Hator
|
Belen, Krokar: smo kupili voziček abc design tandem plus, sem ga zvohala na spletu po ful ugodni ceni (219 eur). Buggypad-voziček, ki ga priklopiš zraven, je pa ok 170 eur. Ni primerjave. Sem pa naredila skoraj doktorat iz teh vozičkov. Je res, da računam, da ga verjetno ne bomo dolgo uporabljali (mogoče celo ga ne bomo, čeprav to malo verjetno), ampak moj dela in ne hodi vozičkat z nami, tako da ne morem računat na njega. Pa tudi sicer buggypad ni ravno udoben, pa še ful ozek, tako da ne vem, kako stlačiš otroka not pozimi, ko je debelo oblečen. Tudi dosti teh vozičkov za dva je tako ozkih, ta pa je super. Buggypad bomo verjetno kupili potem pozneje, če bo potreba. Chiara82-matične celice smo mi že prvič shranili v zasebno banko pri BPK, tudi sedaj jih bomo. Smo že plačali 300 eur avansa, ostalo se plača nekje 5,6 ted po porodu. Imamo pa sedaj 20% popust, to je pa že kar ok 350 eur manj, še 200 eur dobimo od MOK in ok 280 otroške pomoči od države-CSD, pa bo nekako kar šlo. Krokar: jaz o tistem gelu ne razmišljam, namen imam kar tako kot prvič, naravno, no, nekaj so mi sicer dali malega za proti bolečinam ali pomiritev-saj sploh ne vem, drugače pa nič. Me je sicer na koncu fulllll bolelo, ampak se je splačalo počasi pritiskat, nisem bila ne prerezana ne pretrgana. Upam, da bo tokrat isto.
|