Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Jaz sem si zjutraj odprla RR, ampak sem imela tako gužvo v službi, da ni šans, da napišem dober dan! Popoldan pa smo imeli slikanje in komaj čakam, da dobimo slikice (drug teden) Lia je kar pridno sodelovala, čeprav je mislila, da gremo plesat, ker smo šli v tako stavbo kot je šola in je kr naprej govorila plesala, otroci, muzika Ji pa je bilo full čudno, ko sva se s Tomijem sama slikala - brez nje, bila sva zgoraj brez in je kar govorila: ne ne, ne mami No, potem je šla s svojim stricem in teto na tortico, pa T. za njimi in se je mami lahko sproščeno prepustila fotografiranju! V C&Aju sem ji kupila eno bundico in sem vzela št. 80, ji je glih prav. Mislite, da bi jo šla zamenjat za 86? kam ste se hodli to slikat? A boš nam pokazala kako slikic? Na mail pa to, saj je logično da ne na RR in Fb Jaz sem tudi imela željo, da se slikam že z Lijo, ko sem bla pa nam nekak ni šlo ven. Pr drugem pa definitivno bomo Aja, pa jaz bi ji vzela 86, ker zima je še dolga, naši miškolini pa itak rastejo kot gobe. Foto Tatjana. Slike dobim drug teden. Bom jih pokazala. Jaz sem pri Lii to zamudila, zdaj mi je bilo tudi težko odštet 100 evrov, ampak zdaj al pa nikoli-mogoče pa je zato naš otrok bos moramo danes po neke čevlje. Ima sicer ene podložene škorenjčke, take šminkerske, ki jih je dobila lani za darilo, pa so ji letos prav, ampak so H&M in tega ne more met non-stop, tak za v kake kostanje ji jih dam gor al pa za na igrala... Ja, verjetno jo bom šla danes menjat za 86.
|