|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
15.10.2010 11:14:33   
tasa_m
jooooj, men se bo zmešalo. Moj ded je do nadaljnega doma. Sploh ne vejo če bodo plačo dobili. Milomater ej, ko misliš da bo lažje, se zgodi nekaj drugega user posted image  user posted image  user posted image Čist sem na koncu že z vsem. user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
15.10.2010 11:28:33   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

jooooj, men se bo zmešalo. Moj ded je do nadaljnega doma. Sploh ne vejo če bodo plačo dobili. Milomater ej, ko misliš da bo lažje, se zgodi nekaj drugega user posted image  user posted image  user posted image Čist sem na koncu že z vsem. user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tasika ne obupaj, saj vem, da se ti to zdijo prazne besede ampak so res iz srca. Nobena juha se je poje tako vroča, kot se skuha.

Sem pa slišala, da jim gre slabo ja, da vse delajo z velikimi popusti...Čuj midva rabima asfalt za dvorišče, če T. kaj ve za kakšno vezo....Vprašam pač.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
15.10.2010 11:57:18   
KOKICA32
Jaz pa kuham gobovo juho...pa nimam ideje kaj zraven...Palačinke odpadejo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
15.10.2010 11:58:41   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tasika ne obupaj, saj vem, da se ti to zdijo prazne besede ampak so res iz srca. Nobena juha se je poje tako vroča, kot se skuha.

Sem pa slišala, da jim gre slabo ja, da vse delajo z velikimi popusti...Čuj midva rabima asfalt za dvorišče, če T. kaj ve za kakšno vezo....Vprašam pač.

hvala mačika user posted image

bom ga vprašala, samo ne zdaj. Je razpičkan v nulo user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
15.10.2010 12:00:05   
tasa_m

Jaz pa kuham gobovo juho...pa nimam ideje kaj zraven...Palačinke odpadejo...user posted image user posted image user posted image
hmmm, težka bo. Jaz zraven gobove juhe jem samo kislo smetano in kruh pa je dovolj  user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
15.10.2010 12:04:09   
KOKICA32

hvala mačika user posted image

bom ga vprašala, samo ne zdaj. Je razpičkan v nulo user posted image

Taktično ja!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
15.10.2010 12:04:49   
KOKICA32

hmmm, težka bo. Jaz zraven gobove juhe jem samo kislo smetano in kruh pa je dovolj  user posted image user posted image

Saj jaz tudi...smetano kar v njo zamešam...samo za moja princa je to premalouser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
15.10.2010 12:05:34   
KOKICA32
Tasa, danes ne delaš?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
15.10.2010 12:16:21   
tasa_m

Saj jaz tudi...smetano kar v njo zamešam...samo za moja princa je to premalouser posted image

Reci D. da treba hujšat user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
15.10.2010 12:16:49   
tasa_m

Tasa, danes ne delaš?
ne, do ponedeljka sem doma user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
15.10.2010 12:26:20   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Tasa danes sem te videla v službi, samo sem bila na drugi blagajni, ti pa si glih obdelovala tipa, ki je kupil voziček moke-WTF??user posted image
a res?
Kaj pa te nisi k meni prišla user posted image ti,ti user posted image user posted image
Ma ja imel je 150kg moke, 100 jajc, ... v glavnem puno vsega. Na koncu pa mi je plačo samo z kovanci user posted image user posted image Sploh jih nisem mogla v kaso dat, ko jih je blo tooolko user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  da ni bila kaka skrita kamera user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
15.10.2010 12:26:22   
felix7

ojoj user posted image  a tako slabo jim gre? user posted image user posted image user posted image  pa upam, da se kmalu vse poštima!

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
15.10.2010 12:38:42   
Tulipan12

Ojoj, user posted image user posted image user posted image  Upam, da ne pride do najhujšega scenarija!user posted image  Če pride, povej, mogoče kdo pozna koga, ki pozna koga... saj veš!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
15.10.2010 12:39:49   
Tulipan12

Kaj se ne jejo tu zraven ajdovi žganci - tak sprašujem, ker jih ne maram, mislim pa da to ljudje jejo!user posted image
Te pa rižev narastek!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
15.10.2010 12:42:58   
Tulipan12

Tasa, danes ne delaš?

klasična piflarka!user posted image user posted image user posted image  jaz pa tudiuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
15.10.2010 12:43:27   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Tasa danes sem te videla v službi, samo sem bila na drugi blagajni, ti pa si glih obdelovala tipa, ki je kupil voziček moke-WTF??user posted image
a res?
Kaj pa te nisi k meni prišla user posted image ti,ti user posted image user posted image
Ma ja imel je 150kg moke, 100 jajc, ... v glavnem puno vsega. Na koncu pa mi je plačo samo z kovanci user posted image user posted image Sploh jih nisem mogla v kaso dat, ko jih je blo tooolko user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  da ni bila kaka skrita kamera user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
15.10.2010 12:51:18   
tasa_m

Tasa, danes ne delaš?

klasična piflarka!user posted image user posted image user posted image  jaz pa tudiuser posted image user posted image user posted image
te veš kaj je šele kokica, ko bo kar lep čas doma user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
15.10.2010 12:57:46   
Tulipan12

Tasa, danes ne delaš?

te veš kaj je šele kokica, ko bo kar lep čas doma user posted image user posted image

user posted image user posted image  kokica bi lahko bila predsednica, samo si toti naziv šparam za sebe, ker bom doma do januarja 2012user posted image user posted image user posted image  lahko je rediteljicauser posted image user posted image user posted image
eh, petek je, pa me meče!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
15.10.2010 12:58:25   
tasa_m
In hvala punce.
Zdaj sma se nekaj pogovarjala in se dogovorila da naslednji teden začne pisat prošnje okoli. Ma ni vrag, da nekje nebi dobil user posted image user posted image
Ma stalno je bil tak glasen da lahko službo dobi kjer koli, zdaj ko pa sem mu to omenla, pa sem mu na živc stopla user posted image user posted image Bo še pestro danes doma ja user posted image user posted image Še sreča, da kmalu pride moja Lijica user posted image user posted image   in velika sreča, da imam taščo katera Liji res kupi vse tisto kar rabi user posted image (čeveljčke ipd).

Joj, decembra pa začnem še jaz prošnje okoli pošiljat. Saj ne vem če bom dobila podaljšano. user posted image Po eni strani si želim, po drugi pa bi vseeno kjer drugje rada delala. Bol kako pisarniško delo ali kaj podobnega. Če bi lahko čas nazaj zavrtela in se vrnila v slovensko vojsko, ko sem imela šanso preko vez prit v prometni sektor user posted image user posted image Ampak sem bila čist na novo zaljubljena in nisem bila pripravljena takoj po SŠ delat že redno. user posted image user posted image user posted image ljubezen je takrat delala svoje, zdaj pa tiste ljubezni več ni, dela pa tud ne user posted image user posted image user posted image

Kaj pa če si roko zlamam v službi? Tud ena opcija, da do € pridem, saj sem fajn zavarovana pa še 100% bolniška je user posted image user posted image user posted image
(hecam se, nekak se moram nasmejat, ko je že doma vse tak črno).

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
15.10.2010 12:59:25   
tasa_m

user posted image user posted image  kokica bi lahko bila predsednica, samo si toti naziv šparam za sebe, ker bom doma do januarja 2012user posted image user posted image user posted image  lahko je rediteljicauser posted image user posted image user posted image
ja, ja boš kar ti predsednica, kokica pa naj bo pod-predsednica user posted image user posted image jaz pa bom zadovoljna da sem samo navaden član, trenutno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1170
15.10.2010 13:26:25   
Tulipan12
Tasa, če karkoli zvem, ti javim. Samo ne vem kaj je T. delal. Vem, kje je delal, vem, da je naredil diplomo, ne vem pa kaj je delal. No, sej se vidimo v petek (če je tisto fiksno) in si malo več povemo. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
15.10.2010 13:27:00   
Tulipan12
Ha? nekdo mi je pisavo spremeniluser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1172
15.10.2010 13:27:24   
Tulipan12
Ampak samo za en postuser posted image user posted image user posted image  svašta!

Neposredna povezava do sporočila: 1173
15.10.2010 13:27:54   
Tulipan12
Kokica kaj je zdaj z ajdovimi žganci?user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1174
15.10.2010 13:29:01   
Tulipan12

ja, ja boš kar ti predsednica, kokica pa naj bo pod-predsednica user posted image user posted image jaz pa bom zadovoljna da sem samo navaden član, trenutno user posted image

Ampak ne, mislim, da se ne morem grebst za mesto predsednice, ker moramo še Najo in Persido upoštevat! Al se za nazaj ne štejeuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?