|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI
14.10.2010 12:21:53   
baguSka
Cim med spolnim odnosom boli, ni fajn in ni ravno ok.. Lahko da si bolj obcutljive sorte in je maternicni vrat npr se vedno malo obolel, al pa te se vedno boli od punkcije? Mogoce te je blo podzavestno mal strah, da te nebi bolelo, ker je bil pac to prvi spolni odnos po posegu in te je zato bolelo? Ker pac nisi bla 100% sproscena...

(odgovor članu waiting)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
14.10.2010 14:26:42   
Buska
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Aja.. :))) no jst pac gledam na to od trenutka ko se odlocis za postopek, torej od datuma ko se narocis.. takrat zacnes cakat ne? :)) in pa do trenutka, ko s postopkom zares zacnes, torej dobis prvo spiko...

Sicer pa za vse, ki me pogresate haha: se kr potepam.. Trenutno lezim doma na kavcu in mal brskam po RRju.. :))) bi se morala lotit neki sluzbenih obveznosti, pa semi ravno ne da.. Sicer pa si aktivno iscem sluzbo, ker mi s.p.ne prinasa ravno dobicka in ze od marca zivim na mozev racun.. Za kar sem mu ZELO hvalezna, saj brez njega nebi mogla tok noro prezivet letosnjega poletja. :)))

dobrodosla izgubljena dusa user posted image user posted image user posted image

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
14.10.2010 14:36:39   
baguSka
ja sej sem virtualno z vami ja.. nism pa se fizicno, ce veste kaj mislim... user posted image

sva pa ravno dons mela z mozem debato o tem... in odlocitev je zaenkrat taka, da bova pac se naprej poskusala po naravni poti, dokler se v meni ne rodi zelja po ponovnem poskusu... upam da kmalu!user posted image

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
14.10.2010 14:45:09   
SBDJ
Živjo! Punkcija je na nami. Imela sem 37 jajčnih celic, 36 zrelih. user posted image user posted image user posted image  vesela sem...partnerju so tudi delali punkcijo. Dobili naj bi to kar so želeli, tako, da upam, da bo to za naju zmagovalna kombinacija. Transfer v ned ali v toprek ???
poklicati moram v soboto(v laboratorij), da mi povedo kako se razvijajo zarodki in na podlagi tega se bodo odločili kako dalje. Držite pesti ...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
14.10.2010 14:46:32   
baguSka
37???? wau!! jst sm mela 4! bravo punca, le tako naprej user posted image

(odgovor članu SBDJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
14.10.2010 14:50:38   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: SBDJ
Imela sem 37 jajčnih celic, 36 zrelih. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  user posted image  wwooooowww čestitke za tole količino celic, tole pa je izkupiček ... kako je pa blo punkcijo zdržat? user posted image  user posted image
tole bo pa cela vojska pikic! user posted image
srečno!!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu SBDJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
14.10.2010 15:03:50   
olana

Živjo! Punkcija je na nami. Imela sem 37 jajčnih celic, 36 zrelih. user posted image user posted image user posted image  vesela sem...partnerju so tudi delali punkcijo. Dobili naj bi to kar so želeli, tako, da upam, da bo to za naju zmagovalna kombinacija. Transfer v ned ali v toprek ???
poklicati moram v soboto(v laboratorij), da mi povedo kako se razvijajo zarodki in na podlagi tega se bodo odločili kako dalje. Držite pesti ...

Noro, kolk celicuser posted image user posted image user posted image user posted image , čestitam!! Navijam zate, da se prime!! Zdej mi pa še povej, kaj si jedla, da si jih tolk pridelala??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SBDJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
14.10.2010 15:05:09   
Buska

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...............

(odgovor članu SBDJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
14.10.2010 15:05:42   
Buska
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

ja sej sem virtualno z vami ja.. nism pa se fizicno, ce veste kaj mislim... user posted image

sva pa ravno dons mela z mozem debato o tem... in odlocitev je zaenkrat taka, da bova pac se naprej poskusala po naravni poti, dokler se v meni ne rodi zelja po ponovnem poskusu... upam da kmalu!user posted image

bomo sle skupaj naslednje leto v april/maju, da bomo spet skupaj trepetale user posted image user posted image user posted image

...............

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
14.10.2010 15:09:23   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Buska

bomo sle skupaj naslednje leto v april/maju, da bomo spet skupaj trepetale user posted image user posted image user posted image

kaj pa ves, mogoce pa res user posted image

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
14.10.2010 15:28:49   
Anonimen
Pozdravljene!

Spet jaz, sem že včeraj pisala, da sem 9 dan po ET začela krvaveti. Klicala sem tudi v Mb in mi je sestra rekla, da naj še počakam, kaj se bo razvilo in v pon. zjutraj predno pridem dat kri, doma naredim test, da ne bom zastonj v Mb hodila.

Danes je 10 dan, krvavim še vedno, kri je svetlo rdeča in poleg tega se izloča tudi veliko sluzi. Zdaj pa ne vem več, kaj naj naredim. Prepričana sem seveda, da je to to - KONEC. Ampak sestra mi je rekla, naj utrogestan še kar naprej jemljem, dokler ne bom "resno" krvavela, kajti potem pa res nima več smisla. 

Kaj pravite ve? Ima katera kak nasvet? Prekinem z utrogestanom? Al kako?!

Mah, čist sem že zmešana... user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1411
14.10.2010 15:37:47   
majalina
bravo SBDJ!!! To pa je rezultat!!!

(odgovor članu SBDJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
14.10.2010 15:42:48   
latka
SBDJ bravouser posted image user posted image user posted image user posted image !

Prvi UZ je za mano, jutri začnem še s 150 enot Gonala, naslednji UZ pa spet 22.10., pa upajmo na dober rezultat!Glede na to, da imam PCO sem imela na levi strani 4 večje, na desni pa 5 večjih foliklov, pa seveda več manjših, bila pa je zraven dr.Gavričeva, ki je dejala, da zaenkrat dobro kaže!user posted image

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
14.10.2010 15:53:19   
baguSka
Anonimna pocaki, dokler se ti resno ne ulije. To bi jaz.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
14.10.2010 16:15:32   
olana
IZVIRNO SPOROČILO: latka

SBDJ bravouser posted image user posted image user posted image user posted image !

Prvi UZ je za mano, jutri začnem še s 150 enot Gonala, naslednji UZ pa spet 22.10., pa upajmo na dober rezultat!Glede na to, da imam PCO sem imela na levi strani 4 večje, na desni pa 5 večjih foliklov, pa seveda več manjših, bila pa je zraven dr.Gavričeva, ki je dejala, da zaenkrat dobro kaže!user posted image

Super Latkauser posted image user posted image , dobre novice, jaz mam pa v pon UZ, pa da vidimo, kaj nas čakauser posted image user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
14.10.2010 16:27:18   
SBDJ
Punce najlepša hvala za čestitike !!!
user posted image

olana: jedla nisem nič posebnega, izogibala sem se sladkarij, pojedla veliko jajčk ...to je pa počasi to. drugače vsekozi jem tablete oz dodatek z vitamini in minerali nutrilite-daily. Morda je to kaj pomagalo. Tudi sama sem bila presenečena nad takšnim rezultatom.

Imam pa sedaj en velik problem. Nujno :Dobila sem recept za Utrogestan pa ga v nobeni lekarni ne dobim . prosim povejte mi, kje ste ga kupile ve?

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
14.10.2010 16:28:29   
latka
Olana, upajva na najboljše!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SBDJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
14.10.2010 16:44:50   
Anonimen

Punce najlepša hvala za čestitike !!!
user posted image

olana: jedla nisem nič posebnega, izogibala sem se sladkarij, pojedla veliko jajčk ...to je pa počasi to. drugače vsekozi jem tablete oz dodatek z vitamini in minerali nutrilite-daily. Morda je to kaj pomagalo. Tudi sama sem bila presenečena nad takšnim rezultatom.

Imam pa sedaj en velik problem. Nujno :Dobila sem recept za Utrogestan pa ga v nobeni lekarni ne dobim . prosim povejte mi, kje ste ga kupile ve?

Jaz sem ga kupila v mariborski lekarni pri vhodu v bolnišnico. Nam je sestra naročila, da ga izrecno tam dobimo, ker je zdravilo avstrijsko in je tako zmenjeno, da ga tam prodajajo.

(odgovor članu SBDJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 1418
14.10.2010 16:52:20   
športnica

SBDJ
čestitke za toliko ceiic. glede utrogestana pa ga imajo samo v MB, najbolje da greš v lekarno zraven kliničnega centra. mene so na to opozorili, da se ga nikjer drugje ne dobi.

(odgovor članu SBDJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
14.10.2010 16:56:15   
športnica
punce zdravo,

danes sem bila na uradnem krvnem testu. čista nula. naslednja runda je od aprila naprej. rekli so pozna pomlad. laboratorij se pa prenavlja že decembra pa do konec februarja. takrat ne bodo delali nič. niti s kontracepcijskimi tabletami še ne bomo začele in špikami. v glavnem pošto bodo poslali šele enkrat marca.

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
14.10.2010 17:00:56   
Anonimen

Uaaawwww odlično...držim pesti da se lepo razvijejo in da vama uspe..user posted image user posted image user posted image

Anonimna...jaz bi počakala in naredila test v nedeljo, če se seveda ne bo popolnoma ulilo...držim pesti user posted image

Baguska......pogumna si...najboljši rezultati so ko ne delamo nič proti svoji volji..naj se želja vrne in želim ti da bosta takrat uspešna user posted image

Vsem ostalim tudi veliko sreče in naj nam bodo zvezde naklonjene... user posted image

Vita

(odgovor članu SBDJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 1421
14.10.2010 17:16:45   
SBDJ
dobila utrogestan!user posted image  V eni lekarni v kranju. zdaj grem pa še malo počivat, še vedno me boli trebušček...

punce držim pesti tudi za vse vas !!!!!!!!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
14.10.2010 17:24:56   
Anonimen
Živjo! Jaz sem si danes dala zadnjo (sedmo) špikico Dipherelina..in še kar čakam, da pride user posted image . Morala bi že včeraj, pa je ni. Z Rešem sva zmenjena, da pridem 2. dan user posted image  po Menopour..samo, ker mi je sedaj zmanjkalo Dipherelina, moram verjetno jutri zjutraj vseeno do njega,ne? Da dobim nove špikice..

(odgovor članu SBDJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 1423
14.10.2010 18:00:40   
olana
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Živjo! Jaz sem si danes dala zadnjo (sedmo) špikico Dipherelina..in še kar čakam, da pride user posted image . Morala bi že včeraj, pa je ni. Z Rešem sva zmenjena, da pridem 2. dan user posted image  po Menopour..samo, ker mi je sedaj zmanjkalo Dipherelina, moram verjetno jutri zjutraj vseeno do njega,ne? Da dobim nove špikice..

Verjetno ti bo še en dan zamudila, men je 3 dni, pa je reku Reš nej preskočim. Ko prideuser posted image pa nej pridem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
14.10.2010 18:01:34   
olana
IZVIRNO SPOROČILO: latka

Olana, upajva na najboljše!user posted image user posted image user posted image

Jp, jp user posted image user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.