|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
15.10.2010 8:55:51   
daissy
Živjo!

Tudi mi smo imeli včeraj morfologijo....vse izgleda ok, upamo da bo tako tudi ostalo. user posted image

Sicer pa bomo očitno imeli še eno punčicouser posted image , lulka ni blo videt, čeprav smo ga iskali.-)))

Glede imena se bomo očitno težko uskladili...zaenkrat mi2 z možem praviva Zarja, sin ima pa druga dva predloga....kaj vi mislite....ali je potrebno upoštevati želje sina, ki je star 7 let, da ne bi bil zaradi tega še bolj ljubosumen oz. bi se počutil nepomembnega, imate morda kakšne izkušnje?? Njegova predloga nama nista všeč.

Čestitke tanjusi! Uživaj...

Pred nami je vikend..končno...uživajte!!!

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
15.10.2010 9:07:18   
SaMaa
Dobro jutro,

hvala bogu, da je petek user posted image  še 6 urc sem v službi, potem pa vikend frej user posted image

daissy kaj pa če bi izbrali eno ime, ki je sinu in vama všeč (da bi vsak malo popustil?). Čeprav meni je ime Zarja lepo. Kaj pa predlaga sin?

(odgovor članu daissy)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
15.10.2010 9:15:20   
tanjusi
dAISY moja dva imata tudi ideje za ime , mož še ni kaj rekel, jaz mam tudi svoje želje... po moje najbolje počakat ... do marca je še kar daleč, mogoče se tebi zadopade njegovo ime ali pa njemu tvoje... jaz vem da tisto kar je meni trenutno všeč še ni 100%user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
15.10.2010 9:31:05   
emilija2008
Tanjuši - čestitke za uspešno AC in user posted image . Pa vam je ratalo še punčko naredit. user posted image user posted image user posted image

Jaz pa kot ponavadi - v službi, z mislimi pa čisto drugje... pri našem malem user posted image . Skoz mi roji po glavi, da bo ja vse v vredu... Zapadla sem v neko tako depresijo in strah, da bo kaj narobe. In sploh ne morem iz tega ven. Že pri hčerki se spomnim, da sem imela ves čas neke take črne scenarije, pa sem si po  porodu rekla,da ko bo druga nosečnost, bo čisto drugače. No, pa je spet zelo podobno. user posted image  

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
15.10.2010 9:31:14   
lananai
tanjusi, sem hodila semle kukat in čakala na tvoje rezultate. Bravo! user posted image  user posted image  user posted image Zdaj pa le sproščeno do konca.

Uh, koliko Lovrotov bo marca! user posted image Naš fant (če bo kdaj kakšen) bo tudi Lovro. user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
15.10.2010 9:35:08   
Akilene
daissy - Zarja je prečudovito ime!!!user posted image meni je blazno všeč...V bistvu je tudi ženska inačica za Svit - tako bo pa ime mojemu user posted image

5ra8 - hvala za informacije glede parkiranja v Celovcu!

emilija2008 - mislim, da gremo vsi skozi faze dobrega in slabšega počutja, Tolaži se, da je otročiček zdrav, da je nuhalna normalna, itd..

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
15.10.2010 9:35:34   
tanjusi
anjusi, sem hodila semle kukat in čakala na tvoje rezultate. Bravo!      Zdaj pa le sproščeno do konca.

Uh, koliko Lovrotov bo marca! Naš fant (če bo kdaj kakšen) bo tudi Lovro.

Hvala lananai in seveda boš tudi ti dočakala Lovrotauser posted image

(a camus)

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
15.10.2010 9:36:00   
naja17
tina_ - dej punca pejt samoplačniški uz narest.... kero ginekologinjo pa maš... tale kolegica k je mela zdej probleme je mela neko Štroflo, al neki tazga, k ji ni delala uz-ja user posted image

Meni to sploh ni jasno, da nimate UZ-jev user posted image  Jest sem vse preglede mela, pa sem zdej spet neučakana user posted image ....

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
15.10.2010 9:39:12   
Heilie
Praviloma nam itak pripadata sam 2 al 3 UZ na nosečnost (prvi pregled, morfologija,  pa še eden) tko da vse ostalo je dobra volja ginekologa. 

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
15.10.2010 9:51:06   
daissy
Kaj pa predlaga sin?

Sine hoče, da bi bla Tinka ali Eva. Samo Tinak ziher ne bo, potem je lahko Tinkara in jo kličemo Tinka, samo to pa že noče...za Evo ima pa nekaj bolj slabih asociacij...tko da to tudi ne bo....ja sej vem, da je še veliko časa.....itak pade vsak teden kakšna nova idejauser posted image ....čeprav Zarja nama je full všeč....bomo vidli.

Morm pa priznat, da tudi mene občasno zelo stiska...da ne bo kaj narobe z otrokomuser posted image user posted image ...psiha mi dela....držiom pesti, da bodo vsi naši sončki zdravi!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
15.10.2010 9:52:16   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Heilie

Praviloma nam itak pripadata sam 2 al 3 UZ na nosečnost (prvi pregled, morfologija,  pa še eden) tko da vse ostalo je dobra volja ginekologa. 

To je res, men isto ni hotela delat nazadnje, pa sem šla kar h eni drugi. Še sama je rekla naj grem nekomu drugemu pač samoplačniško, da pač včasih je pa fajn da imajo še drugo mnenje.

Samo ttako kot tina opisuje pa ni normalno no user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
15.10.2010 10:09:12   
slama
No, mislim, da mi je uspelo prilepit slikco. Punce, predvsem tiste a bo to fantič al ne bo user posted image  Al se je popkovina tako zavihala?

imena HB, da naša mami ni upošteval želje sestre in mene, ko sva si želeli imeti sestrico Dorotejo - sva bili nori na Čarovnik iz Oza user posted image  Drugače pa mislim, da je prav, da tudi otroci predlagajo in sodelujejo pri izbiri imena.
Zarja je res lepo ime.

Sem včeraj prinesla domov 2 mali riževi čokoladi na zalogo. Zvečer ena manjka. Edini možen tat je mož, ki se je branil z naslednjim opravičilom. "Sem se žrtvoval zate, da ti ne bo potrebno tega cukra jest" Sem mislila, da bom umrla od smeha. za drugo sva se pa skupaj "žrtvovala" user posted image

UZ v 1. nosečnosti sem imela dva + NS. Zdaj pa mislim, da jih bo več, ker je druga g. in po besedah drugih, na vsakem pregledu uporabi tudi UZ, da pokaže mamici, kaj se dogaja z otročkom. Res je to balzam za dušo, da vidiš bitjece, ki raste in te včasih pošteno zbrca. Komaj čakam na MF, ki jo mam čez 20 dni.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
15.10.2010 10:11:34   
*Ninočka*
Dobro jutro,

odprem forum in vidim user posted image pa user posted image pa user posted image pa user posted image .... in sem vedela, da je tanjusi dobila izvide. Bravoooooooooo! Sem vesela zate. Kako pa je mož reagiral na novico, da dobite punčko?

Tudi jaz poskušam črne misli izbiti iz glave, glede sanj pa je katastrofa. Včasih imam takšne kot otrok z najhujšo domišljijo, drugič bi se najraje zjutraj zjokala, včasih se zbudim cela prepotena.

Ta teden bo moje sanje in misli zavzemala verjetno v večji meri diploma. Sem dobila danes datum zagovora, ki bo točno danes teden. Me že zdaj zvijauser posted image , pa še v komisiji imam dva profesorja, ki mi na faksu nista bila najbolj pri srcuuser posted image No ja, samo da mine. Nazadnje sem imela takšen strah, ko sem delala izpit za avto user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
15.10.2010 10:49:41   
gsara
Pozdravljene punce!

Evo še ena marčevka
- druga nosečnost, 23let
- iz okolice Sežane
- rok 16. 3. 2011
- pričakovali naj bi fantka, doma pa že imamo 20 mesečno Lano

Počutje je zaenkrat super, kilce so zaenkrat še kot ob zanositvi, trebušček zeloo majhen:)). Morfologija pa je na vrsti 29.10.

Lep dan želim...

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
15.10.2010 10:55:53   
tanjusi
No glede uz je moja gin. ok, mi ga je še zmeraj nardila , me pa malo moti da ne preveri pa stanja tam spodaj vedno oz. ga vsaka dva meseca ...
Aja moji so pa ja vsi navdušeni , so vsi ta bližnji trpeli z mano in čakali izvideuser posted image

(a camus)

(odgovor članu gsara)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
15.10.2010 12:28:48   
Klemy82
Ojla. Kako smo?user posted image
Najprej čestitke, tanjusi! Super, super, super!user posted image
No, naj vam  povem, da tudi mi od včeraj metuljčkamo!user posted image Sem bila že v postelji, itak mi prvič pa drugič ni bilo nič jasno, samo malo mi je bilo čudno, kaj je spet to, neki mini krčki al kaj, tretjič sem pa malo začela razmišljati, če je to to. user posted image Pa danes zjutraj spet malo, ko sem prišla iz wcja nazaj v posteljo. Tako da sem kar ziher, da je to to. Kot bi imela en mehurček, ki se razpoči.user posted image
In itak je spet moj še bolj blažen kot jaz in me kar naprej sprašuje, če kaj čutim.user posted image Ja, no, tu pa tam malo, dete mora pa tudi kaj spat, nooo.user posted image

Jst.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
15.10.2010 12:35:29   
_tina
Klemy ja to bo kar to user posted image user posted image

no, glede ginekologinje. mi je moja v sredo na pregledu omenila, da bo kar nekaj časa odsotna in sem full vesela, da me bo kdo drug pregledal. Imam pa prof. Bokal v leonišču. sej tam neradi kar tako Uz delajo. je boljše imet ginekologa v kakšnem zdravstvenem domu...

jaz sem pa zdele že vse pospravila in zamesila za kruhuser posted image , zdej ga dam še pečt pa da vidim kaj sem ustvarilauser posted image

gsara pozdravljena med nami srečnicamiuser posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
15.10.2010 12:39:48   
Klemy82
Kar se pa uz tiče, meni do sedaj mi ga je vedno naredila, no, prvič itak, potem sem imela par dni pred drugim pregledom NS, pa mi ga je vseeno na hitro naredila, zdaj imam itak morfologijo, potem bomo pa videli. Mi pa vedno potipa maternico, kako raste in to, spodaj je pa samo prvič šarila, v drugo me je pa samo vprašala, če imam kakšne probleme, da pogleda, če ne pa ne bo. In ni. Sem pa ful zadovoljna z njo, res si vzame čas, tudi če ima gužvo, vse ti razloži in pove, kar jo vprašaš, ni noben panik in komplikator za brez zveze, tko ful človeška, kar pa za mojo prejšnjo G ne morem rečt, ko sem med drugim doživela tudi, da se je smejala mojim problemom s hormoni, kao, haha, te je puberteta usekala pri25-ih.user posted image Ja in zaradi te njene 'pubertete' sem imela ful probleme več kot eno leto, hb za prisebno in ful fajno osebno zdravnico, ki je opravila svoje pa še njeno delo, da so se zadeve uredile.

Jst.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
15.10.2010 12:58:40   
Klemy82
Aja, pa tle lahko napišem, ker vem, da boste razumele.... Jjjjjjjjst rabiiiiim it v Mc Donaldsa!!!!!!!
Uf!user posted image
Samo ne vem, kako naj to izvedem, ker moj me bo doma na stol privezal, če samo omenim.user posted image Pa nisem bila že 3 tedne, noooooo!user posted image

Jst.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
15.10.2010 13:01:12   
tanjusi
]
Aja, pa tle lahko napišem, ker vem, da boste razumele.... Jjjjjjjjst rabiiiiim it v Mc Donaldsa!!!!!!!
Uf!
Samo ne vem, kako naj to izvedem, ker moj me bo doma na stol privezal, če samo omenim. Pa nisem bila že 3 tedne, noooooo!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Boga ...tvoj pa tudi nič ne razume user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
15.10.2010 13:02:35   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

Pa nisem bila že 3 tedne, noooooo!user posted image

pa to je fulllllllllll dolog nazaaaaaaaaaaj!!!!
zmeni se s kakšno frendico na pijački, pa pol zavijte še tja pogledat user posted image
u, zdej sm vidla reklamo na TV da majo neke nove sendviče. Bo treba it sprobat. mmmmmmmmm

evo, sm najdla Ney york clasic in Big pepper cheese pa perutničke!!!. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.mcdonalds.si/si/

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
15.10.2010 13:08:14   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

Pa nisem bila že 3 tedne, noooooo!user posted image

pa to je fulllllllllll dolog nazaaaaaaaaaaj!!!!
zmeni se s kakšno frendico na pijački, pa pol zavijte še tja pogledat user posted image
u, zdej sm vidla reklamo na TV da majo neke nove sendviče. Bo treba it sprobat. mmmmmmmmm

evo, sm najdla Ney york clasic in Big pepper cheese pa perutničke!!!. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.mcdonalds.si/si/

Ja, ETO!!!!! Točno zato rabim v McDonaldsa!!!!user posted image user posted image
Ma, res, včeraj sem mojemu omenila, da bi rada šla.... pa je rekel, da ni šans, da morm zdravo jest pa blablablablablabla... user posted image Pa...a sem že omenila, da že 3 tedne nisem bila?user posted image

Jst.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
15.10.2010 13:12:23   
5ra8

Ja, ETO!!!!! Točno zato rabim v McDonaldsa!!!!user posted image user posted image
Ma, res, včeraj sem mojemu omenila, da bi rada šla.... pa je rekel, da ni šans, da morm zdravo jest pa blablablablablabla... user posted image Pa...a sem že omenila, da že 3 tedne nisem bila?user posted image

še dobr da moj ne komplicira tako user posted image  Njemu sm namignem pa mi že leti iskat user posted image user posted image user posted image  

3 tedne je ful dolga doba! Ti povej svojmu, da če nosečnici ne izpolneš kakšne želje se potem otroku pika naredi. (to je kao vraža) user posted image  

p.s. zdej vem zakaj mam jst tok pik user posted image user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
15.10.2010 13:13:54   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

še dobr da moj ne komplicira tako user posted image  Njemu sm namignem pa mi že leti iskat user posted image user posted image user posted image  

3 tedne je ful dolga doba! Ti povej svojmu, da če nosečnici ne izpolneš kakšne želje se potem otroku pika naredi. (to je kao vraža) user posted image  

p.s. zdej vem zakaj mam jst tok pik user posted image user posted image

user posted image user posted image

Jst.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
15.10.2010 13:17:03   
naja17
user posted image user posted image user posted image user posted image

Ka smo smešne nooo...

Meni je moj zanč košček moje riževe dorine ukradel, pol me je pa tko nebogljeno gledal, kukr da je neki ušpiču... Sem rekla, dokler letiš iskat, ko zmanjka, ni panike... Tko, da zdej vedno vzame 3 tavelke, pa še ostali so se navadl, da kšno prnesejo user posted image ....

V Mc-a grem pa jest v ponedeljek, pa lahko bi šla tud v torek, v četrtek bom šla v burger kinga user posted image  user posted image  Verjetn je to preveč, a user posted image  Khm... Ok, bom šla v ponedeljek na pico user posted image ...

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......