|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
29.9.2010 9:52:20   
Belen
heeeeloooooooow,

prow dolgčas mi je doma user posted image user posted image user posted image ... zato mal bluzim po netu....

uglawnem, čebele so se definitiwno upeljale w wrtec user posted image user posted image user posted image , bolni še nismo bili, (da potrkam).... uglawnem smo super, sam spimo bolj slabo user posted image ahhhhh tudi to se bo uredilo.....

bia... kako je Klara? berem,da imate uneta ušeska.... upam,da bo kmali kul.....

saruška: kaj si se zgubila? user posted image user posted image user posted image

krokar? zadnji tedni? kako si? si še 2 v 1? user posted image Lisa? se upeljala w wrtec 

momacus...?? kaj ti? wici šibajo user posted image

no dannyS se pa itak oglasi user posted image

user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 276
29.9.2010 10:36:24   
DannyS
Ej Belen...:)

Mi smo tudi že nekaj časa upeljani v vrtec, je rekla vzgojiteljica da ko pridejo te novi ki se uvajajo jočejo in on jih samo gleda, poje itak ful, spi pa tudi največ od vseh. Bolni zaenkrat tudi nismo bli, upam da tako tudi ostane, razen en dan nas je matral zobek ponoči in nismo spali nič, pa sem ga pustila en dan doma. Drugače pa odkar hodimo v vrtec tudi mi bolj slabo spimo, bolj nemirno. Prej sem ga dala v posteljico mu prebrala par kratkih pravljic in je lepo zaspal, zdaj pa ni šans, zaspi spet z mano v postelji in pol ga prestavim v njegovo posteljico in se zbuja ful pogosto, tako da ponavadi je že od 23ih kar z nami v veliki postelji. Kaj čmo, verjetno mu manjka naša bližina.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 277
29.9.2010 13:09:42   
krokar
Ja mi smo še vedno venem kosu!! Ravno sem s ctg-ja. Mali je očitno še povsem zadovoljen v trebuhu.
Vrtec je pa tako tako. Ni cajta da se udomačimo. Nismo bili tam že od prejšnjega torka. Smo dobili angino in smoše sedaj na antibiotikih. Sicer s tatijem že hodita ven, z vrtcem pa v ponedeljek nadaljujemo oz. začenjamo!?
Sem pa sama tud na antibiotikih. Sem pokasirala sinuzitis in to se je razširlo še na uho in grlo. Take bolečine v glavi, da bi kar znorel. Sem probala prvo z inhalacijami....pa ni šlo brez dohtrja. No, saj zdaj sem že ko roža, je ta hudo za nami. Bogi možek!!!Dobro da ni ušel, k sem bla tako tečna- že sama sebi sem šla na k.... user posted image
Kako vi vozite Belen?
Kaj pa klara se je že pocajtala?
Ja Dannys tvoj mali je pa itak glavni v skupini. Prav lepo, da se tako fino počuti v vrtičku!!
Punce držite pesti, da še 3 t ne grem rodit, k nimam še časa!!user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 278
30.9.2010 11:09:21   
Anonimen
Ojla mame!

Naj vam povem veselo novico. Sem noseča in v 12. tednu, tako da bo naš Tadei dobil bratca ali sestrico. V primerjavi z prvo nosečnostjo, je ta grozna. Non stop mi je slabo, kuham več ne, ker mi vse smrdi, se bašem samo s sendviči, ker je to edino kar lahko jem, ne da bi potem objemala wc školjko. No, srečo imam, da mi tudi sadje gre, da vsaj kakšen vitaminček pojem. Sem pa med drugim tudi fajn prehlajena, tako da srčno upam, da ne bo kaj z bebico narobe. Sem pa tudi shuhžala  že 6 kg in upam, da ne bom šla več dol ampak samo še gor s kg.

Danes Tadei prespi prvič v vrtcu. Držte pesti, da ga grem iskat šele za trejo. Tudi prehlajen ni več, tako da mu ni treba več s sesalcem ven pobirat iz nosa. To mi je bilo in mi je še vedno najbolj grozno početje.

Uživajte in vsaka čast krokar in hator, ker jaz ne morem niti Tadeia čuvat, ker mi je tako grozno slabo. Se pa trudim po najboljših močeh dokler možek ne pride iz službe, ker ga potem on prevzame.

(odgovor članu krokar)
  Neposredna povezava do sporočila: 279
30.9.2010 13:32:52   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: Chiara82

Ojla mame!

Naj vam povem veselo novico. Sem noseča in v 12. tednu, tako da bo naš Tadei dobil bratca ali sestrico.

čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
,

ke lepo, upam,da ti bo čimprej minila slabost..... user posted image js sm jo tudi imela,ampak ni bila tako huda HB....

no še 1x čestitke in užiwaj user posted image

kdaj imaš rok? aprila?

< Sporočilo je popravil Belen -- 30.9.2010 13:36:32 >

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 280
30.9.2010 14:35:59   
Hator
Chiara: Čestitke za lepo novico!!!!!!!!!!!!!!!!!! Upam, da slabosti hitro minejo.
Meni je bilo tudi grozno slabo, po cel dan, že v 1. nosečnosti, v 2. pa še bolj, nekje do 15t. Ampak ker smo mi pohiteli, mi je šlo to na roko, saj naš mali takrat še ni kobacal in je bil še bolj pri miru. Tako sva skupaj ležala v njegovi sobici na tleh na blazini in se igrala. Pa še vreme mi je šlo takrat v prid, ve ste jamrale nad dežjem spomladi, meni pa je bilo super, da sva bila noter, ker sem se le s težavo spravila v avto in KP.
Včeraj sem bila pri G, videla našo pikicouser posted image !!!!!!!! user posted image user posted image Se je že začela spuščati dol...no, saj ni čudno, me že nekje od 20t dalje tako bolijo sramne kosti, da capljam kot račka. Je rekel G, da moram okt še pazit, pol pa tudi če že pokukamo na svet. user posted image
Aja, pa dobila sem nov voziček za 2 in sem čisto navdušenauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 281
30.9.2010 14:43:36   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: Hator

Aja, pa dobila sem nov voziček za 2 in sem čisto navdušenauser posted image user posted image user posted image

kak woz si pol naročila? user posted image user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 282
30.9.2010 17:56:47   
krokar
Chiara bravo, čestitam !! Ja pri meni je tale 2. nosečnost tud potekala povsem drugače kot prva. V prvih mesecih mi je bilo slabo za znoret. Mah saj bo minilo, še kake 2,3 tedne potem boš pa prekipevala od energije. Poročaj kako bo!!!
Hator gre hitro čas, kaj? A si se potem odločila za dvojni vozek. Mi pa še vedno vztrajamo pri buggypodu. Mah pred novembrom ne bom kupovala nič. Ko bom rodila bo  mož itak skoraj cel mesec na dopustu in bova furala vsak svoj voz. po tem se bomo pa sproti odločil. Kompliciramuser posted image ! Kaj ti si bila včeraj tudi v PO ? Za kakšenporod si se odločila? Ali morda kaj razmišljaš o dianatal gelu? Tako je ša malo napisanega o tem. Mene privlači zato ker baje kar dobro obvaruje porodni kanal pred raztrganinami in rezanju. Še vedno nisem prebolela bolečin po prvem porodu in bi plačala kolkor bi blo potrebno, samo, da se ognem vakumu in rezanju. Ah, panika na vidiku!!!
Nč, hitim še kaj pospravit, dokler sta moja dva zunaj. Zdaj ko sem bila bolana in maksimalno počivala je v naše stanovanje treščila bomba!!user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 283
30.9.2010 18:51:36   
BIA79
Krokar jaz sem zdrava, pa imamo vedno raztreščeno doma...Enostavno se mi ne da ;)

Chiara čestitke ;) Upam, da ti slabosti hitro minejo in da začneš uživat buši...zdaj mora bit na vrsti še Danny ;)

Mi smo ok. danes bili pri pediatru.baje nam je dal dežurni konjsko dozo antibiotika, še dobro, da ga je Klara vedno pol spljuvala ven :) Je pa rekla P naj jo sedaj čuvamo, vitamin dodajat in kak probiotik, ker antibiotik naredi veliko škode...Pravi tudi da se nam lahko glivice pojavijo..trkam na les da se nam le...

Klara je živa kot poper. Vsak dan imamo novo besedo, se kar ne morem načudit ;) Še dobro da je sedaj mirno v službi, da se tam "odpočijem" ;)

Ste videle da bodo jutri v tušu odprli trgovino s čeveljčki mala maša? Mogoče bomo našli kaj uporabnega ;)

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 284
1.10.2010 9:36:50   
Anonimen
Hvala za čestitke. :)))

Rok imam 21. aprila.

Tudi jaz razmišljam o tistem gelu (dianatal), ki pomaga pri porodu, se bom pa najprej pozanimala pri različnih ginekologih ali je to samo še ena prodajna niša ali je zares, da pomaga, ker spet 100 € ni malo, da ti potem ne pomaga nič.

Hator in krokar, bosta dali matične celice v javno/ zasebno banko? Midva sva jih pri Tadeievem porodu dala v javno banko in tudi sedaj, če ne bo problemov,jih bomo.

Kar se pa tiče prehlada, se mi umirja. Hvala bogu za islandski lišaj. user posted image

Uživajte, danes je petek in komaj čakam, da moj konča s službo, da smo lahko cel vikend skupaj.

(odgovor članu BIA79)
  Neposredna povezava do sporočila: 285
1.10.2010 14:21:48   
Hator
Belen, Krokar: smo kupili voziček abc design tandem plus, sem ga zvohala na spletu po ful ugodni ceni (219 eur). Buggypad-voziček, ki ga priklopiš zraven, je pa ok 170 eur. Ni primerjave. Sem pa naredila skoraj doktorat iz teh vozičkov. Je res, da računam, da ga verjetno ne bomo dolgo uporabljali (mogoče celo ga ne bomo, čeprav to malo verjetno), ampak moj dela in ne hodi vozičkat z nami, tako da ne morem računat na njega. Pa tudi sicer buggypad ni ravno udoben, pa še ful ozek, tako da ne vem, kako stlačiš otroka not pozimi, ko je debelo oblečen. Tudi dosti teh vozičkov za dva je tako ozkih, ta pa je super. Buggypad bomo verjetno kupili potem pozneje, če bo potreba.

Chiara82-matične celice smo mi že prvič shranili v zasebno banko pri BPK, tudi sedaj jih bomo. Smo že plačali 300 eur avansa, ostalo se plača nekje 5,6 ted po porodu. Imamo pa sedaj 20% popust, to je pa že kar ok 350 eur manj, še 200 eur dobimo od MOK in ok 280 otroške pomoči od države-CSD, pa bo nekako kar šlo.

Krokar: jaz o tistem gelu ne razmišljam, namen imam kar tako kot prvič, naravno, no, nekaj so mi sicer dali malega za proti bolečinam ali pomiritev-saj sploh ne vem, drugače pa nič. Me je sicer na koncu fulllll bolelo, ampak se je splačalo počasi pritiskat, nisem bila ne prerezana ne pretrgana. Upam, da bo tokrat isto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 286
2.10.2010 19:56:35   
krokar
Aha je vem kateri vozek je to, sem si ga ogledala!
Mi nismo dali celic v hrambo pri Lisi in tudi sedaj v drugo nisva šla v to smer! Kaj pa vem, vsak ima svoje!?
Ja Hator ti si v prvo full lepo rodila in zagotovo bo v drugo podobno. Držim pesti!

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 287
3.10.2010 1:18:31   
gia15
heeej
čestitke vsem srečkam-nosečkamuser posted image user posted image

vprašanje: kdaj ponavadi peljte svoje user posted image  v vrtec in kdaj jih greste iskat? kaj pa jejo/pijejo preden gredo v vrtec? kaj pa v vrtcu, jejo?

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 288
4.10.2010 9:18:55   
DannyS
Ojla.

Čestitke še tu Chiara82. :) Ja BIA79, upam da sem jaz zdaj na vrsti...:)

Mi nismo nič shranjevali matičnih in tudi v naprej ne bomo. 

gia15, jaz ga peljem v vrtec pred 7 uro iskat ga pa grem malo po 15 uri, preden gremo v vrtec ne jemo/pijemo nič. V vrtcu pa menda ful poje. Čeprav zadnjič ko smo prišli iz vrtca sem se malo spraševala, če je kaj jedel, ker sva midva z mojim jedla kosilo in je Florijan sedel pri meni v naročju in mi jemal iz krožnika in se tako basal, kot da ne bi videl hrane en mesec. :)

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 289
4.10.2010 9:54:59   
krokar
No, skoraj pa dveh tednih smo šli danes spet v vrtec. Da smo jokal in skoraj ušli iz igralnice...ne bom posebaj poudarjala!!  Možek mi ta teden dela od 3-17, tako, da mal vrtca pride super. Se še komaj premikam s tem OGROMNIM trebuhom. Kadar je prilika  mora mož kerzagrabit še kako dodatno delo- nas je moja bolniška drago stala!!
Gia jaz malo peljem v vrtec med 7.30 in 8 uro. Smo pa že od prej navajeni, da se zjutraj cartamo v ta velki postelji s stekleničko mleka in žlico rižolinota. Pol pa akcija! Iskat jo grem pa po kosilu. tako smo malo pred 13to doma in gramo prvo ninat!!!! Smo se do nadeljnega odločili za skrajšan urnik v vrtce!!!
joj, pašta.....

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 290
4.10.2010 10:02:28   
krokar
Boris pride vsak čas domov, da nekaj poje preden gre naprej. No danes je na jedilniku razkuhana pašta. Tud najboljšim se zgodi!!user posted image

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 291
4.10.2010 10:36:59   
Belen
eko še mene, ben če bo lačen, bo že pojedel pašto user posted image user posted image user posted image sej te razume, da si w takem blaženem stanju user posted image
mi celic nismo shranili, ker sm mela CR, pa še kr so dvojčki....baje ni tolk teh celic in niso lih najbolj w redu....sicer pa mislim,da jih w zasebno niti ne bi dala,kr sm bolj skeptična glede tega.... user posted image user posted image

gia... mi jih peljemo ob 8h in okoli 15h jih gremo iskat..... danes je šla sam Lija w wrtec, Naša je doma z mano bubana..... cel weekend wročina, pop.grem k pediatru,da widimo kaj prawi.... user posted image user posted image

bia....si bla zjutraj w hoferju? js sm pozabla, šla ob 8,30h in ni blo weč NITI ENE bunde.....kaj wse si pokupila???' user posted image user posted image user posted image eno sm lih za dannyS dobila.... ben sej js jih že imam, ampak so fulll lepe za te šolde.... user posted image user posted image user posted image

grem dat gor juhico ...njamiiiiiiiiiiii user posted image

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 292
4.10.2010 12:07:05   
saruška
IZVIRNO SPOROČILO: Belen

saruška: kaj si se zgubila? user posted image user posted image user posted image

Evo me, Belen!

Sej vas redno prebiram, samo časa za kej napisat mi zmanjkuje user posted image . V glavnem pri nas je bil september katastrofa in kot kaže tudi oktober ne bo nič boljši... Prejšnji mesec sem bla non stop na bolniški, najprej je mali zbolel, od malega je fasal moj, od njega še jaz, tako da smo bli vsi na antibiotikih... Zdej pa čakam da se mi javi moj user posted image , ki je trenutno na operaciji kolena user posted image user posted image , in sem cela živčna, tako da imamo kar pestro trenutno!

Čestitam vsem srečkam user posted image , katera bo naslednja user posted image ?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 293
4.10.2010 12:28:11   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: saruška

Čestitam vsem srečkam user posted image , katera bo naslednja user posted image ?

ti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 294
4.10.2010 12:33:31   
saruška
IZVIRNO SPOROČILO: Belen

IZVIRNO SPOROČILO: saruška

ti user posted image user posted image user posted image

upam user posted image user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 295
5.10.2010 8:56:59   
krokar
Oj, saruška! Ko sem videla, da si se po dolgem cajtu javila, sem bila prepričana, da maš kako sočno novico!user posted image Ah, pa drugič in upam, da kmalu!! Ja bolano je pa zdej itak vse po vrsti. Tist k ni bolan je neki z njim narobeuser posted image .
Kam ti je šel možek? V Valdoltro? Evo k pride domov okrevat, ga pedeni od spred in od zad, pa cartat maksimalno in mogoče...user posted image - je treba združit prijetno s koristnim!!
DannyS učer sem vidla Florijana v vrtcu. Ves zadovoljen, frajer mali!! Prav na obrazku mu je razbrat, da je rad v vrtcu!!

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 296
6.10.2010 13:25:40   
Belen
mamice, one ? user posted image

je mela katera izkušnje z unetimi dlesni in z aftami? kaj ste dali? kaj pomaga? kr moja Naša je prow bušca, otečene dlesni da je groza, posledično ne je skoraj nič,kr jo predwidewam boli, pa slabo tudi spi.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 297
6.10.2010 22:46:04   
saruška
belen, mi smo imeli afte!

je blo grozno, v ustih in vse okoli... kupli smo 150 kremic in pomagala je šele neka antibiotična ki jo dobiš samo na recept pa še ta je samo za zunanjo uporabo... posledično ni jedel nič, pil malo, vročina 3 dni okoli 40... grozna izkušnja, smo pa povlekli nekaj dobrega iz tega - je že zelo zgodaj skenslal dudo user posted image ... javi kej kako ste!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 298
7.10.2010 14:47:29   
BIA79
Mi smo šli v ponedeljek spet v vrtec...Brez solz, sam dude ne damo ven iz ust zjutraj...

Belen...sem šla po bundico v Kp...zamudila v službo, ampak sem jo dobila...verjetno bom kako drugo kupila na popustih...zadnjič sem gledala eno res lepo v tušu, kao 54 eurov s 30% popusta...in ko jo odprem notri vsa rumena (drugače je bila bela)...grave...še dobro da je Hofer za take stvari...

Klara je v vrtec tam okoli 7.40, grem jo pa iskat po službi...tam od 14.30 do 15...odvisno koliko se zamudim v službi..

Kako so vaše afte Belen...mora bit grozno..ah...kaj nas še čaka...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 299
8.10.2010 1:41:40   
gia15
hej
moj mali miš ima bronhitisuser posted image  sicer ni tako zelo hudo,a gre ful počasi na boljše... v vrtcu je bila od 20.9. vsega skupaj 7 dni - ah...

bundice iz hoferja so kr, jaz sem ji pustila dve doma, čakam še tiste iz lidla pa se bom potem odločila in kakšno boljšo pa dobi potem na razprodajah, če bo sploh treba... je pa šel moj po bundice in kavbojke in je nakupil v treh različnih številkah in različnih barv, ker se ni mogel odločit, kaj bi vzel in me je potem trgovka samo čudno pogledala, ko sem prinesla to robo nazaj vrnituser posted image  kavbojke mi niso všeč, ful trde...

kaj date vašim sončkom zjutraj preden gredo v vrtce za pit/jest?

kje kupite slinčke, podložene?

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?