|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
15.10.2010 8:52:40   
KOKICA32
Lia user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
15.10.2010 9:10:07   
Tulipan12
V nedeljo je napovedan sneg do 800m. Moj otrok rabi zimske čevlje!!!! So za danes 15C napovedali, pa tu skačem v oblekci in štumfkih, še dobro, da mam škornje gor, če ne bi tak mislili, da se mi že meša od hormonov. Ni fajn, ko je taka megla zunajuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
15.10.2010 9:12:26   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

V nedeljo je napovedan sneg do 800m. Moj otrok rabi zimske čevlje!!!! So za danes 15C napovedali, pa tu skačem v oblekci in štumfkih, še dobro, da mam škornje gor, če ne bi tak mislili, da se mi že meša od hormonov. Ni fajn, ko je taka megla zunajuser posted image

Res? user posted image Moj jih še tudi nima....

Neposredna povezava do sporočila: 1128
15.10.2010 9:13:16   
tasa_m

Aja, da se pohvalim: Lia je spet prespala noč!user posted image  To je pri nas taka uganka, da se res moram pohvalit!user posted image  No, sem se zbudila sama od sebe ob 6.30 - spočita!user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image bravo Lh. Je ponoči več ne, no okoli 5h ma budnico, ko pade z postelje! user posted image user posted image user posted image
Mi tudi spimo dokaj okej do

Neposredna povezava do sporočila: 1129
15.10.2010 9:13:51   
tasa_m
grem jest pa pridem nazaj. Mam starega doma, mu moram rečt naj mi leptopa aktivira, vidim da se dogaja in da sem dost zamudila user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
15.10.2010 9:14:05   
tasa_m

mi pa jih imamo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1131
15.10.2010 9:15:11   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Aja, da se pohvalim: Lia je spet prespala noč!user posted image  To je pri nas taka uganka, da se res moram pohvalit!user posted image  No, sem se zbudila sama od sebe ob 6.30 - spočita!user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image bravo Lh. Je ponoči več ne, no okoli 5h ma budnico, ko pade z postelje! user posted image user posted image user posted image

kak si smešno napisala, verjetno še spiš..al pa te T. že dol podi...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
15.10.2010 9:15:44   
KOKICA32

važička! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
15.10.2010 9:44:49   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

kak si smešno napisala, verjetno še spiš..al pa te T. že dol podi...user posted image user posted image user posted image

Po mojem je kr Lija to napisala, sploh ne vem kaj piše???user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
15.10.2010 9:45:26   
Tulipan12

piflarka!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
15.10.2010 9:48:56   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image
komaj zdaj sem videla kaj sem napisala user posted image user posted image
Htela sem čestitat Lii, obenem pa povedat da tudi mi spimo okej user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
15.10.2010 9:49:29   
tasa_m

piflarka!user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image vidve pa sta fauuuš, vidve pa sta fauššš user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1137
15.10.2010 9:57:21   
tasa_m

Nova slikica za seznam:

Ko pojem in igram klavir...

user posted image

user posted image user posted image čuj tolk krat smo ble že pri tebi, ti pa še nam zdaj nisi pokazala glasbene sobe. user posted image Saj drugič jo sm pokaži, saj nebomo nič uničli (upam user posted image )

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
15.10.2010 9:57:27   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

še eden... user posted image
user posted image user posted image
vidim da maš ti RR naštudiran, kolk postov moraš napisat da prideš na novo stran user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
15.10.2010 9:57:29   
tasa_m

Jaz sem si zjutraj odprla RR, ampak sem imela tako gužvo v službi, da ni šans, da napišem dober dan!user posted image
Popoldan pa smo imeli slikanje in komaj čakam, da dobimo slikice (drug teden)user posted image  Lia je kar pridno sodelovala, čeprav je mislila, da gremo plesat, ker smo šli v tako stavbo kot je šola in je kr naprej govorila plesala, otroci, muzikauser posted image user posted image user posted image  Ji pa je bilo full čudno, ko sva se s Tomijem sama slikala - brez nje, bila sva zgoraj brez in je kar govorila: ne ne, ne mamiuser posted image  No, potem je šla s svojim stricem in teto na tortico, pa T. za njimi in se je mami lahko sproščeno prepustila fotografiranju!user posted image
V C&Aju sem ji kupila eno bundico in sem vzela št. 80, ji je glih prav. Mislite, da bi jo šla zamenjat za 86?
user posted image user posted image user posted image kam ste se hodli to slikat?
A boš nam pokazala kako slikic? Na mail pa to, saj je logično da ne na RR in Fb user posted image
Jaz sem tudi imela željo, da se slikam že z Lijo, ko sem bla user posted image pa nam nekak ni šlo ven. Pr drugem pa definitivno bomo user posted image

Aja, pa jaz bi ji vzela 86, ker zima je še dolga, naši miškolini pa itak rastejo kot gobe.

Neposredna povezava do sporočila: 1140
15.10.2010 9:57:31   
tasa_m

Tasa danes sem te videla v službi, samo sem bila na drugi blagajni, ti pa si glih obdelovala tipa, ki je kupil voziček moke-WTF??user posted image
a res?
Kaj pa te nisi k meni prišla user posted image ti,ti user posted image user posted image
Ma ja imel je 150kg moke, 100 jajc, ... v glavnem puno vsega. Na koncu pa mi je plačo samo z kovanci user posted image user posted image Sploh jih nisem mogla v kaso dat, ko jih je blo tooolko user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1141
15.10.2010 9:57:59   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Da povem najnovejše informacije.

Tomaž 11630 g in 83 cm
Anže  12300 g in 83 cm

Dobila zadnji pikec in baj,baj posvetovalnica.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Najprej me je sestra izpraševala razne stvari na kar ,da pred Tomaža eno 5cm pupo in flašo,pa pravi ,da naj da dojenčku flašo za jest.Pa se otrok vstran obrne ,pa pogleda poševno  izpod obrvi tak jezno ,da sta zadevo v momentu zaključla tak,da še Anže ni rabo nič delat.V glavnem komaj sem zadrževala smeh ,da nisem prasnilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Sem se zadržala komentaru ,pa reči daj Anžetu flašo ne,pa pupi.Mi ja nimamo pup ,mi avte furamo user posted image user posted image user posted image .Mogoče,pa je mislila ,da mamo dojenčka na pohodu ko sem tak debelauser posted image user posted image user posted image .
kak sem se nasmejala zdaj user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
15.10.2010 9:59:10   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Zaželim vam samo lahko noč.
Jutri peljem bacpencera na vago user posted image  že zeloooooo zgodajuser posted image .

tasa - pa babico spusti noteruser posted image .Saj vem ,da bomo ob čudnih urah okol hodili ,pa vseeno ,mogoče ti kaj speglauser posted image  bom jo nakurblalauser posted image .
bogo si jo ti to nakurbala, se ni nič spomnila. Je šla raje k sestrični, koda bi pr nam bla. Sem mogla gospo prosit, če na kosilo pride user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
15.10.2010 10:12:24   
Tulipan12

Jaz sem si zjutraj odprla RR, ampak sem imela tako gužvo v službi, da ni šans, da napišem dober dan!user posted image
Popoldan pa smo imeli slikanje in komaj čakam, da dobimo slikice (drug teden)user posted image  Lia je kar pridno sodelovala, čeprav je mislila, da gremo plesat, ker smo šli v tako stavbo kot je šola in je kr naprej govorila plesala, otroci, muzikauser posted image user posted image user posted image  Ji pa je bilo full čudno, ko sva se s Tomijem sama slikala - brez nje, bila sva zgoraj brez in je kar govorila: ne ne, ne mamiuser posted image  No, potem je šla s svojim stricem in teto na tortico, pa T. za njimi in se je mami lahko sproščeno prepustila fotografiranju!user posted image
V C&Aju sem ji kupila eno bundico in sem vzela št. 80, ji je glih prav. Mislite, da bi jo šla zamenjat za 86?
user posted image user posted image user posted image kam ste se hodli to slikat?
A boš nam pokazala kako slikic? Na mail pa to, saj je logično da ne na RR in Fb user posted image
Jaz sem tudi imela željo, da se slikam že z Lijo, ko sem bla user posted image pa nam nekak ni šlo ven. Pr drugem pa definitivno bomo user posted image

Aja, pa jaz bi ji vzela 86, ker zima je še dolga, naši miškolini pa itak rastejo kot gobe.

Foto Tatjana. Slike dobim drug teden. Bom jih pokazala.
Jaz sem pri Lii to zamudila, zdaj mi je bilo tudi težko odštet 100 evrov, ampak zdaj al pa nikoli-mogoče pa je zato naš otrok bosuser posted image user posted image user posted image  moramo danes po neke čevlje. Ima sicer ene podložene škorenjčke, take šminkerske, ki jih je dobila lani za darilo, pa so ji letos prav, ampak so H&M in tega ne more met non-stop, tak za v kake kostanje ji jih dam gor al pa za na igrala...
Ja, verjetno jo bom šla danes menjat za 86.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
15.10.2010 10:14:41   
Tulipan12

Tasa danes sem te videla v službi, samo sem bila na drugi blagajni, ti pa si glih obdelovala tipa, ki je kupil voziček moke-WTF??user posted image
a res?
Kaj pa te nisi k meni prišla user posted image ti,ti user posted image user posted image
Ma ja imel je 150kg moke, 100 jajc, ... v glavnem puno vsega. Na koncu pa mi je plačo samo z kovanci user posted image user posted image Sploh jih nisem mogla v kaso dat, ko jih je blo tooolko user posted image user posted image

Če pa je Lia že štalo delala - čudno, da je nisi slišala!user posted image
Sem videla kovanceuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
15.10.2010 10:21:08   
tasa_m

sem bla v transu, ko sem kovance vidla in nisem mela časa še okoli gledat user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1146
15.10.2010 11:03:15   
KOKICA32

Nova slikica za seznam:

Ko pojem in igram klavir...

user posted image

user posted image user posted image čuj tolk krat smo ble že pri tebi, ti pa še nam zdaj nisi pokazala glasbene sobe. user posted image Saj drugič jo sm pokaži, saj nebomo nič uničli (upam user posted image )

okej..samo ta soba je tudi soba za čon, motorje in ostalo in do decembra bo upam, tudi postala Valentinova soba, samo še ne veva kam bomo dali to robo...user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
15.10.2010 11:03:17   
KOKICA32

komaj zdaj sem videla kaj sem napisala user posted image user posted image
Htela sem čestitat Lii, obenem pa povedat da tudi mi spimo okej user posted image

Tak nekak sem razumela ja...user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
15.10.2010 11:05:50   
KOKICA32

a res?

pa daj nehaj no....user posted image pa kaj je bil to za en?user posted image Očitni ima neki avtomat, ko moraš kovanec noter vrečt, da ti kruh ven pride...KRUHOMAT!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
15.10.2010 11:06:18   
KOKICA32

sem bla v transu, ko sem kovance vidla in nisem mela časa še okoli gledat user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?