vesna_b
|
luskica - naslednji pregledi so tehtanje ,he he, merjenje pritiska, pa vodo daš, posluša srčka (slišiš tudi ti), pa če imaš fajn G te dinekološko pregleda za kako vnetje. mene je prvič na vsakem pregledu pregledala, pa čeprav nisem imela problemov... drugače voziček - midvasvaga naročila čisto v začetku januarja, sva dobila popust - maksimalen novoletni , čakala pa sva ga 1 mesec, saj je ravno ven prišel pa ga še ni blo na zalogi. rodila pa sem maja , tako kot sedaj bobica - ma se da dobit midva v prvo nisva vedela spola, pa sedaj tudi nočeva. in imam itak za začetek vse nevtralno, razen kar smo dobili. je pa res, da sem začela že januarja, februarja počasi nabavljat, kjer sem kaj lepega videla. tko, po 1 kos naenkrat. h&m, baby center, pa kik tud. ma otroške cotke majo full kvalitetne, na začetku jih pa itak prerastejo v 1 mesecu, tako da se res ne uniči... tam, do 1 ali 2 let imajo full izbire, potem pa... mal manj... sem se pa razgovorila. evo, sem doma, princeska še spi, jaz pa čakam, oborožena, da ji očistim očke, ko se zbudi. upam, da bodo kapljicečim prej prijele... čau bejbe
|