|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
12.10.2010 21:20:31   
Anitka
Samo na hitro se olasim potem pa šibam počivat.

Anchika tule poglej: http://www.sb-poceni.si/otroski_vozicki_za_dvojcke.html

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 851
12.10.2010 22:54:47   
Anonimen
ojla

VOZIČEK midva bova uzela od quinny-ja buzz3 full mi je lep pa še šprotn del se lahko obrne proti mamici in ne gleda recimo stran oz naprej sej lahko tud prej sam to mi je ušeč k gleda v obe strani aja pa še to bom kupila samo lupinico pa športnega ker košara se mi zdi brezveze glede na to da sm proti koncu in da se zna zgodit da bom tud potegnla kej no ja al pa tud ne bomo vidl user posted image drgač mi je pa fuuuull ušeč stokke sam 1000€ ne dam za voziček raj tistih 500€ nakažm na varčevalni račun user posted image pač vsaka im svoj faktor user posted image

HRANA MED NOSEČNOSTJO punce jete lahko VSEEE jst sm prejšno nosečnost jedla popolnoma vse ampak res vse od kitajske do mc donaldsa no razn tatarca tko da ne se zdej neki obremenjevat z to tokso no sam spucite zelenjavo in sadje ornk pa se nimate kej bat, tuki je samo čistoča in nč druzga tokso ne fašeš če maš vse tko spucan (hrano) kot mora bit sicer bo pa še čas ko bomo mogle merkat kaj jemo da ne bojo malčki trpel tko da DOBRE TEK user posted image

FLUF tudi zadni mesec lahko fašeš tokso tko da če že tok gledaš na njo pa na te teste pol tud pol mal merki ne pa sam do testou user posted image pa še to teorija je eno praksa pa drugo tko da kot si napisla ni vse v besedah vsaka nosečnost je popolnoma drugačna sej vem da to veš sam povem ker pač morm pa

NJELI čim manj se obremenjuj in se samo prepusti in bodi nosečka srečka jst sm mela prejšnjo tooook problemou in prejokala po cele dneve da ti ne morm opisat na koncu pa še 10 dni v bolnici bla in rezultat vse se je tamaumu poznalo ker je fuuuull trzu zarad mojga obremenjevanja in jokanja pa vrjem ko bo res panika bo urgirala tako kot treba

jst sm se pa dons naročila na NS IN JO MAM 10.11 OB 16.00 tko da lahko dodate še mene na seznamček

grem ajat kej današnje počutje je v velikem K user posted image

anonimnaSAN

(odgovor članu jagoda4)
  Neposredna povezava do sporočila: 852
12.10.2010 23:38:12   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ojla

VOZIČEK midva bova uzela od quinny-ja buzz3 full mi je lep pa še šprotn del se lahko obrne proti mamici in ne gleda recimo stran oz naprej sej lahko tud prej sam to mi je ušeč k gleda v obe strani aja pa še to bom kupila samo lupinico pa športnega ker košara se mi zdi brezveze glede na to da sm proti koncu in da se zna zgodit da bom tud potegnla kej no ja al pa tud ne bomo vidl user posted image drgač mi je pa fuuuull ušeč stokke sam 1000€ ne dam za voziček raj tistih 500€ nakažm na varčevalni račun user posted image pač vsaka im svoj faktor user posted image

anonimnaSAN

že dolgo nisem nič pisala...ampak tole bom na hitro pokomentirala, ker sem prebrala samo zadnji komentar.
Svetujem ti, da dobro razmisliš glede tega nakupa, ker je poleti zelo nehvaležen, kajti otrok na tem umetnem plastičnem materialu zečloooo svica...imela prijeteljica in je rekla, da v drugo ni šans...tudi plenička ni pomagala. Najdeš kaj boljšega za to ceno.

Jaz sem pri prvem diplomirala iz vozičkov, sem imela čas in sem si naredila celo študijo po razpredelnicah vseh lastnosti prdno sem se odločila in sem bila s svojim nakupom zelooo zadovljna, tako da ne razmišljam o nakupu drugega vozička niti slučajno.

pa pa
lahko noč...

jutri preberem pa še kaj več za nazaj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 853
13.10.2010 7:35:29   
fluf
dali* a maš kje to razpredelnico pa mi jo pošlješ? Sej je lahko prazna, ampak jest tud vem ne na kaj morm bit pozorna user posted image

anonimnaSAN: vse je res, samo toksa je nevarna samo če se prvič okužiš z njo v času nosečnsoti. Ker upam, da sem jo že prej prebolela bi rada to vedela čimprej... sicer pa jest ne kompliciram... res samo tatarca, plesnivih sirov ne jem in sadje fino operem. Ne vem zame se ni nič spremenilo, edino dober izgovor imam, da lahko skoz neki grickam user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 854
13.10.2010 7:40:30   
vesna_b
ojla
joj, ste ble pridne... user posted image

no, voziček - mi mamo peg perego pliko switch (so pri prvi bejbi glih prišli ven) in se isto sedež obrne v obe smeri, tud to je prevagalo, da sva ga vzela. je dost klasičen, sam... mi pa ni žal, da sem ga vzela. košare pa tud nismo mel, ker... itak preden greš ven, je že junij, pa pol sploh ne rabiš košare. zakaj bi 200€ stran metala, če ni treba. pa še v drugo sva isto splanirala user posted image

NJELI - vem, lažje rečt kot naredit, ampak probaj se sprostit. s tvojo pikico je vse ok, drugače bi ti tvoj G kaj bolj direktno namignil oz ukrepal. držim pesti, da bo vse ok!

drugače pa tudi midva še nisva nobenemu povedala, čeprav... me mal sumljivo gledajo. oz če me kdo vpraša, ne rečem, da nisem noseča, ampak se izmuznem s kakim vprašanjem ali odgovorim kar nekaj... ala - ti si pa mal bleda, ko da bi bla noseča - in jaz - ja, pa saj sem večkrat bleda, a ne? pa še mal se slabo počutim... user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 855
13.10.2010 8:51:15   
hillmagic
hey čveklice
Mene pa kavbojke že malo malo motijo...pa ne vem kje naj dobim ugodne nosečniške pajkice... Ali pa pajkice ki imajo bolj visok pas... hmmmm... Kakšna ideja....

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 856
13.10.2010 9:04:34   
mami411
Da se še jaz malo javim user posted image

Včeraj končno povedala doma otrokom, zdaj se bo pa itak verjetno novica bolj hitro širila. Samo zdaj mi je že vseeno, sem že v 12T.

Jaz sem na tokso +, tako da se mi ni treba več bati.
Tečem in hodim še vedno dosti.

Njeli ti kar pozitivno naprej, saj ti že podatek da vama je uspelo v prvo dovolj pove.

Najkica mi imamo tudi marčevko09 doma user posted image

Voziček sem imela PP GT3, pa sem ga potem fajn prodala, ker sedaj hočem novega user posted image , pa zdaj so mi štirikolesniki ful všeč, sploh pa teli, pa še cena je super http://www.lux4kids.si/index.php?main_page=product_info&cPath=20&products_id=16
no pa Mutsy mi je tudi všeč 4rider, al neki takega.
Mi tudi košare nismo imeli in je nisem nič pogrešala.

Hlače sem pa dvojne kupila v C&A, ene črne in ene kavbojke 3/4, majice mi pa niso všeč.

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 857
13.10.2010 9:12:56   
fluf
joj meni je pa kakršno koli gibanje "odveč", ko pridem domov bi se zavalila na kavč in samo SPALA... :( pa vem da se premalo gibam, sploh sem vajena vsaj enournega sprehoda na dan... al pa tečem vsaj 1km, pa pol lepo hodim (sem TAKOJ utrujena)... sva šla za vikend v hribe, pa sem se ustavljala na par minut, ker se mila takoj utrujena, pa slabo mi je... tako da res pazim da ne pretiravam.

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 858
13.10.2010 9:29:38   
Mishika
Ola punce, da se še jaz malo javim po doooolgem času.
Medtem je bil sine bolan, jaz utrujena, slabooooo in mi res ni zneslo.

Prvi pregled za mano ( 5.10.), slišala srček, HB vse ok, NS imam pa 8.11.

Vidim, da imate že "težke" debate, pridne. Jaz tokse niseme preživela, zato se muck izogibam, pa itak nisem nek frik na mačke (a vseen  bolje preventiva,...)

Voziček - mi imamo od prej Qunny Freestyle, super voz, tud za "off road" teren, tko da ne bomo kupovali drugega, pa lupinico maxi cosi - ki tudi pa še na Freestyla, za kasnej pa zappa, oz. ogrodje + lupinica bom uporabila že prej ( je bolj ličen za v avto npr).

Jaz sem že prava žogica nogica, v prvo sem bila taka pri cca 15 tednih kot zdej pri 9, tud v službi sem že povedala, ker se ne da več skrit user posted image .

Lep dan čvekice, pa uživajte  

zdej pa tudi jaz ne bom več anonimna user posted image  ( sem tista ki ima PDP 15.5.)

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 859
13.10.2010 11:03:14   
Elizabeth
Živjo!

Še ena majčica user posted image  pdp imam 14.5.

(odgovor članu Mishika)
Neposredna povezava do sporočila: 860
13.10.2010 11:07:17   
anchika
dali: a si diplomirala tudi iz vozičkov za dvojčke? Poznaš kaj ?

(odgovor članu Mishika)
Neposredna povezava do sporočila: 861
13.10.2010 11:08:44   
anchika
aja  pa še moj pdp popravite  iz 16.5 na 15.5.2011. Sam itak mi je rekla G da dvojčki se rodijo 14-10 dni prej . Upam da ne preveč prej in da bom majčica.

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 862
13.10.2010 11:25:31   
skrzot
jagoda4 jaz sem z gorenjske...

(odgovor članu jagoda4)
Neposredna povezava do sporočila: 863
13.10.2010 11:59:44   
rockstar
Pozdravljene souser posted image

Danes zjutraj, ko mi je dragi prinesl kavo, mi je tak zasmrdela, da je malo manjkalo pa bi user posted image , pa jo drugače obožujem. To se mi je zdaj enih trikrat nardil od kar sem noseča. Mi je blo tak čudno slabo, da sem šla še za eno urco nazaj počivat.
Ko sem se vstala, sem bla pa že lačna tolk, da mi je blo slabo user posted image

Mi2 sva tudi šla malo očke past v Baby center, pa seveda sva si dala nardit klubsko kartico, da bova že zdaj začela sproti nakupovat.

Danes sem se naročila na NS - 15.11.
Še mal pa bo NS imela tudi prva Majčica 2011. Joj kok čas hitr beži user posted image

(odgovor članu Mishika)
Neposredna povezava do sporočila: 864
13.10.2010 12:01:42   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: anchika

dali: a si diplomirala tudi iz vozičkov za dvojčke? Poznaš kaj ?

he he...zaenkrat imamo enega in tudi v prihodnje bo samo eden. Ti pa lahko dam to info, da ima recimo edino Hartan vozičke za dvojčke, kjer niso fizično ločeni z vmesno pregrado. So fino okretni in imaš en kup barv na izbiro. Link... http://comfortbaby.com/index.php?id=56.

Sicer pa imam jaz Hartana Topline S in ga ne menjam za nobenega drugega. Probala od kolegic vse Stokke, Quinny, Jane, Peg Perego...vsi ful trdi in neokretni, no manj okretni in več moči rabiš. Tega voziš lahko z eno roko komot, ker je fullll okreten. Izgleda bolj obavten, ampak je mega,. Na makedamu, po koreninah, travi, plaži...vsepovsod gre kot da ni nič.

Men so ga vse zavidale, tudi zaradi multifunkcijske košare, ki je na začetku trda, pozimi je vreč, je prenosna z ročaji, montira ne na športni del vozička, v njej je (po naročilu) po meri narejena ovčka, ki se fiksira z zadrgo... Mi ne vemo kaj je pajac v vozičku...enostavno smo odgrnili vrečo in ga dali ven (ko si v kakem šoping centru, lokalu, trgovini...), pa fino toplo mu je bilo...

Mah...lahko bi se razpisala...če katero zanima več naj kr vpraša...

aja, pa ne delam nobene reklame, enostavno povem svoje mnenje in izkušnje.

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 865
13.10.2010 12:29:28   
mami411
Dali vsako mnenje je dobrodošlo user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 866
13.10.2010 12:55:53   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: mami411

Dali vsako mnenje je dobrodošlo user posted image

mami411 - a nisma bile mi2 že skupaj na forumu marčevke 2009? Tvoj nick mi je full znan.

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 867
13.10.2010 13:14:28   
anchika
Kolegica ima voziček z gumami za napihnit in  jih mora skozi pumpat

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 868
13.10.2010 13:19:52   
mami411
Dali tu na RR, sem nova user posted image Ti pošljem na ZS nekaj drugega user posted image

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 869
13.10.2010 13:59:43   
vesna_b
ojla punce
ko ma hudič mlade... jih pa res ma...

na šihtu gužva za popi..... se mi meša. dobr vsaj to, da sem tanov program poštimala...

tamala ima vnete očke. čez noč. kako, ne vem. v glavnem, včeraj je bila full dobre volje, razigrana, igriva, vesela, ponoči pa se je nekaj premetavala, tako da sem šla k njej spat, zjutraj pa... šok, očk ni mogla odpret. smo spucal tist trd gnojček dol, se je ven ulil tekoč... groza. jaz pa frej ne morem bit... je moj ostal doma, pol smo šli vsi skup k zdravniku (HB, ker parkirat je pa umetnost...)
jaz sem sedaj v službi, moj je tud skoču za eno urco, tamalo ima pa tašča ta čas čez. pa smo ta teden doma. no, moj, jaz ne morem bit. pismo sem jezna...
sicer pa - naj se tudi on malo pomatra in naj vidi, kako je doma z bolnim otrokom... ni luštno, ne...user posted image

elisabeth - dobrodošla med nami, majčicami user posted image

rockstar - he he, tako sva tudi midva delala. vsakič, ko sva bila v trgovini, sva imela v vrečki nekaj za pikico. tašča se je kar križala, da kličemo katastrofo, da to se ne dela... ja pa kaj še.

v glavnem, jutri zjutraj me ne bo... zakaj neki, a??? se pa pol kaj tipkamo... he he he

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 870
13.10.2010 14:31:07   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: anchika

Kolegica ima voziček z gumami za napihnit in  jih mora skozi pumpat

ja ja, zraven Quinnija ali bebe comfort moreš obvezno kako rezervo kupit, ki pa so kar drage in niso vedno na zalogi, heh.

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 871
13.10.2010 14:45:09   
mami411
Jaz pri PP GT3 nisem imela problemov z gumami, samo 1x sem imela gumidefekt, sem steklo povozila.

Anchika a v ITA boš šla kaj. Jaz sem ga kupila v Monfalconu takrat.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 872
13.10.2010 15:23:52   
Luskica
Pa da še jaz malo pojambram. Tale služba, me že kar pošteno utruja. Delam v vrtcu in imamo že cel teden polno skupino, kar je 22 malčkov, pa še sodelavka je zbolela, tako, da je res ogromno dela. Popoldan pa še sestanki, faks in pisanje raznih poročil in projektov. Upam, da me bo tale začetna utrujenost kmalu zapustila, saj sem nekje prebrala, da nosečke v drugem tromesečju prekipevajo od energije...se pravi še malo pa bouser posted image
Ve pa že kar pridno ogledujete vozičke! Koliko prej se pa te zadevce že kupi, da jaz ne bom pretiravala.user posted image
Pa še vprašanje za izkušene nosečke. Kako zgledajo naslednji pregledi pri ginekologinji, predvsem tisti, ko ni ultrazvoka! A posluša srčka al kako?
Lepo se imejte še naprej!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 873
13.10.2010 15:51:49   
bobica
vidim da že vse gledate za vozičkiuser posted image ..jst bi tudi že kar vse imela....sam se mi zdi malo prezgodaj...sm pa zadnjič malo gledala oblekce..in imajo skor povsod samo roza in modre....nevtralnih barv skoraj nič....a ste tud ve to opazle....ker midva najbrž ne bova uprašala za spol...in bo treba v nevtralnih barvah kupovat..

voziček bi pa imela od jane trikolesnika..a ima katera izkušnje z njim?

(odgovor članu Luskica)
Neposredna povezava do sporočila: 874
13.10.2010 16:02:49   
vesna_b
luskica - naslednji pregledi so tehtanje user posted image ,he he, merjenje pritiska, pa vodo daš, posluša srčka (slišiš tudi ti), pa če imaš fajn G te dinekološko pregleda za kako vnetje. mene je prvič na vsakem pregledu pregledala, pa čeprav nisem imela problemov...

drugače voziček - midvasvaga naročila čisto v začetku januarja, sva dobila popust - maksimalen novoletni user posted image , čakala pa sva ga 1 mesec, saj je ravno ven prišel pa ga še ni blo na zalogi. rodila pa sem maja user posted image , tako kot sedaj

bobica - ma se da dobituser posted image  midva v prvo nisva vedela spola, pa sedaj tudi nočeva. in imam itak za začetek vse nevtralno, razen kar smo dobili. je pa res, da sem začela že januarja, februarja počasi nabavljat, kjer sem kaj lepega videla. tko, po 1 kos naenkrat. h&m, baby center, pa kik tud. ma otroške cotke majo full kvalitetne, na začetku jih pa itak prerastejo v 1 mesecu, tako da se res ne uniči... tam, do 1 ali 2 let imajo full izbire, potem pa... mal manj...
sem se pa razgovorila. evo, sem doma, princeska še spi, jaz pa čakam, oborožena, da ji očistim očke, ko se zbudi. upam, da bodo kapljicečim prej prijele...

čau bejbe

(odgovor članu Luskica)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?