Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 14.10.2010 9:26:12
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 čer spijo ... mami bi tudi ... čakam še dvoje lačnih ust iz kleti, pa bo ura spet čez 22 ah mami...naštimej na mizo pa hop v pojstlco...jaja sj vem v prekmurju to ne gre...more bit pogostitev zmeraj v nulo ma pa vseen pejt mal počit no... zakaj pa 1 dan čez rok?? ma kdo od vaših takrat??? me no pol si bomo pa mogl zapomnt :)))
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 14.10.2010 9:27:28
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Aja, sem pozabila povedat. Zgodlo se je neki kar me je čist presenetilo Odkar mal pazim pri hrani, se pravi dober teden, sem pla eno kilo dol To ne moreš verjet, očitno sem res mal preveč redilnih stvari pojedla, pol je blo pa tko kot je blo... Tamali pa tud upam da se mal manj redi... dj mi povej kako in na kaj paziš??
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 14.10.2010 9:28:30
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Eto kurilno olje je že pripeljal tko da nas ne bo zeblo Birdy ja sem po zajtrku vzela tablet tko kot je Somonakr predlagala in je ok . Super za rihtanje in za minus kilco Tamika hvala za obrazložitev , ja spomnim se tiste igle . A pr vas še kar rihtate? a misliš klet in kurilnico? potem je odgovor JA ... BAJE GRE JU3 NOTER PEČ
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 14.10.2010 9:28:58
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 čer spijo ... mami bi tudi ... čakam še dvoje lačnih ust iz kleti, pa bo ura spet čez 22 ah mami...naštimej na mizo pa hop v pojstlco...jaja sj vem v prekmurju to ne gre...more bit pogostitev zmeraj v nulo ma pa vseen pejt mal počit no... zakaj pa 1 dan čez rok?? ma kdo od vaših takrat??? me no pol si bomo pa mogl zapomnt :)))
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 14.10.2010 9:29:56
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki haj midva sva opravila dohterja.nik je vredu.nobenega vnetja ni in tudi pljuča so čista .dons ga bom imela doma bo šel jutri v vrtec.se bova malo cartala.sem pa le pomirjena. uživajta v cartanju ... mi2 se tudi
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 14.10.2010 9:34:56
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: birdy Aja, sem pozabila povedat. Zgodlo se je neki kar me je čist presenetilo Odkar mal pazim pri hrani, se pravi dober teden, sem pla eno kilo dol To ne moreš verjet, očitno sem res mal preveč redilnih stvari pojedla, pol je blo pa tko kot je blo... Tamali pa tud upam da se mal manj redi... dj mi povej kako in na kaj paziš?? Nč hujšga... Čim manj sladkarij, čim manj kruha, ta črne testenine, velik zelenjave in velik sadja. Pa ne jem več po osmi. Res samo mal gledam kaj jem, ne hujšam in nisem nikol lačna. Sej pri Kristi sem isto delala prvih par mesecev. Pa kile res ne rastejo, so pa to tud mal osnove mojega ljubega montinjaka
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 14.10.2010 9:44:02
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: birdy Aja, sem pozabila povedat. Zgodlo se je neki kar me je čist presenetilo Odkar mal pazim pri hrani, se pravi dober teden, sem pla eno kilo dol To ne moreš verjet, očitno sem res mal preveč redilnih stvari pojedla, pol je blo pa tko kot je blo... Tamali pa tud upam da se mal manj redi... dj mi povej kako in na kaj paziš?? Nč hujšga... Čim manj sladkarij, čim manj kruha, ta črne testenine, velik zelenjave in velik sadja. Pa ne jem več po osmi. Res samo mal gledam kaj jem, ne hujšam in nisem nikol lačna. Sej pri Kristi sem isto delala prvih par mesecev. Pa kile res ne rastejo, so pa to tud mal osnove mojega ljubega montinjaka aha...ejjj..tega montinjaka mam jst vsega naprintanga pa to....sam mi ga ne znese naštudirat, pa bi ga zlo rada.....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 14.10.2010 9:56:11
|
|
|
|
TAMIKA3
|
papa
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 14.10.2010 10:12:25
|
|
|
|
sjmm
|
dan! naša noč kr solidna...sam mene je zvečer ena nejevolja prijela--še zdej ne vem za kva...sm mela že mau vsega dost Saša gre zdej na testiranje...urša...se ji žekar dobre pol leta vleče..pa sej veš..d prideš na vrsto pa to tamika in baki...uživejte crkljanje dons..pa dobr opravite pr zdravnikih...aja, baki ...sej vidm d sta vi2 že nazaj...super d je sam prehlad...nej še to mine!!!!...kako pa gre tebi pri dieti????..jz se kr držim čebelc@...oooo, tega pa še nism prebrala...d bi pri vas imeli polnočni žur...hja, važn d je zdrava d niste žural zarad bolezni ...upam, da ti dobo gospodičnica pustili kej počiti moncy83....lepo d si se nam pridružila...vau kr boste imeli....to bo veselja!!!!! no, en princ me vleče na tla...morm kuhat z njim d vse kužke nahraniva pa kruhek nama že vzhaja...bo treba v pečico z njim kaj kuhate danes???
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 14.10.2010 10:20:41
|
|
|
|
petrušk_
|
sjmm...jst sm se pr tašči na filane paprike prjavla :) pa dober dan...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 14.10.2010 10:21:31
|
|
|
|
birdy
|
Da delim z vami tole mojo srečo http://www.youtube.com/watch?v=68z7wIP7xaQ
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 14.10.2010 10:25:39
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Da delim z vami tole mojo srečo http://www.youtube.com/watch?v=68z7wIP7xaQ hihih...poznam to...se ne naveliča....no ja pa ribič pepe je še aktualen
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 14.10.2010 10:38:44
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm pri nas bomo imeli danes govejo juho in palačinke. Sem šla ravno maso narest. Sedaj še do konca zlikam in šibnem h kolegici na kavico in čvekec. Potem pa po mojedva miška v vrtec, pa po mojga v službo, potem pa direkt na govorilne od Žiga. Uživajte in se zvečer tipkamo.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 14.10.2010 11:14:32
|
|
|
|
Čebel@
|
evo mala je šla spat-je sama prosila(itak da ji manjka od ponoči )......sva potegnili igrače ven,ki jih je že prerasla in pa spet magični lonček sva našli tko da je imela celo dopoldne full dela .....kosilo:kuham govejo juhico,kaj bo pa zraven pa še ne vem vas grem prebrat
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 14.10.2010 11:19:58
|
|
|
|
sunny24
|
Hello! Jst sem ta teden mama na bolniški...Me je v pondelk neki ulovilo in sm bla fertik...vročina, grlo bolelo, glava bolela...Ma vse me je bolelo...Ma danes je že OK. Upam, da Gajči nič ne dobi... Zdej se madam igra s kockami, vmes malo pleše...Sm vam pa pozabla povedat...Jo "učimo" malo italjansko...jo sprašujem v italjanščini, kje ma nos, usta, lase, roke, noge, kako se kliče,...Pa mi vse pokaže oz pove... Najbolj pa je smešna, ko jo vprašam "Gaja, parli l Italiano?" on pa "Šiiii" in se full reži zravn... Bi kej pokomentirala, ma sm tko površno brala, da rajš ne bi, da ne kej zamešam... Šibam, kocke po celi dnevni...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 14.10.2010 11:33:12
|
|
|
|
Čebel@
|
timy....lepo,da si se javila-daj se večkrat kolumbo.....kje sta vidva kupila kovtre in povštre??? tamika..... za mami-jaz sem mojo nazadnje videla in slišala 30.8. moncy..... za taščo.....bomo navijale,da zdržita čimdlje na toplem....spola že vesta? katjuša......kdaj te že čaka operacija?sem sklerozna .......upam,da se do nedelje ne ulije .....glede € te pa čist zastopim petrušk.....no pa so te presenetili s CDjem ......zdej boš vsaj vedla,kaj se dogaja v vrtcu ......14dni bo pa tik tak mimo birdy.......uživaj v dnevu brez pospravljanja ....pa za - kilco.....sej bo itak vzel iz tvojih zalog,tko da zanj naj te ne skrbi ....drugače,pa lepo da paziš na prehrano,ampak bog ne daj stradat oz. pustit da boš lačna baki.......super,da je le prehlad tamika.......vav vi ste tudi čist bizi z "opremljanjem" hiše ....imaš kakšen link od peči? sjmm.......upam,da te je danes nejevolja zapustila ......upam,da Saški ugotovijo na kaj je alergična ....pri nas so teli nočni žuri res redki,ampak na čase nam zgleda kar pripadajo urša......lep dan ti želim sunny........ zate.....upam,da ti uspe tudi kaj počivat,čene se ti zna tole še vlečt ....o pa že kar italijansko
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 14.10.2010 11:50:33
|
|
|
|
petrušk_
|
ogrevanje na pelete sistem ogrevanja je približno enak kot pri olju...edini pogoj je nakup gorilca na pelete. Pri nas ni blo panike, k smo mel zj kombinirano peč - lahko na olje ali na drva in je res strošek samo nakup gorilca.... ...material - peleti pa kot sem rekla so najcenejši vir ogrevanja do sedaj....mislim da še skor cenejši od drv....pa prednost je da isto nonstop lahko laufa, tako kot olje...na avtomatiko...se prižge in ugasne kadar želimo.... ...edino malo več dela je s čiščenjem...pri olju skoraj ni potrebno, tukaj pa moraš 1x tedensko očistiti peč...vzame cca 15-20 minutk.... link od peletov http://www.biodom27.si/template.jsp?sifra=gedu2ed&prva=true link od gorilca http://www.eragon.si/ točn tega mamo mi če te bo še kaj zanimalo urša pa kar vprašaj...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 14.10.2010 12:15:59
|
|
|
|
Čebel@
|
moj buši v 17t-meni se od zgoraj zdi full večji
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 14.10.2010 12:19:04
|
|
|
|
Čebel@
|
mogoče se tukaj bolje vidi
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 14.10.2010 12:20:39
|
|
|
|
Čebel@
|
ne bom več smetila
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 14.10.2010 12:33:03
|
|
|
|
birdy
|
Čebela, joj kak trebuh, pa sej mam jst tazga Lep buši maš, tud to rundo ni ful velik Čaki, se grem slikat pa dam jst moje gor...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 14.10.2010 12:35:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Čebela, joj kak trebuh, pa sej mam jst tazga Lep buši maš, tud to rundo ni ful velik Čaki, se grem slikat pa dam jst moje gor... pri Hani do 6m sploh ni bilo trebuha ......čakam fotke
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 14.10.2010 12:36:37
|
|
|
|
Čebel@
|
no sem dovobila dovoljenje od petrap,da vam povem,da bojo imela -še spola zbezam iz nje
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 14.10.2010 12:48:22
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Hello! Jst sem ta teden mama na bolniški...Me je v pondelk neki ulovilo in sm bla fertik...vročina, grlo bolelo, glava bolela...Ma vse me je bolelo...Ma danes je že OK. Upam, da Gajči nič ne dobi... Zdej se madam igra s kockami, vmes malo pleše...Sm vam pa pozabla povedat...Jo "učimo" malo italjansko...jo sprašujem v italjanščini, kje ma nos, usta, lase, roke, noge, kako se kliče,...Pa mi vse pokaže oz pove... Najbolj pa je smešna, ko jo vprašam "Gaja, parli l Italiano?" on pa "Šiiii" in se full reži zravn... Bi kej pokomentirala, ma sm tko površno brala, da rajš ne bi, da ne kej zamešam... Šibam, kocke po celi dnevni... Frajerka mala evo še malo da se zdravje pri Gaji obdrži...... kako je s tvojo službo? Čebela pa sej ti si že prava nosečka z lepim bušijem Operacijo še ne vem kdaj imam imam pa na kirurgiji 29 tega meseca pregled in pol bodo povedal kolk časa bom čakala lahko 3 dni lahko pa pol leta....... aja pa ti nč ne smetiš Petrap a kr 2 očitno so dvojčki na pohodu zakaj pa se nam nič sama ne oglasi?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?