|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
13.10.2010 14:31:09   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

DOMAAAAAAA POPEK ČIST OKuser posted image user posted image user posted image user posted image  MOJA RANA TUT BOLJŠ K UČERI TKO D SM POMIRJENA......GREM ZDEJ SPAT

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no to so noviceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo si spočij

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

boma2 :)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 676
13.10.2010 14:32:41   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

no ... dve vprašanji. :)

spanje... :)

No bilo je pred boleznijo, ko sem mojga sinčka dala v posteljo s flaško, je popil in poklical mama, sem mu dala dudo in je zaspal..
Zdaj ga pa samo položim v posteljo pa joka kot bi ga dala v posteljo z bodicami..:( Mi je pa full hudo ga pustiti, ker ga je prvič v vrtcu od septembra in ni nikdar čist zdrav, ali ima nosek zamašen... ali kašlja.. :(
Potem pa ga dam v naročje spije flaško in mu dam dudo, včasih ga lahko položim v posteljo pa zaspi (zelo malokrat), Včasih pa joka kot da je na buckah.. :(
A ima katera kakšen dobr plan?

za tiste, ki imate 3 otroke... :)

Jaz si jih full želim, ampak men preprosto že pri dveh zmanjka časa... Pridem ob 17.00 domov iz službe, potem pregled domačih nalog, malo igre večerja pravljica spat,... :( Ta malčka mal pocrkljam in gremo spat.. :( in tako nov dan ... itd.. :(

če bi imela 3 bi bli čist istouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je tak k ljubezen k se kr množi in množi z vsakim sončkomuser posted image user posted image user posted image user posted image
glede spanja pa nima pojmauser posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 677
13.10.2010 14:59:40   
sjmm
moncy83....dobrodošla!!!!! dej kej čvekaj z nami!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

boma....navijamo!!!!!!!zauser posted image ....ej, na vse se navadiš in razporediš čas...sej včasih ga primanjkuje tisitm k majo user posted image al nam k imamo user posted image user posted image user posted image user posted image ....vsi pa se trudimo po najbolših močeh in če je želja in možnost...pol še mau množiš ljubezenuser posted image

čebelc@...
čestitke!!!! pa super d je Hanči bolje!!!!!

no, naš princ je vstal...zdej pa bomo na kosilček navalili...smo pa še vedno sam trije doma...zdej zdej pričakujemojančija k bo s košarke uletu...lačn, žejen, zmatran...ga bo treba mau pocrkljatuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 678
13.10.2010 15:10:25   
Katjusa
v roku 14 dni začnem delat.... moj želi da nardim test da vemo pri čem smo..... jst pa nisem ziher da ga hočem..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nimam jajcuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 679
13.10.2010 15:12:32   
Čebel@

v roku 14 dni začnem delat.... moj želi da nardim test da vemo pri čem smo..... jst pa nisem ziher da ga hočem..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nimam jajcuser posted image user posted image user posted image user posted image
se strinjam z možem,naredi da ne bo pol kakšne slabe volje,ko bo vse dogovorjeno

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 680
13.10.2010 15:48:39   
sjmm
katjuša...dejmo,dejmo,dejmo!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 681
13.10.2010 15:53:11   
Urša08
Simonakr v lekarni mi je tako naročila da moram vzeti zjutraj na tešče z limonado al kakim pomarančnim sokom, potem pa lahko čez pol ure jemuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 682
13.10.2010 15:53:44   
Urša08
Katjuša jaz se tud s tvojim strinjam, je treba vedt pri čem ste. Počakaj ga in skup naredta test.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 683
13.10.2010 15:55:16   
Urša08
Mi smo že en lep čas doma sam je blo treba mal želodčke nahrant, pa mal preoblečt, previt,.. Sedaj se pa oba zadovolno igrata z igračkami. Danes bomo do enih 6 sami. Vmes naj bi še en obisk dobili tko da mislim da bo šlo.user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 684
13.10.2010 15:56:37   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

jutri zjutraj....... držte pesti za karkoliuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 685
13.10.2010 15:58:12   
Urša08
boma jaz mislim da bi tud vama šlo s tremi otročki čist ok. Če je želja pri obeh potem ne vidim razloga da ne bi imeli še ene štručke male user posted image user posted image user posted image user posted image Glede spanja pa nisem pametna. Sem dolg Žigca crklala do spanja. Šele 10 dni mamo nov sistem in sicer oba skupi po umitih zobkih gresta na ta veliko postlo  (najina postelja) in potem preberem pravljico, ju polupčkam rečem nočko in lepo zaspita. Preden greva midva z user posted image spat ju pa moj prestavi v njune postelce. Nekje proti jutru pa smo spet vsi na ta velikiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 686
13.10.2010 15:58:43   
Urša08

Držim pesti da bo tako kot si želita vidvauser posted image .

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 687
13.10.2010 16:00:06   
TAMIKA3
KRALJI KRALJUJEJO DOMA user posted image user posted image user posted image user posted image ... dva bosta šla na user posted image energijo sprostit, ostali se bomo pa s klimo greli user posted image user posted image user posted image .... brrrrrrrrrrrr user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 688
13.10.2010 16:02:15   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Držim pesti da bo tako kot si želita vidvauser posted image .

hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image mislim, da nama je obema vseeno in se zevedama da nama še en ne uide pa kadarkoli že..... bi blo pa vseeno fino it prej mal v službo.... če se je zgodilo se je itak z razlogomuser posted image user posted image user posted image user posted image in boma presrečnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zato pa so otroci da nam kujejo načrteuser posted image user posted image user posted image user posted image

gremo mi na segedin in potem na sprehoduser posted image user posted image user posted image user posted image lepo popoldne

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 689
13.10.2010 16:04:01   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 690
13.10.2010 16:06:33   
Urša08
Katjuša zelo lepo si napisala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tamika lepo se grejte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene pa moja user posted image brcka, je tok fino user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz pa mal seznamček delam kaj moram še kupit user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 691
13.10.2010 16:25:43   
Katjusa
ok moja otroka ne jesta segedinauser posted image user posted image user posted image user posted image ampak nič drugega jima nisem dala ker ne mislim, posebej kuhat......
ostalo nam je nekaj ppireja kako naredim njoke prosim nasvet kolk krompirja morem dat notuser posted image

zdej pa res grem mal ven k sta nenormalno aktivna in je stanovanje premajhno.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 692
13.10.2010 17:55:19   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Simonakr v lekarni mi je tako naročila da moram vzeti zjutraj na tešče z limonado al kakim pomarančnim sokom, potem pa lahko čez pol ure jemuser posted image

Mi (vključno z G) naročimo da te navodila ignorirajo zato ker ima nosečnica že tko občutljiv želodec, železo je pa težko za prenašat na prazen želodec.
Tko da se ti kar mojih navodil drž pa bo vse ok! 

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 693
13.10.2010 18:41:41   
Katjusa
evo pravkar prišli iz sprehodauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image smo se naluftal:)

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 694
13.10.2010 18:50:28   
Čebel@
čeruser posted image

ati je glihkar iz trgovine prišel-sem ga kar z listkom poslala...zdej nama dela večerjo-solato....Hana je že v posteljici......temperatura 38C,ampak mislim da ima mogoče realno le malo na 37C,ker je bila full pregreta,ker imamo zdele v iber zakurjeno-upam da gremo na boljšeuser posted image

pridem nazaj,user posted image  ker drugače mi bo dedec vse pojedeluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 695
13.10.2010 19:01:47   
Katjusa
mislim, da M prihaja ker se je začela nakazovat sluz kot pred M tak da bom lepo počakala ene 3 dni......po tolkem času opazovanja svojega cikla bi pa mogla že kej vedetuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 696
13.10.2010 19:28:48   
Čebel@

mislim, da M prihaja ker se je začela nakazovat sluz kot pred M tak da bom lepo počakala ene 3 dni......po tolkem času opazovanja svojega cikla bi pa mogla že kej vedetuser posted image user posted image user posted image user posted image
jaz še kar upam, da ne user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 697
13.10.2010 19:30:26   
Čebel@
sem vas mislila še pokomentirat,pa je čist prevečuser posted image ....sem kar zmatranauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 698
13.10.2010 19:41:50   
timy
Pozdravček,

da malo našopam podatke za seznam

Eva 19. mesecev 91 cm in 12600 g

Pdp: 19. 4. 2011 Vidim, da imava s Petrušk rok na isti danuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil timy -- 13.10.2010 19:42:10 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 699
13.10.2010 19:44:58   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: timy

Pozdravček,

da malo našopam podatke za seznam

Eva 19. mesecev 91 cm in 12600 g

Pdp: 19. 4. 2011 Vidim, da imava s Petrušk rok na isti danuser posted image user posted image

BOSTA EN DAN PO ROKU RODILE user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?