Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 14.10.2010 12:21:53
|
|
|
|
baguSka
|
Cim med spolnim odnosom boli, ni fajn in ni ravno ok.. Lahko da si bolj obcutljive sorte in je maternicni vrat npr se vedno malo obolel, al pa te se vedno boli od punkcije? Mogoce te je blo podzavestno mal strah, da te nebi bolelo, ker je bil pac to prvi spolni odnos po posegu in te je zato bolelo? Ker pac nisi bla 100% sproscena...
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 14.10.2010 14:26:42
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Aja.. :))) no jst pac gledam na to od trenutka ko se odlocis za postopek, torej od datuma ko se narocis.. takrat zacnes cakat ne? :)) in pa do trenutka, ko s postopkom zares zacnes, torej dobis prvo spiko... Sicer pa za vse, ki me pogresate haha: se kr potepam.. Trenutno lezim doma na kavcu in mal brskam po RRju.. :))) bi se morala lotit neki sluzbenih obveznosti, pa semi ravno ne da.. Sicer pa si aktivno iscem sluzbo, ker mi s.p.ne prinasa ravno dobicka in ze od marca zivim na mozev racun.. Za kar sem mu ZELO hvalezna, saj brez njega nebi mogla tok noro prezivet letosnjega poletja. :))) dobrodosla izgubljena dusa
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 14.10.2010 14:36:39
|
|
|
|
baguSka
|
ja sej sem virtualno z vami ja.. nism pa se fizicno, ce veste kaj mislim... sva pa ravno dons mela z mozem debato o tem... in odlocitev je zaenkrat taka, da bova pac se naprej poskusala po naravni poti, dokler se v meni ne rodi zelja po ponovnem poskusu... upam da kmalu!
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 14.10.2010 14:45:09
|
|
|
|
SBDJ
|
Živjo! Punkcija je na nami. Imela sem 37 jajčnih celic, 36 zrelih. vesela sem...partnerju so tudi delali punkcijo. Dobili naj bi to kar so želeli, tako, da upam, da bo to za naju zmagovalna kombinacija. Transfer v ned ali v toprek ??? poklicati moram v soboto(v laboratorij), da mi povedo kako se razvijajo zarodki in na podlagi tega se bodo odločili kako dalje. Držite pesti ...
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 14.10.2010 14:46:32
|
|
|
|
baguSka
|
37???? wau!! jst sm mela 4! bravo punca, le tako naprej
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 14.10.2010 14:50:38
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: SBDJ Imela sem 37 jajčnih celic, 36 zrelih. wwooooowww čestitke za tole količino celic, tole pa je izkupiček ... kako je pa blo punkcijo zdržat? tole bo pa cela vojska pikic! srečno!!
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 14.10.2010 15:03:50
|
|
|
|
olana
|
IZVIRNO SPOROČILO: SBDJ Živjo! Punkcija je na nami. Imela sem 37 jajčnih celic, 36 zrelih. vesela sem...partnerju so tudi delali punkcijo. Dobili naj bi to kar so želeli, tako, da upam, da bo to za naju zmagovalna kombinacija. Transfer v ned ali v toprek ??? poklicati moram v soboto(v laboratorij), da mi povedo kako se razvijajo zarodki in na podlagi tega se bodo odločili kako dalje. Držite pesti ... Noro, kolk celic , čestitam!! Navijam zate, da se prime!! Zdej mi pa še povej, kaj si jedla, da si jih tolk pridelala??
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 14.10.2010 15:05:09
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: SBDJ Živjo! Punkcija je na nami. Imela sem 37 jajčnih celic, 36 zrelih. vesela sem...partnerju so tudi delali punkcijo. Dobili naj bi to kar so želeli, tako, da upam, da bo to za naju zmagovalna kombinacija. Transfer v ned ali v toprek ??? poklicati moram v soboto(v laboratorij), da mi povedo kako se razvijajo zarodki in na podlagi tega se bodo odločili kako dalje. Držite pesti ...
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 14.10.2010 15:05:42
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka ja sej sem virtualno z vami ja.. nism pa se fizicno, ce veste kaj mislim... sva pa ravno dons mela z mozem debato o tem... in odlocitev je zaenkrat taka, da bova pac se naprej poskusala po naravni poti, dokler se v meni ne rodi zelja po ponovnem poskusu... upam da kmalu! bomo sle skupaj naslednje leto v april/maju, da bomo spet skupaj trepetale
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 14.10.2010 15:09:23
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Buska bomo sle skupaj naslednje leto v april/maju, da bomo spet skupaj trepetale kaj pa ves, mogoce pa res
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 14.10.2010 15:28:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene! Spet jaz, sem že včeraj pisala, da sem 9 dan po ET začela krvaveti. Klicala sem tudi v Mb in mi je sestra rekla, da naj še počakam, kaj se bo razvilo in v pon. zjutraj predno pridem dat kri, doma naredim test, da ne bom zastonj v Mb hodila. Danes je 10 dan, krvavim še vedno, kri je svetlo rdeča in poleg tega se izloča tudi veliko sluzi. Zdaj pa ne vem več, kaj naj naredim. Prepričana sem seveda, da je to to - KONEC. Ampak sestra mi je rekla, naj utrogestan še kar naprej jemljem, dokler ne bom "resno" krvavela, kajti potem pa res nima več smisla. Kaj pravite ve? Ima katera kak nasvet? Prekinem z utrogestanom? Al kako?! Mah, čist sem že zmešana...
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 14.10.2010 15:37:47
|
|
|
|
majalina
|
bravo SBDJ!!! To pa je rezultat!!!
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 14.10.2010 15:42:48
|
|
|
|
latka
|
SBDJ bravo ! Prvi UZ je za mano, jutri začnem še s 150 enot Gonala, naslednji UZ pa spet 22.10., pa upajmo na dober rezultat!Glede na to, da imam PCO sem imela na levi strani 4 večje, na desni pa 5 večjih foliklov, pa seveda več manjših, bila pa je zraven dr.Gavričeva, ki je dejala, da zaenkrat dobro kaže!
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 14.10.2010 15:53:19
|
|
|
|
baguSka
|
Anonimna pocaki, dokler se ti resno ne ulije. To bi jaz.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 14.10.2010 16:15:32
|
|
|
|
olana
|
IZVIRNO SPOROČILO: latka SBDJ bravo ! Prvi UZ je za mano, jutri začnem še s 150 enot Gonala, naslednji UZ pa spet 22.10., pa upajmo na dober rezultat!Glede na to, da imam PCO sem imela na levi strani 4 večje, na desni pa 5 večjih foliklov, pa seveda več manjših, bila pa je zraven dr.Gavričeva, ki je dejala, da zaenkrat dobro kaže! Super Latka , dobre novice, jaz mam pa v pon UZ, pa da vidimo, kaj nas čaka
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 14.10.2010 16:27:18
|
|
|
|
SBDJ
|
Punce najlepša hvala za čestitike !!! olana: jedla nisem nič posebnega, izogibala sem se sladkarij, pojedla veliko jajčk ...to je pa počasi to. drugače vsekozi jem tablete oz dodatek z vitamini in minerali nutrilite-daily. Morda je to kaj pomagalo. Tudi sama sem bila presenečena nad takšnim rezultatom. Imam pa sedaj en velik problem. Nujno :Dobila sem recept za Utrogestan pa ga v nobeni lekarni ne dobim . prosim povejte mi, kje ste ga kupile ve?
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 14.10.2010 16:28:29
|
|
|
|
latka
|
Olana, upajva na najboljše!
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 14.10.2010 16:44:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SBDJ Punce najlepša hvala za čestitike !!! olana: jedla nisem nič posebnega, izogibala sem se sladkarij, pojedla veliko jajčk ...to je pa počasi to. drugače vsekozi jem tablete oz dodatek z vitamini in minerali nutrilite-daily. Morda je to kaj pomagalo. Tudi sama sem bila presenečena nad takšnim rezultatom. Imam pa sedaj en velik problem. Nujno :Dobila sem recept za Utrogestan pa ga v nobeni lekarni ne dobim . prosim povejte mi, kje ste ga kupile ve? Jaz sem ga kupila v mariborski lekarni pri vhodu v bolnišnico. Nam je sestra naročila, da ga izrecno tam dobimo, ker je zdravilo avstrijsko in je tako zmenjeno, da ga tam prodajajo.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 14.10.2010 16:52:20
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: SBDJ Imam pa sedaj en velik problem. Nujno :Dobila sem recept za Utrogestan pa ga v nobeni lekarni ne dobim . prosim povejte mi, kje ste ga kupile ve? SBDJ čestitke za toliko ceiic. glede utrogestana pa ga imajo samo v MB, najbolje da greš v lekarno zraven kliničnega centra. mene so na to opozorili, da se ga nikjer drugje ne dobi.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 14.10.2010 16:56:15
|
|
|
|
športnica
|
punce zdravo, danes sem bila na uradnem krvnem testu. čista nula. naslednja runda je od aprila naprej. rekli so pozna pomlad. laboratorij se pa prenavlja že decembra pa do konec februarja. takrat ne bodo delali nič. niti s kontracepcijskimi tabletami še ne bomo začele in špikami. v glavnem pošto bodo poslali šele enkrat marca.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 14.10.2010 17:00:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SBDJ Živjo! Punkcija je na nami. Imela sem 37 jajčnih celic, 36 zrelih. vesela sem...partnerju so tudi delali punkcijo. Dobili naj bi to kar so želeli, tako, da upam, da bo to za naju zmagovalna kombinacija. Transfer v ned ali v toprek ??? poklicati moram v soboto(v laboratorij), da mi povedo kako se razvijajo zarodki in na podlagi tega se bodo odločili kako dalje. Držite pesti ... Uaaawwww odlično...držim pesti da se lepo razvijejo in da vama uspe.. Anonimna...jaz bi počakala in naredila test v nedeljo, če se seveda ne bo popolnoma ulilo...držim pesti Baguska......pogumna si...najboljši rezultati so ko ne delamo nič proti svoji volji..naj se želja vrne in želim ti da bosta takrat uspešna Vsem ostalim tudi veliko sreče in naj nam bodo zvezde naklonjene... Vita
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 14.10.2010 17:16:45
|
|
|
|
SBDJ
|
dobila utrogestan! V eni lekarni v kranju. zdaj grem pa še malo počivat, še vedno me boli trebušček... punce držim pesti tudi za vse vas !!!!!!!!
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 14.10.2010 17:24:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo! Jaz sem si danes dala zadnjo (sedmo) špikico Dipherelina..in še kar čakam, da pride . Morala bi že včeraj, pa je ni. Z Rešem sva zmenjena, da pridem 2. dan po Menopour..samo, ker mi je sedaj zmanjkalo Dipherelina, moram verjetno jutri zjutraj vseeno do njega,ne? Da dobim nove špikice..
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 14.10.2010 18:00:40
|
|
|
|
olana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Živjo! Jaz sem si danes dala zadnjo (sedmo) špikico Dipherelina..in še kar čakam, da pride . Morala bi že včeraj, pa je ni. Z Rešem sva zmenjena, da pridem 2. dan po Menopour..samo, ker mi je sedaj zmanjkalo Dipherelina, moram verjetno jutri zjutraj vseeno do njega,ne? Da dobim nove špikice.. Verjetno ti bo še en dan zamudila, men je 3 dni, pa je reku Reš nej preskočim. Ko pride pa nej pridem.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 14.10.2010 18:01:34
|
|
|
|
olana
|
IZVIRNO SPOROČILO: latka Olana, upajva na najboljše! Jp, jp
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.