|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI
14.10.2010 18:03:56   
baguSka
Anonimna - hvala!user posted image  sicer ne vem zakaj pogumna, ker mene ravno to moti, da nimam dovolj poguma... user posted image  ce bi mela poguma vec, bi verjetno z velikim veseljem spet sla v postopek!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
14.10.2010 18:41:06   
Maja_V.
SBDJ:     Bravo za takšno število celic, fenomenalno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
       držim pestke za čim več kvalitetnih blastocit (zarodkov)! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"V vsakem, še tako majhnem koraku, je smisel življenja!"
*13.10.2011 ob 7.54 se je za naju začelo novo življenje, obsijano s sončkom! Čebelček najin: neskončno te imava rada in zate bi naredila prav vse!*

(odgovor članu SBDJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
14.10.2010 22:22:19   
bibk
IZVIRNO SPOROČILO: Buska

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Aja.. :))) no jst pac gledam na to od trenutka ko se odlocis za postopek, torej od datuma ko se narocis.. takrat zacnes cakat ne? :)) in pa do trenutka, ko s postopkom zares zacnes, torej dobis prvo spiko...

Sicer pa za vse, ki me pogresate haha: se kr potepam.. Trenutno lezim doma na kavcu in mal brskam po RRju.. :))) bi se morala lotit neki sluzbenih obveznosti, pa semi ravno ne da.. Sicer pa si aktivno iscem sluzbo, ker mi s.p.ne prinasa ravno dobicka in ze od marca zivim na mozev racun.. Za kar sem mu ZELO hvalezna, saj brez njega nebi mogla tok noro prezivet letosnjega poletja. :)))

dobrodosla izgubljena dusa user posted image user posted image user posted image

Buska si skoraj tudi ti že ratala izgubljena duša, kod se potikaš, kako si??

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
15.10.2010 6:12:47   
Anonimen
Anonimna, ti kar pridno jemlji utrogestan in lepo počivaj. V nedeljo sicer lahko narediš test, ampak glede na to, da imaš v pondeljek krvnega, bi jaz kar počakala. Držim pesti.

SBDJ, uau, mislim, da si ti naša nova rekorderka!!! To je tvoj prvi postopek če se ne motim?

(odgovor članu bibk)
  Neposredna povezava do sporočila: 1429
15.10.2010 8:38:49   
Buska
IZVIRNO SPOROČILO: bibk

Aja.. :))) no jst pac gledam na to od trenutka ko se odlocis za postopek, torej od datuma ko se narocis.. takrat zacnes cakat ne? :)) in pa do trenutka, ko s postopkom zares zacnes, torej dobis prvo spiko...

Sicer pa za vse, ki me pogresate haha: se kr potepam.. Trenutno lezim doma na kavcu in mal brskam po RRju.. :))) bi se morala lotit neki sluzbenih obveznosti, pa semi ravno ne da.. Sicer pa si aktivno iscem sluzbo, ker mi s.p.ne prinasa ravno dobicka in ze od marca zivim na mozev racun.. Za kar sem mu ZELO hvalezna, saj brez njega nebi mogla tok noro prezivet letosnjega poletja. :)))

dobrodosla izgubljena dusa user posted image user posted image user posted image

povsod :-) ... ma, saj vas obcasno se preberem, da vidim, ce je kaj novih user posted image
jaz imam drugace ze od 27.9. izcedke, vmes sem imela od 8.-11.10. menstro, zdaj imam spet izcedke ... tako, da ne vem, po mojem bom malo Resa poklicala, kaj hudica se je zmesalo mojim hormonckom user posted image user posted image

in kako ti? si ze dobila stevilko za nov postopek v lj?

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
15.10.2010 8:43:37   
loremi
Buska imaš mogoče ti tudi PCO? Sam neki me zanima, zato sprašujem.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
15.10.2010 8:49:39   
natke
Punce, rjav izcedek ni bil lažen...tudi CB mi je danes (13 dan po ET) pokazal jasen - user posted image . Ima morda katera pozitivne izkušnje z menjavo klinike oz. dr.? To je bil moj 4 postopek pri istem dr. 

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
15.10.2010 8:57:49   
mucamica
sbdj BRAVO!user posted image user posted image user posted image Pogumno naprej!

(odgovor članu natke)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
15.10.2010 9:25:26   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: SBDJ

Živjo! Punkcija je na nami. Imela sem 37 jajčnih celic, 36 zrelih. user posted image user posted image user posted image  vesela sem...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

UAU!!!!! Kakšen rezultat!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dej nam natančno povej, kateri vitamini, dodatki, prehrana in vse ostalo!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas jih več kot 5 še ni blo. A si imela pri Rešu tudi take rezultate??? Držim pesti močno močno, da te počaka cela vojska za transfer!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 15.10.2010 9:26:04 >

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu SBDJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
15.10.2010 9:51:05   
SBDJ
skuštrana suzi: ja tudi pri meni je bil to rekordni rezultat. Sem bila presenečena. user posted image  Sem pa drugače v 7 postopku. 6 postopkov pri dr. rešu, sedaj pa prvič v Mariboru. Moram priznati, da se postopki pri dr. rešu in v mariboru med seboj zelo razlikujejo in zgleda, da mi način zdravljenja, ki ga imajo v mariboru mnogo bolj odgovarja. Zdaj upam na zmagovalno kombinacijo, tako, da držite pesti. Moj partner ima azzospermijo, tako, da saj veste upam, da so tudi pri njemu dobili dobra semenčeca-tudi njemu so delali punkcijo.

aqua77: imela sem digerilin in gonal doza 150. jedla nisem nič sladkarij, razen 85% čokolade, nič belega kruha, vsak dan en kolobar ananasa, nič kave, cigaret, alkohola (tudi piva nisem pila ) pila zelenjavni sok od presada (jaboljko, korenček) , tablete nutrilite(dodatek k prehrani) vsak dan sem šla na sprehod in je to. Tako kot sem rekla tudi pri dr. rešu nisem imela slabih rezultatov, vendar pa daleč od tega kar sem imela tu v Mb. pri dr. rešu sem imela največ 15 jajčnih celic, najmanj pa 7. Sem vesela za takšen rezultat, zdaj pa upam da naju počakajo tako kot si rekla cela vojska za transfer.

loremi: sama punkcija ni bilo panike. Itak so mi dali narkozo. Sem imela pa včeraj kar močne bolečine. Ko počivam je malo bolje. Tako da kar ležim, kajti še vedno čutim rahlo bolečino v trebuščku (tako kot pri močni menstruaciji) . rekli so mi da moram čim več piti in počivati, tako, da se tega držim .

natke: nič se bati zamenjati kliniko oz zdravnika. to je nekaj čisto normalnega. Za vsako od nas imajo v eni od treh klinik zmagovalno kombinacijo, tako, da kar pogumno.

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
15.10.2010 10:35:56   
aqua77
SBDJ Hvala za odgovor.

Me je zanimalo, ker sem sama v podobni situaciji. Pri Rešu smo dali že 4 postopke skozi, sedaj sem pa naročena v MB in imam februarja prvi popgovor.

Upam, da ti resnično uspe in da bodo bolečine popustile. Navijam zate pa ko pri norcih... user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu SBDJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
15.10.2010 10:38:43   
Anonimen
SBDJ, uf, oprosti, ker sem mislila, da je to 1 postopek. sem malo sklepala, da imaš zato toliko celic, ker niso vedeli kako boš reagirala na zdravila in da so ti dali preveliko dozo. Skratka, držim pesti zate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1437
15.10.2010 11:17:33   
Buska
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Buska imaš mogoče ti tudi PCO? Sam neki me zanima, zato sprašujem.

da, moji jajcniki nekako ne delujejo - so preleni :( ... samo ponavadi sem imela izcedke 4 dni pred M in pol malo vec rjave, kar se je smatralo za M (dan ali 2) ... in nato se 6-8dni izcedki ...

zdaj pa od 27.9. izcedke ... 8.10. je bila 4 dni mocno rdeca in boleca user posted image in zdaj spet izcedki .... skratka po neuspelem ICSI, sem imela samo 6 dni beline user posted image

...............

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
15.10.2010 12:36:50   
bibk

IZVIRNO SPOROČILO: bibk

povsod :-) ... ma, saj vas obcasno se preberem, da vidim, ce je kaj novih user posted image
jaz imam drugace ze od 27.9. izcedke, vmes sem imela od 8.-11.10. menstro, zdaj imam spet izcedke ... tako, da ne vem, po mojem bom malo Resa poklicala, kaj hudica se je zmesalo mojim hormonckom user posted image user posted image

in kako ti? si ze dobila stevilko za nov postopek v lj?

2/11/2010 smo naročeni pri Dr. Šalamun, da damo papirje naprej na konzilij, tako da ne vem mogoče že decembra, če ne pa januarja... Punce ki so na GKLJ bodo znale kej povedat, kako gre kej hitrost konzilija

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
15.10.2010 13:07:44   
loremi
Buska, zadnje dva meseca sem jaz imela izcedke 2 tedna pred Muser posted image , potem je pa počasi prišla in vprašam dr., zakaj to ... pa reče ... ja zato, ker imaš PCO in boljš ne bo, kvečjemu slabš user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image . Halo, sem kr mal debelo gledala .. on ap reče .. ja tko to je. user posted image
skratka po neuspelem ICSI, sem imela samo 6 dni beline user posted image

sam od postopka pa tud nisi prav dolgo, ne? kakpna dva mesca? sem se fajn zmotla? Mogoče pri tebi zdraho okol tega delajo še kej hormoni? Mislim tista stimulacija, ki jo pač dobivaš me dpostopkom ... pa da potem to kej vpliva? Ne vem, se samo sprašujem.

bibk jst mislim, da bi mogla nekje max. v 4. do 5. tednih od takrat, ko grejo papirji na konzilij, dobit odgovor.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
15.10.2010 13:09:45   
ursi84
IZVIRNO SPOROČILO: Maja_V.

Ursi84: a te lahko samo vprašam, katere injekcije in koliko dni si jih jemala do stop injekcije? Da vsaj malo približno vidim, koliko dni traja to vse skupaj...

Jaz sem zdaj 18. dan na Suprefactu in 3. dan na Menopurju, 20.10. imam naslednji UZ.
Pa me malo zanima zaradi službe, kdaj približno bi lahko bila punkcija, če bo seveda vse ok.

Držim ti pestke! user posted image user posted image user posted image

Živijo!

Jst sem na GKLJ in sem imela terapijo z Puregonom 100 IE, prvo špiko sem si dala 28.9, zadnjo pa 12.10. Skupno sem si dala 15x 100 IE. Je pa res, da sem zelo počasa reagirala in mi niso hotli folikli rast tak, kot bi morali, ampak na koncu se je vse lepo rešilo. Ti pa vsakič še kri vzamenjo in spremljajo vrednost hormona E2, ki pa mora bit na 0,40, da se kaj vidi na UZ.
Po 9. inj se je hormon ustavil na 0,42 in tudi na UZ so se videli folikli. Po 15 inj pa je bil že 1.15.
Moram ti pa še povedat, da sem vsaki dan spila 1 pivo in nisem jedla belega kruha. pa pri meni je problem v tem, da nimam svoje user posted image in se je posledično zarad tega podaljšal cilk...

Upam, da sem ti kaj pomagala in želim ti vso srečoooo user posted image user posted image

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu Maja_V.)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
15.10.2010 13:14:39   
larinko
ZDRAVO
še ena ki spada k vam. No, z možem sva imela prvi uspešen met 2007, ki nama je prinesel sedaj 3 leta starega sinka. takrat je bil IUI u igri na GK. sedaj sva pri Merlotu, včeraj sem imela transfer 2- 8 celičnih korenjakov 3 dan.  in sedaj dolgo čakanje...user posted image  test kao 28.10, ampak seveda ne bom mogla zdržati...
a je še katera imela transfer včeraj? kako se počutite? špikanje, rahlo zvijanje...
lp, L.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
15.10.2010 13:17:56   
anci banci
ojla bejbe...:)

kaj dogaja...
jaz sem končno dočakala user posted image  in danes sta padli prvi dve inekciji 3 doze Menopurja in 1 Dipherline...

21.10 imam UZ pri Rešu...pred 2 leti sem imela na ta datum punkcijo

no pa se je začelo jovo na novo

loremi...kaj te znima v zvezi s PCO..jaz imam tud to ...preden sem bila noseča sploh nisem imela tečke rdečke razen z dodajanjem dabrostona ali prometriuma..po porodu pa jo vsak mesec dobim na 30 dni... izcedek pa je ene 10 dni pred tečko rdečko

< Sporočilo je popravil anci banci -- 15.10.2010 13:20:56 >

(odgovor članu larinko)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
15.10.2010 13:36:25   
majalina
Draga dekleta,

kar ne morem verjeti, tako lepo je.

Krvni test mi je danes pokazal nosečnost!!!

Tako vesela sem, res!!! Hkrati pa sploh ne dojemam.

Hvala vsem za nasvete in vse, predvsem pa za pestke!!!

Drzim pesti za vseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, vi pa navijajte zame se naprej, da bo vse potekalo kot mora ;-)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
15.10.2010 13:43:55   
larinko
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sedaj pa ptimistično naprej :)

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
15.10.2010 13:58:51   
Buska
Mogoče pri tebi zdraho okol tega delajo še kej hormoni? Mislim tista stimulacija, ki jo pač dobivaš me dpostopkom ... pa da potem to kej vpliva? Ne vem, se samo sprašujem.
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Buska, zadnje dva meseca sem jaz imela izcedke 2 tedna pred Muser posted image , potem je pa počasi prišla in vprašam dr., zakaj to ... pa reče ... ja zato, ker imaš PCO in boljš ne bo, kvečjemu slabš user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image . Halo, sem kr mal debelo gledala .. on ap reče .. ja tko to je. user posted image
skratka po neuspelem ICSI, sem imela samo 6 dni beline user posted image

sam od postopka pa tud nisi prav dolgo, ne? kakpna dva mesca? sem se fajn zmotla? Mogoče pri tebi zdraho okol tega delajo še kej hormoni? Mislim tista stimulacija, ki jo pač dobivaš me dpostopkom ... pa da potem to kej vpliva? Ne vem, se samo sprašujem.

bibk jst mislim, da bi mogla nekje max. v 4. do 5. tednih od takrat, ko grejo papirji na konzilij, dobit odgovor.

ma od postopka sem dober mesec ... test bi mogla imeti 14.9. pa je prej prisla user posted image
sej po mojem me dajejo hormoni, saj prejemam hormonske doze user posted image user posted image user posted image

...............

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
15.10.2010 13:59:50   
Buska
IZVIRNO SPOROČILO: majalina

Draga dekleta,

Hvala vsem za nasvete in vse, predvsem pa za pestke!!!

Drzim pesti za vseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, vi pa navijajte zame se naprej, da bo vse potekalo kot mora ;-)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super, cestitam ... 1x se morva se dobiti, da mi vrnes kopijo knjige user posted image
21.10. bom v tvoji blizini imam dopoldan eno predavanje, pa se lahko dobiva

...............

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
15.10.2010 14:02:05   
olana

Draga dekleta,

Čestitam majalina, zdaj pa lepo uživaj v nosečnostiuser posted image user posted image

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
15.10.2010 14:05:41   
olana

V katerem postopku si bila majalina?user posted image user posted image

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
15.10.2010 14:10:34   
anci banci
čestitke majalina

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.