|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
14.10.2010 7:24:41   
loremi
Dobro jutro,

nisem dobre volje, mojga bi .... ghhmmm user posted image user posted image .
Naska user posted image  nekam bi jih blo treba v šolo poslat, groza. user posted image
Papico ste včer komentirale? Njaaaammmm user posted image .

Malo toplega napitka za zjutraj ...
user posted image

... pa pridem še kasnej kej pokomentirat.

Lep dan vsem!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
14.10.2010 7:46:11   
aqua77
Morgen! user posted image

Naskič naš, ti se ne obremenjuj preveč, očitno ni problem v tebi, tako da glej nase in počni zadeve, ki so dobre zate... Itak je on tisti, ki je na zgubi! Mi smo tuki, tko da kar sem pridi, se bomo vse zmenile in kakšen pameten plan naredile. Glavo gor pa ponosno naprej.

Drži se tega, kar pravjo posvojene mame: "Ni konc, dokler ni dober!!!" user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
14.10.2010 8:13:19   
aqua77
Pupe, da vs še tuki pobaram, ker vas kar nekaj hodi v MB. user posted image

Koliko časa mine od prvega razgovora do začetka postopka in če se lahko pride kaj prej na vrsto, če se gre samoplačniško?

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
14.10.2010 8:14:53   
mausikaa
Tole bo verjetno v kratkem madam Žižet naredila (z malo več kreme) user posted image
http://www.gurman.eu/recepti.php?S=6&Article=3548

Žiži tole je ena boljših tort, vsaj zame user posted image  sem jo delala nekaj časa nazaj za RD mojega očeta, pa nisem potem hotela povedat kaj je notri in so morali ugibat...zanimiva reakcija, dokler niso vedeli kakšna krema točno je, je bila torta vsem ah in oh in sploh the best, ko so pa izvedeli kaj je notri pa ni blo več ah in oh in sploh...no zame je še vedno ah in oh in sploh...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
14.10.2010 8:15:47   
mausikaa
aqvica hvala za topli napitek - prav paše!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
14.10.2010 8:19:03   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

Tole bo verjetno v kratkem madam Žižet naredila (z malo več kreme) user posted image

Žiži tole je ena boljših tort, vsaj zame user posted image  sem jo delala nekaj časa nazaj za RD mojega očeta, pa nisem potem hotela povedat kaj je notri in so morali ugibat...zanimiva reakcija, dokler niso vedeli kakšna krema točno je, je bila torta vsem ah in oh in sploh the best, ko so pa izvedeli kaj je notri pa ni blo več ah in oh in sploh...no zame je še vedno ah in oh in sploh...

super recept mausi, bom še jaz probala nardit za vikend pa javim kako je uspelo, mamo doma par ljudi, ki ne jejo glutena, in je super stvar, ker je brez moke... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
14.10.2010 8:20:28   
mausikaa
evo malo nostalgije
http://www.youtube.com/watch?v=sX-r1r6wtJI
pri nas nič novega, še vedno čakam user posted image  bemo sem jezna, skurjena pa tudi tko, da ne vem kako bom preživela današnji dan, sej potem pa itak zbrišem za vikend na dopust - aleluja končno user posted image   samo zdej ne vem kako bom tole zmutila, da ne bom zamudla novembra...ma ktera Primolut nor viška??
kdaj bo torej piknik? jaz sem do 20.11. načeloma vikende fraj...

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
14.10.2010 8:23:06   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

super recept mausi, bom še jaz probala nardit za vikend pa javim kako je uspelo, mamo doma par ljudi, ki ne jejo glutena, in je super stvar, ker je brez moke... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pri meni so že navajeni, da vedno pripravim nekaj novega...in običajno jih pustim v nevednosti do tik pred zdajci...poleti sem delala ene mini tortice z sivkino kremo - tudi super zadeva...v bistvu se da tolk stvari ponucat iz vrta za katere tudi slučajno ne bi človek mislil da so za na mizo v takšni ali pa drugačni obliki...

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
14.10.2010 9:50:24   
gigi1
Jutrčka

Naskič user posted image user posted image user posted image  ma shit no user posted image . Pred časom sem napisala, da je za dober odnos treba garati. Zdej pa res ne vem več user posted image . Očitno nekateri fantje prihajajo v meno user posted image . Moj je HB že prestar za te zadeve.

Loremi user posted image user posted image user posted image  napolni si srček s sončkom, tudi, če ga zunaj še ni.

Lanči hvala user posted image user posted image user posted image  obljubim, da pokličem, ko bom naslednjič blizu vas.

Bibonček saj zato sem pa recept prilimala, da se boste same lotile user posted image

Mausika a imaš knjigo Alenke Kodele, al si ta recept najdla na netu tako kot jaz? Me zanima, če je dobra knjiga? Se pa priporočam za recept za sivkino kremo pliiiiz user posted image
Glede M pa...jaz si je ne bi sprožila. Ne vem...se mi vseeno zdi, da to ni pametno user posted image . Si probala aspirin+rdeče vino+user posted image . To jo dostikrat zbudi.

Aquič jaz sicer ne vem kako gredo stvari v MB, sem pa pred časom dobila info, da se samoplačniško čaka dlje kot na koncesijo. In zakaj bi ti samoplačniško, če imaš še nekaj postopkov na koncesijo? MB je precej dražji kot Ata. Cene se gibljejo okoli 3000-3500 EUR.

Mišika kako smo danes?

Lupčke vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
14.10.2010 9:55:07   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Aquič jaz sicer ne vem kako gredo stvari v MB, sem pa pred časom dobila info, da se samoplačniško čaka dlje kot na koncesijo. In zakaj bi ti samoplačniško, če imaš še nekaj postopkov na koncesijo? MB je precej dražji kot Ata. Cene se gibljejo okoli 3000-3500 EUR.

Ojla Žižet,

sva z dragim razmišljala, če bi bila tako kaj prej na vrsti, da nebi čakala tam nekje do junija na postopek. Ker pri Atu, če greš samoplačniško, si lahko takoj na vrsti. No, če je še več za čakat, potem to odpade.

Drugače draga kako si kaj? Vidim, da ti kulinarika ne da mira zadnje čase. :-) Sem že prej napisala, da ti bom mogoče v zelje skočila ta vikend s čokoladno torto in neko baziliko... user posted image Me prav zanima, kaj mi bo ratalo. user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
14.10.2010 10:02:21   
miska73
Aquica  moja, te lubčkam in objemčkam, pa tud če nečeš...
To ti je najboljši recept, da takoj razmišljaš o naslednjem koraku. Že zdaj navijam za MB.

Naski sem mal ven in ne vem čist kaj se dogaja s tabo... ampak tudi zate en topel objem.

Žižet  a ti pa o kuharski knjigi razmišljaš?... se priporočam za en podpisan izvod :-)

Miška kako jajčniki? špikajo?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
14.10.2010 10:04:45   
miska73
Za foliklčke

user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
14.10.2010 10:08:56   
bibk

Ojla Žižet,

sva z dragim razmišljala, če bi bila tako kaj prej na vrsti, da nebi čakala tam nekje do junija na postopek. Ker pri Atu, če greš samoplačniško, si lahko takoj na vrsti. No, če je še več za čakat, potem to odpade.

Drugače draga kako si kaj? Vidim, da ti kulinarika ne da mira zadnje čase. :-) Sem že prej napisala, da ti bom mogoče v zelje skočila ta vikend s čokoladno torto in neko baziliko... user posted image Me prav zanima, kaj mi bo ratalo. user posted image

Aqua mislim da ne boš tako dolgo čakala, ker tudi Roži je bila v začetku avgusta na posvetu pa bi bila lahko že v akciji prejšnji mesec, pa je prestavla na ta mesec, tako da mislim da po posvetu stvari stečejo dokaj hitro .... vsaj se mi zdi ....

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
14.10.2010 10:10:39   
aqua77
O podganca!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako si nam kaj? Ti deca kaj nagajajo? user posted image user posted image user posted image user posted image A bo kakšen fotosešn padu za stimulejšen naše mišmiš??? user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
14.10.2010 10:13:15   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: bibk

Aqua mislim da ne boš tako dolgo čakala, ker tudi Roži je bila v začetku avgusta na posvetu pa bi bila lahko že v akciji prejšnji mesec, pa je prestavla na ta mesec, tako da mislim da po posvetu stvari stečejo dokaj hitro .... vsaj se mi zdi ....

bibk, hvala za info. user posted image
mah, sem že v štartu po prvem postopku razmišljala, da bi šla kam drugam, pa sem se vedno čakalnih vrst ustrašla.

P.P.Njegoš

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
14.10.2010 10:16:10   
bibk

mah, sem že v štartu po prvem postopku razmišljala, da bi šla kam drugam, pa sem se vedno čakalnih vrst ustrašla.

Jaz sem tudi  po 3h neuspehih se odločla zapustit Reškota, bom šla probat 1x na GK LJ in če ne je tudi MB v mojih mislih .... Živi bili pa videli :)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
14.10.2010 10:18:27   
aqua77

Jaz sem tudi  po 3h neuspehih se odločla zapustit Reškota, bom šla probat 1x na GK LJ in če ne je tudi MB v mojih mislih .... Živi bili pa videli :)

Se strinjam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da bo LJ zmagovalna kombinacija!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
14.10.2010 10:20:04   
gigi1
Aqua v MB je velik naval parov iz HR. Zato se čaka samoplačniško še dlje, kot na koncesijo. Za koncesijo sem pa slišala, da so se celo zmanjšale čakalne dobe. Telefon v roke pa kliči. Prej, ko pokličeš, prej boš na vrsti user posted image
Madoniš, sama pamet me je user posted image

Glede tortice pa kar izvoli in poročaj pliiiz. Pa še kakšno slikco nam nalimaj. Jaz sem včeraj paprike dobila in me čaka kuhanje ajvarja user posted image , tko da ne bo nič s tovrstnimi umetnijami.

Podgančič user posted image  veš de bom! Prvi izvod bo za mojo tanartaljubš podganco user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 14.10.2010 10:22:14 >

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
14.10.2010 10:21:46   
aqua77

Aqua v MB je velik naval parov iz HR. Zato se čaka samoplačniško še dlje, kot na koncesijo. Za koncesijo sem pa slišala, da so se celo zmanjšale čakalne dobe. Telefon v roke pa kliči. Prej, ko pokličeš, prej boš na vrsti user posted image
Madoniš, sama pamet me je user posted image   enga more bit... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej sem že včeraj poklicala, prvi posvet imamo 01.02.2011. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

veš, da sem jaz človek od akcije... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
14.10.2010 10:24:02   
gigi1
Uff si hitra, jaz pa prehitro stisnila tipko user posted image  user posted image  user posted image

Saj 1.2. ni daleč. Če pogledaš, da vsekakor moraš počakati 3 mesece...jaz še raje vidim 6, če ni problem v letih in evo user posted image  user posted image  user posted image . To bo to!!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
14.10.2010 10:26:02   
miklarom
aqua - čakalne dobe v MB niso dolge, je pa fajn da čimprej pokličeš in se naročiš za prvi posvet , da lahko prideš hitro na čakalno listo in v postopek. Če imaš vse opravljene izvide jih neseš s seboj, da ti tam ni treba nič delati, razen dali te bodo na preiskave za kri, potem sledi branje izvidov in še si kmalu v postopku. Ti pa pošiljam tudi tel. št za naročanje : 02/321 24 48

drugače pa lep dan vsem, čeprav je malo žalostno zunaj user posted image

mismis - madonca še malo pa punkcija navijam user posted image user posted image user posted image

nekaj se govori da od decembra do februarja ne bodo delali zaradi prenavljanja laboratorija, pa me malo skrbi a me bodo sploh še vzeli v drugi polovici novembra za pingote , ker do februarja mi je pa res dolga, pa še moj gre konec januarja na operacijo za žolč in bo kar težka

< Sporočilo je popravil miklarom -- 14.10.2010 10:34:01 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
14.10.2010 10:28:02   
lana70
piknik? Kdaj? Sem se pa spomnila, da smo pa vmes bili pri kitajcih...zelje in take zadeve user posted image user posted image user posted image

Bibon, jap, tudi jaz sem tu....saj vidiš, izpolnjujem enega izmed "pogojev"...user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
14.10.2010 10:28:16   
miklarom

Madoniš, sama pamet me je user posted image   enga more bit... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pišuka aqua, ti tak hiter pišeš, da jaz med tem časom vse zamudim, user posted image user posted image , super da imaš že datum h kateremu DR. so te pa dali?

sej sem že včeraj poklicala, prvi posvet imamo 01.02.2011. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

veš, da sem jaz človek od akcije... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
14.10.2010 10:38:07   
aqua77
Ojla Miklič stara sablja!!! user posted image user posted image user posted image

Držim pestke, da pridejo pingoti čim prej na dnevni red!!! Ima, da bo uspeh to rundo... user posted image user posted image user posted image user posted image Bomo navijal ko pr norcih... !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dali so me k nekemu dr. Vladisvljević al nekaj tekega. Ne vem če sem prav napisala. user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
14.10.2010 10:45:05   
aqua77
Pa še malo stimulejšn za našo mišmiš, da bodo frnikulce čim lepše!!!

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.