Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dober dan! Nisem še nič prebrala za nazaj, zazen te zadnje strani...Zato Najii želim čimhitrejše okrevanje. Jaz pa sem Valentinu v Daichamu kupila goretexove škorjnje od Elefanten in so bili 39,90 EUR, kar se mi je za Elefanten zdelo zelo poceni...So pa fajn podloženi, s fajno mucko in ne premočijo. Je pa rekla, da jih je dobro pošpri cati s šprejem za ohranjenje membrane in da se, ko so mokri, ne smejo sušiti na prevročem (npr. na radiatorju) ampak le tako na sodbni temperaturi, ker drugače ta nepremočljiva membrana popoka in rezultat tega je, da premočijo. Toliko v vednost, če še niste vedele, ker jaz nisem. Drugače pa nič novega, moj vrat je boljši, bolj gibljiv, vikend je kljub dežju minil kot šus... Aha, to je meni ona prodajlka v Avstriji tudi rekla, te pa bo že nekaj na tem. Sam sprej še moram kupit! Super za vrat! Vikend - ne govori! Lia je kot cek na meni, se me drži kar za nogo. Ko še nisem imela Lie, sem se čudila, kako nastane to, da se otrok drži mamice za nogo - no, še vedno ne vem, kak nastane, vam pa povem, da NI FAJN! In sem si kar mamo poklicala v soboto zjutraj, da sem lahko v miru čistila, ona mi je potem posesala, v glavnem delovna akcija se je končala on 16.30! Ob 18h smo dobili obisk, ki je trajal do 00.30. Včeraj pa sva z dragim na izmene spala in animirala Lio! En rojstni dan smo skenslali, šli samo k mojemu bratecu na kosilo in spet domov. Hitri vikend, pač!
|