|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
8.10.2010 20:25:21   
krokar
Oj!!
V sredo po ctgju so me obdržali v PO. Totalen šok in zmeda. Komaj smo se zorganizirali...Lisa pa blabla.....Ha, in danes sem doma še vedno s trebuhom. Kaj da rečem!?

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 301
8.10.2010 20:44:04   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: krokar

Oj!!
V sredo po ctgju so me obdržali v PO. Totalen šok in zmeda. Komaj smo se zorganizirali...Lisa pa blabla.....Ha, in danes sem doma še vedno s trebuhom. Kaj da rečem!?

oj, zakaj so te obdržali???
sm že mislila,da boš rekla,da si prišla domow brez buša user posted image user posted image user posted image
kaj pa o imenu? sta zbrala? poweš al je skrivnost?

lep weekend wsem user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 302
9.10.2010 12:29:46   
krokar
Ja dr je bil zihr da bom kmal rodila, ker se je kr dogajal.....
A ime? Kar še ne vem. Prvo sva bila za Leona. Zdaj mi pa kr ni več. Mogoče Jaša al pa Januš. Al kaj jest vem kaj!? K ga bom dobla v roke se bom odločla- upam da dobim preblisk. Za ta prvo ni blo tolk kompliciranja in tud zdaj mi za pupo ne bi blo dileme. Bi bla Brina. Maš kako idejo?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 303
9.10.2010 12:48:17   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: krokar

Maš kako idejo?

ufffff...idejo ... user posted image
meni je dosti imen wšeč.... ne wem....je pa res,da mi je weč imen za user posted image .... za user posted image bi se težje odločila user posted image user posted image user posted image
za fantka mi je lepo Tilen in Klemen ... user posted image user posted image user posted image

itak js mislim,da imen ne bom weč zbirala,zato niti weč ne razmišljam o tem user posted image user posted image user posted image user posted image

kar bosta zbrala-bo itak pravo zanj user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 304
11.10.2010 8:29:24   
DannyS
Hojla...

evo mene, smo bli tudi mi prvič bubani, smo iz torka na sredo zakuhali tako da smo ostali doma, kaj drugega razen vročine in zabasanega noska pa nismo imeli, sumim tudi na zobek, ki prodira na plan.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 305
11.10.2010 20:31:41   
krokar
Ja saj v tem času se je težko ognit prehladu, vrtec gor al dol!!
Pri nas je pa tik pred!!! Zdaj pa res. Odprta sem slabe 3cm in od zjutraj me že po malem zvija. Ctg tud beleži popadke....a neče orng zagrabit. Tako smo z G odločili, da ne čakamo več kot do srede- bo treba zgleda mal umetnih popadkov še prilituser posted image . Sepravi najkasneje 13. dobimo sineta!!user posted image Sva z G že izpolnila papirje za v porodno in tudi najavljena sem ob 6.30!! Uf, že vidim da 2 dni ne bom nič spala!!user posted image
Primorke držite pesti, da bo tokrat brez zapletov!! Me je strah za pop....

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 306
11.10.2010 21:26:29   
saruška
krokar, srečno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

v drugo naj bi šlo lažje! sporoči novičke, joooj sem ti fouš user posted image

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 307
12.10.2010 8:02:59   
BIA79
Krokar srečno....user posted image

Jaz moram trkat...smo bili teden v vrtcu in nam že teče in noska...tako da ga spiramo in upamo,da ne bo nič hujšega...Ampak glede na to kako je stisnu mraz...ajoj user posted image

Jaz sem se končno spravila na telovadbo. V službi smo se organizirali in zrihtali relativno poceni letno karto, tako da sedaj skačemo veselo...ampak danes sem kot da bi me povozil avto...nimam kančka kondicije...

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 308
13.10.2010 8:02:09   
BIA79
Kaj kdo ve,če Krokar že pestva?

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 309
13.10.2010 8:33:15   
DannyS
Ojla dober dan...

BIA79 po mojem ne še, glede na to da je rekla da gre ob 8ih v porodno, čeprav bi blo super, da bi bla tako ekspresna.

krokar dihaj, dihaj...:) Držimo pesti.

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 310
13.10.2010 9:04:19   
Belen
jutro mamice,
eko danes sm prwič zjutraj gretje prižgala, prow že mrzlo.... user posted image čebele so w wrtcu, js pa doma mal počiwam, mal lenarim, mal likam ....ah  desperate hausewife user posted image user posted image user posted image

krokar....držimo peste user posted image

dannyS...kako je bundica Florjanu?

bia....kako je doma? sm brala .... user posted image wedi da te popolnoma štekam..... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 311
13.10.2010 9:32:00   
DannyS
Belen nismo je še probali ma po mojem bo super, zaenkrat hodimo še z jakno, danes zjutraj ni blo nekega hudega mraza...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 312
13.10.2010 10:27:47   
BIA79
Ko se preoblačimo zjutraj je vedno pečka vžgana...sedaj ponoči pade kar pošteno temperatura, Klara mi v vreči noče spat, pokriva se sama še ne...električni radiator, ki smo kupili pa je prevelik za njeno sobico (ga nimamo kam montirat)...ahhh...

Belen, hvala za razumevanje...vsaj nekdo...sej ni tako slabo, sem se začela sprijaznit z določenimi stvarmi in gre, ampak ne vem...ko je preveč je preveč...tašča je zlat človek, ampak določene "meje" je treba imet...

Belen, služba kaj novega na vidiku? Danes so pri nas začele krožiti govorice o prehodu na europski urnik...baje sedaj samo za blagajne, ampak počasi nas bo tokalo verjetno vse...ampak, če bo res tako, bo treba iskat novo službouser posted image

Danny vi ste ok? Saruška?

Chiara,kje si? Si se pozdravila?

Momacus, kje se skriva stara mama?

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 313
13.10.2010 10:31:58   
Belen
bia...ja in kak je ta evro urnik? cel dan? user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 314
13.10.2010 11:06:18   
DannyS
BIA79, kaj si imela s taščo?

Mi smo super, danes smo vstali že ob 3.30, pol smo se neki matrali zaspat nazaj, ampak ne in ne...:) Tako smo zaspali šele v avtu na poti v vrtec...:) Se zgodi..:)

Evropski urnik pa je mislim da od 8ih do 17ih, vmes ena ura merende.

< Sporočilo je popravil DannyS -- 13.10.2010 11:07:12 >

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 315
13.10.2010 11:38:45   
DannyS
Aha, sem prebrala zdaj... hm... brez zamere, če povem svoje mnenje se mi ne zdi nič tako hudega,... jaz tudi nimam idealne tašče, ampak kot so ti nekatere punce napisale bi morala po mojem ti in tvoj dragi imeti enotna stališča, glede določenih zadev. Jaz se z mojo taščo večinoma ne menim kaj dosti, ampak če ji kaj ni jasno, ji razjasni moj, kar se mi zdi prav, saj je on njen sin in jaz se z njo ne mislim kregat, razen če bi res prestopila ne vem kake meje. Mene osebno bi dosti bolj mučlo to, da bi bil moj dragi tako odsoten kot je tvoj, sej vem, da mogoče ne gre drugače ali pa bi se tudi dalo, samo malo volje bi bilo potrebne. Mislim da nobena stranka ne bi umrla, če bi si tvoj dragi vzel kak dan fraj. 

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 316
13.10.2010 11:51:13   
BIA79
Danny glede na to, da je naš lastnik italijan,bi bil urnik od 9-17...user posted image

Mogoče se ni razumelo...ampak jaz vse "popustim", ampak Danny povej mi, če bi tebi pasalo, da ti nekdo trka v nedeljo ob 7.30? Pa pustimo vse ostalo...vse preživim, ma v nedeljo mi je prekipelo,tisto je bilo preveč...Ne vem...vam ne paše bi kdaj "sami"...Pri nas v hiši je "gužva" in težko je razumeti, če se ne živi v podobni situaciji...No da ti povem tudi zakaj je prišla tako zgodaj...ker tast se je odpravljal stran in je poslal ženo po Klaro, ker on v naše stanovanje ne stopi, ker imamo preveč "razmetano"...

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 317
13.10.2010 12:12:03   
DannyS
Tak urnik je katastrofa, če imaš družino...user posted image

Ma odvisno, če bi bla budna me samo dejstvo da bi mi kdo trkal in da je bila nedelja, niti ne bi tako zmotlo po pravici povedano. Bolj bi me zmotil razlog in po pravici taka kot sem verjetno ne bi pustila, da jo tašča zaradi tega razloga nosi dol. Pač če jo hoče tast videt, naj pride sam gor razmetano ali ne. Mi trije živimo v hiši sami, razen pogostih obiskov bižnonota od Florijana ni skoraj nikoli nobenega na vidiku. Bižnono nas pride vsak dan pogledat, tudi po večkrat, pa me po pravici povedano do zdaj niti ni motlo, ker ima ful rad Florijana in se z njim ukvarja, je pa res da ga ne nosi ne vem kam, ker niti ne more.

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 318
13.10.2010 12:58:01   
BIA79
Danny je malo težko za razložit,ampak če ne živiš v taki situaciji, težko razumeš, je še ogromno stvari...
Blagor vam, ki ste sami...Moj se noče odselit ne k mojim, ne nekam na "samo"...ma sej če gledaš cene nepremičnin te zvije...upam, da bodo kaj padle...
Belen,kako je pri vas, ki ste v stanovanjski hiši?
Včasih mislim, da je lažje če imaš sosede, ki jih ne poznaš, kot kakšnega sorodnika...

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 319
13.10.2010 13:41:22   
Belen
bia... js te popolnoma razumem, čepraw nismo s taščo w isti stanov. bližini user posted image nas deli cel 1km user posted image user posted image user posted image bi pa tudi js imela kdaj kaj za napisat,pa lih ne morem...ker wem,da določeni ljudje berejo forum,ne? user posted image  user posted image user posted image user posted image
eni ne razumejo,če ne dožiwijo, eni bi radi,da stari starši bolj sodelujejo, eni manj.... pač ljudje smo si različni,kot tudi tašče in snahe user posted image   user posted image user posted image user posted image

čaki bia,sam kaj zdej na BK dol na blagajni delajo neprekinjeno? mislim,da ni pauze med 12-15h? user posted image

< Sporočilo je popravil Belen -- 13.10.2010 13:42:07 >

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 320
14.10.2010 8:47:57   
BIA79
Belen, za zdaj je še star urnik...se pa govori, da bi se spremenilo, ker je na blagajnah manj dela...bomo videli kaj bo iz tega...

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 321
14.10.2010 9:27:01   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79

Belen, za zdaj je še star urnik...se pa govori, da bi se spremenilo, ker je na blagajnah manj dela...bomo videli kaj bo iz tega...

torej neprekinjeno od 9-17h? user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 322
14.10.2010 16:14:54   
gia15
hej punce

eno vprašanje: proda katera tiste hlače za sneg iz lidla št 86/92 kariraste (sivo-bele), ki pašejo z roza bundico oz. zamenja za cele sive iste številke???

js se ravno odpravljam na predavanje familylaba iz šole za starše...

bodite fajn

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 323
14.10.2010 22:15:40   
BIA79
Gia,kje so ta predavanja?

Nisem vzela nič v Lidlu...čakam da bodo v Hoferju :) Sicer ne vem, če bom vzela to, ker imam doma pajac...

Belen...sem videla na FB da ste kupili novo kuhinjo...katere firme je? Mi je ful všeč...to je nameraval božiček prinest Klari, pa me zanima ;) Naša firma bo verjetno vzela darilne bone v Babycentru,tako da rešimo dve muhi na en mah :)

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 324
15.10.2010 7:10:58   
Belen
jutrooooo

bia... w BC ... od Barbie user posted image user posted image user posted image ..ampak bila w akciji iz 50 eur na 25eur... kr so kao manjkale neke nalepke.... ma ki se ne frega za 25 eur....po moje najboljša inwesticija zadnje čase-glede igrač user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?