|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
13.10.2010 20:32:07   
borovnicica
OJ!
Nisem bila bolna že ene 2 leti, al 3 pa me je ta teden ujela viroza. Sem mela zdaj v 3 dneh 2X vročino nad 38 in sem tako mogla 2X vzet lekadol, ker ni hotela pasti. Joj kolk je človek nemočen v taki situaciji in pol moraš vzet lekadol, ker ni druge. user posted image  Upam, da bo pikica vseeno ok. Sedaj sem mal boljše ma nisem še ok. Drug teden pa imam 1 pregled, komaj čakam user posted image .

Kdaj boste pa kaj v službi povedale? jaz tuhtam, da kar kmalu, da bom mela bolj mir, ker je ubitačno in jaz sem utrujena kot, da imam 80 let user posted image .

lpuser posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 876
13.10.2010 21:11:02   
cowgirl

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

IZVIRNO SPOROČILO: anchika

Kolegica ima voziček z gumami za napihnit in  jih mora skozi pumpat

ja ja, zraven Quinnija ali bebe comfort moreš obvezno kako rezervo kupit, ki pa so kar drage in niso vedno na zalogi, heh.

imamo bebe confort high treck. sicer je že star, ker sva kupila rabljenega, ampak ga ne zamenjam za nič na svetu! terenec za povsod! sem imela samo enkrat gumi defekt, pa gume niso imeli v baby centru, pa sem šla k lokalnemu servisu za bicikle in je bilo narejeno v 2h minutah.
user posted image

Carpe diem

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 877
13.10.2010 21:13:39   
fluf
borovnivica: jaz se bojujem samo z grozno utrujenostjo, bom skušala še malo zdržati... rada bi počakala do novembra, ko imam naslednji UZ.

Sicer pa jaz bolj gledam za vozički in išćem razne informacije izkušenih mamic. Na primer: tri ali štiri kolesnik, bremze, vzmetenje, kolesa za napihnit ali ne, blago, možnost pranja (nujno za moje pojme), pa pač zbiram informacije... čimveč izkušenj, pa je tega velik, pa se zgubim v poplavi informacij. Bemtiš je bilo lažje kupiti avto kot voziček :D:D Sicer pa računam da ga bom kupovabla v marcu/aprilu, bolj proti koncu. Bova pa tudi midva začela po novem letu počasi kupovati, saj nama je lažje stroške malo porazdeliti.

Pejmo spat punce, se tipkamo jutri :D

(odgovor članu borovnicica)
Neposredna povezava do sporočila: 878
13.10.2010 21:25:37   
cowgirl
Fluf: vse je odvisno kje živiš, kakšne so možnosti vozičkanja, kakšen je tvoj lajfstajl, in nenazadnje koliko prostora imaš v avtu.
Mi smo v glavnem outdoor freaks... tako da rabimo terenca in je tudi 100% izrabljen. tudi tečt sem že šla z vozičkom. sicer pa je high treck 3-kolesnik. mogoče bi se dalo kaj podobnega počet tudi s 4-kolesnikom, ampak se mi zdi, da je za take podvige na makadamu bolje vozek s tremi velikimi kolesi in dobrim vzmetenjem. če si mestni človek in veliko časa preživiš v šoping centrih potem je vseeno in rabiš okretnega in majhnega.
predvsem je pa pomembno, da se košara čisto položi, da dojenček lahko notri normalno spi. mislim, da pri "maxi cosi mura" (je bilo že nekaj govora o tem vozičku) to ni mogoče. kolegica ga je imela in ni bila prav nič zadovoljna, še manj pa njen malček, ki ni mogel normalno spančkat v vozičku.
tako, da najprej šibajte na sprehod in malo poglejte, kje se boste sprehajale celo poletje in koliko je makadama.

Carpe diem

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 879
13.10.2010 21:36:54   
Klaraklara30
Ojla, punce...

moje slabosti počasi minevajo user posted image user posted image user posted image user posted image . Danes pa celo nisem šla popoldne spat, tako da upam, da bo tudi tale utrujenost počasi rekla bye bye. user posted image user posted image user posted image user posted image Držim pesti user posted image

Meni se pa fuuuul kislo lušta: kumarce, mandarine, kislo zelje, kisla smetana...njam, njam, njam user posted image user posted image user posted image Mi je prav smešno, ker v prvi nosečnosti ni bilo tako. Opažam, da se ful primerjam in skušam spomniti, kako je bilo prvič. user posted image

voziček Jaz imam PP GT3 in mi je super. Sem danes malo gledala po netu, kaj bi zdej kupila, če bi na novo kupovala in bi se kar za enakega odločila. Meni je res super. Smo imeli sicer gumi defekt, ampak smo hitro rešili v našem Baby centruuser posted image . Je pa res primeren za vse terene, še posebej bi pa pohvalila bremzo na ročaju. Ful pride prav, ko greš po klancu navzdol. Mi imamo tu precej strm klanec in mi je to res ful prav prišlo.

borovnicica Nič ni hudega, če si vzela lekadol. Verjemi, da tudi če se ti slabo počutiš in imaš visoko vročino, ni dobro za pikico. Normalno je, da tudi nosečnice zbolijo in si lahko bolečino nekako lajšamo. Seveda ne smemo jesti tablet kot bonbonov, kakšen lekadol v skrajnih primerih pa ni nič hudega.
Želim ti, da se čimprej pozdraviš user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva sva novico že kar veliko ljudem povedala, čeprav še nisem imela prvega pregleda. Kaj pa vem, jaz enostavno nisem mogla bit tiho. V službi bom pa povedala po nuhalni (upam, da se ne bo prej razvedlouser posted image ). Zdej sem pa itak še na porodniški, morda bom pa že imela trebušček do takrat, ko grem delat. user posted image

Lahko noč, srečke nosečke user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 880
14.10.2010 7:36:26   
fluf
cowgirl HVALA za vse info... smo outdoor friki, shoping centri bljak user posted image tko da ja vem da rabim enega ki ga bom lahko rinla povsod :) Sicer pa rabim tud za rolanje. Edino kar me moti je to, da je ti outdoor vozički zložijo običajno na veliko

(odgovor članu Klaraklara30)
Neposredna povezava do sporočila: 881
14.10.2010 8:50:12   
anchika
bobica: jaz samo gledam za vozičke oz. bom šla gledat , kupit pa mislim po novemu letu. Sam se bojim da   bom takrat  zelo okrogla in da ne bom več tako gibčna in možna  hodit okili. In moj mož je rekel da ne bo sam hodu kupovat vozičke. Za cunje pa me ne skrbi ker  nekaj imam  že od ostalih otrok , zdaj mi  že kolegice ponujajo tudi njihove cote tko da  to me ne skrbi.
borovnica: jaz sem v službi že povedala zaradi organizacije in tudi vsi že skoraj vedo
mami411; kje v Malfanconu  je tista trgovinai z vozički, veš ime?
Tudi mi ne bomo vprašali spola. Nevtralne barve dobiš le rumene, zelene oranžne..res ni nevem kake izbire vse je večina roza in modro. Ma ni panike

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 882
14.10.2010 8:50:21   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: fluf

cowgirl HVALA za vse info... smo outdoor friki, shoping centri bljak user posted image tko da ja vem da rabim enega ki ga bom lahko rinla povsod :) Sicer pa rabim tud za rolanje. Edino kar me moti je to, da je ti outdoor vozički zložijo običajno na veliko

4 kolesniki so bolj primerni za rolanje in se ponavadi boljše zložijo kot 3 kolesniki. Vsaj moj se simpl zloži.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 883
14.10.2010 8:50:49   
Dali*
Dobro jutro nosečke srečke!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 884
14.10.2010 9:02:51   
fluf
Ja sam kolk so 4 kolesniki za makedam? Ker to je res nujno potrebno glede na najin način življenja...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 885
14.10.2010 9:18:07   
anchika
jaz bom kar 8 kolesnika vzela-haha

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 886
14.10.2010 9:18:23   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: fluf

Ja sam kolk so 4 kolesniki za makedam? Ker to je res nujno potrebno glede na najin način življenja...

jaz imam ornk terneca 4-kolesnika z jet platišči in vzmetenjem tako, da makedam ni nič kaj nadležen za dojenčka.

Ker imamo tudi mi aktiven način življenja, nam je glede na lastnosti ustrezal samo tak voziček kot ga imamo. Za pohodništvo, rolanje...okretnost, tlakovci v mestu...

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 887
14.10.2010 9:34:55   
fluf
No super... bom jest še malo pogooglala, mamo še dost časa, pa če ne bom našla še kaj informacij vas pa povprašam... :) FUL hvala, pa mislim da ste še kateri, ki pričakuje prvič pomagale user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 888
14.10.2010 9:49:05   
mami411

mami411; kje v Malfanconu  je tista trgovinai z vozički, veš ime?
Tudi mi ne bomo vprašali spola. Nevtralne barve dobiš le rumene, zelene oranžne..res ni nevem kake izbire vse je večina roza in modro. Ma ni panike

Prav v centru mesta, http://www.tuttoperilbambino.it/Home%20Page.html za nas ki smo bolj blizu meje se splača pogledat

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 889
14.10.2010 10:15:10   
Anonimen
punce iz lastnih izkušenj za voziček 3 kolesa pa velika za napumpat sm ga mela od baby boom zadovolna fuuuul mi ni niti enkrat guma počla edino ko je blo konec zime sm jih ponovno napumpala in je blo spet zakon drgač pa povsoooood smo šli po makedamu po gozdni poti po nespluženemu snegu ni da ni kje vse smo bli brez problema je pa res da je pa kr velik k se zloži tko da kak clio no go kak karavan pa ja pač moje mnenje je pa super ker so zdej par novih variant dodal recimo še torbo pa lupinico k prej ni blo tko da ne rabš tuhtat še o tem kje boš dubu tako barvo

luskica a si ti korošica user posted image

jst bom začela nabaulat tm enkrat februarja nč prej sicer mam že ogromno od prvega tko da bova samo kozmetiko nabaula pa voziček in lupinico za ajat bomo pa tamaumu kupl sobico ta drug bo šou pa v košek najprej pol pa v pojstlico upam če ne bo kej drgač blo bomo še vidl

SPOL midva boba uprašala samo nobenmu povedala ker v prvo sva zvedla čist tko nepotrebno ker mi je G. na NS rekla uuu klele bo pa fante sm si misnla halooo kdo ti je pa reku da mi lahko poveš user posted image  ampak nč hudga tko smo vsaj vedl kaj bo user posted image  zdej bomo pa tud uprašal

nč šibam rito pokakano previt pa se še tipkamo

anonimnaSAN

(odgovor članu fluf)
  Neposredna povezava do sporočila: 890
14.10.2010 10:27:48   
mami 27
madona, kok se je nabralo...

sploh nisem uspela vsega prebrat user posted image

pregled smo imeli 12.10.2010, vse OK, pikica pridno raste, brca, maha z rokicami user posted image

komaj že čakam nuhalno, sem jo prestavila, iz 20.10. na 25.10, če boste popravile!

Naslednji pregled 19.11.2010 v Postojni user posted image menjala ginekologa! Jupiiiiiiiiiiiiii!!!

kar se pa vozičkov tiče, nahitro prebrala, jaz sem imela prvič Buzza, star model
http://www.google.si/imgres?imgurl=http://electronics-shopping.net/bigpic/quinny%2520buzz_007.jpg&imgrefurl=http://electronics-shopping.net/product.asp%3Fclassid%3D551&usg=__MzFyYl9a9SLOLS34NtKS5jAPJms=&h=450&w=600&sz=45&hl=sl&start=0&sig2=4rLuduK91jFnqWlzOzCD7A&zoom=1&tbnid=S2yCq7RPuBbEnM:&tbnh=163&tbnw=225&ei=u762TOC1KZL84AbVz528CQ&prev=/images%3Fq%3Dquinny%2Bbuzz%26um%3D1%26hl%3Dsl%26sa%3DN%26rlz%3D1B3GGGL_slSI357SI361%26biw%3D1280%26bih%3D828%26tbs%3Disch:10%2C114&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=434&oei=u762TOC1KZL84AbVz528CQ&esq=1&page=1&ndsp=25&ved=1t:429,r:9,s:0&tx=116&ty=106&biw=1280&bih=828
, pa mi je bil OK,
tejle novi (plastični) so glih ven prihajali, sem zadnjega starega še v trgovini ujela user posted image
tistega novega (spužvo penastega) pa ziher ne bi kupla...

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 891
14.10.2010 10:28:12   
vesna_b
punceeeeee user posted image

evo me, sem že v službi, vsa vesela in navdušena. je samo eden/ena user posted image , pikica pa je velika 17 mm, kar ustreza "starosti" 
videl se je srček, moja G pa vsa navdušena, da nama je hitro ratalo in da je bebika zaželena. tud se se spomnila, da sem prvič rodila maja, pa tud to me je takoj vprašala, če mam drug priimek al se ji sam zdi. full je faca user posted image

ej, punce, user posted image , ste hodile kaj na kaka predavanja? v bolnišnici imajo že predavanja za zgodnjo nosečnost, pa... me mal mika... no, eno - o gibanju in razgibavanju al neki tazga...
pa slikico mam!!! se lepo vidijo že začetki rokicuser posted image

happy, happy, happy - sedaj grem pa še mal delat

čauči

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 892
14.10.2010 10:59:53   
Anonimen
mami411 točno to bi mela in bom mela ne odstopam samo zdej pa me zanima kako je z dobavo v slo ker nekateri ne poslujejo z slo in me zanima če slučajno kej veš o tej strani pa kako pridt do cen user posted image

anonimnaSAN

(odgovor članu vesna_b)
  Neposredna povezava do sporočila: 893
14.10.2010 11:00:46   
Anonimen
UPS PARDON MAMI 27 user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 894
14.10.2010 12:23:59   
hijenca
Dan dan!

Berem vas že od samega začetka in danes sem se odločila da se tudi jaz javim.

Glede na zadnjo menst. bi naj bil rok 30.5., ker pa imam PP komaj 8.11. še ne vem, če bo ta datum. Drugače imamo doma že enega majskega hroščka 2008.

Počutje, no ja, čisto drugačno od prve nosečnosti. Krči, slabost. Slabost se pojavi predvsem takrat, ko kaj pojem, kar mi je pred pol ure dišalo, ko pa pojem, pa mi je zelo žal, da sem sploh kaj jedla. Za krče ne vem, kaj bi bil vzrok, sumim brazgotino od CR, ker me tam zelo boli, predvsem ob večerih.

Ker pa se zelo pogovarjate o vozičkih, pa bi rekla samo to. Ko sem bila prvič noseča, sem skoraj doktorirala iz vozičkov, na koncu sem kupila Haberkorn voziček, ki je na pogled zelo robusten, ampak meni je super. Ker imam karavana, mi ni bil problem ga vrečt v prtljažnik. Moje mnenje je, da je brezveze preveč komplicirat.

To je za prvič vse od mene.

LP

< Sporočilo je popravil hijenca -- 14.10.2010 12:25:13 >

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 895
14.10.2010 12:40:23   
Mici060719
Hej!

Nažalost naša nosečnost ni bila uspešna in je plodek odmrl, zato se tudi ni več videlo srčka. Včeraj sem bila na čiščenju. Totalno me je zabil, ker sem mislila, da se men to ne more nikol zgodit...nobenmu ne privoščim tega filinga...user posted image

vsem vam želim lepo in uspešno nosečnostuser posted image

Moja sončica Lana se je rodila 29.5.2007

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 896
14.10.2010 12:46:22   
fluf
majagrega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mici060719)
Neposredna povezava do sporočila: 897
14.10.2010 12:46:50   
BeliMedo
Hojla nosečkice!

A sprejmete še eno?? Upam, da jauser posted image

Nekaj podatkov o meni:
- 35 ket
- druga nosečnost, soma imam 5-letno punčko
- okolica Maribora
- pričakujemo 11. 5.

Komentirala bom samo par stvari, ko pa malo bolj temeljito prečešem debate, pa še kaj več:

- voziček: mi smo prvič imeli sposojenega, tako da zdaj kupim novega. Moja sestra ima Mutsy 4Rider (ima 4 mesece starega fantičauser posted image ; pravi cuker), je 1A, ima vse tisto, kar si želim in pričakujem od vozička, tako da bomo kar tega kupili. Ni pa res, da mora gume nonstop pumpati; mislim, da jih je samo na začetku, zdaj pa ni potrebe... Je pa z velikimi napihljivimi kolesi, primeren za vse terene... Se pa res ne zloži na malo... 
mami411: tale voziček je tudi meni všeč, samo ne slišim nič spodbudnega glede same trgovine in dostave, se baje kar dolgo čaka, potem dostavljajo po deli (zdaj eno, potem še drugo), ne odgovarjajo na maile...

- oblačila: za začetek sem kupila "podaljšek" za hlače (http://www.da-da.si/node/22) - po nasvetu moje zlate sestreuser posted image . Sama ga je tudi imela, uporablja pa ga tudi zdaj po porodu s svojimi starimi hlačami in je zakon. Res služi svojemu namenuuser posted image . Je odkrila tole trgovino, sem pa že tukaj na forumu naletela, da zelo hvalijo tudi njihov modrček za dojenje.... PA vzela sem še pas za trebuh http://www.da-da.si/node/14, ki ga uporabljam, da si fiksiram majičke (tiste, ki so mi zdaj malo kratke, ker trebušček se mi že fino pozna - se vidi, da je druga nosečnostuser posted image ) - pri nekaterih hlačah imam komot odprt gumb, pa preko tale pas... Je pa ta vzorec na notranji strani, in so samo obrisi vzorčka vidni na zunaj... Ful lepo pride.... Kasneje, ko bo trebuh večji, pa ga bom uporabljala dejansko kot podaljšek vseh zgornjih delov, da ne bom rabila kupovati novih in bom stare fiksirala s tem pasom.

- energija: imam je premalo, se mi hčerka včasih ful smili, ko bi se igrala, jaz pa bi samo spalauser posted image

- tokse nisem prebolela, zato sem ZELO previdna, mogoče celo preveč, ampak bolje preveč kot premalo....

- v službi že sporočila; ni bilo pretiranega veselja, ampak boli meneuser posted image

- pregledi: meni moja G na vsakem pregledu naredi UZ. HVALA jiuser posted image ; ima pa koncesijo in svoj UZ.

- majagrega, en objem zate user posted image .

Toliko za prvič...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 898
14.10.2010 12:47:04   
vesna_b
o, majagrega - user posted image user posted image user posted image user posted image
hudo mi je zate, za vaju, za vajino pikico. ampak ne obupaj, bo pa naslednjič več sreče. vem, da je trenutno težko razmišljat o tem, vendar boš videla, tudi za vaju bo posijal sonček.

hijenca in beli medo- dobrodošli med nami

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 14.10.2010 12:48:41 >

(odgovor članu Mici060719)
Neposredna povezava do sporočila: 899
14.10.2010 13:53:05   
mami411
Sem mislila da smo končale s slabimi novicami no. Žal mi je majagrega da si mogla to prestati user posted image

No so pa nove user posted image prišle. Dobrodošle user posted image

Belimedo če se bom odločila za tisti voziček, bi ga kar z Nemčije naročila. Imam enega poznanega v ITA ker tja jih pošiljajo, v slo pa ne user posted image
Kje je pa sestra kupila Mutsy? Jaz bi tud takega imela, pa še košare ni treba.
Bom pogledala če je v ita kaj cenejši.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?