olana
|
IZVIRNO SPOROČILO: hojica drage moje sotrpinkice ,čestitke vsem ,ki vam je uspelo ,za nas ,ki nam tudi tokrat ni pa glavo gor in bo že .. prišla ob pravem času ,ampak vcasih so tudi besede potpore odveč..zanima me mal glede teh vitaminčkov ,jaz sem jemala samo geele royal ta matični mleček in elevit tablete ,kaj še priporočate ,sama nisem imela nekaj bajnih rezultatov ..1 ICSI 2 celici ,2 blastocisti -kao zelo lepi ..na koncu minus..2 ICSI 7 celic,1 blastocista ,1 morula ..minus .da bi kaj na tem področju naredila moj ima slab sperminogram in odklanja kake vitamine ,pa ne vem kaj bi mu priporočila ,cink al kaj..?? Po moje je tak, ti bom povedala čist s svojega stališča, ker se pač s tem ukvarjam, pol ti bodo pa še punce, ki so bile v večih poskusih znale še bolj pomagati. Jaz sklepam, da obema določene substance falijo, ker s prehrano ne moreš zaužiti vsega kar telo potrebuje zato so potrebni dodatki. Zdej cink na blef jemati je po moje brezvezno trošenje denarja, ker pa ne veš kaj ti manjka je najboljše v 2 tabletah vitaminov na dan pojesti, vse kar telo potrebuje, s tega stališča. Če pa problem tiči drugje, pa že sama vesta. Pa potrebno je način prehrane spremenit, to pa sigurno. Upam, da ne pametujem.
|