sonya1
|
Drage moje ! Evo mene. Vas budno spremljam, le pisati ne utegnem prav veliko. Aqua, me veseli, da si optimistično razpoložena . Le tako naprej. Loremi, mogoče moraš uporabiti taktiko, kot jo je Fidi predlagala: ponoviti 100x. Jaz sicer za kaj takega nimam živcev, ampak mogoče se bo pa kaj prijelo. Kar se pa tiče zamenjave centrov, pa naj te nič ne briga, če bi bil kdo užaljen. Sicer ne vem, zakaj bi bil, ti pa le naredi tako, kot ti misliš da bo ZATE najbolj prav. Gigi, ja, tamala malca. Mal v paco, pa v ponev in so nebeški šnicli pripravljeni !! Ja, so, samo ne pri meni. Kolikor se spomin, mehkih šniclov, ki bi jih jaz skuhala, pri nas še nismo jedli. Zato sem pa za torte in biskvitke in take stvari, mojster. Potice ali kakih maslenih piškotkov pa ne bi spravila skupja niti če bi mi šlo za življenje. Tako da, se postavim v vrsto za kuharsko knjigo z avtogramom. Čeprav, če dobro premislim, mislim, da bi morala tudi vsako jed v živo predstaviti. Kako se pripravi in kakšna potem je, da bi si občinstvo znalo predstavljati, a ne ??? Jaz sem trenutno kar dobre volje. Moj sicer še vedno stanuje doma. Kar naenkrat je tako zlat in oh in sploh... Ko bi bil prej takšen. Pa koliko časa bo trajalo? No, zaenkrat sem še odločena, da je dovolj. Tako, da imam sedaj za vse tukaj domačo nalogo: Meni ni všeč biti samska, ker imam rada družbo in se mi fino zdi, da družbo imaš doma, tudi če je zunaj mrzlo in tema in dežuje in se ti nikamor ne da in se nikomur ne da priti na obisk. Ne maram sama jesti in ne sama spati. Da mi boste rešile življenje (saj veste, če koga pobere so takoj stroški in sitnosti::) mi morate najti zamenjavo. Pogojev ni veliko: da je čeden, bogat in pripravljen trošiti na meni (če je samo bogat pa škrt, mi tudi nič ne pomaga) da zna kuhati, da se zna pogovarjati in da bi videl samo mene. Aja, pa v postelji nas se dobro obnese in naj bo ekstremno ploden. Da kar na kratko povem: naj pobere vse dobro do Mišinega, Gigi, od tvojega, mogoče še malo od Zarči.. Ti so mi padli v oči in sem omenjenim fovš. Saj ne zahtevam preveč,a ne da ne? Fidi in Naska, iskreno upam, da bosta vidve doma uredile drugače . Gigi, lepo da študiraš. Če meni ne bi rekli ravno tako, da zaradi spremembe programa ne bo mogoče dokončati, če tega ne storim v pol leta, ne bi bilo nič. Pol sem se pa včasih zbujala sredi noči čisto prestrašena, kaj naj za hudiča sploh napišem za nalogo, jo je sploh mogoče dokončati in kako ??? Za posledico sem pa edina v družbi magistritrala, vsi moji dragi prijatelji so ostali na pol poti, z opravljenimi vsemi izpiti, pa brez naloge. Ker jih nihče silil, meni so pa grozili. Hvala jim ! Sem se razpisala, kaj ? Tole sem kar začela pisati vmes v en dokument, ki ga pripravljam, da ne bi kdo videl, da v resnici pišem na forum. Se mi zdi, da ne bi bilo kaj prida razumevanja za to. Saj sem sama v pisarni, samo so vse stene steklene Imejte se kar najlepše
|