismis
|
Mikli, hvala, bomo videli kaj in kako bo v nedeljo imava pa uro ob 8. zjutraj, to pomeni, da bo treba vstati najkasneje 5.30 , da bomo še kužona lahko prej peljali v gozd
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 15.10.2010 17:24:12
|
|
|
|
DaisyE
|
OOOOO mišu, super truper za uspešno opravljen UZ. V nedeljo te pridem spet šnofat. Akvič, jaz te tud malo stiskam, hočeš al ne. Klinc pa tile postopki. Drugač pa jaz navijam za MB. Vse ostale lubice en lep pozdravčič, zdaj moram pa delat, so se odločili, da se moram začet pripravljat na šiht, jaz sem se pa kar strinjala. Če si butast, si pač butast. RVI
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 15.10.2010 17:29:32
|
|
|
|
Fidolina
|
Priden Mismis .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 15.10.2010 20:18:56
|
|
|
|
lana70
|
Mismis , upam in srčno želim, da je to tvoj res res zadnji postopek, dovolj jih je bilo-neuspešnih. Pridne punce, same študentke, ene celo zaključile ...mene je sram povedat, da sem pol leta igrala virtualno kmetijo, potem sem pa težila mentorju, če lahko magistriram pred porodom ...no, HB je zadeva za mano, sedaj pa res ne bi šlo, ni pogoja, še manj volje...tako da ste pridne tiste, ki vztrajate, kar tako naprej, občutek je dober, ko človek zaključi poglavje. No, kako stoji zadeva s piknikom, kar nekam potihnilo vse skupaj...mikla, mausi (a ni blo luštno na tazadnjem)...vse ostale?????A biiii?????
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 15.10.2010 20:27:47
|
|
|
|
BarbiG
|
Mismis, . Držim pesti, da tokrat uspe, ker si to res zaslužiš. Še na hitrco en lep pozdravček vsem ostalim. Šibam, imam oba alarma vklopljena.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 16.10.2010 9:13:29
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro! Ste že vstale? Jaz pa sem očitno zbolela, grlo boli in ušesa itak tudi . Miklarom za naju pa en čajček, a ne. Vsem želim lep vikend pa da nas nebi prevče zeblo!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 16.10.2010 14:53:48
|
|
|
|
gigi1
|
Dan Loremi pocajti se Mušketirke upam na otoplitve že ta vikend Miša moja dans te še lahko stimuliram Jutri pa naj pade stopka Pozdravčke vsem konzervam in fenicam
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 16.10.2010 14:54:39 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 16.10.2010 15:37:31
|
|
|
|
mismis
|
Dober dan vsem skupaj, moj današnji dan je bolj kot ne potekal v pospravljanju bajte in to vse z namenom, da mi po punkciji ne bo potrebno delati nič Loremi, pazi na svoje zdravje, sedaj je tako obdobje, da se človek zlahka prehladi Žižek moj, hvala za stimulacijo, tudi jaz upam da bo jutri padla stopka, čeprav priznam da nimam nič proti, če se špiknem še kakšen dan več. Barbi, hvala za dobre želje, tudi jaz mislim da je čas, da nam končno rata, da bosta tvoji princeski dobili družbo Lana, tako kot lani, ko ste bili pri Kitajcu, se meni ne bo uspelo udležiti piknika če bo kmalu. Saj veš, po ET-ju pa res ne bi rada full veliko okoli hodila, še sploh ker bom na bolniški. Ne vem, kaj smo celo poletje čarale s tem datumom. Maussi, a je prišla? Zarja, kdaj se ti vračaš Dejzika, me lepo da me imaš pod kontrolo, se mi zdi da se ti lušta Vransko, pa sedaj čekiraš ali lahko računaš name kot šoferja
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 16.10.2010 20:19:10
|
|
|
|
alpog
|
Saj sem tukaj, samo mal sem zatajila. Malo mi je bioritem padel. Imam nazaj staro službo, samo pod drugo firmo. Pa me tudi to p****, saj sem upala na kaj bolšega. Ampak kaj moremo?! Malo sem preletela zadnje dni in videla, da neki dogaja. Še posebej so me ganile patrickove slikice. Gigi, kaj, ko bi naredila nov seznamček za boljšo preglednost? Alpog ma vas rad! Lupčke!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 16.10.2010 20:20:03
|
|
|
|
alpog
|
Aja, pozabla sem vprašat, kako je kaj tassi in njena "love storry".
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.10.2010 9:01:48
|
|
|
|
tassi1
|
Jutro! si bom sposodila kavico kar pri Loremi, če lahko?? Bubanke_ kako ste? Že kaj bolje?? Miš miš_ upam, da imaš lepe novičke iz UZ Alpog: moja love story se je na mojo željo zaključila, vendar imama z mojim vseeno veliko krizo in še ne vem ali boma ostala skupaj ali ne!! Predvsem je z zadnjem letu prišlo na dan, da ima velike težave z alkoholom, svojo družbo, se je ful spremenil tudi v odnosu do mene,..- problem je v tem, da on tega ne vidi in se sploh noče pogovarjati o problemih,.. Pokonci me drži služba, tempo , ki ga imamo tam je ubijalski in mogoče tudi to, da včasih pa razmišljam kaj bi lahko imela s sodelavcem, pa se na mojo žalost ne upam spustit v to, ker ljubica biti nekomu ni moj namen Eh, za to žalostno jutro sem že kar preveč pametna, a ne?? Nič, lepo se imejte borke, vas pridem še malo pokukat, ko in če bo situacija pri men kaj drugačna,... navijam pa res iz srca za vsako izmed vas in UPAM, da se boste vse nekoč preselile na lepši forum
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.10.2010 10:10:22
|
|
|
|
alpog
|
Oh tassi, tudi jaz mislim, da po nekaj letih možje (ali fantje) niso več tisti, ki smo jih poznali nekoč. Hvala bogu, da imaš službo, ki te kolikor toliko veseli in te zamoti. Jaz ti želim, da bi se vse najbolje izteklo zate!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.10.2010 11:01:51
|
|
|
|
tassi1
|
hvala lubica, eh, danes sem spet sama doma, ker moj kao dela?? Sej bom bolje, jutri je ponedeljek, dobila bom mail iz Nemčije in bom kar boljše volje,... Objemček zate
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.10.2010 12:48:02
|
|
|
|
alpog
|
Lepo! Drži se!!! Pa saj niti ni tako slabo, če si sama doma, a ne! Imaš čas zase. Sebe moraš imeti najraje!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.10.2010 13:25:37
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 Mismis , upam in srčno želim, da je to tvoj res res zadnji postopek, dovolj jih je bilo-neuspešnih. Pod tole se pa podpišem! Močno držim pesti zate, da bo uspešen postopek, ki ti bo prinesel lepo .
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.10.2010 13:31:16
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1 hvala lubica, eh, danes sem spet sama doma, ker moj kao dela?? Sej bom bolje, jutri je ponedeljek, dobila bom mail iz Nemčije in bom kar boljše volje,... Objemček zate Objemčka zate Hudo je živeti z alkoholom ...nič dobrega ne prinese na žalost . Prov hudo mi je zate.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.10.2010 14:31:44
|
|
|
|
sonya1
|
Draga Tassi ! Sem morala odgovoriti na tole. Res hudo mi je, ko berem kako je pri vama. Ker imam izkušnje z alkoholom, ti bom kar naravnost povedala: težave z alkoholom se ne uredijo kar same od sebe, ampak se samo stopnjujejo. Zahtevaj zdravljenje ! Če ne bo hotel, ga zapusti, ker ti življenje z nekom, ki pije ne bo nikoli prinašalo pravega veselja. Vem iz izkušenj. Moj takratni se ni hotel zdraviti, pa sem mečkala kar nekaj let, doker nisem rekla, da sedaj je pa dovolj in ga zapustila. Sem bila pa tudi jaz sama cele dneve, ker je ali delal, ali pil. Ja, super je biti malo sam, da se odpočiješ, pa posvetiš sebi, ne pa biti sam vseskozi. Potem je pa že boljše biti samski. Tudi biti ljubica ni rešitev, saj bi bilo tvoje srce in misli zaposlene z vezo, ki ne vodi nikamor, potencialno primernega in ljubečega partnerja pa zaradi tega ne bi niti opazila. Draga Tassi, ti se moraš odločiti ali te vajino skupno življenje še osrečuje in ali v vezi vidiš prihodnost ali ne. Ne ostajaj z nekom le zato, ker te je strah biti sama ali zaradi kakšnih ekonomskih in podobnih interesov, ker življenje je tako prekleto kratko in ne boš dobila druge možnosti, da si ga urediš drugače. Škoda, da sem jaz šele sedaj prišla do tega. Vsaka odločitev pa potrebuje svoj čas, da dozori. Draga Tassi
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.10.2010 14:34:16
|
|
|
|
sonya1
|
Mismis, poročaj ! Veš, da stiskamo pesti
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.