BeliMedo
|
Hojla nosečkice! A sprejmete še eno?? Upam, da ja Nekaj podatkov o meni: - 35 ket - druga nosečnost, soma imam 5-letno punčko - okolica Maribora - pričakujemo 11. 5. Komentirala bom samo par stvari, ko pa malo bolj temeljito prečešem debate, pa še kaj več: - voziček: mi smo prvič imeli sposojenega, tako da zdaj kupim novega. Moja sestra ima Mutsy 4Rider (ima 4 mesece starega fantiča ; pravi cuker), je 1A, ima vse tisto, kar si želim in pričakujem od vozička, tako da bomo kar tega kupili. Ni pa res, da mora gume nonstop pumpati; mislim, da jih je samo na začetku, zdaj pa ni potrebe... Je pa z velikimi napihljivimi kolesi, primeren za vse terene... Se pa res ne zloži na malo... mami411: tale voziček je tudi meni všeč, samo ne slišim nič spodbudnega glede same trgovine in dostave, se baje kar dolgo čaka, potem dostavljajo po deli (zdaj eno, potem še drugo), ne odgovarjajo na maile... - oblačila: za začetek sem kupila "podaljšek" za hlače (http://www.da-da.si/node/22) - po nasvetu moje zlate sestre . Sama ga je tudi imela, uporablja pa ga tudi zdaj po porodu s svojimi starimi hlačami in je zakon. Res služi svojemu namenu . Je odkrila tole trgovino, sem pa že tukaj na forumu naletela, da zelo hvalijo tudi njihov modrček za dojenje.... PA vzela sem še pas za trebuh http://www.da-da.si/node/14, ki ga uporabljam, da si fiksiram majičke (tiste, ki so mi zdaj malo kratke, ker trebušček se mi že fino pozna - se vidi, da je druga nosečnost ) - pri nekaterih hlačah imam komot odprt gumb, pa preko tale pas... Je pa ta vzorec na notranji strani, in so samo obrisi vzorčka vidni na zunaj... Ful lepo pride.... Kasneje, ko bo trebuh večji, pa ga bom uporabljala dejansko kot podaljšek vseh zgornjih delov, da ne bom rabila kupovati novih in bom stare fiksirala s tem pasom. - energija: imam je premalo, se mi hčerka včasih ful smili, ko bi se igrala, jaz pa bi samo spala - tokse nisem prebolela, zato sem ZELO previdna, mogoče celo preveč, ampak bolje preveč kot premalo.... - v službi že sporočila; ni bilo pretiranega veselja, ampak boli mene - pregledi: meni moja G na vsakem pregledu naredi UZ. HVALA ji ; ima pa koncesijo in svoj UZ. - majagrega, en objem zate . Toliko za prvič...
|