|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
14.10.2010 11:17:20   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

pravim jutro, ker smo eni šele vstali user posted image me je zjutraj zmatral tak glavobol, da sem samo sporočila na šiht, da me danes ne bo.
hvala vsem za stimulacijo, s takimi fotkami je tudi glavobol precej lažji user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
14.10.2010 11:19:36   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Ojla Miklič stara sablja!!! user posted image user posted image user posted image

Držim pestke, da pridejo pingoti čim prej na dnevni red!!! Ima, da bo uspeh to rundo... user posted image user posted image user posted image user posted image Bomo navijal ko pr norcih... !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dali so me k nekemu dr. Vladisvljević al nekaj tekega. Ne vem če sem prav napisala. user posted image

super za dr. Vlaisavljeviča, je zelo dober doktor, zdaj bo MB zmagovalen kot pri mismis in roži tudiuser posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
14.10.2010 12:32:47   
Fidolina
Dan,
mi smo včeraj po šihtu še zadnja jabčka obral, potem ta prvo vrsto jablan pri hiši obezal, da bo več sončka in češnjo skrajšal za ene 6 metrov. Tako, da je bil dan zelo delovenuser posted image .

Akvica user posted image user posted image user posted image , sem žalostna, da  se je tako končalo to rundo, hkrati pa vesela, da greš s tako dobro voljo dalje user posted image user posted image user posted image . Tile trije meseci, boš videla, bodo tako hitro padli mimo.....user posted image .

Miklica - a si še bolančana, ali je kaj bolje? Dolgo se ti vleče tole user posted image .

Mismis - ti zamiži pri našminkanemu M....u ( ne upam napisat imena) in ga pusti Mausiki. Mogoče pa bo tebi Mausi, M...o sprožil tako želeno user posted image . Če ti je ne bo, se probaj zmenit z atom. Pred postopkom se ne gre rušit naravnih ciklov - po moje user posted image .

Mismis, meni je pa tvoj Geri na tej slikci luštkan
user posted image

pa ne da bi se kaj slinla (jaz) okrog njega user posted image . Če bi se že, bi se zeloooo na skrivajuser posted image .

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
14.10.2010 12:50:01   
mismis
no vsaj je res hud, sploh ima pa lep nasmeh... že čutim kako me manj boli glava 

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
14.10.2010 12:53:45   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Mismis - ti zamiži pri našminkanemu M....u ( ne upam napisat imena) in ga pusti Mausiki. Mogoče pa bo tebi Mausi, M...o sprožil tako želeno user posted image . Če ti je ne bo, se probaj zmenit z atom. Pred postopkom se ne gre rušit naravnih ciklov - po moje user posted image .

mah meni tudi M...o ne pomaga user posted image , sej vem, da naravnih ciklusov ni za rušit...mah bom se morala umiriti, pa skulirat pa bo tudi user posted image  prišla...mogoče me pa na mini dopustu preseneti?? mogoče je pa to znak, da naj vržem puško v kuruzo??

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
14.10.2010 12:58:21   
mismis
Ma kakšen znak, da vržeš puško v koruzo!!!! Takega znaka ni, no vsaj jaz ga še nisem videla, itak je pa treba ohranjati naravo čisto, kar pomeni, da ne gre metati neko železo v koruzo user posted image

Maussi, nikar ne obupaj, veliko žensk je hecala user posted image , še sploh po postopku, ko se ti cikel zruši. Daj probaj udariti kombinacijo rdečega vinčka, aspirina in user posted image user posted image mogoče bo pa prišla.

khm khm, meni so včeraj naši informatiki nekaj na mašini zadrekali, tako da ne morem uporabljati explorerja od doma. A mi katera zaupa, kako se lepijo slike preko mozzille?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
14.10.2010 13:15:44   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

khm khm, meni so včeraj naši informatiki nekaj na mašini zadrekali, tako da ne morem uporabljati explorerja od doma. A mi katera zaupa, kako se lepijo slike preko mozzille?

Jst uporabljam vglavnem drag&dro_p metodo.
Gre pa tudi na druge načine... že mal pozabla sicer.
se mi zdi da daš link pa [img] spredaj in [/img] zadaj. Mora pa biti pisano z malimi črkami.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 14.10.2010 13:17:08 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
14.10.2010 13:24:34   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

mah meni tudi M...o ne pomaga user posted image , sej vem, da naravnih ciklusov ni za rušit...mah bom se morala umiriti, pa skulirat pa bo tudi user posted image  prišla...mogoče me pa na mini dopustu preseneti?? mogoče je pa to znak, da naj vržem puško v kuruzo??

Mausi, na eni sosednji temi je ena punca, z zelo fletnim podpisom (tako se menda reče tistemu, kar imate pri vsakem postu napisano pod črto)Gre pa takole: kopi pejst:

"Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)"

A ste lohk, plizzz, malo uvidevne do nje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
14.10.2010 13:45:09   
gigi1
Mišika user posted image . Upam, da se teli glavoboli čimprej nehajo user posted image
Bila danes v LJ, pa tvoje knjige žal ni več user posted image . So rekli, da jih pokliči, jim pusti tel. in te pokličejo takoj, ko jo kdo prinese.
A ni pri Mozili samo opcija slikomat oz podobne strani?

Fidi pridna user posted image

Mausika boljš da počakaš do vikenda, ko gleš na mini dopust. Packa vedno pride takrat, ko je nočeš. Drgač pa...da ne bi slučajno puške kje med koruzo najdli! Bom huda! ...no...veš, da ne bom...ampak ne obupuj mi sedaj draga user posted image user posted image user posted image

Miklca si kej boljš?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
14.10.2010 13:45:56   
gigi1

"Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)"

A ste lohk, plizzz, malo uvidevne do nje user posted image user posted image user posted image

Dobra user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
14.10.2010 13:51:32   
miklarom
fidi - še bubana, hudiča ne mine in ne mine mi nikakor

gigi - jp me še kr matra kašlam k nora sploh se mi noče ustavit, ne vem več kaj naj naredimuser posted image

mausi -ma ne ti men puško v koruzu, več da me smo močne in se borimo s kremplji če je trebauser posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 14.10.2010 13:53:46 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
14.10.2010 13:51:46   
Fidolina
Lana70, na porodniški, pa samo pikniki in fešte ti po glavi hodijo user posted image user posted image user posted image . Kako je Živa? Pridna?

Gigi, ti boš  kar knjigo napisala user posted image user posted image user posted image . Če bo notri tud, kako se napravijo dobra jajčka na oko, ali pa dober tenstan krompir, bo tudi meni prišla prav. Tukaj se mi velikokrat kaj ponesrečiuser posted image . Drugo še gre user posted image .
Povej nam malo, kako si( -sta) se imela na dopustu. Sta bila ob morčiju?
Estonci so pa prijazna nacija, anede. Dobro zabijajo gole user posted image .

En kup pritepenk mamo tukaj na 40+user posted image . Sploh jih ne ločim med sabouser posted image . Vidim sam, da vse afne guncajouser posted image .

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
14.10.2010 14:00:52   
Fidolina

Gigi, ti boš  kar knjigo napisala user posted image user posted image user posted image . Če bo notri tud, kako se napravijo dobra jajčka na oko, ali pa dober tenstan krompir, bo tudi meni prišla prav. Tukaj se mi velikokrat kaj ponesrečiuser posted image . Drugo še gre user posted image .

Aja, pa še nikol v življenju nisem naredila MEHKIH govejih zrezkov (stegno npr)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
14.10.2010 14:10:12   
gigi1
Miklca mene je pred leti kašelj matral kar pol lete po nekem prehladu. Potem so mi pa zob zruvali in dali antibiotik in sem že po prvi dozi nehala kašljati. Torej, če se ti predolgo vleče, kar malo zateži. Včasih brez antibiotika ne gre user posted image

Fidi a rabiš inštrukcije? user posted image  Jaz jajčka na oko pečem na močnem ognju zelo kratek čas, ugasnem in pokrijem. Ta čas, ko režem kruh in pripravljam mizo pa tista sluz lepo zakrkne, not pa ostanejo mehka (ampak tajming moraš res imet taprav, drugače se ti tud not skuhajo). In seveda teflonska ponev user posted image .

Tenstančka pa ravno v teflonski posodi ne smeš delat. V kakšni taki, da se malo zalepi user posted image . jaz imam neko staro črno češko, pa je super user posted image
Na morčiju je bilo pa lušno (razen neprespanih noči user posted image ), vreme super...prehodila sva po 10-12 km/dan, plavala sicer v pokritem bazenu (eni so tudi v morju), pa se sončila na terasi, najedla se dobrih ribic user posted image , le vino ni bilo najboljše user posted image . Me je po dveh kozarcih precej dragega istrskega caberneta kar pošteno bolela glava user posted image . Izbor rdečih vin je bil slabši, pri belih, pa ni bilo dileme. Pošip s Korčule user posted image

Estonci so pa res fejst prijazni user posted image

Pritepenke so pa stare znanke user posted image  in so že kar udomačene user posted image

Z Gretko se dobim danes user posted image   user posted image   user posted image . Jo še za vas polubčkam? user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
14.10.2010 14:16:51   
lana70

Lana70, na porodniški, pa samo pikniki in fešte ti po glavi hodijo user posted image user posted image user posted image . Kako je Živa? Pridna?

user posted image user posted image user posted image , danes je prva š**** prikukala ven user posted image user posted image user posted image

Žižet, jst tut en podpisan izvod...sem že v vrsti!

Pa za tvojim prebrancem se mi že zdaj cedijo sline, nikoli ga nisem jedla, ampak tvoj je itak izven kategorije user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
14.10.2010 14:18:33   
gigi1

Aja, pa še nikol v življenju nisem naredila MEHKIH govejih zrezkov (stegno npr)user posted image user posted image user posted image

Hmmmm no jaz tega sploh ne delam.
Se mi stegno ne zdi pravi kos mesa za tako pripravo.

Na splošno pa velja, da mora biti goveje meso lepo uležano. Jaz ga ponavadi kupim in pustim v paci 1 teden preden se ga pritaknem in spečem ponavadi medium+, da je rožnato, pa ne surovo. Moraš imeti tudi dobro tavo. Z debelim dnom. Tako lahko fejst ogreješ tudi brez olja. Potem meso iz pace vržeš gor in popečeš par min na vsaki strani. To je vsa znanost.
Bržolco pa pacam na čebuli dolgo...kot golaž.

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
14.10.2010 14:19:50   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

user posted image user posted image user posted image , danes je prva š**** prikukala ven user posted image user posted image user posted image

Žižet, jst tut en podpisan izvod...sem že v vrsti!

Pa za tvojim prebrancem se mi že zdaj cedijo sline, nikoli ga nisem jedla, ampak tvoj je itak izven kategorije user posted image

..kaj je pa zdaj te zvezdice napackalo user posted image ...napisala sem Š****, da ne bo pomote

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
14.10.2010 14:20:34   
lana70
spet, pa kaj je zdaj to, a je to prepovedana beseda..no, pa naj bo ZOBEK...ma ni še cel, je samo š**** user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
14.10.2010 14:21:16   
lana70
za se uscat...noče napisat Š ****...a bo zdej?

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
14.10.2010 14:21:37   
lana70
ne grem se več

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
14.10.2010 14:25:10   
lana08
haha Lana sem šele na IVF otročkih videla kaj si hotela s tem Š user posted image . Špičko mate user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
14.10.2010 14:25:51   
Fidolina
user posted image Lana, bravo za karkoli je ven pogledalouser posted image .

Gigi - pravi timing,..prava tava...., taprau meso, en teden v paci.....- veri simpluser posted image user posted image user posted image user posted image . Bo zgleda, spet ričet jutriuser posted image .

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
14.10.2010 14:27:33   
Fidolina
Š***** - uf ta cenzurauser posted image user posted image user posted image . Pa tako dobronamerno vseuser posted image .

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
14.10.2010 14:29:36   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: lana08

haha Lana sem šele na IVF otročkih videla kaj si hotela s tem Š user posted image . Špičko mate user posted image user posted image user posted image user posted image

JAAAAAAAAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
14.10.2010 14:34:13   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

IZVIRNO SPOROČILO: lana08

JAAAAAAAAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image

Haaahahahahahahahaaa jaz sem tudi takoj pogruntala, kje te cenzura matra user posted image  user posted image  user posted image

Čestitke za prvo Špičko user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.