|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI
13.10.2010 15:34:23   
olana
IZVIRNO SPOROČILO: hojica

drage moje sotrpinkice ,čestitke vsem ,ki vam je uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image ,za nas ,ki nam tudi tokrat ni pa  glavo gor in bo že ..user posted image prišla ob pravem času ,ampak vcasih so tudi besede potpore odveč..zanima me mal glede teh vitaminčkov ,jaz sem jemala samo geele royal ta matični mleček in elevit tablete ,kaj še priporočate ,sama nisem imela nekaj bajnih rezultatov ..1 ICSI 2 celici ,2 blastocisti -kao zelo lepi ..na koncu minus..2 ICSI 7 celic,1 blastocista ,1 morula ..minus .da bi kaj na tem področju naredila moj ima slab sperminogram in odklanja kake vitamine ,pa ne vem kaj bi mu priporočila ,cink al kaj..??

Po moje je tak, ti bom povedala čist s svojega stališča, ker se pač s tem ukvarjam, pol ti bodo pa še punce, ki so bile v večih poskusih znale še bolj pomagati. Jaz sklepam, da obema določene substance falijo, ker s prehrano ne moreš zaužiti vsega kar telo potrebuje zato so potrebni dodatki. Zdej cink na blef jemati je po moje brezvezno trošenje denarja, ker pa ne veš kaj ti manjka je najboljše v 2 tabletah vitaminov na dan pojesti, vse kar telo potrebuje, s tega stališča. Če pa problem tiči drugje, pa že sama vesta. Pa potrebno je način prehrane spremenit, to pa sigurno. Upam, da ne pametujem.user posted image user posted image

(odgovor članu hojica)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
13.10.2010 16:31:11   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Ojla pupe,

še jaz da se javim in povem, da gremo tudi mi v nove boje. Na testu debel - , in madam user posted image se že kaže...

Bo pa v peto rundo bolje... user posted image

Pa ne no, user posted image . Pa tako dober filing sem imela tokrat zate. Ti se samo ne user posted image , boš vidla da ti bo uspelo. Mogoče pa ata zate ni zmagovalna kombinacija in ti bo MB prinesel srečo. Enga velikega user posted image samo zate.

Pa ne no aquič moj zlati

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
13.10.2010 17:10:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ne, testa nisem še nič delala. Sem rekla, da počakam rajši, da vidim, kako se bo vse skupaj odvijalo. 
Danes je 9. dan, oz. če štejem še dan transferja, 10. dan.

Potem je še čisto prehitro za paniko. user posted image   Počakaj tja do 11-12 dne, naredi test in boš videla pri čem si. Čisto možno je, da je bila kakšna vgnezditvena ali pa samo blaga krvavitev, ki se pojavi tudi v nosečnosti.

Oh, iz tvojih ust v božja ušesa. Ampak mislim, da je to kar to. Pojavlja se že tudi svetlo rdeča kri in rdeči koščki... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1378
13.10.2010 17:14:46   
SBDJ
hojica: moj partner ima azzospermijo (to je tudi problem, zaradi katerega sva sedaj že v 7 postopku) vsi izvidi so ok, ko da pa seme pa nič ne dobijo. Jutri imava punkcijo, tako, da upam, da bova imela tokrat dobre rezultate:-) skratka moj parner že 2 leti je natural Wealth kalcij, magnezij, cink (to mi je priporočala karmen iz radomelj, katera izvaja refleksno masažo stopal) ne vem če pomaga ali ne je pa dejstvo, da sva imela do sedaj vedno kar ok rezultate....vedno naju je počakal kakšen zarodek. Tako, da morda bi bilo za poskusit

bi bila pa vesela, če imate tudi vi kakšne izkušnje s tem kaj mora jesti, piti moški z slabim spermiogramom???

aqua: žal mi je user posted image

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
13.10.2010 18:53:56   
ursi84
hey evo mene....sm danes tako dobre volje, da je kr kej!!!!!!!
Moji folikli so zrasli do 19mm in danes sem že dobila STOP injekcijo, v sredo pa dobim svoje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Wiiiiiiiiiiii

< Sporočilo je popravil ursi84 -- 13.10.2010 19:00:30 >

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu SBDJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
13.10.2010 20:07:22   
pf
Pozdravljene punce. Tri leta nazaj sem tudi sama dala skozi ICSI postopek in imam sedaj dvoletno Lano doma. Drugi teden pa štartam nov postopek pri Rešu. Upam da bo vse dobro. Tudi ve boste prej ko slej zagledale svoje pluske, tako kot sem ga jaz in tudi druge sotrpinke. Lep večer.

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
13.10.2010 20:19:29   
Maja_V.
Ursi84: a te lahko samo vprašam, katere injekcije in koliko dni si jih jemala do stop injekcije? Da vsaj malo približno vidim, koliko dni traja to vse skupaj...

Jaz sem zdaj 18. dan na Suprefactu in 3. dan na Menopurju, 20.10. imam naslednji UZ.
Pa me malo zanima zaradi službe, kdaj približno bi lahko bila punkcija, če bo seveda vse ok.

Držim ti pestke! user posted image user posted image user posted image

"V vsakem, še tako majhnem koraku, je smisel življenja!"
*13.10.2011 ob 7.54 se je za naju začelo novo življenje, obsijano s sončkom! Čebelček najin: neskončno te imava rada in zate bi naredila prav vse!*

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
13.10.2010 20:30:18   
športnica
aqua77, energija in amelia resnično mi je žal za vas. pošiljam objemčke user posted image user posted image user posted image  vidim, da je bil tale pretekli mesec čist mim. sami slabi rezultati. zelo malo nosečnic. res škoda. kaj nam je to treba.

majalina, držim pesti do konca.
jutri grem na uradni test, da slučajno beta kaj ne narašča in ne bodo potrebne kontrole. pa mal bi se rada pomenila kako naprej.

pridne bodte in vse naj naj

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
13.10.2010 20:38:25   
Goldy
Dober večer!

Tudi jaz se vam bom spet pridružila 28.10., ko grem po špike. Doma imam pa že 16 mesečno hčerkico.

Držim pesti za vse, da čimprej ugledate +++++!!!!user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Maja_V.)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
13.10.2010 20:42:10   
majalina
športnica,

držim pesti za 'pregled', javi kaj ti bodo povedali!!!

hvala tebi za pestke, drzi se naprej :-) :-) :-)

lep pozdrav vsem!!!

majav: jst sem najprej 14 dni jemala suprefact, pol sem se nekje 12 dni jemala suprefact in puregon (vmes sem imela ene tri ultrazvoke). pol sem dobila stopko. dva dni kasneje je bila punkcija, bila sem doma od takrat do transferja (5 dni). 

to malo na pamet in na kratko, ce te kaj vec zanima, povej. grem brskat med zapiske (vse imam zapisano ;-))

ursi 84 bravo!!!

dekleta navijam za vse nas!!!

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
13.10.2010 20:55:09   
Maja_V.
Majalina: hvala za odgovor, nekako tako sem tudi jaz računala ja, če bo vse ok...mogoče bi lahko bila stopka že konec naslednjega tedna...
kako pa to, da si bila tako kratek čas na bolniški? jaz razmišljam, da bi bila kar od punkcije do testa, ker imam precej stresno delo in se vozim vsak dan 100 km v eno smer... če jo bom seveda dobila...user posted image

moram pa reči, da sem prav razočarana, ko vidim tako veliko slabih novic tu gor... tako da, prav pogrešam kakšne dobre...in vedno bolj me je strah pred vsem tem, saj ko sem začela s tem, sem imela ful dober filing... sedaj sem pa prav nestrpna...
pa, saj bo... tako kot je nekdo že rekel, za vse bo 1x posijal sonček...enostavno mora nam posijati!!! user posted image user posted image user posted image

*13.10.2011 ob 7.54 se je za naju začelo novo življenje, obsijano s sončkom! Čebelček najin: neskončno te imava rada in zate bi naredila prav vse!*

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
13.10.2010 21:25:24   
majalina
Mislim, da so ostale punce tudi bile tako na bolniški kot si si sama predstavljala. Jaz delam v pisarni, kjer mi je udobno in mi nic ne manjka. predvsem sem pa rabila nekaj za odmislit vse skupaj. ce ne bi delala test vsak drugi dan od transferja naprej :-)

ce imas take delovne pogoje, kar ostani doma. tudi na ginekoloski ti bodo to povedali, meni je celo osebni zdravnik rekel, da lahko ostanem doma do testa.

naredi tako kot ti najbolj ustreza in bo prava odločitev!

(odgovor članu Maja_V.)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
13.10.2010 21:25:47   
natke
Pozdravljene punce!

Že dobro leto vas berem, sedaj pa sem se odločila, da se vam pridružim, ker očitno do + le ne bo šlo tako hitro kot sem mislila. Sem proti koncu 4. postopka (11 dan po ET) in glej ga zlomej zopet rjav izcedek z že rdečimi lisami user posted image . S testom bom počakala še kak dan. Želim, da me vključite v "statistiko" (29.9.10 punkcija, 2.10.10 ET dveh zar.). Ta mesec pa res ni veliko srečkuser posted image .

(odgovor članu Maja_V.)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
13.10.2010 21:45:10   
Maja_V.
Natke: dobrodošla med nami, držimo pestke, da se izteče dobro! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natke)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
14.10.2010 8:10:12   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: S*
Pa ne no, user posted image . Pa tako dober filing sem imela tokrat zate. Ti se samo ne user posted image , boš vidla da ti bo uspelo. Mogoče pa ata zate ni zmagovalna kombinacija in ti bo MB prinesel srečo. Enga velikega user posted image samo zate.

Pa ne no aquič moj zlati

Ojla S*,

hvala za lepe misli zlata si!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Očitno res Ata ni zame. user posted image Pa sem tako vrjela vanj... user posted image

Gremo v MB. Pa da vidimo, če bomo imeli kakšnega štajerčka... user posted image

Punce, ki hodite v MB, a veste mogoče koliko časa mine od prvega razgovora do začetka postopka? Pa če se gre samoplačniško, a se pride kaj prej na vrsto?

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 14.10.2010 8:11:43 >

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
14.10.2010 9:10:31   
Anonimen
Aqua, jaz sem bila ful hitro na vrsti. Naročila sem se začetek februarja, dobila datum za posvet začetek junija. Čez cca. 10 dni sem imela UZ, potem so šli papirji na konzilij. Potem sem dobila pošto v začetku avgusta, da naj se konec avgusta zglasim za podpis papirjev za postopek, ker bi bila septembra že v s postopku. To sem sicer prestavila, ker sem šla vmes še 1x na GK, tako, da grem v postopek konec oktobra. Tako, da če imaš vse preiskave narejene, gre ful hitro.

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1391
14.10.2010 9:34:26   
baguSka
Ajej.... A to naj bi blo hitro?? Od februarja do oktobra? user posted image user posted image

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
14.10.2010 9:41:06   
bibk
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Ajej.... A to naj bi blo hitro?? Od februarja do oktobra? user posted image user posted image

Heheheh ... računaj od junija ko je imela posvet :)

Drugače baguSka kako si mi kaj, že dolgo se nič ne oglašaš...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
14.10.2010 9:46:49   
špica84
Ooooo baguska pa kje se ti potepaš

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
14.10.2010 9:59:36   
aqua77
Športnica, dobro opravi danes v MB-ju!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
14.10.2010 10:17:44   
majalina
pridružujem se pestkam od aque!

aqua, kako si pa ti danes? vse pod kontrolo ;-)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
14.10.2010 10:20:00   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: majalina

pridružujem se pestkam od aque!

aqua, kako si pa ti danes? vse pod kontrolo ;-)

mah, pod kontrolo že dolgo mi vse... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se držim in se že "veselim" naslednjega postopka... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
14.10.2010 10:25:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Jaz sem računala od junija do septembra, ko bi že morala v postopek, pa sem ga prestavila.user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1398
14.10.2010 10:42:49   
baguSka
Aja.. :))) no jst pac gledam na to od trenutka ko se odlocis za postopek, torej od datuma ko se narocis.. takrat zacnes cakat ne? :)) in pa do trenutka, ko s postopkom zares zacnes, torej dobis prvo spiko...

Sicer pa za vse, ki me pogresate haha: se kr potepam.. Trenutno lezim doma na kavcu in mal brskam po RRju.. :))) bi se morala lotit neki sluzbenih obveznosti, pa semi ravno ne da.. Sicer pa si aktivno iscem sluzbo, ker mi s.p.ne prinasa ravno dobicka in ze od marca zivim na mozev racun.. Za kar sem mu ZELO hvalezna, saj brez njega nebi mogla tok noro prezivet letosnjega poletja. :)))

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
14.10.2010 11:53:55   
waiting
Punce eno malo bolj cudno vprasanje...
Skratka, ker nama tokrat ni uspelo, bova midva zagotovo cas do naslednjega
IVF probala izkoristiti, ce bo morda uspelo po naravni poti (glede na to da itak ne vidijo razloga).
Vceraj 18 dan po transferju sva prvic imela spolne odnose
in me je zelo bolelo. Kaj to je normalno?
Kaksne imate ve izkusnje? Jaz se danes cutim eno zbadanje v predelu okoli popka
user posted image smo pa takoj prekinila.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.