Njeli
|
Tak pa je drugi pregled za mano. NP imam 9.11. No, pa se bom kljub vsemu razpisala in vam zaupala kaj se dogaja. Trenutno sem v 11 tednu. Moja pikica se je že spremenila v prelepega malčka - 41.8mm. Na slikici se vidijo obrisi očk, noska in ustnic, kot da se smejčka. Srček bije neverjetno hitro, se mi zdi, da sem od prvega pregleda že zgubila tisti občutek, ki sem ga danes dobila nazaj, prelep je!! V glavnem z mojim malčkom je zaenkrat videt vse vredu. Čez čas se je pa G začela poglabljat v obliko moje maternice. In imam srčasto obliko, kar me je presenetilo, ker še zato niti slišala nisem, pravzaprav je pa to moja prva nosečnost, tako da.. Mi je rekla naj se ne bojim, da ni kaj narobe, ampak da veliko žensk s tako obliko zelo težko zanosi, jaz sem pa sprve in je to super. Sanjalo se mi ni! Kake panike ni delala, rekla je le, da bomo počakali do NS pa bomo vidli kaj bodo tam rekli. Sem jo vprašala, če lahko gre za kakšne komplikacije in je rekla, da mogoče le za prezgodnji porod in da se nimam česa bat. Ampak jaz sem tak človek, da ko mi ena stvar ne da miru, še posebej zdaj, ko se gre za mojega otroka, nisem zdržala, da nebi "pogooglala" v čem je point te oblike. Zdaj mi je žal, kr so skoraj povsod take zgodbe, ki si jih nisem želela prebrat! Priznam, da sem se prestrašila, zdaj še zaradi tega zraven toliko bolj komaj čakam NS! Mogoče pretiravam, mogoče stvar ni tako resna kot se zdi, vsaka nosečnica je drugačna, vsako telo drugačno, nevem.. Žalostna sem, pa čeprav vem, da bi zdaj morala najbolj pozitivno razmišljat in se tudi trudim!! Če ima katera kakšne izkušnje s tem, bi bila zelo veselja njenega mnenja.. Drugače pa vam želim predvsem lep dan, upam, da bo tudi danes s sončkom obsijan! Lepo pozdravljene!!